Strelnijeks: Olimpijske igre naš su san

Plejmejker Letonije Janis Strelnijeks kaže da je njegova ekipa rasterećena pred okršaj četvrtfinala Evropskog prvenstva sa Francuskom u Lilu.

Izvor: SO

Utorak, 15.09.2015.

08:39

Default images
Beta/AP

“Biće puna dvorana i to je savršeno, najbolji osećaj za svakog igrača, iako neće navijati za nas. Radujem se što ću igrati protiv velikog igrača kakav je Toni Parker. Nemamo šta da izgubimo u meču sa Francuskom, naravno da smo autsadjeri jer oni imaju veliki broj kvalitetnih igrača. Moramo da izađemo i borimo se, nema nam druge“, kaže Strelnijeks.

“U prvim mečevima u Rigi nismo prikazali svoj maksimum i prirodno je da su ljudi u Letoniji bili razočarani. Ipak, pokazali smo karakter, skupili se i konačno smo pronašli hemiju. Nekada se svađamo, ali poslednjih dana setili smo se i da možemo da razgovaramo jedni sa drugima, da smo mi jedan tim“, dodao je Strelnijeks.

Plej Letonija nada se da su svi u zemlji sada ponosni i srećni i dodaje:

“Ovo je verovatno naš najveći uspeh, barem u poslednjih 15-20 godina. Ipak nismo još gotovi, Olimpijske igra naš su san i borićemo se za njega svim snagama“.

Utakmica Francuska – Letonija na programu je u utorak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: