Nova vest
Košarka

Nedelja, 13.09.2015.

20:28

Bogdanović: Očekivali smo da Češka pobedi Hrvatsku

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da se samo čini da je Srbija lako pobedila Finsku u osmini finala Evrobasketa.

Izvor: NK, SV

Autor: NK, SV

Default images
StarSport

“Nije bilo tako. Borili smo se i te tri četvrtine, dali smo sve od sebe. Finci su šuterski bili raspoloženi, pogodili su četiri od osam u prvom poluvremenu, probijali su se jedan na jedan i tražili ekstra pas i igrali su lepu košarku stvarno“, rekao je Bogdanović.

Za neke iznenđenje, a po svim parametrima očekivana pobeda Češke nad Hrvatskom donela je Srbiji protivnika sa kojim će se boriti za polufinale takmičenja.

Nezgodan je taj jutarnji termin i negde smo očekivali tako nešto da se desi. Moglo je i nama, videli ste kako su igrali Finci, ali skoncentrisali smo se i nismo dozvolili da nam se desi takav kiks. Česi su nezgodni, igraju timski, videli ste kako igraju odbranu, igraju na mali broj poena, dosta tzranzicije, velike atlete“, dodao je Bogdanović.

Na pitanje da li se sada reprezentativci Srbije osećaju rasterećenije rekao je:

Nismo još, polako...“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve