Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.09.2015.

00:20

Hrvati, Srbi i kolači kod taksiste iz Tunisa

"Nadam se da u ponedeljak nećemo ići kući", tako su mi hrvatski novinari odgovorili na pitanje šta očekuju od utakmice Hrvatska - Češka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Perasovićevi izabranici su im nekoliko sati kasnije spakovali kofere.

Bez energije i timskog duha, Hrvatska je doživela pravi debakl protiv Češke.

"Nemamo pobednički mentalitet, nijedan od nas dvanaestorice na terenu. Potrebne su promene, krupne promene. Ok su odnosi u ekipi, ali kada je razlika izmedju nas deset godina, nemamo mnogo tema za razgovor", rekao je posle meča Dario Šarić.

Upravo je on u nekoliko navrata pokazivao nezadovoljstvo na i pored terena. Kratka rasprava sa Krunoslavom Simonom zbog greške u napadu, na tajm autu je nezainteresovano sedeo dok je Perasović crtao akcije po tabli. U sledećoj jednominutnoj pauzi slično se desilo i Drejperu kome je interesantnije bilo da posmatra navijače. Sve to vreme, Perasović je nemo posmatrao svoj tim. Zapravo, petoricu igrača koje je poslao na teren. Bez burnih reakcija, bez pokušaja da motiviše. Samo je zabrinuto, prekrštenih ruku, posmatrao blistavu igru Češke.

Na poslednju četvrtinu stigli su i naši košarkaši koji su se ušunjali na novinarska mesta i odatle posmatrali finiš meča. Sat kasnije njih je mučila Finska. I upozoravali su da tako nešto može da se desi. Rivalovim najjačim oružjnem, serijom trojki, uspeli su da prelome duel i pobede neugodnog protivnika.

"Meni je bilo hladno na stadionu, Finci su sa severa, lakše su se privikli", rekao je u šali Miroslav Raduljica posle meča.

Bez šale, bilo je hladno zaista, a na nekim mestima je prokišnjavalo s obzirom da je kiša lila ceo dan u Lilu.

Na vrhu.

A photo posted by Nina Kolundzija (@ninakolundzija) on

Posle uspešno obavljenog posla, naši reprezentativci su odlučili da se prošetaju Lilom. Kada je došlo vreme za povratak u hotel, Erceg, Kalinić i Raduljica su pozvali taksi. Oduševljeni taksista, poreklom Tunišanin, pozvao je naše momke u goste što su oni prihvatili i tako završili na kafi i kolačima.

Krenes u setnju, a zavrsis na kolacima i kafi. 😂😂💪💪 #taxi #lille #francetunisie #gostoprimstvo

A photo posted by Nikola Kalinic (@nikola_kalina) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve