Tipovi VII: Poljska u hendikepu, Slovenija, Parker

Posle dana pauze nastavlja se takmičenje na Evropskom prvenstvu, pa tako i naši predlozi za tipovanje.

Izvor: B92

Subota, 12.09.2015.

09:00

Default images

U petak smo pogodili tri od četiri predloga, a bilans ćemo pokušati da popravimo već u subotu.

Španija – Poljska

Ekipa Serđa Skariola provukla se među 16 najboljih seleckija Starog kontinenta, ali bi upravo to mogla da bude velika snaga Španaca u nastavku turnira.

Oni bez dileme imaju sjajan tim, a posle prosečnih izdanja u prvoj fazi i dramatične pobede protiv Nemačke mogli bi da zaigraju mnogo rasterećenije. Sa druge strane, Poljska je u A grupi zauzela treće mesto sa tri pobede i dva poraza, ali je sve mečeve odigrala u egalu. Grotat, Vačinski, Sloter i Pontika mogli bi da namuče Španiju.

Predlog: Dvojka na Poljsku u hendikepu (-10.5)

Francuska – Turska

Francuska i Turska sastaju se u jednom od derbija osmine finala. Francuzi nisu igrali na očekivanom nivou u prvoj fazi, ali su dobili sve mečeve i verovatno su se čuvali za ono što sledi od subote.

Sa druge strane, tim Ergina Atamana igra promenljivo. Turska ima nekoliko sjajnih pojedinaca, a glavna odlika im je definitvno napad. S obzirom da i Francuska ima ozbiljan napadački potencijal, trebalo bi očekivati veliki broj poena.

Predlog: Plus poeni (148.5)

Aleksa Gutović

Bio je tih u prvoj fazi takmičenja, ali Toni Parker sada će se uozbiljiti i pokušaće da vodi Francusku do još jedne medalje. Verovatno će plej San Antonija biti mnogo agresivniji ka košu na početku eliminacione faze, novi motiv biće i igranje na stadionu u Lilu, pa treba očekivati pravr Francuze, samim tim i pravog Parkera.

Predlog: Parker plus poeni (16,5).

Slovenija – Letonija

Grupnu fazu igrali su kod kuće u Rigi, ali Letonci nisu baš oduševili. Sa druge strane, mnogi su potcenjivali Slovence pred početak takmičenja, ali oni su se prikazali u sasvim solidnom izdanju i lako bi mogli da se plasiraju u četvrtfinale.

Predlog: Pobeda Slovenije.

Saša Ozmo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: