Tipovi VI: Srbija, Gasol, Francuska

U sredu smo bili polovično precizni, a sada nas ponovo čeka mnogo utakmica i mnogo različitih mogućih raspleta.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.09.2015.

12:15

Default images

Izdvojili smo četiri predloga, a vi nam pomozite u komentarima.

Srbija – Italija

Reprezentacija Srbije igra sa Italijom poslednji meč prve faze na Evrobasketu, a pobednik će osvojiti prvo mesto u grupi B. Srbija je već navikla na termin od 14.30h, imaće više vremena za odmor od Italijana i to su neki od razloga koji bi trebalo da prelome ovaj meč.

Osim toga, ekipa Aleksandra Đorđevića u dosadašnjem toku takmičenja igra bez diuleme najbolju košarku i teško će Galinari, Belineli, Đentile i Barnjani uspeti da zaustave magiju sa druge strane parketa.

Predlog: Pobeda Srbije u hendikepu (-6.5)

Letonija – Estonija

Estonci mogu da preskoče Letonce na tabeli ako ih pobede, ali je realno kvalitat na strani ekipe Ainarsa Bagackisa.

Letonci će osvojiti treće, a možda i drugo mesto u slučaju pobede, pa će Bertans, Beržins, Blums, Janičenoks i drugovi imati mnogo motiva na ovom meču.

Predlog: Pobeda Letonije u hendikepu (-7.5).

Aleksa Gutović

Španiji je meč sa Nemačkom biti ili ne biti, a do sada je Pau Gasol bio dominantan na ovom Evrobasketu. Iako ima 35 godina, centar Bulsa u stanju je da igra više od 30 minuta na istom nivou i možemo da očekujemo da bude na nivou i u presudnom meču za Furiju.

Predlog: Gasol plus poeni (19,5)

Francuska – Izrael

Na tri od četiri meča ‘Trikolori’ nisu blistali, ali su došli do pobede. Duel sa Izraelom odlučuje o prvom mestu u grupi, pa će Francuzi udariti svim snaga, bez poštede za najbolje igrače. Sa druge strane, ni Izrael neće odustati jer drugo mesto najverovatnije donosi Španiju u osminu finala, ali Francuzi su jednostavno previše jaki za njih.

Predlog: Pobeda Francuske u hendikepu (-9,5).

Saša Ozmo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: