Besana noć Tonija Parkera: Čime sam ovo zaslužio?

Plejmejker reprezentacije Francuske Toni Parker i dalje je u neverici posle poraza od Španije u polufinalu Evrobasketa.

Izvor: SO

Petak, 18.09.2015.

13:58

Default images
Beta/AP

Parker je dao 10 poena, uz šut iz igre 4-17, a imao je i 4 skoka, 6 asistencija i 3 izgubljene lopte.

“Jasno je da nisam bio na nivou u najvažnijoj utakmici, nemam šta da krijem. Veoma sam razočaran igrom“, rekao je Parker i dodao da nije spavao, već je pokušavao da shvati šta se dogodilo njemu i njegovom timu.

“Možda sam stavio preveliki pritisak na sebe jer smo igrali kod kuće. Jedini način da sve objasnim jeste prevelika želja. Nisam ni u jednom trenutku ušao u dobar ritam, nisam bio dobar, nisam uspeo da se oslobodim i da igram kao obično. Ipak, tokom cele karijere suočavam se sa pritiskom... Nikada se nisam spremio kao sada i kada se ovako završi, pitaš se šta si zgrešio bogovima da ovo zaslužiš. Ali to je život“, dodao je Parker.

Daleko od svog maksimuma igrao je Nikola Batum, a na pitanje o lošoj partiji Parkera, rekao je:

“Mnogo poštujem tog momka i sve što je uradio tokom prethodnih 15 godina. Ne bih ga krivio ni da je davao dva poena po meču sada. Odveo me je na Olimpijske igre, učinio nas šampionima Evrope, tako da je glupo sada kriviti ga što nije ubacio 35 poena kao što je nekada mogao. Mnogo je uradio za francuski sport i ima pravo na loš dan. Mislim da ćete u nedelju videti velikog Tonija Parkera“.

Branilac titule Francuska izgubila je od Španije u meču polufinala i boriće se za bronznanu medalju sa poraženim iz meča Srbija – Litvanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: