SO

Zisis: Moramo da ograničimo Gasola

Kapiten reprezentacije Grčke Nikos Zisis kaže da je u četvrtfinalnom meču sa Španijom (18.30) ključna kontrola tempa utakmica.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar
 1. ajmo Grci!!!!!
   (heheh, 15. septembar 2015 10:45)

  # Link komentara

 2. Grci se razigrali- Veceras pobeđuju.
   (Zoran, 15. septembar 2015 10:22)

  # Link komentara

 3. Грчка беше доста потцењена уочи самог ЕП, пре свега на кладионицима, али у питању је једна одлична, и по мени најбоље укомпонована екипа на ЕП.
  На свакој позицији имају по 2 изузетно квалитетна али и по приступу игри потпуно различита играча, поред тога имају у екипи доста (уз Србију највише) поливалентних играча екипа, тако рецимо на поз.4 имају различите врсне играче (Принтезис и Кајмакоглу), али то могу јако квалитетно покрипи и Адетокумбо и Перпероглу, имају ширину као нико.
  Проблем је заправо како рапсоредити минутажу међу толиким квалитетним играчима, а питање је и колико је Кацикарис (који на неким мечевима није баш правовремено реаговао на ситуацију на паркету) дорастао изазову, ту је по мени и најслабија тачка Грчке.

  На другој страни Гасол бриљира, игра перфектан турнир. Ипак, мислим да је за њих најважније да ли ће се опоравити Руди, ако не буде у саставу, његове алтернативе Сан Еметерио и Клавер (којем ипак више лежи поз.високог крила) јесу добри и корисни, али неће моћи парирати Грцима (Адетокумбо и Папаниколау), који су и виши, и бржи, и квалитетнији, биће Шпанци у великом проблему.

  Моје симпатије су на страни Грка наравно, навијаћу за њих, из више разлога, међутим Шпанци су се једва провукли у групи, делила их је једна лопта, и против Пољака имали су 3/4 изгубљен меч, на крају су се ипак исчупали, а када се тако провуку, дођу до ивице амбиса и врате се, најопаснији су.
  Биће ово јако неизвестан меч.
  (Divos, 15. septembar 2015 10:13)

  # Link komentara

 4. A sta cemo sa nba dabl-dabl masinom Furkanom Aldemirom?
   (Markoni, 15. septembar 2015 09:58)

  # Link komentara

 5. Po mom mišljenju Grci su favoriti u mecu sa Spanijom. Dok i sa Fracuzima koji su objektivno već u polufinalu imaju sanse 50:50. Iskusna su ekipa. Realno mislim da su jedini koji i nas mogu da dobiju. Posto za Francuze imamo leka. :-)
   (hmmm, 15. septembar 2015 09:20)

  # Link komentara

 6. This is Sparta !
   (Pedja, 15. septembar 2015 08:38)

  # Link komentara