Četvrtak, 03.09.2015.

15:18

Za Parkera Srbija nije među favoritima

Zvezda francuske reprezentacije Toni Parker izjavio je da su najveći konkurenti njegovom timu za medalju na Evropskom prvenstvu Litvanija, Španija i Turska.

Izvor: JT

Za Parkera Srbija nije meðu favoritima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Раде - полутешка

pre 8 godina

"дечак из воде" Дечаче драги, неколицина вас трпи последице тога што су вам прађедови били меки и због ситног добра прешли у ислам. То је тако и то поштујем и драг ми је сваки Србин мухамеданске вере. Али то само значи да сте ви потурице и да никада није касно да се вратитите својим српским коренима - добродошли унаред! Па видиш како теби ћирилица лепо иде... Никако то не значи да су наши корени турски. Побогу! То су глупирања Бошњака по професији. Најистакнутији међу њима је Зукорлић. Мене би било срамота да мене или било кога мог такав у било чему представља. Али њему се очигледно глупирање јако добро исплати...

djuro81

pre 8 godina

Ma odlično, eto nama motiva više da mu napucamo tu okruglu stvar koju tapka u usta, i to u finalu da bude slađe ako je to kosturom moguće.

Trener

pre 8 godina

Cak i da jeste favorit i da se setio, prosto nije kul pominjati Sajberiju u intervijuima. To je kao kad je neko iz Trgovista zanimljovo zvuci ali se bas i hvali sa time.

stereo

pre 8 godina

Na Bet'n'win je za top tri mesta raspored ovakav - kvota na Francuze 1.40, Spanija 1.50, Srbija 2.25, Grcka 2.60, Litvanija 3.00 ... Turska tek sa kvotom 8 na osmoj poziciji ...

vlada

pre 8 godina

Ali TURSKA!!!

Pa ovaj kao da ne prati nista osim NBA. I hrvati i Grci su veći favoriti od Turaka, da se ne lažemo, a da ne govorim o srbiji!

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Pa iskreno i nismo u prvom redu favorita, sto ne znaci da ne mozemo ili necemo da osvojimo. Zasto odmah skacete? Imamo dosta borben i kompaktan tim ali ima bar 4-5 talentovanijih reprezentacija od nas. Samo korak po korak i hrabro, u tom slucaju mozemo da iradimo nesto. I iskljuciti igrace iz medija totalno, nema wi-fi, nema novine..upravo zbo ovakvih stvari.

simeon

pre 8 godina

Bez obzira šta mislio ovaj, onaj, Parker, Darker, Klaker ... Setimo se kako je to bilo prošle godine. Kako smo mi ispratili reprezentaciju. Tiho, nečujno, skeptično. Već smo ih prežalili. Onda se dogodilo, jel', šta se već dogodilo, pa smo ih dizali do nebesa, ili bar do balkona skupštine grada ... Sada je situacija, rekao bih, sasvim obrnuta. Držimo da je finale minimum koji nam pripada u ovom trenutku. Kad je stvar već takva, kad smo toliko superiorni, šta nas briga šta priča taj što nas ne vidi kao favorite.
Realno, ovo evropsko prvenstvo je "jače" od onog svetskog prošle godine. Vrlo brzo ćemo imati priliku da se uverimo da li je finale naš trenutni domet, ili ćemo morati baš da se "pobijemo"najžešće da bi smo do njega stigli.

mmm

pre 8 godina

ako Srbina išta motiviše to je inat. Zato u inat Parkeru, samo gazi. Sreća pa nije rekao da Srbi nikad ne bi mogli da se svide Evi. :-)

Mirko

pre 8 godina

Uuu što mi volimo ovakve izjave! Naši će da vas peglaju sa dodatnim užitkom, taman ćeš da naučiš ko je Srbija u košarci.
Nije ti bilo dovoljno ni ove ni prošle godine nego si se vratio po još? Pa biće, i repete.

dzon

pre 8 godina

sve sve i da neko nas ne vidi kao favorite, ali tursku? tursku?!? to mi nikako nije jasno, da je reko talijane paaa i da nekako skapiram, ali turksu?!? aman covece...

Ardbeg

pre 8 godina

Realno i nismo. Mngogo smo poleteli, svi su uvereni da cemo igrati finale. To su kosarkaske neznalice. Mi imamo dobrog pleja, prosecne bekove, dobra krila i lose centre - sa ovim sastavom ne verujem da mozemo u zavrsnicu.

Mojemisljenje

pre 8 godina

To sto nas nije svratao u favorite je njegova stvar, mi nismo losiji od Turske i Litvanije sigurno, ali ne zaboravite da smo jako oslabljeni neigranjem Bobija a da nam prvi centar Raduljica nije igrao zvanicnu utakmicu maltene godinu dana. Bez centra se nikako ne mozemo svrstati u glavne favorite. Pa jos Bogdana muce ledja. Francuska i Spanija su glavni favoriti, a posle njih mi, Grci, Italijani, Litvanci pa i Hrvati imamo podjednake sanse. Dajem nam prednost jer igramo srcem.

Edwin

pre 8 godina

I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.

Samo da kažem

pre 8 godina

@I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.
(Edwin, 03. septembar 2015 16:20

Obzirom na nivo tvoje pismenosti, ti si u nekom prvom ili drugom razredu osnovne škole, te je tvoje mišljenje irelevantno.

Sospa Herc

pre 8 godina

Logicno. On kvalitet nase kosarke ceni prema kvalitetu Jugoslovenskog kosarkaskog kluba Partizan, kojeg je pozvao na svoj turnir. i to je to!

Dare

pre 8 godina

Pa dobro je rekao, Srbiju i Francusku nije ni spominjao, oni su sigurni za finale, a ove navedene reprezentacije su favoriti za bronzanu medalju u odnosu na ostale... Citam samo izmedju redova.. Zna on dobro ko je Srbija

Update information

pre 8 godina

(ojha, 3. septembar 2015 15:34)
Parker vec 4 godina nije sa Evom, osvezi informacije.
Prosle godine se ozenio francuskinjom sa kojom ima sina.

čovke legenda

pre 8 godina

Znam da je ovo neka njegova fora,ali u svakom slučaju koga briga ko je favorit na papiru važno je ko će pobediti u finalu i osvojiti prvenstvo,evo ja mislim da će u finalu igrati Grčka i Italija.

KayserSoze

pre 8 godina

Au al' su se svi potresli..Ljudi ovo je njegovo misljenje, sta ste se primili..Nemojte previse da letite, sacekajte posle EP pa mu onda 'odgovarajte' ako ste bili u pravu

marko

pre 8 godina

Ma vidi se po ovoj izjavi da se covek potpuno amerikanizovao. Vidi se da uopste ne prati i da ga ne zanima evropska kosarka, pa je ovo samo kroz neko secanje izvuko. Spance verujem da poznaje, ali Tursku u Litvaniju svrstati u favorite nema nikakve veze, samo lupio garant. Uveren sam da ce Grci i Hrvati imati dobre igre. Nasi su opet nepredvidivi zbog povreda i centarske linije od koje ni sami ne znamo sta mozemo da ocekujemo.

ajeje brazorv

pre 8 godina

Verujem da se malo pogubio kad su ga pitali ko je favorit.

- Favorit je Turska, čuj mene Srbija, Turska... Turska je favorit!

Glas razuma

pre 8 godina

Nemojte zameriti Parkeru, ja mislim da stvarno ovo misli. Ja isto mislim da mi nismo među prvim favoritima za zlato ali se iskreno nadam da će momci da ih razuvere sve samo tako! Nekad je i bolje kada te ne vide za favorita, imaš manji pritisak sa strane i mnogo lakše igraš...
Pozdrav svima

ivan

pre 8 godina

Ne treba previse obracati paznju na bilo cije izjave, cak i onih koji nas smatraju favoritima, na kraju sve to pada u vodu, i jedino merilo je teren.

thekrcun

pre 8 godina

dobio je po guzi i u Sloveniji,dobili su njegovi u Spaniji,velika je verovatnoca da ce doboti i kuci od nas. Parker je veliki covek,ovo je namerno rekao.

Ivan

pre 8 godina

Zna Parker šta prica. Srbija je jaca i iskusnija nego na svetskom prvenstvu, dobili smo jih u Beogradu.Pa zasto da jih ne pobedimo u finalu.Srbija je mnogo jaka.

Goran

pre 8 godina

Mozda bi trebalo vise da slusamo Parkera i slicne koji govore da NISMO favoriti, umesto da laprdamo kako JESMO. Ali, hajde, nije strasno sto mi laprdamo ovde, u komentarima, nego sto su i nasi igraci poceli da se busaju u grudi, umesto da se fokusiraju na utakmicu i tamo pokazu koliko znaju. Mislim da smo previse poleteli. Na SP smo eksplodirali bas zbog toga sto nismo sebe smatrali favoritima i zeleli smo da svetu pokazemo da mozemo. Momci su cutali, radili, cekali svojim 5 minuta i na kraju ih docekali. Bojim se da takve "hemije" ove godine nema ... ali se iskreno nadam da gresim.

musaka_greekos

pre 8 godina

Parker, stara koska... nije on ovo slucajno rekao, niti ozbiljno misli! Kulturna provokacija, ubijanje samopouzdanja protivnicima, nazovite kako hocete - a sada, nadam se ako se sretnemo sa njima da cemo im u jednacinu tog meca servirati njima nepoznati nas patent - inat. B-)

Robi

pre 8 godina

Sta se palite, pa ovo je i rekao namjerno. Reprezentacija koja je bila 2. na SP i koja za godinu dana dolazi na EP sa ZNATNO jacim sastavom izaziva postovanje svih u kosarkaskom svijetu u to budite sigurni. Spanija, Francuska i Srbija su trenutno najjace u Evropi a sve ostale reprezentacije su 'favoriti' pojedincima zbog simpaticnosti, nadanja, zelja za iznenadjenjem (koje su moguce u svakom sportu)...
P.S. On je Evu ostavio zbog mladje ribe tako da ne znam koliko si ga uvrijedio.. ;)

misko

pre 8 godina

Na moju veliku žalost i ja se pribojavam da je u pravu.Igra koju prikazuje Srbija nedaje joj za pravo da se smatra favoritom.Igra bez šuta spolja ne donosi pobede.Mora da se probude Bogdanović i Milosavljević.

Divos

pre 8 godina

Ма добро, Паркер је велики за*ебант, није му сваку веровати, другом приликом ће рећи да су Холандија, Мрка Гора, Хрватска и Џонтра Волта фаворити на ЕП, једноставно такав је.

Е сад, бројне су прогнозе за освајање титуле. Кладионице фаворизују Шпанију и Француску (са правом), овај за*ебант Паркер, а и још неки ће ту додати Литванију и Турску (уз пуно уважавање овим селкцијама, али има и других екипа које више обећавају), Тањевић и још неки фаворизуе Италију (оправдано), али некако се једна по мени супер квалитетна репрезентација заобилази, Грчка.

Грци имају одличну, али и најбоље укомпоновану екипу, имају ширину ко нико, на свакој позивцији имају по 2 одлична, али и по приступу потпуно различита играча. Били су одлични и на СП, имали низ 5-0, па пораз од нас. А сада су кудикамо јачи, од оних који нису били на СП ту су још 3 изузетно важна играча, Спанулис, душа екипе, супер захвални Перпероглу и центар Куфос, а и овај Адетокумбо је опасно напредовао.

Наравно, навијаћу баш као и сви ми за "Орлове", и наравно да се надам да ће што даље догурати. Али иако су Шпанија и Француска некако у првом плану, Грчка је екипа некако највише по мом укусу, и која би могла далеко догурати.

Мина

pre 8 godina

Турска и Литванија испред Србије?! Свашта. Поред Србије,Шаније и Француске конкуренти у борби за одличја су, по мом мишљењу, Грци и Италијани. Хрвате свакако не треба занемарити такође...

no

pre 8 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje je da će Turska ispasti u grupi i dobiti pozivnicu i domaćinstvo za kvalifikacije za OI. Takođe smatram da Litvanci nisu bili lošiji od izlaska iz SSSR-a. Za Španiju se slažem da je među glavnim ako ne i glavni favorit jer nije bitno ko ne igra nego ko igra a to su Serhio Rodrigez, Ljulj, Fernandez, izdajica i Gasol. Najbolja petorka na prvenstvu sigurno. Zbog slabije klupe mislim da neće uzeti zlato no videćemo.

McKifla

pre 8 godina

Ah Parker i njegovo misljenje. Bitno je sta misli nase pucanstvo i nasi igraci koji na terenu treba da pokazu monsieur Parkeru i ostalima ko igra najbolju kosarku na starom kontinentu vise od 50-godina. Francuzi su doskora bili obicno topovsko meso, sluzili su za zagrevanje pred odlucujuce utakmice a sad su odjednom ko fol velika kosarkaska nacija. Idi begaj. Pitajte Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica i ostale velikane jer se secaju neke bitne utakmice sa Francuzima i bice vam sve jasno.

McKifla

pre 8 godina

Ah Parker i njegovo misljenje. Bitno je sta misli nase pucanstvo i nasi igraci koji na terenu treba da pokazu monsieur Parkeru i ostalima ko igra najbolju kosarku na starom kontinentu vise od 50-godina. Francuzi su doskora bili obicno topovsko meso, sluzili su za zagrevanje pred odlucujuce utakmice a sad su odjednom ko fol velika kosarkaska nacija. Idi begaj. Pitajte Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica i ostale velikane jer se secaju neke bitne utakmice sa Francuzima i bice vam sve jasno.

Мина

pre 8 godina

Турска и Литванија испред Србије?! Свашта. Поред Србије,Шаније и Француске конкуренти у борби за одличја су, по мом мишљењу, Грци и Италијани. Хрвате свакако не треба занемарити такође...

ivan

pre 8 godina

Ne treba previse obracati paznju na bilo cije izjave, cak i onih koji nas smatraju favoritima, na kraju sve to pada u vodu, i jedino merilo je teren.

thekrcun

pre 8 godina

dobio je po guzi i u Sloveniji,dobili su njegovi u Spaniji,velika je verovatnoca da ce doboti i kuci od nas. Parker je veliki covek,ovo je namerno rekao.

marko

pre 8 godina

Ma vidi se po ovoj izjavi da se covek potpuno amerikanizovao. Vidi se da uopste ne prati i da ga ne zanima evropska kosarka, pa je ovo samo kroz neko secanje izvuko. Spance verujem da poznaje, ali Tursku u Litvaniju svrstati u favorite nema nikakve veze, samo lupio garant. Uveren sam da ce Grci i Hrvati imati dobre igre. Nasi su opet nepredvidivi zbog povreda i centarske linije od koje ni sami ne znamo sta mozemo da ocekujemo.

Divos

pre 8 godina

Ма добро, Паркер је велики за*ебант, није му сваку веровати, другом приликом ће рећи да су Холандија, Мрка Гора, Хрватска и Џонтра Волта фаворити на ЕП, једноставно такав је.

Е сад, бројне су прогнозе за освајање титуле. Кладионице фаворизују Шпанију и Француску (са правом), овај за*ебант Паркер, а и још неки ће ту додати Литванију и Турску (уз пуно уважавање овим селкцијама, али има и других екипа које више обећавају), Тањевић и још неки фаворизуе Италију (оправдано), али некако се једна по мени супер квалитетна репрезентација заобилази, Грчка.

Грци имају одличну, али и најбоље укомпоновану екипу, имају ширину ко нико, на свакој позивцији имају по 2 одлична, али и по приступу потпуно различита играча. Били су одлични и на СП, имали низ 5-0, па пораз од нас. А сада су кудикамо јачи, од оних који нису били на СП ту су још 3 изузетно важна играча, Спанулис, душа екипе, супер захвални Перпероглу и центар Куфос, а и овај Адетокумбо је опасно напредовао.

Наравно, навијаћу баш као и сви ми за "Орлове", и наравно да се надам да ће што даље догурати. Али иако су Шпанија и Француска некако у првом плану, Грчка је екипа некако највише по мом укусу, и која би могла далеко догурати.

musaka_greekos

pre 8 godina

Parker, stara koska... nije on ovo slucajno rekao, niti ozbiljno misli! Kulturna provokacija, ubijanje samopouzdanja protivnicima, nazovite kako hocete - a sada, nadam se ako se sretnemo sa njima da cemo im u jednacinu tog meca servirati njima nepoznati nas patent - inat. B-)

vlada

pre 8 godina

Ali TURSKA!!!

Pa ovaj kao da ne prati nista osim NBA. I hrvati i Grci su veći favoriti od Turaka, da se ne lažemo, a da ne govorim o srbiji!

Goran

pre 8 godina

Mozda bi trebalo vise da slusamo Parkera i slicne koji govore da NISMO favoriti, umesto da laprdamo kako JESMO. Ali, hajde, nije strasno sto mi laprdamo ovde, u komentarima, nego sto su i nasi igraci poceli da se busaju u grudi, umesto da se fokusiraju na utakmicu i tamo pokazu koliko znaju. Mislim da smo previse poleteli. Na SP smo eksplodirali bas zbog toga sto nismo sebe smatrali favoritima i zeleli smo da svetu pokazemo da mozemo. Momci su cutali, radili, cekali svojim 5 minuta i na kraju ih docekali. Bojim se da takve "hemije" ove godine nema ... ali se iskreno nadam da gresim.

Mirko

pre 8 godina

Uuu što mi volimo ovakve izjave! Naši će da vas peglaju sa dodatnim užitkom, taman ćeš da naučiš ko je Srbija u košarci.
Nije ti bilo dovoljno ni ove ni prošle godine nego si se vratio po još? Pa biće, i repete.

mmm

pre 8 godina

ako Srbina išta motiviše to je inat. Zato u inat Parkeru, samo gazi. Sreća pa nije rekao da Srbi nikad ne bi mogli da se svide Evi. :-)

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Pa iskreno i nismo u prvom redu favorita, sto ne znaci da ne mozemo ili necemo da osvojimo. Zasto odmah skacete? Imamo dosta borben i kompaktan tim ali ima bar 4-5 talentovanijih reprezentacija od nas. Samo korak po korak i hrabro, u tom slucaju mozemo da iradimo nesto. I iskljuciti igrace iz medija totalno, nema wi-fi, nema novine..upravo zbo ovakvih stvari.

Samo da kažem

pre 8 godina

@I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.
(Edwin, 03. septembar 2015 16:20

Obzirom na nivo tvoje pismenosti, ti si u nekom prvom ili drugom razredu osnovne škole, te je tvoje mišljenje irelevantno.

stereo

pre 8 godina

Na Bet'n'win je za top tri mesta raspored ovakav - kvota na Francuze 1.40, Spanija 1.50, Srbija 2.25, Grcka 2.60, Litvanija 3.00 ... Turska tek sa kvotom 8 na osmoj poziciji ...

Раде - полутешка

pre 8 godina

"дечак из воде" Дечаче драги, неколицина вас трпи последице тога што су вам прађедови били меки и због ситног добра прешли у ислам. То је тако и то поштујем и драг ми је сваки Србин мухамеданске вере. Али то само значи да сте ви потурице и да никада није касно да се вратитите својим српским коренима - добродошли унаред! Па видиш како теби ћирилица лепо иде... Никако то не значи да су наши корени турски. Побогу! То су глупирања Бошњака по професији. Најистакнутији међу њима је Зукорлић. Мене би било срамота да мене или било кога мог такав у било чему представља. Али њему се очигледно глупирање јако добро исплати...

Dare

pre 8 godina

Pa dobro je rekao, Srbiju i Francusku nije ni spominjao, oni su sigurni za finale, a ove navedene reprezentacije su favoriti za bronzanu medalju u odnosu na ostale... Citam samo izmedju redova.. Zna on dobro ko je Srbija

Mojemisljenje

pre 8 godina

To sto nas nije svratao u favorite je njegova stvar, mi nismo losiji od Turske i Litvanije sigurno, ali ne zaboravite da smo jako oslabljeni neigranjem Bobija a da nam prvi centar Raduljica nije igrao zvanicnu utakmicu maltene godinu dana. Bez centra se nikako ne mozemo svrstati u glavne favorite. Pa jos Bogdana muce ledja. Francuska i Spanija su glavni favoriti, a posle njih mi, Grci, Italijani, Litvanci pa i Hrvati imamo podjednake sanse. Dajem nam prednost jer igramo srcem.

dzon

pre 8 godina

sve sve i da neko nas ne vidi kao favorite, ali tursku? tursku?!? to mi nikako nije jasno, da je reko talijane paaa i da nekako skapiram, ali turksu?!? aman covece...

ajeje brazorv

pre 8 godina

Verujem da se malo pogubio kad su ga pitali ko je favorit.

- Favorit je Turska, čuj mene Srbija, Turska... Turska je favorit!

djuro81

pre 8 godina

Ma odlično, eto nama motiva više da mu napucamo tu okruglu stvar koju tapka u usta, i to u finalu da bude slađe ako je to kosturom moguće.

simeon

pre 8 godina

Bez obzira šta mislio ovaj, onaj, Parker, Darker, Klaker ... Setimo se kako je to bilo prošle godine. Kako smo mi ispratili reprezentaciju. Tiho, nečujno, skeptično. Već smo ih prežalili. Onda se dogodilo, jel', šta se već dogodilo, pa smo ih dizali do nebesa, ili bar do balkona skupštine grada ... Sada je situacija, rekao bih, sasvim obrnuta. Držimo da je finale minimum koji nam pripada u ovom trenutku. Kad je stvar već takva, kad smo toliko superiorni, šta nas briga šta priča taj što nas ne vidi kao favorite.
Realno, ovo evropsko prvenstvo je "jače" od onog svetskog prošle godine. Vrlo brzo ćemo imati priliku da se uverimo da li je finale naš trenutni domet, ili ćemo morati baš da se "pobijemo"najžešće da bi smo do njega stigli.

Robi

pre 8 godina

Sta se palite, pa ovo je i rekao namjerno. Reprezentacija koja je bila 2. na SP i koja za godinu dana dolazi na EP sa ZNATNO jacim sastavom izaziva postovanje svih u kosarkaskom svijetu u to budite sigurni. Spanija, Francuska i Srbija su trenutno najjace u Evropi a sve ostale reprezentacije su 'favoriti' pojedincima zbog simpaticnosti, nadanja, zelja za iznenadjenjem (koje su moguce u svakom sportu)...
P.S. On je Evu ostavio zbog mladje ribe tako da ne znam koliko si ga uvrijedio.. ;)

Glas razuma

pre 8 godina

Nemojte zameriti Parkeru, ja mislim da stvarno ovo misli. Ja isto mislim da mi nismo među prvim favoritima za zlato ali se iskreno nadam da će momci da ih razuvere sve samo tako! Nekad je i bolje kada te ne vide za favorita, imaš manji pritisak sa strane i mnogo lakše igraš...
Pozdrav svima

KayserSoze

pre 8 godina

Au al' su se svi potresli..Ljudi ovo je njegovo misljenje, sta ste se primili..Nemojte previse da letite, sacekajte posle EP pa mu onda 'odgovarajte' ako ste bili u pravu

Ardbeg

pre 8 godina

Realno i nismo. Mngogo smo poleteli, svi su uvereni da cemo igrati finale. To su kosarkaske neznalice. Mi imamo dobrog pleja, prosecne bekove, dobra krila i lose centre - sa ovim sastavom ne verujem da mozemo u zavrsnicu.

Update information

pre 8 godina

(ojha, 3. septembar 2015 15:34)
Parker vec 4 godina nije sa Evom, osvezi informacije.
Prosle godine se ozenio francuskinjom sa kojom ima sina.

no

pre 8 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje je da će Turska ispasti u grupi i dobiti pozivnicu i domaćinstvo za kvalifikacije za OI. Takođe smatram da Litvanci nisu bili lošiji od izlaska iz SSSR-a. Za Španiju se slažem da je među glavnim ako ne i glavni favorit jer nije bitno ko ne igra nego ko igra a to su Serhio Rodrigez, Ljulj, Fernandez, izdajica i Gasol. Najbolja petorka na prvenstvu sigurno. Zbog slabije klupe mislim da neće uzeti zlato no videćemo.

misko

pre 8 godina

Na moju veliku žalost i ja se pribojavam da je u pravu.Igra koju prikazuje Srbija nedaje joj za pravo da se smatra favoritom.Igra bez šuta spolja ne donosi pobede.Mora da se probude Bogdanović i Milosavljević.

Trener

pre 8 godina

Cak i da jeste favorit i da se setio, prosto nije kul pominjati Sajberiju u intervijuima. To je kao kad je neko iz Trgovista zanimljovo zvuci ali se bas i hvali sa time.

Ivan

pre 8 godina

Zna Parker šta prica. Srbija je jaca i iskusnija nego na svetskom prvenstvu, dobili smo jih u Beogradu.Pa zasto da jih ne pobedimo u finalu.Srbija je mnogo jaka.

Edwin

pre 8 godina

I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.

Sospa Herc

pre 8 godina

Logicno. On kvalitet nase kosarke ceni prema kvalitetu Jugoslovenskog kosarkaskog kluba Partizan, kojeg je pozvao na svoj turnir. i to je to!

čovke legenda

pre 8 godina

Znam da je ovo neka njegova fora,ali u svakom slučaju koga briga ko je favorit na papiru važno je ko će pobediti u finalu i osvojiti prvenstvo,evo ja mislim da će u finalu igrati Grčka i Italija.

Edwin

pre 8 godina

I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.

Sospa Herc

pre 8 godina

Logicno. On kvalitet nase kosarke ceni prema kvalitetu Jugoslovenskog kosarkaskog kluba Partizan, kojeg je pozvao na svoj turnir. i to je to!

čovke legenda

pre 8 godina

Znam da je ovo neka njegova fora,ali u svakom slučaju koga briga ko je favorit na papiru važno je ko će pobediti u finalu i osvojiti prvenstvo,evo ja mislim da će u finalu igrati Grčka i Italija.

McKifla

pre 8 godina

Ah Parker i njegovo misljenje. Bitno je sta misli nase pucanstvo i nasi igraci koji na terenu treba da pokazu monsieur Parkeru i ostalima ko igra najbolju kosarku na starom kontinentu vise od 50-godina. Francuzi su doskora bili obicno topovsko meso, sluzili su za zagrevanje pred odlucujuce utakmice a sad su odjednom ko fol velika kosarkaska nacija. Idi begaj. Pitajte Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica i ostale velikane jer se secaju neke bitne utakmice sa Francuzima i bice vam sve jasno.

Goran

pre 8 godina

Mozda bi trebalo vise da slusamo Parkera i slicne koji govore da NISMO favoriti, umesto da laprdamo kako JESMO. Ali, hajde, nije strasno sto mi laprdamo ovde, u komentarima, nego sto su i nasi igraci poceli da se busaju u grudi, umesto da se fokusiraju na utakmicu i tamo pokazu koliko znaju. Mislim da smo previse poleteli. Na SP smo eksplodirali bas zbog toga sto nismo sebe smatrali favoritima i zeleli smo da svetu pokazemo da mozemo. Momci su cutali, radili, cekali svojim 5 minuta i na kraju ih docekali. Bojim se da takve "hemije" ove godine nema ... ali se iskreno nadam da gresim.

Ardbeg

pre 8 godina

Realno i nismo. Mngogo smo poleteli, svi su uvereni da cemo igrati finale. To su kosarkaske neznalice. Mi imamo dobrog pleja, prosecne bekove, dobra krila i lose centre - sa ovim sastavom ne verujem da mozemo u zavrsnicu.

thekrcun

pre 8 godina

dobio je po guzi i u Sloveniji,dobili su njegovi u Spaniji,velika je verovatnoca da ce doboti i kuci od nas. Parker je veliki covek,ovo je namerno rekao.

Мина

pre 8 godina

Турска и Литванија испред Србије?! Свашта. Поред Србије,Шаније и Француске конкуренти у борби за одличја су, по мом мишљењу, Грци и Италијани. Хрвате свакако не треба занемарити такође...

Cvarkov Djordje

pre 8 godina

Pa iskreno i nismo u prvom redu favorita, sto ne znaci da ne mozemo ili necemo da osvojimo. Zasto odmah skacete? Imamo dosta borben i kompaktan tim ali ima bar 4-5 talentovanijih reprezentacija od nas. Samo korak po korak i hrabro, u tom slucaju mozemo da iradimo nesto. I iskljuciti igrace iz medija totalno, nema wi-fi, nema novine..upravo zbo ovakvih stvari.

Samo da kažem

pre 8 godina

@I ja mislim kao parker. Ne osvaja se medalja na osnovu novinarskih komentara nego igrom, u ostalom, djordjevic je vise maneken i politicar nego trener.
(Edwin, 03. septembar 2015 16:20

Obzirom na nivo tvoje pismenosti, ti si u nekom prvom ili drugom razredu osnovne škole, te je tvoje mišljenje irelevantno.

misko

pre 8 godina

Na moju veliku žalost i ja se pribojavam da je u pravu.Igra koju prikazuje Srbija nedaje joj za pravo da se smatra favoritom.Igra bez šuta spolja ne donosi pobede.Mora da se probude Bogdanović i Milosavljević.

Mojemisljenje

pre 8 godina

To sto nas nije svratao u favorite je njegova stvar, mi nismo losiji od Turske i Litvanije sigurno, ali ne zaboravite da smo jako oslabljeni neigranjem Bobija a da nam prvi centar Raduljica nije igrao zvanicnu utakmicu maltene godinu dana. Bez centra se nikako ne mozemo svrstati u glavne favorite. Pa jos Bogdana muce ledja. Francuska i Spanija su glavni favoriti, a posle njih mi, Grci, Italijani, Litvanci pa i Hrvati imamo podjednake sanse. Dajem nam prednost jer igramo srcem.

Mirko

pre 8 godina

Uuu što mi volimo ovakve izjave! Naši će da vas peglaju sa dodatnim užitkom, taman ćeš da naučiš ko je Srbija u košarci.
Nije ti bilo dovoljno ni ove ni prošle godine nego si se vratio po još? Pa biće, i repete.

mmm

pre 8 godina

ako Srbina išta motiviše to je inat. Zato u inat Parkeru, samo gazi. Sreća pa nije rekao da Srbi nikad ne bi mogli da se svide Evi. :-)

Trener

pre 8 godina

Cak i da jeste favorit i da se setio, prosto nije kul pominjati Sajberiju u intervijuima. To je kao kad je neko iz Trgovista zanimljovo zvuci ali se bas i hvali sa time.

Glas razuma

pre 8 godina

Nemojte zameriti Parkeru, ja mislim da stvarno ovo misli. Ja isto mislim da mi nismo među prvim favoritima za zlato ali se iskreno nadam da će momci da ih razuvere sve samo tako! Nekad je i bolje kada te ne vide za favorita, imaš manji pritisak sa strane i mnogo lakše igraš...
Pozdrav svima

musaka_greekos

pre 8 godina

Parker, stara koska... nije on ovo slucajno rekao, niti ozbiljno misli! Kulturna provokacija, ubijanje samopouzdanja protivnicima, nazovite kako hocete - a sada, nadam se ako se sretnemo sa njima da cemo im u jednacinu tog meca servirati njima nepoznati nas patent - inat. B-)

Update information

pre 8 godina

(ojha, 3. septembar 2015 15:34)
Parker vec 4 godina nije sa Evom, osvezi informacije.
Prosle godine se ozenio francuskinjom sa kojom ima sina.

simeon

pre 8 godina

Bez obzira šta mislio ovaj, onaj, Parker, Darker, Klaker ... Setimo se kako je to bilo prošle godine. Kako smo mi ispratili reprezentaciju. Tiho, nečujno, skeptično. Već smo ih prežalili. Onda se dogodilo, jel', šta se već dogodilo, pa smo ih dizali do nebesa, ili bar do balkona skupštine grada ... Sada je situacija, rekao bih, sasvim obrnuta. Držimo da je finale minimum koji nam pripada u ovom trenutku. Kad je stvar već takva, kad smo toliko superiorni, šta nas briga šta priča taj što nas ne vidi kao favorite.
Realno, ovo evropsko prvenstvo je "jače" od onog svetskog prošle godine. Vrlo brzo ćemo imati priliku da se uverimo da li je finale naš trenutni domet, ili ćemo morati baš da se "pobijemo"najžešće da bi smo do njega stigli.

ivan

pre 8 godina

Ne treba previse obracati paznju na bilo cije izjave, cak i onih koji nas smatraju favoritima, na kraju sve to pada u vodu, i jedino merilo je teren.

Dare

pre 8 godina

Pa dobro je rekao, Srbiju i Francusku nije ni spominjao, oni su sigurni za finale, a ove navedene reprezentacije su favoriti za bronzanu medalju u odnosu na ostale... Citam samo izmedju redova.. Zna on dobro ko je Srbija

Ivan

pre 8 godina

Zna Parker šta prica. Srbija je jaca i iskusnija nego na svetskom prvenstvu, dobili smo jih u Beogradu.Pa zasto da jih ne pobedimo u finalu.Srbija je mnogo jaka.

no

pre 8 godina

Svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje je da će Turska ispasti u grupi i dobiti pozivnicu i domaćinstvo za kvalifikacije za OI. Takođe smatram da Litvanci nisu bili lošiji od izlaska iz SSSR-a. Za Španiju se slažem da je među glavnim ako ne i glavni favorit jer nije bitno ko ne igra nego ko igra a to su Serhio Rodrigez, Ljulj, Fernandez, izdajica i Gasol. Najbolja petorka na prvenstvu sigurno. Zbog slabije klupe mislim da neće uzeti zlato no videćemo.

Divos

pre 8 godina

Ма добро, Паркер је велики за*ебант, није му сваку веровати, другом приликом ће рећи да су Холандија, Мрка Гора, Хрватска и Џонтра Волта фаворити на ЕП, једноставно такав је.

Е сад, бројне су прогнозе за освајање титуле. Кладионице фаворизују Шпанију и Француску (са правом), овај за*ебант Паркер, а и још неки ће ту додати Литванију и Турску (уз пуно уважавање овим селкцијама, али има и других екипа које више обећавају), Тањевић и још неки фаворизуе Италију (оправдано), али некако се једна по мени супер квалитетна репрезентација заобилази, Грчка.

Грци имају одличну, али и најбоље укомпоновану екипу, имају ширину ко нико, на свакој позивцији имају по 2 одлична, али и по приступу потпуно различита играча. Били су одлични и на СП, имали низ 5-0, па пораз од нас. А сада су кудикамо јачи, од оних који нису били на СП ту су још 3 изузетно важна играча, Спанулис, душа екипе, супер захвални Перпероглу и центар Куфос, а и овај Адетокумбо је опасно напредовао.

Наравно, навијаћу баш као и сви ми за "Орлове", и наравно да се надам да ће што даље догурати. Али иако су Шпанија и Француска некако у првом плану, Грчка је екипа некако највише по мом укусу, и која би могла далеко догурати.

Robi

pre 8 godina

Sta se palite, pa ovo je i rekao namjerno. Reprezentacija koja je bila 2. na SP i koja za godinu dana dolazi na EP sa ZNATNO jacim sastavom izaziva postovanje svih u kosarkaskom svijetu u to budite sigurni. Spanija, Francuska i Srbija su trenutno najjace u Evropi a sve ostale reprezentacije su 'favoriti' pojedincima zbog simpaticnosti, nadanja, zelja za iznenadjenjem (koje su moguce u svakom sportu)...
P.S. On je Evu ostavio zbog mladje ribe tako da ne znam koliko si ga uvrijedio.. ;)

vlada

pre 8 godina

Ali TURSKA!!!

Pa ovaj kao da ne prati nista osim NBA. I hrvati i Grci su veći favoriti od Turaka, da se ne lažemo, a da ne govorim o srbiji!

ajeje brazorv

pre 8 godina

Verujem da se malo pogubio kad su ga pitali ko je favorit.

- Favorit je Turska, čuj mene Srbija, Turska... Turska je favorit!

Раде - полутешка

pre 8 godina

"дечак из воде" Дечаче драги, неколицина вас трпи последице тога што су вам прађедови били меки и због ситног добра прешли у ислам. То је тако и то поштујем и драг ми је сваки Србин мухамеданске вере. Али то само значи да сте ви потурице и да никада није касно да се вратитите својим српским коренима - добродошли унаред! Па видиш како теби ћирилица лепо иде... Никако то не значи да су наши корени турски. Побогу! То су глупирања Бошњака по професији. Најистакнутији међу њима је Зукорлић. Мене би било срамота да мене или било кога мог такав у било чему представља. Али њему се очигледно глупирање јако добро исплати...

dzon

pre 8 godina

sve sve i da neko nas ne vidi kao favorite, ali tursku? tursku?!? to mi nikako nije jasno, da je reko talijane paaa i da nekako skapiram, ali turksu?!? aman covece...

marko

pre 8 godina

Ma vidi se po ovoj izjavi da se covek potpuno amerikanizovao. Vidi se da uopste ne prati i da ga ne zanima evropska kosarka, pa je ovo samo kroz neko secanje izvuko. Spance verujem da poznaje, ali Tursku u Litvaniju svrstati u favorite nema nikakve veze, samo lupio garant. Uveren sam da ce Grci i Hrvati imati dobre igre. Nasi su opet nepredvidivi zbog povreda i centarske linije od koje ni sami ne znamo sta mozemo da ocekujemo.

djuro81

pre 8 godina

Ma odlično, eto nama motiva više da mu napucamo tu okruglu stvar koju tapka u usta, i to u finalu da bude slađe ako je to kosturom moguće.

KayserSoze

pre 8 godina

Au al' su se svi potresli..Ljudi ovo je njegovo misljenje, sta ste se primili..Nemojte previse da letite, sacekajte posle EP pa mu onda 'odgovarajte' ako ste bili u pravu

stereo

pre 8 godina

Na Bet'n'win je za top tri mesta raspored ovakav - kvota na Francuze 1.40, Spanija 1.50, Srbija 2.25, Grcka 2.60, Litvanija 3.00 ... Turska tek sa kvotom 8 na osmoj poziciji ...