Sale među novinarima, Sabonis i Danilović

Popodnevnom treningu reprezentacije, za promenu, prisustvovali smo prvih 15 minuta.

Izvor: B92

Utorak, 15.09.2015.

22:30

Default images
B92/NK

Kratko razgovarali sa selektorom i vratili se u halu, odnosno stadion Pjer Moroa na prve četvrtfinalne utakmice.

Krećem ka svom mestu u dvorani i sretnem pomoćnog trenera našeg tima Jovicu Antonića, traži mesto da gleda Grčku i Španiju. Kažem mu da u našem redu, tzv. srpskom redu, ima slobodnih mesta.

Dva minuta kasnije pojavljuje se sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem pa sam tako utakmicu, umesto u društvu snimatelja Vladete Uroševića i kolege iz Večernjih novosti Vlade Preradovića, gledala u društvu stručnog štaba. Sa njima je bio i Goran Bjedov. Komentarisali su akcije, analizirali igru jednog i drugog tima, a selektor je pred početak meča prognozirao da će Španija pobediti. Radoznala jesam, nepristojna nisam, te tako nisam naćulila uho kako bih sve vreme slušala razgovor.
B92/NK
Stotinak metara dalje nekoliko minuta kasnije nailazim na Predraga Danilovića i Arvidasa Sabonisa. U glavi odmah ono čuveno zakucavanje iz Atine 1995. godine. Danilović nije bio raspoložen za razgovor, samo je kažiprstom pokazao da ne želi da daje izjavu i produžio na tribinu za VIP zvanice da gleda utakmicu Francuska – Letonija. Sabonis se kratko, baš kratko zaustavio i prokomentario igru košarkaša Srbije.

“Gledao sam Srbiju. Igra dobro, gladno, gladna je titula. Imate dobar tim. Neko vreme ste morali da čekate na titule i rezultate, ali sada imate odličnu ekipu koja sve to može da ostvari“, kaže Sabonis.

Sabonis je i rekao da je odseo u istom hotelu kao i Danilović, da su kratko proćaskali i prisetili se lepih vremena. Daniloviću su svakako lepša jer je u tom periodu naša reprezentacija redovno pobeđivala Litvance.

Tim.

A photo posted by Nina Kolundzija (@ninakolundzija) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: