Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.09.2015.

20:03

Raduljica: Imamo "petice" koje mogu da čuvaju Veselog

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica rekao je da je skauting ekipa dobro obavila posao i pripremila detaljan prikaz igre selekcije Češke.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
foto: Getty Images

Srbija će se za plasman u polufinale Evrobasketa u Francuskoj boriti protiv ekipe koju predvode Tomaš Satoranski i Jan Veseli u sredu od 18.30.

"Možda su Česi napravili iznenađenje, ali ne gleda se rejting, zato je i zanimljivo. Možda je bilo iznenađenje. Nismo mnogo uhvatili njihov duel, možda jednu četvrtinu, ali naš skauting je obavio fenomenalan posao", rekao je Raduljica.

Češki košarkaš Jan Veseli nedavno je rekao da će igrati na "petici" protiv Srbije, kako bi mogao da se rve pod košem sa Raduljicom.

"Ne znači da ja moram da igram protiv njega, imamo mi petice koje nisu klasične, možemo da stavimo bilo koga", rekao je Raduljica.

On je naveo da je nešto lošija igra u osmini protiv Finske uzrokovana nezgodnim putem iz Berlina u Lil, ali da to nije izgovor.

"To je bila druga hala, obavili smo jedan trening, ali ne treba to da bude izgovor. Možda smo zbog toga bili malo nervozni, ali najvažnije je da smo dobili i ušli u četvrtfinale", rekao je Raduljica.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve