Magija Teodosića i Raduljice / VIDEO

Reprezentacija Srbije se plasirala u četvrtfinale Evrobasketa pobedom nad neugodnom Finskom, uz sjajne partije Miloša Teodosića i Miroslava Raduljice.

Izvor: SV

Nedelja, 13.09.2015.

19:05

Default images
StarSport

Dvojac nekadašnjih košarkaša FMP Železnika je odražavao srpski tim u prvom poluvremenu, kada je protivnik pretio da stekne ozbiljniju prednost.

Teodosić je nastavio u ritmu koji je započeo protiv Italije, posle nešto mirnijeg početka takmičenja, sada je upisao osam poena, nije ga hteo šut sa distance, ali je udvajanja finskih bekova sjajno koristio i upošljavao Raduljicu.

Novi član Panatinaikosa je bio nerešiva enigma za defanzivce Finske, za svega 19 minuta je upisao 27 poena, uz gotovo perfektan šut iz igre 11 pogodaka od 12 pokušaja.

Uživajte u potezima srpskog tandema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: