EURO BASKET 2005

Naslovna strana
Vesti
Igra: Virtuelni selektor
Grupe
Reprezentacije
Raspored i rezultati
Statistike
Dnevnikov dodatak
Sećanja na medalje

 

SPORT

Naslovna strana
Vesti
F1
Tabele i rezultati
Analize
Intervju
Tema B92
Dnevnici
Komentari čitalaca
Forum
Linkovi

 

Pročitajte vest Slovenci preko Hrvata na Svetsko prvenstvo
  24. septembar 2005.

Broj komentara: 5

Pošaljite komentar

 

 1. Bravo......
  (miha, 24. septembar 2005 23:30)

  # Link komentara

 2. Zao mi je sto Slovenci nisu otisli dalje i pokupili neku medalju. To su nam ionako najbolji gosti. A na toj utakmici nisam navijao za njih zato sto ne volim Hrvate, vec zato sto uvek navijam za slabijeg. Sad i definitivno vise nemam za koga da navijam na tom prvenstvu.
  (mixajlon, 25. septembar 2005 02:47)

  # Link komentara

 3. Ko sto kaže mixajlon nama slovencima žao je jedino što nečemo uzeti koju medalju a samo se prisetite da bi ove jadne Grke koji igraju u finalu mi u predtakmičenju razbili čak i za dvadeset da nije bilo tih glupih sudija koji se tako često spominjaju!
  (slovenac, 25. septembar 2005 11:24)

  # Link komentara

 4. sramota da slovenci idu na svetsko prvenstvo, budimo pošteni i priznajmo hrvati su pokradeni ....
  (dragan, 25. septembar 2005 23:47)

  # Link komentara

 5. Cestitke repki Slovenije na zasluzenoj pobjedi! Zelim Vam puno uspjeha na Svjetskom prvenstvu! Na zalost nasi nisu uspijeli doci k sebi nakon oruzane pljacke u petak navecer, ali glave gore... Bilo je i tezih trenutaka pa smo prezivili! Slovencima jos jednom sretan put u Japan!
  (Vu - RH, 26. septembar 2005 09:30)

  # Link komentara

FOTOGRAFIJA DANA

Foto galerija
Grčki navijači na finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u košarci između Grčke i Nemačke (FoNet)


Sećanja na medalje

27. 09. 2005.
Zoran Radović: "Ćosić – najbolji čovek na svetu!”

Zoran Radović -Atina, 1987. godina, Bronzana medalja
Trener naše reprezentacije bio je legendarni Krešimir Ćosić, a pomagao mu je Zoran Moka Slavnić. Imali smo ubitačno jak tim sa Draženom Petrovićem i iskusnim Ratkom Radovanovićem, a u ekipi su bili tada vrlo talentovani Vlade Divac, Žarko Paspalj, Saša Đorđević, Dino Rađa i Toni Kukoč. Sticajem okolnosti poslednjih desetak dana priprema obavili smo u Dubrovniku kako bi se prilagodili na velike vrućine koje su nas očekivale u Atini, međutim umesto utvrđivanja forme mi smo odigrali 4-5 pripremnih utakmica sa Univerzitetom Notr Dejm koji je predvodio sjajni plejmejker Dejvid Rivers. Ta priča sa Dubrovnikom ispostavila se kao totalno pogrešna.


Dnevnikov dodatak

26. 09. 2005.
www.dupla_kruna.gr

Pitao sam se godinama kako izgleda biti istovremeno najbolji i u fudbalu i u košarci i koja bi to zemlja mogla sebi da priušti. I kada malo bolje razmislite i pogledate unazad, doći ćete do zaključka da je samo jedna država sve ove decenije kvarila ujedinjenje dve krune. Naravno S(F)RJ. Međutim, otkako samo Sao Tome i Principe ima duže ime od naše zemlje, postali smo otvoreniji prema svetu i dozvoljavamo mu ono što do sada praktično nikada nismo. U fudbalu smo uvek bili širokog srca, naročito poslednjih par godina, ali nikako da stasa ta dugo najavljivana generacija azerbejdžanskih košarkaša.

piše Zoran Panjković


Sport Naslovna | vesti
fudbal | nba | goodyear liga | košarka | motosport | odbojka | tenis | ostalo |
analize | intervju | tema | dnevnici | fotogalerija© 1995-2020, B92