Nova vest
Košarka

Sreda, 16.09.2015.

08:25

Galinari: Rastemo iz meča u meč

Najbolji igrač Italije Danilo Galinari kaže da je ekipa do sada na Evrobasketu pokazala karakter i ističe da će Litvanija biti težak protivnik u četvrtfinalu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“Oseća se veliki entuzijazam u timu i to može da nas čini srećnima. Rasli smo iz meča u meč i nije bilo mnogo negativnih stvari do sada na turniru, ne računajući početni poraz od Turske. U svakom meču smo pronalazili drugačiju snagu, to nas čini jakima“, rekao je Galinari.

“Litvanija je tim koji ima više kila i više centimetara od nas, a trener može da računa da nekoliko sjajnih igrača iz Evrolige i iz NBA. Moramo da budemo koncentrisani sve vreme, da poštujemo taktiku koju osmislimo i nadam se da ćemo obradovati navijače“, dodao je Galo.

Mladi plejmejker Amedeo Dela Vale nema veliku minutažu, ali je pokazao potencijal.

“Uvek pokušavam da budem spreman, mnogo učim od saigrača. Radije bih bio pobednik sa timom nego da mislim samo o sebi. Ja sam najveći navijač nacionalnog tima – kada sam prvi put ušao na teren, momci su mi rekli da se opustim“, rekao je Dela Vale i dodao:

“Litvanija je vrhunski tim i moramo da nametnemo svoj stil igre ako želimo da pobedimo“.

Utakmica Italija - Litvanija na programu je u sredu od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve