Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.09.2005.

18:11

I pse ubijaju, zar ne ?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Elem, nedavno se Brižit obratila čelnicima našeg košarkaškog saveza apelujući da beogradske komunalne službe poštede pse lutalice u okolini Arene, s obzirom da je bilo najava da će kafilerija u Ovči imati mnogo posla.

Apel nije mnogo pomogao, jer je u noći izmedju petka i subote otrovano 11 pasa na ovoj prestižnoj lokaciji. Gradske vlasti su najavile istragu, ali sada je kasno. Uglavnom sam "poznavao" tu "ekipu", jer se i zgrada "B92", nalazi u okolini hale. To su mahom kučići koji imaju manje od godinu dana i koji su jedva preživeli dugu "beogradsku zimu". Medjutim, nepoznata osoba izvršila je naredjenje druge nepoznate osobe i sada naša "Arena" i njeni posetioci mogu da budu mirni, jer zalizani psi uglavnom naoružani i u besnim kolima, poneki više puta osudjivani, neće više pripremati sačekuše i grad će konačno biti miran.

Kada je basket u pitanju, "plavi" su počeli da igraju kao što se od njih očekuje. Doduše protiv Izraela su odigrali samo jednu "četvrtinu", ali i to je bilo dovoljno. Nadajmo se da će protiv Letonije biti dovoljne i dve, ali onda slede eliminacione tekme, gde je ponekad potrebno imati ritam i za pet četvrtina.

Centar Beograda, fino izgleda, iako pada kiša. Pravna država danas je delovala oko Studentskog kulturnog centra, kada su zaplenjene veće količine "piratskih" diskova. Žuta jesenja boja meša sa zelenom koju su nam doneli slovenački navijači. Čekamo plavu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve