Sale: Nema greške kod Kaline

Poslednjih dana u javnosti se spekulisalo o tome što je Nikola Kalinić imao smanjenu ulogu na Evrobasketu u odnosu na prošlogodišnji Svetski kup.

Izvor: B92

Sreda, 23.09.2015.

11:34

Default images
Beta/AP

Selektor Aleksandarš Đorđević kaže da nije bilo problema i da ta priča ne drži vodu.

“Kalinić nema nikakvu grešku. On je igrač koji je izuzetno značajan naš tim, njegov odnos prema radu je neverovatan“, rekao je Đorđević.

“Igrao je ove godine u proseku dva minuta manje nego prošle. Tandemi se prave na terenu, on ne zavisi samo od sebe, već od drugih aspekata. Naša timska igra nije došla do izražaja zbog nedostatka energije i trosenja i kroz grupu i kroz celo prvenstvo. Kalina je vrednost ove reprezentacije“, dodao je selektor.

Kalinić je na Evrobasketu prosečno beležio 5,8 poena, 2,7 skokova i 1,7 asistencija za 16,4 minuta na parketu, dok je na Svetskom kupu za 17,6 minuta na parketu imao 7,2 poena, 1,9 skokova i 0,8 asistencija po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: