Sreda, 02.09.2015.

21:17

"Er Srbija" razočarala košarkaše

Košarkaški savez Srbije izdao je saopštenje povodom problema koje je imao sa nacionalnim avio prevoznikom.

Izvor: B92

"Er Srbija" razoèarala košarkaše IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

267 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 8 godina

Plati pa se klati :) Ne vidim razlog zasto ne bi platili dodatni prtljag. Nema tu niceg licnog. Ako hocemo uspesnu avio kompaniju ona mora da zaradjuje a KSS neka napravi ugovor o sponzorstvu sa AirSerbia pa ce i KSS da zaradi od njih.

Apel / ako treba pisaću peticiju

pre 8 godina

Ovom prilikom bih zamolio B92 da napravi sistem verifikacije koji će omogućiti ostavljanje komentara samo pravim ljudima, koji će pisati autentične komentare iz svoje glave...pod hitno treba onemogućiti ovo skrnavljenje istine, slobode razmišljanja i zdravog razuma. Komentari nek idu pod nadimcima, a profili nek ostanu tajni, sa pravim imenom, prezimenom i JMBG-om. Želim komentare koje ću moći da pročitam uz osmeh, želim komentare koji će me naterati da preispitam svoj stav...NE ŽELIM da trpim torturu unazađenih plitkih umova. Njihovim komentarima je mesto u nekim tamo rubrikama o Parovima, Maldivima, Farmi i Velikom bratu. Manite se politike, a pogotovu SPORTA! Ćao!

I tata bi sine

pre 8 godina

Svi bi da koriste privilegije od drzave. I Air Srbija kada treba da se resi konkurencije I sportisti kada treba da prime penzije I polticari bi da se slikaju... Trosi ovo malo muke sto imamo, a posle grcki tj. srpski scenario. Ali dotle ima jos da se igra(mo).

Nisam_odavle

pre 8 godina

Tako će biti i sa hlebom, voćem, povrćem kada im U-napredno prodamo svu zemlju.
Ajmo botovi jedan veliki DONT LIKE za moj komentar! :D

Dzeger

pre 8 godina

Pogledajte ove botove danas,oni se i u sport razumeju.Kod mene se to kaze:Razumes se u sport kao Marica u kriv ku...Da mi je samo da vidim facu makar jednom botu ,uhh...

NEMANJA FROM LJUBLJANA

pre 8 godina

ZAISTA ŽALIM ALI AIR SERBIA NIJE DRŽAVNA VEĆ VLASNIŠTVO ARAPA I TO MORAMO SVI SHVATITI... SVE NAJBOLJE ŽELIM I LAGAN VAM PUT DO ZLATA...

Miro Đokić

pre 8 godina

Realnost: Nisu mi jasni ovi koji napadaju i osuđuju avio-kompaniju koja želi da naplati svoje usluge. Neka neko pogleda spisak putnika koji putuju sa reprezentaciom pa neka se vidi čija se sve imena nalaze na istom. Videće se da ih veliki broj nalazi čije prisustvo na takmičenju nije obavezno , a njihove troškove će snositi KSS.

rade

pre 8 godina

svasta sam doziveo u ovoj nasoj zemlji i uvek govorio sebi da ce biti bolje i da treba ovde da ostanem jer sam tu i rodjen... cesto sam bio na ivici da odem, cesto mi je bilo svega dosta ali sam uvek uspevao da se savladam i pokusam da budem pozitivan. ali sada, kada vidim ove botcine, ovaj glib ljudski, koji ce zbog sendvica pljuvati cak i po kosarkasima, ne mogu da vidim nista pozitivno vise. dosli smo do dna. kraj.

Jahorina

pre 8 godina

Ja:Pa zar je bitno ko je doneo takvu odluku. Oni žive od svojih usluga i zato ih naplaćuju. KSS dobija sretstva iz budžeta za pokrivanje troškova za učešće reprezentacije na svim takmičenjima.

Miro Đokić

pre 8 godina

Naravno da trebaju da plate sve troškove koje se odnose i na prevoz. Pa KSS dobija sredstva od države da pokrije sve troškove reprezentacije uključujući i prevoz.

Zajedno sa grčkom braćom

pre 8 godina

Kakva Lufthansa... Aegean Airlines je zakon!! Izuzetno bezbedna i dobra avio kompanija iz Grčke. Nagrađena kompanija. Godinama putujem sa njom i nikad nisam imao probleme. Ni ja ni moji sunarodnici.

aggressor

pre 8 godina

Ovi iz "Air Abudabija" Bogami imaju dobru informaticku podrsku, pazi samo koliko su minusa nalupali na sve negativno-orjentirane komentare...

Romanija

pre 8 godina

Vlada: Onda se pitamo zašto je JAT gomilao ogromne gubitke. Pa zato što je svakom kome padne na pamet smatrao da ima pravo na besplatan prevoz.Sada svako mora da snosi svoje troškove pa i KSS.

Chubby checker

pre 8 godina

Air Serbia je srpska firma isto koliko je i Fiat 500L Nacionale srpski auto. Ako zelite pogodnosti potpisite ugovor o sponzorstvu sa njima pa cete dobiti besplatne letove sa sve overweight prtljazima.

Komša

pre 8 godina

@Bane
Tačno tako.Spinuju ivde da li košarkaši moraju da plate nešto ili ne a peoblem je nekulturno ponašanje kompanije.
Pokušajte da popravite ekran mobilnog telefona na aparatu za koji imate garanciju.Odbiće vas.Ali će vam to obrazložiti,pozvaće se na ugovor i bla,bla,bla.Koliko god da su odgovori tipski vi ćete kao potrošač biti ispoštovani bar formalno.
A zamislite da vam pošalju odgovor :
"Popravku morate da platite".I ćao.
E,sad uporedite običan servis za popravku telefona i veliku kompaniju koja se predstavlja kao uzor dobrog poslovanja.I zamislite kakav odnos možete vi da očekujete kada se tako ophode prema ljudima koji su cenjeni i poštovani u ovoj zemlji.
Šta bi odgovorili "običnom" klijentu?Da li možete očekivati odgovor -"Sikter bre ! "

sss

pre 8 godina

Bolestan narod!!! Oni tamo idu kao predstavnici Srbije, ne idu oni tamo turisticki ili privatnim poslom kao vecina vas. Ne treba ni da igraju za jadnu drzavu, koja ne moze ni najmanje uslove da im obezbedi. A vi Srbi ste retardi prve klase.

Lajka

pre 8 godina

Od profita koji Air Serbia uplaćuje država sponzoriše sve pa i ovu sportsku reprezentaciju. Sama kompanija nije u obavezu da to čini!

poreski obveznik

pre 8 godina

Gospodo, to je kapitalizam. Što bi jedna kompanija, pa i državna, vozila prtljag džaba? Nemate ugovor o sponzorisanju, prema tome platite.

Rajko

pre 8 godina

Treba da naplate dodatni prtljag kako bi ERsrbija opstala. Gorivo i aerodromske usluge ionako ERSRBIJA plaća sa 50% popusta (druge aviokompanije plaćaju najskuplje na svetu)

Noke

pre 8 godina

Možda smo navikli da kompanije doniraju sve sportske kolektive ali to mogu državna preduzeća a ne i ona koja profit stavljaju u prvi plan.

Goran

pre 8 godina

Hahahaha ali ovo je presmesno, u jedno 10 komentara "plati pa klati" zar ne moze to malo kreativnije braco botovi... boze ovi nisu u stanju ni ove svoje botove da organizuju kako treba, zato nam ovako sjajno i ide...

Alal

pre 8 godina

E a pismo im je hit - oni samo u tri recenice obavestili Er Srbiju da im to treba, protokolarno zahvalili - a ovi ih od.... sa jos manje reci, pa nije im to JAT

Gokili

pre 8 godina

Ponašanje košarkaša je nedopustivo. Puni para, umišljeni, šetaju top cice i sad treba avio kompanija da im uslišava pojedine molbe

Bobica

pre 8 godina

Oni su dva sada sedeli na aerodrumu u Madridu i Čekali???? Ma ajde , jadnici, namučili se, a mi što što nam bubrezi otpadaju previzu GSP-a nikom ništa

jelka

pre 8 godina

Jedan odbijen zahtev i odmah razocarala, mozda je trebalo da postoji neki dogovor o povoljnosima ili sponzorstvu ali ne ovako medijsko optuzivanje.

spasoje

pre 8 godina

Ljudi,ako zelite da imate uspesnu kompaniju morate se ponasati trzisno i naplacivati svoje usluge,a ne kao dobrotvorna organizacija.

PeraM

pre 8 godina

Nacionalno je ono što pripada narodu, a ne zato što tako piše na avionu. Ugovor niko nije video, tako da se ne zna čija je Air Srbija! Kada je neko sponzor onda ima i neke obaveze koje bi ovi botovi ovde morali da znaju!

Dadolina

pre 8 godina

Sustina pravne i demokratske drzave u pravom smislu te reci je da nema povlascenih, sto i jeste sada... zasto bi neko bio privilegovan pa makar i ovakva sitnica bila u pitanju?!

Dileja

pre 8 godina

Zašto bi za košarkaše važili isti uslovi kao i za sve građane? I štaju loše što su čekali na arodrumu avion dok se nije ispoštovala procedura

@lex@

pre 8 godina

Ово је чудо једно колико има професионалних мислилаца
на тему коју уопште не разумеју.
Учешће националне селекције или националних репрезентативаца у индивидуалним спортовима на великим такмичењима ствар је националног поноса и престижа. Да није тако, учешће на тим такмичењима, држава не би финансирала, Да није тако, премијер се не би сликао са славодобитницима и освајачима одличја. Њихов резултат је његов понос, јер он је први грађанин Србије...
Сви ти спортисти нису плаћени за учешће на тим скуповима (или јесу али мизерно у односу на њихова редовна примања). Да није националног поноса и престижа, могли би да током лета одмарају и кажу - ми за то нисмо плаћани. То би био модел који управо примењује национална авио компанија.
Треба знати да је ова одлука притисак владе Србије не неке људе у КСС (који, да се разумемо, ни мени нису драги). Сличан притисак видели смо у неким сродним спортским подручјима.
Формула је следећа: ако не мислиш исто као први грађанин Србије, препуштен си себи и можеш низ воду. Ако, пак, мислиш, можда добијеш сендвич или бесплатан превоз вишка пртљага...

dejan

pre 8 godina

Nisu razocarali kosarkase nego nekoga u savezu ko bi to trebao da plati, a taj neko je povredjen kao da placa iz sopstvenog dzepa. Ne vidim zbog cega bi kompanija trebala sebi da pravi gubitke i da ikome pravi ustupke, osim ako je generalni sponzor i u detaljima ugovora je drugacije naglaseno. A zbog ovakve antireklame bi trebali istog trenutka raskinuti ugovor pa neka sve placaju.

davor

pre 8 godina

Gospodo iz KSS a kad ste poslali zahtev i kad ste imali let..??? Da nije slučajno poslato nekoliko sati pre leta..??? Vaš neprofesionalizam prikrivate a kompaniju koja radi po utvrđenim pravilima kudite...

Miljana B

pre 8 godina

afhhh: Pa ne snose te troškove košarkaši. Njihove troškove snosi KSS , koji uzgred rečeno ta sredstva dobijajun iz budžeta.

Bane

pre 8 godina

Vi ljudi ne shvatate poentu. Air Serbia ili neko ti šalje bukvalno 5 reči i kraj nikakvo obrazloženje ništa, dobro je da odgovor nije bio NE i poslat e-mail. Nisu se ni udostojili ni da obrazlože svoju odluku meni je to sramota za neku ozbiljnu firmu. Ali posle kada bude slikanje nema svaka slika 1kg prtljaga.

vidak srbin

pre 8 godina

Gospodo, imate novaca, izvolite pa platite. Vidim da se ne bunite sto ste dobili i dobijate nacionalne penzije. Ta praksa vam godi... Sa trideset i koju godinu 600 eura od drzave svaki mesec

Majk

pre 8 godina

500 kila carapa i zavoja? Pravila inace treba da vaze za sve, kad bi se tek tako svakom odobravalo gde bi zavrsili, ako mogu obicni ljudi da placaju onda moze i kosarkaski tim, svi smo jednaki.

afhhh

pre 8 godina

I ja bi im naplatio.Svi do jednog kosarkasa su obezbedjeni do kraja zivota.Vecina su milioneri.Putuju na neko, za svakog obicnog Srbina nebitno takmicenje,koje ne utice na nase zivote.Al eto lozi mase pricama o sportu dok je plata 200e.

Nimrod

pre 8 godina

Ne razumem zasto bi komercijalna kompanija bila duzna da bilo kome "na osnovu kompenzacije bude sponzor" itd. Jel vi mislite sa Delta ili American Airlines džabe prevoze NBA timove?

sm

pre 8 godina

Ajde i ja da ponesem gomilu opreme oce da me puste za dzabe? Ne bih bas rekao.Visak prtljaga nek im placa drzava nit su im sponzori niti crveni krst to je privatna aviokompanija koja nije tu da poklanja nego da pruza usluge za novac.

Djura

pre 8 godina

Ne shvatam kako ljudi ne shvataju da ovde nije bitno to što košarkaši imaju para. Ovde se radi o odnosu prema ljudima koji svake godine odvajaju dva-tri meseca da bi igrali za ovu zemlju i koji nam donesu bar malo sreće u naše živote. O ovima što ovo smatraju normalnim ne bih trošio reči.

Vendi

pre 8 godina

Postovanje opstih principa, pravila koja vaze za sve, je nesto na sta se moramo kao drustvo privici, cak i kada bi u nekim prilikama rado nekom kroz prste progledali.

Z

pre 8 godina

Air Serbia je delom vlasnistvo drzave Srbije, ovi momci igraju za Srbiju, predstavljaju se u svetu i to dobro, a ne mogu od drzave da dobiju ni normalan prevoz. A sutra ce svi iz ove kompanije da se slikaju s njima kad donesu medalju.

Zo

pre 8 godina

Zbog takvih je JAT i propao. Svi su se grebali za dzabe.
Ne mogu da verujem da ih je jos i naljutio odgovor od "jedne" recenice. Pa sta ste hteli ljubavno pismo??
A komentari skoro svi do jednog osudjuju avio kompaniju. Tuzno.

Buda

pre 8 godina

Svakako nije lepo da se ovakve stvari dešavaju i bilo bi dobro da se pojasni kako i zašto je došlo do ovakvog ponašanja nacionalnog avio prevoznika.

samo kazem

pre 8 godina

Jeste kapitalizam i to ali nije to sve tako jednostavno. Ako gledate dugorocno ovakva antireklama je na stetu kompaniji. Trebali bi oni tog zaposlenog koji je tako odgovorio da zapitaju gde mu je pamet.

Jana

pre 8 godina

Zato cete opet osvojiti neku medalju, cak bih i rekla zlatnu. Jer svaki put kad je bilo ovakvih jadnih situacija, reprezentacija, posebno kosarkaska, vracala se sa medaljom, i to zlatnom.

Sale postar

pre 8 godina

A zasto sramota? Nema tu sramote. Svako placa svoje racune. Sramota je grebuckati se i ne placati ono sto koristimo. Razumem da ste emotivno vezani za nase kosarkase ali stvari danas tako stoje. Nema vise JAT-a pa da sve moze. Da li bi kosarkasi nosili malo na dresevima "air serbija" za dzabe?

Ilija

pre 8 godina

To nije za osudjivanje nego za pohvalu jer ako tako budu poslovale i ostale nase kompanije napredak nam je zagarantovan znas kako kazu plati pa se klati.

zoca

pre 8 godina

Pa da ih oterate u minus ljudi se toliko trude da prikazu plus na stetu svih ostalih a vi zemljaci hocete dzabe prtljag!!!A i ko im garantuje da cete dobro da prodjete!!!

mihajlo

pre 8 godina

@Ines
Ne brini, platice se to ali kad budu hteli glavonje iz Er Srbije da se slikaju uz nase sampijone, istavice jim racun nazad sa provizijo za sliku ;). Sve bi to bilo ok, kad jih nebi bilo puna usta " Nacionalni". Ako je ko nacionalni onda je to masa reprezentacija, doticna kompanije definitivno nije, pre ce biti monopolisticka zahvaljujuci drzavi.

Klaudije

pre 8 godina

Zasto prave problem? Ako to nemaju drugi sportisti, sto su oni izuzetak? Uostalom,kao da je to za njih neki novac. Neka potpisu ugovor o sponzorstvu, pa ce biti besplatno.

Rajko

pre 8 godina

Izgleda je ovo zato sto im avio kompanija ne poklanja novac kroz sponzorstvo ali oni i svi drugi moraju da shvate da je zemlja propala zato sto je sve bilo na veresiju i poklanjanje i nema vise toga.

Radoznao

pre 8 godina

Ne moze i jare i pare...JAT smo prodali i sad placamo kao svi ostali!!!To Er Srbija je ostao naziv samo da se ne pomisli da smo sa kompanijom prodali i dusu!!!

Shalla Bal

pre 8 godina

Није само кошаркаше. Политика рефундације неискоришћених карата им је непријатељска према клијентима.

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Eh prave problem za neku sicu,sta bi im znacilo a zaradjuju milione...nego gospoda alavi na pare i samo hoce jos i jos ali ovo ce da ih kosta...

Svasta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da "najjostrije osudjuju" sto nisu dobili nesto za dzabe. Evo i ja najostrije osudjujem Ideu sto mi je naplatila pivo malopre. KSS verovatno ima neki svoj budzet i iz tog budzeta treba da uredno plati troskove prevoza, zasto bi jedna firma koja posluje trzisno subvencionirala bilo koga?

VladimiR

pre 8 godina

Jaooo, u srce ste me ganuli!!

Samo da se zna, extra prtljag zahteva extra ljudsku snagu i extra utrošenog vremena zaposlenih koji tu RADE!

Naviklo se na ovom podneblju sve džaba da se PODRAZUMEVA, pa paz' majku mu, "naplaćuju nam extra prtljag"... SIROTI VI...ja mogu i svi ostali da plaćaju a nekome da se podrazumeva dzaba...

Firme koje su davale na "dodjem ti" i po "drugarski", odavno više ne postoje a zaposleni u istima, odavno nemaju svoj posao upravo iz TIH razloga!

Popac

pre 8 godina

Stavite se vi u poziciju neke privatne kompanije i da vam se odjednom pojave tu reprezentativci da li bi ih sve častili? bez obzira na njihove uspehe? Nisam siguran. Nema potrebe odma za ružnim rečima.

Miki

pre 8 godina

To je zato sto gledate vesti na Pinku. AirSerbia je samo tamo nacionalna avio kompanija, a u APR i bilo gde drugo avio kompanija u vlasnistvu Ethihad-a i kao takva funkcionise po komercijalnim principima kao i bilo koja druga kompanija. Dobro dosli u pravu realnu Srbiju! :)

Гигант

pre 8 godina

Тако и треба. Све мора да се плати. Доста је било хлеба преко погаче.
Кад се некоме нешто да за џабе, пљује се. Кад се неком наплаћује пртљаг, опет смета људима. Ајде договорите се са собом. Ја плаћам своју карту и свој пртљаг.

Vlada

pre 8 godina

Svaka čast ljudima iz Saveza koji su napisali ovo sto su napisali i kako su napisali. Pa nek se sad menadžment kompanije češka po glavi, jer goru reklamu zbog pisljivih par stotina evra nisu mogli da dobiju. Bljak, odvratan ukus u ustima od 'Nacionalne' kompanije...

Zlatko

pre 8 godina

Nacionalna kompanija? Pa da li mislite da je trenutno država Srbija država Srba? Da li mi znamo šta je sve potpisano u poslednjih petnaest godina? Kriju se ugovori sa Etihadom, sa FIAT-om, Briselski sporazum, Beograd na vodi... Da li smo mi uopšte svesni šta je na nama i sa nama urađeno?

Nem sam k'o riba

pre 8 godina

Pa, promenite kompaniju kojom letite. Ali, opet ne resavate problem, jer overweight svuda na svetu u svakoj kompaniji MORA da se plati. Kapitalizam ljudi...Zabole svakog sto ste vi krenuli na loptanje u Nemacku, i sto ste vi reprezentativci...Pare su pare.

Milan

pre 8 godina

Vi ste momci za nas zlatni!!!Air Srbija ce zajedno sa ovim sarlatanima i "reformatorima" u istoriju vec na sledecim izborima!!!Idite i obradujte narod Srbije!!!

anna

pre 8 godina

Bruka. Eto koliko je Er Srbija domaća kompanija.
A vole da se hvale i reklamiraju kako su "nacionalni" prevoznik i da traže prednosti nad drugim avio-kompanijama jer su "domaći" avio-prevoznik.

domacincoek

pre 8 godina

da smo nacionalna reprezentacija Katara ili UAE bilo bi sve besplatno,a ovako....sramota,svaka cast Djokovicu ali su sa punim pravom mogli da "krste"jedan avion i po Saletu Djordjevicu

zikaprof

pre 8 godina

Ово је само почетак.Начитаћемо се ми још много оваквих текстова и саопштења јер нам земљу полако,али сигурно,преузимају странци.Ускоро ћемо потпуно постати њихова прћија у којој ће Срби имати најмање права. Живи били па видели.

anna

pre 8 godina

Bruka. Eto koliko je Er Srbija domaća kompanija.
A vole da se hvale i reklamiraju kako su "nacionalni" prevoznik i da traže prednosti nad drugim avio-kompanijama jer su "domaći" avio-prevoznik.

Nem sam k'o riba

pre 8 godina

Pa, promenite kompaniju kojom letite. Ali, opet ne resavate problem, jer overweight svuda na svetu u svakoj kompaniji MORA da se plati. Kapitalizam ljudi...Zabole svakog sto ste vi krenuli na loptanje u Nemacku, i sto ste vi reprezentativci...Pare su pare.

Zlatko

pre 8 godina

Nacionalna kompanija? Pa da li mislite da je trenutno država Srbija država Srba? Da li mi znamo šta je sve potpisano u poslednjih petnaest godina? Kriju se ugovori sa Etihadom, sa FIAT-om, Briselski sporazum, Beograd na vodi... Da li smo mi uopšte svesni šta je na nama i sa nama urađeno?

Гигант

pre 8 godina

Тако и треба. Све мора да се плати. Доста је било хлеба преко погаче.
Кад се некоме нешто да за џабе, пљује се. Кад се неком наплаћује пртљаг, опет смета људима. Ајде договорите се са собом. Ја плаћам своју карту и свој пртљаг.

Rajko

pre 8 godina

Izgleda je ovo zato sto im avio kompanija ne poklanja novac kroz sponzorstvo ali oni i svi drugi moraju da shvate da je zemlja propala zato sto je sve bilo na veresiju i poklanjanje i nema vise toga.

Ilija

pre 8 godina

To nije za osudjivanje nego za pohvalu jer ako tako budu poslovale i ostale nase kompanije napredak nam je zagarantovan znas kako kazu plati pa se klati.

zikaprof

pre 8 godina

Ово је само почетак.Начитаћемо се ми још много оваквих текстова и саопштења јер нам земљу полако,али сигурно,преузимају странци.Ускоро ћемо потпуно постати њихова прћија у којој ће Срби имати најмање права. Живи били па видели.

Klaudije

pre 8 godina

Zasto prave problem? Ako to nemaju drugi sportisti, sto su oni izuzetak? Uostalom,kao da je to za njih neki novac. Neka potpisu ugovor o sponzorstvu, pa ce biti besplatno.

Zo

pre 8 godina

Zbog takvih je JAT i propao. Svi su se grebali za dzabe.
Ne mogu da verujem da ih je jos i naljutio odgovor od "jedne" recenice. Pa sta ste hteli ljubavno pismo??
A komentari skoro svi do jednog osudjuju avio kompaniju. Tuzno.

VladimiR

pre 8 godina

Jaooo, u srce ste me ganuli!!

Samo da se zna, extra prtljag zahteva extra ljudsku snagu i extra utrošenog vremena zaposlenih koji tu RADE!

Naviklo se na ovom podneblju sve džaba da se PODRAZUMEVA, pa paz' majku mu, "naplaćuju nam extra prtljag"... SIROTI VI...ja mogu i svi ostali da plaćaju a nekome da se podrazumeva dzaba...

Firme koje su davale na "dodjem ti" i po "drugarski", odavno više ne postoje a zaposleni u istima, odavno nemaju svoj posao upravo iz TIH razloga!

Sale postar

pre 8 godina

A zasto sramota? Nema tu sramote. Svako placa svoje racune. Sramota je grebuckati se i ne placati ono sto koristimo. Razumem da ste emotivno vezani za nase kosarkase ali stvari danas tako stoje. Nema vise JAT-a pa da sve moze. Da li bi kosarkasi nosili malo na dresevima "air serbija" za dzabe?

Svasta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da "najjostrije osudjuju" sto nisu dobili nesto za dzabe. Evo i ja najostrije osudjujem Ideu sto mi je naplatila pivo malopre. KSS verovatno ima neki svoj budzet i iz tog budzeta treba da uredno plati troskove prevoza, zasto bi jedna firma koja posluje trzisno subvencionirala bilo koga?

Vlada

pre 8 godina

Svaka čast ljudima iz Saveza koji su napisali ovo sto su napisali i kako su napisali. Pa nek se sad menadžment kompanije češka po glavi, jer goru reklamu zbog pisljivih par stotina evra nisu mogli da dobiju. Bljak, odvratan ukus u ustima od 'Nacionalne' kompanije...

Popac

pre 8 godina

Stavite se vi u poziciju neke privatne kompanije i da vam se odjednom pojave tu reprezentativci da li bi ih sve častili? bez obzira na njihove uspehe? Nisam siguran. Nema potrebe odma za ružnim rečima.

Miki

pre 8 godina

To je zato sto gledate vesti na Pinku. AirSerbia je samo tamo nacionalna avio kompanija, a u APR i bilo gde drugo avio kompanija u vlasnistvu Ethihad-a i kao takva funkcionise po komercijalnim principima kao i bilo koja druga kompanija. Dobro dosli u pravu realnu Srbiju! :)

Majk

pre 8 godina

500 kila carapa i zavoja? Pravila inace treba da vaze za sve, kad bi se tek tako svakom odobravalo gde bi zavrsili, ako mogu obicni ljudi da placaju onda moze i kosarkaski tim, svi smo jednaki.

Milan

pre 8 godina

Vi ste momci za nas zlatni!!!Air Srbija ce zajedno sa ovim sarlatanima i "reformatorima" u istoriju vec na sledecim izborima!!!Idite i obradujte narod Srbije!!!

afhhh

pre 8 godina

I ja bi im naplatio.Svi do jednog kosarkasa su obezbedjeni do kraja zivota.Vecina su milioneri.Putuju na neko, za svakog obicnog Srbina nebitno takmicenje,koje ne utice na nase zivote.Al eto lozi mase pricama o sportu dok je plata 200e.

vidak srbin

pre 8 godina

Gospodo, imate novaca, izvolite pa platite. Vidim da se ne bunite sto ste dobili i dobijate nacionalne penzije. Ta praksa vam godi... Sa trideset i koju godinu 600 eura od drzave svaki mesec

Z

pre 8 godina

Air Serbia je delom vlasnistvo drzave Srbije, ovi momci igraju za Srbiju, predstavljaju se u svetu i to dobro, a ne mogu od drzave da dobiju ni normalan prevoz. A sutra ce svi iz ove kompanije da se slikaju s njima kad donesu medalju.

mihajlo

pre 8 godina

@Ines
Ne brini, platice se to ali kad budu hteli glavonje iz Er Srbije da se slikaju uz nase sampijone, istavice jim racun nazad sa provizijo za sliku ;). Sve bi to bilo ok, kad jih nebi bilo puna usta " Nacionalni". Ako je ko nacionalni onda je to masa reprezentacija, doticna kompanije definitivno nije, pre ce biti monopolisticka zahvaljujuci drzavi.

domacincoek

pre 8 godina

da smo nacionalna reprezentacija Katara ili UAE bilo bi sve besplatno,a ovako....sramota,svaka cast Djokovicu ali su sa punim pravom mogli da "krste"jedan avion i po Saletu Djordjevicu

Jana

pre 8 godina

Zato cete opet osvojiti neku medalju, cak bih i rekla zlatnu. Jer svaki put kad je bilo ovakvih jadnih situacija, reprezentacija, posebno kosarkaska, vracala se sa medaljom, i to zlatnom.

Vendi

pre 8 godina

Postovanje opstih principa, pravila koja vaze za sve, je nesto na sta se moramo kao drustvo privici, cak i kada bi u nekim prilikama rado nekom kroz prste progledali.

Shalla Bal

pre 8 godina

Није само кошаркаше. Политика рефундације неискоришћених карата им је непријатељска према клијентима.

Radoznao

pre 8 godina

Ne moze i jare i pare...JAT smo prodali i sad placamo kao svi ostali!!!To Er Srbija je ostao naziv samo da se ne pomisli da smo sa kompanijom prodali i dusu!!!

samo kazem

pre 8 godina

Jeste kapitalizam i to ali nije to sve tako jednostavno. Ako gledate dugorocno ovakva antireklama je na stetu kompaniji. Trebali bi oni tog zaposlenog koji je tako odgovorio da zapitaju gde mu je pamet.

sss

pre 8 godina

Bolestan narod!!! Oni tamo idu kao predstavnici Srbije, ne idu oni tamo turisticki ili privatnim poslom kao vecina vas. Ne treba ni da igraju za jadnu drzavu, koja ne moze ni najmanje uslove da im obezbedi. A vi Srbi ste retardi prve klase.

Bane

pre 8 godina

Vi ljudi ne shvatate poentu. Air Serbia ili neko ti šalje bukvalno 5 reči i kraj nikakvo obrazloženje ništa, dobro je da odgovor nije bio NE i poslat e-mail. Nisu se ni udostojili ni da obrazlože svoju odluku meni je to sramota za neku ozbiljnu firmu. Ali posle kada bude slikanje nema svaka slika 1kg prtljaga.

Goran

pre 8 godina

Hahahaha ali ovo je presmesno, u jedno 10 komentara "plati pa klati" zar ne moze to malo kreativnije braco botovi... boze ovi nisu u stanju ni ove svoje botove da organizuju kako treba, zato nam ovako sjajno i ide...

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Eh prave problem za neku sicu,sta bi im znacilo a zaradjuju milione...nego gospoda alavi na pare i samo hoce jos i jos ali ovo ce da ih kosta...

Buda

pre 8 godina

Svakako nije lepo da se ovakve stvari dešavaju i bilo bi dobro da se pojasni kako i zašto je došlo do ovakvog ponašanja nacionalnog avio prevoznika.

zoca

pre 8 godina

Pa da ih oterate u minus ljudi se toliko trude da prikazu plus na stetu svih ostalih a vi zemljaci hocete dzabe prtljag!!!A i ko im garantuje da cete dobro da prodjete!!!

Djura

pre 8 godina

Ne shvatam kako ljudi ne shvataju da ovde nije bitno to što košarkaši imaju para. Ovde se radi o odnosu prema ljudima koji svake godine odvajaju dva-tri meseca da bi igrali za ovu zemlju i koji nam donesu bar malo sreće u naše živote. O ovima što ovo smatraju normalnim ne bih trošio reči.

@lex@

pre 8 godina

Ово је чудо једно колико има професионалних мислилаца
на тему коју уопште не разумеју.
Учешће националне селекције или националних репрезентативаца у индивидуалним спортовима на великим такмичењима ствар је националног поноса и престижа. Да није тако, учешће на тим такмичењима, држава не би финансирала, Да није тако, премијер се не би сликао са славодобитницима и освајачима одличја. Њихов резултат је његов понос, јер он је први грађанин Србије...
Сви ти спортисти нису плаћени за учешће на тим скуповима (или јесу али мизерно у односу на њихова редовна примања). Да није националног поноса и престижа, могли би да током лета одмарају и кажу - ми за то нисмо плаћани. То би био модел који управо примењује национална авио компанија.
Треба знати да је ова одлука притисак владе Србије не неке људе у КСС (који, да се разумемо, ни мени нису драги). Сличан притисак видели смо у неким сродним спортским подручјима.
Формула је следећа: ако не мислиш исто као први грађанин Србије, препуштен си себи и можеш низ воду. Ако, пак, мислиш, можда добијеш сендвич или бесплатан превоз вишка пртљага...

Komša

pre 8 godina

@Bane
Tačno tako.Spinuju ivde da li košarkaši moraju da plate nešto ili ne a peoblem je nekulturno ponašanje kompanije.
Pokušajte da popravite ekran mobilnog telefona na aparatu za koji imate garanciju.Odbiće vas.Ali će vam to obrazložiti,pozvaće se na ugovor i bla,bla,bla.Koliko god da su odgovori tipski vi ćete kao potrošač biti ispoštovani bar formalno.
A zamislite da vam pošalju odgovor :
"Popravku morate da platite".I ćao.
E,sad uporedite običan servis za popravku telefona i veliku kompaniju koja se predstavlja kao uzor dobrog poslovanja.I zamislite kakav odnos možete vi da očekujete kada se tako ophode prema ljudima koji su cenjeni i poštovani u ovoj zemlji.
Šta bi odgovorili "običnom" klijentu?Da li možete očekivati odgovor -"Sikter bre ! "

Nisam_odavle

pre 8 godina

Tako će biti i sa hlebom, voćem, povrćem kada im U-napredno prodamo svu zemlju.
Ajmo botovi jedan veliki DONT LIKE za moj komentar! :D

Rajko

pre 8 godina

Treba da naplate dodatni prtljag kako bi ERsrbija opstala. Gorivo i aerodromske usluge ionako ERSRBIJA plaća sa 50% popusta (druge aviokompanije plaćaju najskuplje na svetu)

Dzeger

pre 8 godina

Pogledajte ove botove danas,oni se i u sport razumeju.Kod mene se to kaze:Razumes se u sport kao Marica u kriv ku...Da mi je samo da vidim facu makar jednom botu ,uhh...

aggressor

pre 8 godina

Ovi iz "Air Abudabija" Bogami imaju dobru informaticku podrsku, pazi samo koliko su minusa nalupali na sve negativno-orjentirane komentare...

NEMANJA FROM LJUBLJANA

pre 8 godina

ZAISTA ŽALIM ALI AIR SERBIA NIJE DRŽAVNA VEĆ VLASNIŠTVO ARAPA I TO MORAMO SVI SHVATITI... SVE NAJBOLJE ŽELIM I LAGAN VAM PUT DO ZLATA...

Chubby checker

pre 8 godina

Air Serbia je srpska firma isto koliko je i Fiat 500L Nacionale srpski auto. Ako zelite pogodnosti potpisite ugovor o sponzorstvu sa njima pa cete dobiti besplatne letove sa sve overweight prtljazima.

PeraM

pre 8 godina

Nacionalno je ono što pripada narodu, a ne zato što tako piše na avionu. Ugovor niko nije video, tako da se ne zna čija je Air Srbija! Kada je neko sponzor onda ima i neke obaveze koje bi ovi botovi ovde morali da znaju!

Nimrod

pre 8 godina

Ne razumem zasto bi komercijalna kompanija bila duzna da bilo kome "na osnovu kompenzacije bude sponzor" itd. Jel vi mislite sa Delta ili American Airlines džabe prevoze NBA timove?

rade

pre 8 godina

svasta sam doziveo u ovoj nasoj zemlji i uvek govorio sebi da ce biti bolje i da treba ovde da ostanem jer sam tu i rodjen... cesto sam bio na ivici da odem, cesto mi je bilo svega dosta ali sam uvek uspevao da se savladam i pokusam da budem pozitivan. ali sada, kada vidim ove botcine, ovaj glib ljudski, koji ce zbog sendvica pljuvati cak i po kosarkasima, ne mogu da vidim nista pozitivno vise. dosli smo do dna. kraj.

sm

pre 8 godina

Ajde i ja da ponesem gomilu opreme oce da me puste za dzabe? Ne bih bas rekao.Visak prtljaga nek im placa drzava nit su im sponzori niti crveni krst to je privatna aviokompanija koja nije tu da poklanja nego da pruza usluge za novac.

Apel / ako treba pisaću peticiju

pre 8 godina

Ovom prilikom bih zamolio B92 da napravi sistem verifikacije koji će omogućiti ostavljanje komentara samo pravim ljudima, koji će pisati autentične komentare iz svoje glave...pod hitno treba onemogućiti ovo skrnavljenje istine, slobode razmišljanja i zdravog razuma. Komentari nek idu pod nadimcima, a profili nek ostanu tajni, sa pravim imenom, prezimenom i JMBG-om. Želim komentare koje ću moći da pročitam uz osmeh, želim komentare koji će me naterati da preispitam svoj stav...NE ŽELIM da trpim torturu unazađenih plitkih umova. Njihovim komentarima je mesto u nekim tamo rubrikama o Parovima, Maldivima, Farmi i Velikom bratu. Manite se politike, a pogotovu SPORTA! Ćao!

Lajka

pre 8 godina

Od profita koji Air Serbia uplaćuje država sponzoriše sve pa i ovu sportsku reprezentaciju. Sama kompanija nije u obavezu da to čini!

dejan

pre 8 godina

Nisu razocarali kosarkase nego nekoga u savezu ko bi to trebao da plati, a taj neko je povredjen kao da placa iz sopstvenog dzepa. Ne vidim zbog cega bi kompanija trebala sebi da pravi gubitke i da ikome pravi ustupke, osim ako je generalni sponzor i u detaljima ugovora je drugacije naglaseno. A zbog ovakve antireklame bi trebali istog trenutka raskinuti ugovor pa neka sve placaju.

poreski obveznik

pre 8 godina

Gospodo, to je kapitalizam. Što bi jedna kompanija, pa i državna, vozila prtljag džaba? Nemate ugovor o sponzorisanju, prema tome platite.

Romanija

pre 8 godina

Vlada: Onda se pitamo zašto je JAT gomilao ogromne gubitke. Pa zato što je svakom kome padne na pamet smatrao da ima pravo na besplatan prevoz.Sada svako mora da snosi svoje troškove pa i KSS.

Gokili

pre 8 godina

Ponašanje košarkaša je nedopustivo. Puni para, umišljeni, šetaju top cice i sad treba avio kompanija da im uslišava pojedine molbe

Bobica

pre 8 godina

Oni su dva sada sedeli na aerodrumu u Madridu i Čekali???? Ma ajde , jadnici, namučili se, a mi što što nam bubrezi otpadaju previzu GSP-a nikom ništa

Dileja

pre 8 godina

Zašto bi za košarkaše važili isti uslovi kao i za sve građane? I štaju loše što su čekali na arodrumu avion dok se nije ispoštovala procedura

Zajedno sa grčkom braćom

pre 8 godina

Kakva Lufthansa... Aegean Airlines je zakon!! Izuzetno bezbedna i dobra avio kompanija iz Grčke. Nagrađena kompanija. Godinama putujem sa njom i nikad nisam imao probleme. Ni ja ni moji sunarodnici.

Miro Đokić

pre 8 godina

Realnost: Nisu mi jasni ovi koji napadaju i osuđuju avio-kompaniju koja želi da naplati svoje usluge. Neka neko pogleda spisak putnika koji putuju sa reprezentaciom pa neka se vidi čija se sve imena nalaze na istom. Videće se da ih veliki broj nalazi čije prisustvo na takmičenju nije obavezno , a njihove troškove će snositi KSS.

I tata bi sine

pre 8 godina

Svi bi da koriste privilegije od drzave. I Air Srbija kada treba da se resi konkurencije I sportisti kada treba da prime penzije I polticari bi da se slikaju... Trosi ovo malo muke sto imamo, a posle grcki tj. srpski scenario. Ali dotle ima jos da se igra(mo).

jelka

pre 8 godina

Jedan odbijen zahtev i odmah razocarala, mozda je trebalo da postoji neki dogovor o povoljnosima ili sponzorstvu ali ne ovako medijsko optuzivanje.

Miro Đokić

pre 8 godina

Naravno da trebaju da plate sve troškove koje se odnose i na prevoz. Pa KSS dobija sredstva od države da pokrije sve troškove reprezentacije uključujući i prevoz.

Miljana B

pre 8 godina

afhhh: Pa ne snose te troškove košarkaši. Njihove troškove snosi KSS , koji uzgred rečeno ta sredstva dobijajun iz budžeta.

davor

pre 8 godina

Gospodo iz KSS a kad ste poslali zahtev i kad ste imali let..??? Da nije slučajno poslato nekoliko sati pre leta..??? Vaš neprofesionalizam prikrivate a kompaniju koja radi po utvrđenim pravilima kudite...

spasoje

pre 8 godina

Ljudi,ako zelite da imate uspesnu kompaniju morate se ponasati trzisno i naplacivati svoje usluge,a ne kao dobrotvorna organizacija.

Noke

pre 8 godina

Možda smo navikli da kompanije doniraju sve sportske kolektive ali to mogu državna preduzeća a ne i ona koja profit stavljaju u prvi plan.

Jahorina

pre 8 godina

Ja:Pa zar je bitno ko je doneo takvu odluku. Oni žive od svojih usluga i zato ih naplaćuju. KSS dobija sretstva iz budžeta za pokrivanje troškova za učešće reprezentacije na svim takmičenjima.

Dadolina

pre 8 godina

Sustina pravne i demokratske drzave u pravom smislu te reci je da nema povlascenih, sto i jeste sada... zasto bi neko bio privilegovan pa makar i ovakva sitnica bila u pitanju?!

Alal

pre 8 godina

E a pismo im je hit - oni samo u tri recenice obavestili Er Srbiju da im to treba, protokolarno zahvalili - a ovi ih od.... sa jos manje reci, pa nije im to JAT

Vlada

pre 8 godina

Plati pa se klati :) Ne vidim razlog zasto ne bi platili dodatni prtljag. Nema tu niceg licnog. Ako hocemo uspesnu avio kompaniju ona mora da zaradjuje a KSS neka napravi ugovor o sponzorstvu sa AirSerbia pa ce i KSS da zaradi od njih.

anna

pre 8 godina

Bruka. Eto koliko je Er Srbija domaća kompanija.
A vole da se hvale i reklamiraju kako su "nacionalni" prevoznik i da traže prednosti nad drugim avio-kompanijama jer su "domaći" avio-prevoznik.

Zlatko

pre 8 godina

Nacionalna kompanija? Pa da li mislite da je trenutno država Srbija država Srba? Da li mi znamo šta je sve potpisano u poslednjih petnaest godina? Kriju se ugovori sa Etihadom, sa FIAT-om, Briselski sporazum, Beograd na vodi... Da li smo mi uopšte svesni šta je na nama i sa nama urađeno?

zikaprof

pre 8 godina

Ово је само почетак.Начитаћемо се ми још много оваквих текстова и саопштења јер нам земљу полако,али сигурно,преузимају странци.Ускоро ћемо потпуно постати њихова прћија у којој ће Срби имати најмање права. Живи били па видели.

Milan

pre 8 godina

Vi ste momci za nas zlatni!!!Air Srbija ce zajedno sa ovim sarlatanima i "reformatorima" u istoriju vec na sledecim izborima!!!Idite i obradujte narod Srbije!!!

Vlada

pre 8 godina

Svaka čast ljudima iz Saveza koji su napisali ovo sto su napisali i kako su napisali. Pa nek se sad menadžment kompanije češka po glavi, jer goru reklamu zbog pisljivih par stotina evra nisu mogli da dobiju. Bljak, odvratan ukus u ustima od 'Nacionalne' kompanije...

Miki

pre 8 godina

To je zato sto gledate vesti na Pinku. AirSerbia je samo tamo nacionalna avio kompanija, a u APR i bilo gde drugo avio kompanija u vlasnistvu Ethihad-a i kao takva funkcionise po komercijalnim principima kao i bilo koja druga kompanija. Dobro dosli u pravu realnu Srbiju! :)

domacincoek

pre 8 godina

da smo nacionalna reprezentacija Katara ili UAE bilo bi sve besplatno,a ovako....sramota,svaka cast Djokovicu ali su sa punim pravom mogli da "krste"jedan avion i po Saletu Djordjevicu

Z

pre 8 godina

Air Serbia je delom vlasnistvo drzave Srbije, ovi momci igraju za Srbiju, predstavljaju se u svetu i to dobro, a ne mogu od drzave da dobiju ni normalan prevoz. A sutra ce svi iz ove kompanije da se slikaju s njima kad donesu medalju.

samo kazem

pre 8 godina

Jeste kapitalizam i to ali nije to sve tako jednostavno. Ako gledate dugorocno ovakva antireklama je na stetu kompaniji. Trebali bi oni tog zaposlenog koji je tako odgovorio da zapitaju gde mu je pamet.

mihajlo

pre 8 godina

@Ines
Ne brini, platice se to ali kad budu hteli glavonje iz Er Srbije da se slikaju uz nase sampijone, istavice jim racun nazad sa provizijo za sliku ;). Sve bi to bilo ok, kad jih nebi bilo puna usta " Nacionalni". Ako je ko nacionalni onda je to masa reprezentacija, doticna kompanije definitivno nije, pre ce biti monopolisticka zahvaljujuci drzavi.

uvek zaljubljen

pre 8 godina

Eh prave problem za neku sicu,sta bi im znacilo a zaradjuju milione...nego gospoda alavi na pare i samo hoce jos i jos ali ovo ce da ih kosta...

Jana

pre 8 godina

Zato cete opet osvojiti neku medalju, cak bih i rekla zlatnu. Jer svaki put kad je bilo ovakvih jadnih situacija, reprezentacija, posebno kosarkaska, vracala se sa medaljom, i to zlatnom.

Shalla Bal

pre 8 godina

Није само кошаркаше. Политика рефундације неискоришћених карата им је непријатељска према клијентима.

Buda

pre 8 godina

Svakako nije lepo da se ovakve stvari dešavaju i bilo bi dobro da se pojasni kako i zašto je došlo do ovakvog ponašanja nacionalnog avio prevoznika.

Radoznao

pre 8 godina

Ne moze i jare i pare...JAT smo prodali i sad placamo kao svi ostali!!!To Er Srbija je ostao naziv samo da se ne pomisli da smo sa kompanijom prodali i dusu!!!

zoca

pre 8 godina

Pa da ih oterate u minus ljudi se toliko trude da prikazu plus na stetu svih ostalih a vi zemljaci hocete dzabe prtljag!!!A i ko im garantuje da cete dobro da prodjete!!!

Nem sam k'o riba

pre 8 godina

Pa, promenite kompaniju kojom letite. Ali, opet ne resavate problem, jer overweight svuda na svetu u svakoj kompaniji MORA da se plati. Kapitalizam ljudi...Zabole svakog sto ste vi krenuli na loptanje u Nemacku, i sto ste vi reprezentativci...Pare su pare.

Ilija

pre 8 godina

To nije za osudjivanje nego za pohvalu jer ako tako budu poslovale i ostale nase kompanije napredak nam je zagarantovan znas kako kazu plati pa se klati.

Гигант

pre 8 godina

Тако и треба. Све мора да се плати. Доста је било хлеба преко погаче.
Кад се некоме нешто да за џабе, пљује се. Кад се неком наплаћује пртљаг, опет смета људима. Ајде договорите се са собом. Ја плаћам своју карту и свој пртљаг.

Rajko

pre 8 godina

Izgleda je ovo zato sto im avio kompanija ne poklanja novac kroz sponzorstvo ali oni i svi drugi moraju da shvate da je zemlja propala zato sto je sve bilo na veresiju i poklanjanje i nema vise toga.

Klaudije

pre 8 godina

Zasto prave problem? Ako to nemaju drugi sportisti, sto su oni izuzetak? Uostalom,kao da je to za njih neki novac. Neka potpisu ugovor o sponzorstvu, pa ce biti besplatno.

Zo

pre 8 godina

Zbog takvih je JAT i propao. Svi su se grebali za dzabe.
Ne mogu da verujem da ih je jos i naljutio odgovor od "jedne" recenice. Pa sta ste hteli ljubavno pismo??
A komentari skoro svi do jednog osudjuju avio kompaniju. Tuzno.

afhhh

pre 8 godina

I ja bi im naplatio.Svi do jednog kosarkasa su obezbedjeni do kraja zivota.Vecina su milioneri.Putuju na neko, za svakog obicnog Srbina nebitno takmicenje,koje ne utice na nase zivote.Al eto lozi mase pricama o sportu dok je plata 200e.

Bane

pre 8 godina

Vi ljudi ne shvatate poentu. Air Serbia ili neko ti šalje bukvalno 5 reči i kraj nikakvo obrazloženje ništa, dobro je da odgovor nije bio NE i poslat e-mail. Nisu se ni udostojili ni da obrazlože svoju odluku meni je to sramota za neku ozbiljnu firmu. Ali posle kada bude slikanje nema svaka slika 1kg prtljaga.

Popac

pre 8 godina

Stavite se vi u poziciju neke privatne kompanije i da vam se odjednom pojave tu reprezentativci da li bi ih sve častili? bez obzira na njihove uspehe? Nisam siguran. Nema potrebe odma za ružnim rečima.

VladimiR

pre 8 godina

Jaooo, u srce ste me ganuli!!

Samo da se zna, extra prtljag zahteva extra ljudsku snagu i extra utrošenog vremena zaposlenih koji tu RADE!

Naviklo se na ovom podneblju sve džaba da se PODRAZUMEVA, pa paz' majku mu, "naplaćuju nam extra prtljag"... SIROTI VI...ja mogu i svi ostali da plaćaju a nekome da se podrazumeva dzaba...

Firme koje su davale na "dodjem ti" i po "drugarski", odavno više ne postoje a zaposleni u istima, odavno nemaju svoj posao upravo iz TIH razloga!

Majk

pre 8 godina

500 kila carapa i zavoja? Pravila inace treba da vaze za sve, kad bi se tek tako svakom odobravalo gde bi zavrsili, ako mogu obicni ljudi da placaju onda moze i kosarkaski tim, svi smo jednaki.

vidak srbin

pre 8 godina

Gospodo, imate novaca, izvolite pa platite. Vidim da se ne bunite sto ste dobili i dobijate nacionalne penzije. Ta praksa vam godi... Sa trideset i koju godinu 600 eura od drzave svaki mesec

Svasta

pre 8 godina

Ne mogu da verujem da "najjostrije osudjuju" sto nisu dobili nesto za dzabe. Evo i ja najostrije osudjujem Ideu sto mi je naplatila pivo malopre. KSS verovatno ima neki svoj budzet i iz tog budzeta treba da uredno plati troskove prevoza, zasto bi jedna firma koja posluje trzisno subvencionirala bilo koga?

Sale postar

pre 8 godina

A zasto sramota? Nema tu sramote. Svako placa svoje racune. Sramota je grebuckati se i ne placati ono sto koristimo. Razumem da ste emotivno vezani za nase kosarkase ali stvari danas tako stoje. Nema vise JAT-a pa da sve moze. Da li bi kosarkasi nosili malo na dresevima "air serbija" za dzabe?

Lajka

pre 8 godina

Od profita koji Air Serbia uplaćuje država sponzoriše sve pa i ovu sportsku reprezentaciju. Sama kompanija nije u obavezu da to čini!

Vendi

pre 8 godina

Postovanje opstih principa, pravila koja vaze za sve, je nesto na sta se moramo kao drustvo privici, cak i kada bi u nekim prilikama rado nekom kroz prste progledali.

poreski obveznik

pre 8 godina

Gospodo, to je kapitalizam. Što bi jedna kompanija, pa i državna, vozila prtljag džaba? Nemate ugovor o sponzorisanju, prema tome platite.

Nimrod

pre 8 godina

Ne razumem zasto bi komercijalna kompanija bila duzna da bilo kome "na osnovu kompenzacije bude sponzor" itd. Jel vi mislite sa Delta ili American Airlines džabe prevoze NBA timove?

Noke

pre 8 godina

Možda smo navikli da kompanije doniraju sve sportske kolektive ali to mogu državna preduzeća a ne i ona koja profit stavljaju u prvi plan.

Gokili

pre 8 godina

Ponašanje košarkaša je nedopustivo. Puni para, umišljeni, šetaju top cice i sad treba avio kompanija da im uslišava pojedine molbe

sm

pre 8 godina

Ajde i ja da ponesem gomilu opreme oce da me puste za dzabe? Ne bih bas rekao.Visak prtljaga nek im placa drzava nit su im sponzori niti crveni krst to je privatna aviokompanija koja nije tu da poklanja nego da pruza usluge za novac.

Bobica

pre 8 godina

Oni su dva sada sedeli na aerodrumu u Madridu i Čekali???? Ma ajde , jadnici, namučili se, a mi što što nam bubrezi otpadaju previzu GSP-a nikom ništa

dejan

pre 8 godina

Nisu razocarali kosarkase nego nekoga u savezu ko bi to trebao da plati, a taj neko je povredjen kao da placa iz sopstvenog dzepa. Ne vidim zbog cega bi kompanija trebala sebi da pravi gubitke i da ikome pravi ustupke, osim ako je generalni sponzor i u detaljima ugovora je drugacije naglaseno. A zbog ovakve antireklame bi trebali istog trenutka raskinuti ugovor pa neka sve placaju.

Dileja

pre 8 godina

Zašto bi za košarkaše važili isti uslovi kao i za sve građane? I štaju loše što su čekali na arodrumu avion dok se nije ispoštovala procedura

Dadolina

pre 8 godina

Sustina pravne i demokratske drzave u pravom smislu te reci je da nema povlascenih, sto i jeste sada... zasto bi neko bio privilegovan pa makar i ovakva sitnica bila u pitanju?!

spasoje

pre 8 godina

Ljudi,ako zelite da imate uspesnu kompaniju morate se ponasati trzisno i naplacivati svoje usluge,a ne kao dobrotvorna organizacija.

jelka

pre 8 godina

Jedan odbijen zahtev i odmah razocarala, mozda je trebalo da postoji neki dogovor o povoljnosima ili sponzorstvu ali ne ovako medijsko optuzivanje.

Alal

pre 8 godina

E a pismo im je hit - oni samo u tri recenice obavestili Er Srbiju da im to treba, protokolarno zahvalili - a ovi ih od.... sa jos manje reci, pa nije im to JAT

davor

pre 8 godina

Gospodo iz KSS a kad ste poslali zahtev i kad ste imali let..??? Da nije slučajno poslato nekoliko sati pre leta..??? Vaš neprofesionalizam prikrivate a kompaniju koja radi po utvrđenim pravilima kudite...

Miro Đokić

pre 8 godina

Realnost: Nisu mi jasni ovi koji napadaju i osuđuju avio-kompaniju koja želi da naplati svoje usluge. Neka neko pogleda spisak putnika koji putuju sa reprezentaciom pa neka se vidi čija se sve imena nalaze na istom. Videće se da ih veliki broj nalazi čije prisustvo na takmičenju nije obavezno , a njihove troškove će snositi KSS.

Romanija

pre 8 godina

Vlada: Onda se pitamo zašto je JAT gomilao ogromne gubitke. Pa zato što je svakom kome padne na pamet smatrao da ima pravo na besplatan prevoz.Sada svako mora da snosi svoje troškove pa i KSS.

Miro Đokić

pre 8 godina

Naravno da trebaju da plate sve troškove koje se odnose i na prevoz. Pa KSS dobija sredstva od države da pokrije sve troškove reprezentacije uključujući i prevoz.

Miljana B

pre 8 godina

afhhh: Pa ne snose te troškove košarkaši. Njihove troškove snosi KSS , koji uzgred rečeno ta sredstva dobijajun iz budžeta.

Jahorina

pre 8 godina

Ja:Pa zar je bitno ko je doneo takvu odluku. Oni žive od svojih usluga i zato ih naplaćuju. KSS dobija sretstva iz budžeta za pokrivanje troškova za učešće reprezentacije na svim takmičenjima.

Djura

pre 8 godina

Ne shvatam kako ljudi ne shvataju da ovde nije bitno to što košarkaši imaju para. Ovde se radi o odnosu prema ljudima koji svake godine odvajaju dva-tri meseca da bi igrali za ovu zemlju i koji nam donesu bar malo sreće u naše živote. O ovima što ovo smatraju normalnim ne bih trošio reči.

I tata bi sine

pre 8 godina

Svi bi da koriste privilegije od drzave. I Air Srbija kada treba da se resi konkurencije I sportisti kada treba da prime penzije I polticari bi da se slikaju... Trosi ovo malo muke sto imamo, a posle grcki tj. srpski scenario. Ali dotle ima jos da se igra(mo).

Chubby checker

pre 8 godina

Air Serbia je srpska firma isto koliko je i Fiat 500L Nacionale srpski auto. Ako zelite pogodnosti potpisite ugovor o sponzorstvu sa njima pa cete dobiti besplatne letove sa sve overweight prtljazima.

sss

pre 8 godina

Bolestan narod!!! Oni tamo idu kao predstavnici Srbije, ne idu oni tamo turisticki ili privatnim poslom kao vecina vas. Ne treba ni da igraju za jadnu drzavu, koja ne moze ni najmanje uslove da im obezbedi. A vi Srbi ste retardi prve klase.

NEMANJA FROM LJUBLJANA

pre 8 godina

ZAISTA ŽALIM ALI AIR SERBIA NIJE DRŽAVNA VEĆ VLASNIŠTVO ARAPA I TO MORAMO SVI SHVATITI... SVE NAJBOLJE ŽELIM I LAGAN VAM PUT DO ZLATA...

Goran

pre 8 godina

Hahahaha ali ovo je presmesno, u jedno 10 komentara "plati pa klati" zar ne moze to malo kreativnije braco botovi... boze ovi nisu u stanju ni ove svoje botove da organizuju kako treba, zato nam ovako sjajno i ide...

@lex@

pre 8 godina

Ово је чудо једно колико има професионалних мислилаца
на тему коју уопште не разумеју.
Учешће националне селекције или националних репрезентативаца у индивидуалним спортовима на великим такмичењима ствар је националног поноса и престижа. Да није тако, учешће на тим такмичењима, држава не би финансирала, Да није тако, премијер се не би сликао са славодобитницима и освајачима одличја. Њихов резултат је његов понос, јер он је први грађанин Србије...
Сви ти спортисти нису плаћени за учешће на тим скуповима (или јесу али мизерно у односу на њихова редовна примања). Да није националног поноса и престижа, могли би да током лета одмарају и кажу - ми за то нисмо плаћани. То би био модел који управо примењује национална авио компанија.
Треба знати да је ова одлука притисак владе Србије не неке људе у КСС (који, да се разумемо, ни мени нису драги). Сличан притисак видели смо у неким сродним спортским подручјима.
Формула је следећа: ако не мислиш исто као први грађанин Србије, препуштен си себи и можеш низ воду. Ако, пак, мислиш, можда добијеш сендвич или бесплатан превоз вишка пртљага...

Rajko

pre 8 godina

Treba da naplate dodatni prtljag kako bi ERsrbija opstala. Gorivo i aerodromske usluge ionako ERSRBIJA plaća sa 50% popusta (druge aviokompanije plaćaju najskuplje na svetu)

PeraM

pre 8 godina

Nacionalno je ono što pripada narodu, a ne zato što tako piše na avionu. Ugovor niko nije video, tako da se ne zna čija je Air Srbija! Kada je neko sponzor onda ima i neke obaveze koje bi ovi botovi ovde morali da znaju!

Komša

pre 8 godina

@Bane
Tačno tako.Spinuju ivde da li košarkaši moraju da plate nešto ili ne a peoblem je nekulturno ponašanje kompanije.
Pokušajte da popravite ekran mobilnog telefona na aparatu za koji imate garanciju.Odbiće vas.Ali će vam to obrazložiti,pozvaće se na ugovor i bla,bla,bla.Koliko god da su odgovori tipski vi ćete kao potrošač biti ispoštovani bar formalno.
A zamislite da vam pošalju odgovor :
"Popravku morate da platite".I ćao.
E,sad uporedite običan servis za popravku telefona i veliku kompaniju koja se predstavlja kao uzor dobrog poslovanja.I zamislite kakav odnos možete vi da očekujete kada se tako ophode prema ljudima koji su cenjeni i poštovani u ovoj zemlji.
Šta bi odgovorili "običnom" klijentu?Da li možete očekivati odgovor -"Sikter bre ! "

Vlada

pre 8 godina

Plati pa se klati :) Ne vidim razlog zasto ne bi platili dodatni prtljag. Nema tu niceg licnog. Ako hocemo uspesnu avio kompaniju ona mora da zaradjuje a KSS neka napravi ugovor o sponzorstvu sa AirSerbia pa ce i KSS da zaradi od njih.

Zajedno sa grčkom braćom

pre 8 godina

Kakva Lufthansa... Aegean Airlines je zakon!! Izuzetno bezbedna i dobra avio kompanija iz Grčke. Nagrađena kompanija. Godinama putujem sa njom i nikad nisam imao probleme. Ni ja ni moji sunarodnici.

rade

pre 8 godina

svasta sam doziveo u ovoj nasoj zemlji i uvek govorio sebi da ce biti bolje i da treba ovde da ostanem jer sam tu i rodjen... cesto sam bio na ivici da odem, cesto mi je bilo svega dosta ali sam uvek uspevao da se savladam i pokusam da budem pozitivan. ali sada, kada vidim ove botcine, ovaj glib ljudski, koji ce zbog sendvica pljuvati cak i po kosarkasima, ne mogu da vidim nista pozitivno vise. dosli smo do dna. kraj.

aggressor

pre 8 godina

Ovi iz "Air Abudabija" Bogami imaju dobru informaticku podrsku, pazi samo koliko su minusa nalupali na sve negativno-orjentirane komentare...

Nisam_odavle

pre 8 godina

Tako će biti i sa hlebom, voćem, povrćem kada im U-napredno prodamo svu zemlju.
Ajmo botovi jedan veliki DONT LIKE za moj komentar! :D

Dzeger

pre 8 godina

Pogledajte ove botove danas,oni se i u sport razumeju.Kod mene se to kaze:Razumes se u sport kao Marica u kriv ku...Da mi je samo da vidim facu makar jednom botu ,uhh...

Apel / ako treba pisaću peticiju

pre 8 godina

Ovom prilikom bih zamolio B92 da napravi sistem verifikacije koji će omogućiti ostavljanje komentara samo pravim ljudima, koji će pisati autentične komentare iz svoje glave...pod hitno treba onemogućiti ovo skrnavljenje istine, slobode razmišljanja i zdravog razuma. Komentari nek idu pod nadimcima, a profili nek ostanu tajni, sa pravim imenom, prezimenom i JMBG-om. Želim komentare koje ću moći da pročitam uz osmeh, želim komentare koji će me naterati da preispitam svoj stav...NE ŽELIM da trpim torturu unazađenih plitkih umova. Njihovim komentarima je mesto u nekim tamo rubrikama o Parovima, Maldivima, Farmi i Velikom bratu. Manite se politike, a pogotovu SPORTA! Ćao!