Subota, 19.06.2021.

14:00

Prvak sveta se "okliznuo", a Mađari žale za najvećom senzacijom na EP!

Fudbaleri Mađarske i Francuske remizirali su 1:1 u Budimpešti u meču 2. kola F grupe EURO.

Izvor: MT/MS

Prvak sveta se "okliznuo", a Maðari žale za najveæom senzacijom na EP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

Kontras

pre 2 godine

Madjari su odigrali dobro i borbeno i potpuno zasluzili ovaj bod.

Ali, ova Francuska je mnogo jaka. Jos uvek namestaju "nisanske sprave", a kada se to desi neka reprezentacija ce primiti 3, 4 komada.

I dalje, posle Italije, jedan od najvecih favorita za osvajanje. Cenim i to finale da ce da bude.

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Zaslužen bod Mađara!
Igraju brz ,moderan fudbal.
U potpunosti su parirali Francuzima i da nisu primili gol posle velike greške štopera,možda bi stigli do potpunog iznenađenja.
Paralela sa našom reprezentacijom:I oni su za klasu bolji...

prolaznik

pre 2 godine

Bravo Mađari. Inače, u ovoj utakmici se vidi koliki je ipek utjecaj domaćeg terena i koliko je ovakav format natjecanja zapravo otežavajući za gostujuće ekipe.

Madjar

pre 2 godine

Dobijaju Francuzi ladno
(dovla, 19. jun 2021 16:29)

Od nas Madjara mogu jedino gulas da dobiju, ono da ih castimo sto su prvaci sveta.

Čestitam

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.
(Neću

1956. bio pred penzijom?
Koliko sada imas godina, 120?

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne znam kad je Nikolić dobio državljanstvo Mađarske,ali ulaskom Hrvatske u EU,prije nekoliko godina,slovo ć je postalo zvanično u Uniji.Samim tim,ako mu je normalno stalo do toga,može da traži da mu na dresu stoji pravo prezime.Moj prijatelj je sa Kraljevinom Belgijom baš u sporu zbog toga,odnosno pri podnošenju zahtjeva za državljanstvo,njihova administracija nije prepoznavala slovo ć,međutim moraće da mu upišu prezime u skorije vrijeme onako kakvo i jeste.

metalostrugar

pre 2 godine

“Mali Hijavata” - Sve ste u pravu, lajkovao sam vas komentar, samo, stvarnost vas demantuje. To sto svi osim Srbije igraju fudbal nema veze aa fudbalom, sa selektorima, trenerima, cak ni sa igracima. Uostalom sta svakog od njih sprecava da daju svoj maksimum ? Niko ne moze da ih spreci dok su na terenu!

Ovde je problem u naciji. Trideset i dve godine mi se sistemski trudimo da upropastimo sve sto je pozitivno nasledje. Ostali su samo gole lazi i mitovi. Svako od nas je dao svoj doprinos, neko cinjenjem neko ne cinjenjem. Sve smo uprljali. Katarza je tezak nacin budjenja. Ali dok ne iskljucimo TV, telefon, ne ukinemo internet i ne pogledamo se u ogledalo, bez da uvek, ali bas uvek na svako upiranje prstom kazemo a oni…. Nema napretka u bilo kojoj sferi.

A za to vreme svet se i dalje okrece. I fudbal se igra. Nista nije bogom dano. I nista nam ne pripada.

aalborg

pre 2 godine

Mnogim Srbima iz Vojvodine su Madjari promenili prezime, uglavnom skidajuci IC...
(Mister Vo, 19. jun 2021 19:39)

Ne lupetaj.

Nama u Vojvodini je super, lepo se slažemo SVI! Srbi rumuni mađari slovaci, bunjevci, rusini. To što je to nekima nedokučivo, to je vaš problem. Pustite nas na miru, da živimo u miru

plavi bechar

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)
kakvo neznanje,bruka.Šaka Hislop i Ivan Kampo se okrecu u grobu.

Realno

pre 2 godine

Nikakve koreografije, nikakvo urlanje, nikakve vođe navijača. Milina za videti i čuti. Ljudima puno srce. Tako blizu (geografski), a tako, tako daleko.

Jednostavno znaš da među tim ljudima tamo niko nikoga neće da ukoka u sačekuši u neko doba noći ili u situaciji koja dve veze nema sa utakmicom.

Romantičar

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna. 
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A Lovrencics? Madjari nemaju Ć a ni ne pišu na kraju C

-46-

pre 2 godine

Dosta je smesno da se igra svetskog sampiona bazira uglavnom na kontrama, pustiti Mbapeu, Dembeleu, loptu u prostor, pa sta bude, s tim sto jako cesto ne bude nista, je cak i sramota. Njima vezni red ne postoji, Rabio i Pogba promasili utakmicu, kao da se nisu ni pojavili, ispada da igraju sa trojicom zadnjih veznih, jer ova dvojica kao i Kante, ne rade nista u napadu, sta urade Grizman i Mbape, to je, Benzema nevidljiv, Ziru nijednu loptu nije dobio. Sve u svemu, zasluzen bod Madjarske i sjajna atmosfera na stadionu.

Milos

pre 2 godine

@dark

Pa nije to nezalaganje Francuza bilo slučajno. Isto kao i Englezi sinoć. Zalagaće se oni kad njima bude bilo bitno. I kad budu smeli.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Увриједити нисам могао "комшије" или било кога јер ми онда не би пустили коментар. А то што навијам против "комшија", и то је моја ствар и моје право. Као што је и твоје за кога ћеш навијати. Ја нисам од оних који се жели свима свидјети. И, не вјерујем да си ти Момчило.

Je suis Grizman

pre 2 godine

Mbape je 2018 igrao odlično na SP,ali tad nije bio toliko poznat igrač i samim tim nije osecao pritisak.Evo ga sada čim je napravio neko ime u svetu fudbala, onda naravno kreće pritisak javnosti i navijača jer se od njega očekuje da daje golove i rešava meceve.A njega nigde.Nije ga bilo u LS,ponizio ga Siti,evo ga na Euro u dva meča se ne vidi.Prevara od igrača.A sta drugo i očekivati od čoveka kome je uzor Penaldo.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

Penaldo prevara

pre 2 godine

Francuska uništila igrom Madjare,osvojili samo bod.Madjari oducili Portugal od fudbala,Portugal osvojio sva 3 boda.Penaldo vecito ima srece.Gnjida se provlači tako čitave svoje karijere.Veze s fudbalom nema,sve na sreću.

Gojko 12

pre 2 godine

Pitanje za struku :

Da li ima neka statistika neki podatci da li je u Mađarskoj skočio broj zaraženih posle ovih punih stadiona???

Will Mosley

pre 2 godine

Grizman je spic. Kao sto vidis ima nos za gol. u veznom redu je kao drvo.
(ngolo kante, 19. jun 2021 16:29)

Grizman nije spic (to su Ziru, Ronaldo, Drogba) nego krilo kao Bejl, Valensija, Naser Cadli, Lukas Moura...

Alex

pre 2 godine

Očaj od fudbala kao i juče Škotska i Engleska a za sve je kriva UEFA. napraviš takmičenje sa 24 ekipe i dođu i oni koji ne zaslužuju tu da se nađu. Braniš se sa deset igrača i čekaš kontru. Izem ti igru. To treba da se zabrani kao u NBA, zonska odbrana. Ako ne znaš da igraš fudbal, nemoj ni da dolaziš tu.A ne 85% vremena, igra se na prostoru od 25m od gola, kao da igraju viktoriju. UEFA je kriva za ovo. Antifudbal.

Боки

pre 2 godine

@aaa
Погледај како су Срби писали своја имена писмом које преферираш пре братимљења са западним народима. Смета ти то што му је уместо Ћ на леђима CS а не смета ти то што је једино српско писмо потпуно гурнуто у запећак.

predrag

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)
A kad na zvezdinim dresovima još ćirilicom napiše Falčineli ili Lojd. Da plačeš...

brend

pre 2 godine

veliko bravo za madjare!
borili su se od prvog do zadnjeg minuta i za svaku loptu.

publika i navijaci na ovoj kao i svim ostalim utakmicama odlicna! atmosfera isto.

fudbal i publika za primer nasim fudbalerima i navijacima!

zox

pre 2 godine

Kada bi svaka reprezentacija igrala sa ovoliko zara kao Madjarska, kakve utakmice bi gledali. Madjari mozda nisu nekakav kvalitet, ali svaki igrac daje svoj maksimum. Suvisne su raznorazne taktike, ako nema ljubavi i zelje u fudbalu. Svakog igraca koji ne daje 100% na tribine dok ne pokaze istinsku zelju da se bori od 1. do 90. Nazalost, nemoguce u danasnjem fudbalu, jer velika vecina igraca je razmazeno bogatstvom, skupim kolima, vilama i slavom. Pa fudbal polako pada u drugi plan.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Izmedju Francuza i Madjara uvek za Madjare pa vi pisite sta hocete.
Popravljaju se,ulazu u fudbal,naravno nemaju para kao veliki ali rezultat rada se vidi.

voma

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...

Duško

pre 2 godine

Fudbal kakav se igra poslednjih 6-7 godina je očajan u svakom segmentu . Ko ne veruje neka prošeta malo po yutjubu . Ako pronađe u bilo kom meču od pre nekoliko decenija jednu mrcinu sličnu ovim današnjim neka javi . Mišići na nogama poput višegodišnjih logoraša , sa velikim problemom da upure iole jači šut , sasvim neprecizni i iz prekida i kada su sami pred golom . Da nema penala , autogolova i dodavanja protivničkih fudbalera u petercu , nekada tako tragikomičnih , teško da bi gledali golove .

Ljubo

pre 2 godine

Kakva je ovo nameštaljka ja ne mogu verovati.Koji igrači igraju za Francusku trebali bi da pobede sa jedno 5:0 ali treba napuniti kasu kladionicama.

Djole

pre 2 godine

Izvukoše na kraju francuzi bod. Šteta. Mađari jeftino primili gol. Na samom kraju francuzi kopali i rukama i nogama da uzmu sva tri boda. Biće svašta na utakmici Nemačke i Mađarske.
P. S. za mene igra mađarske nije nikakvo iznenađenje.

Dark

pre 2 godine

Nevjerovatno je nezalaganje Francuzi u poslednjih dvadeset minuta, a i tokom utakmice! Igraju kao da vode dva-tri razlike. Izludio sam,sve pare stavio na manekene.

War Inside My Head

pre 2 godine

Orban vs. Sarkozy haha,Mađari nisu naivni uopšte,svaka im čast!Za ljude,mlađe pretpostavljam,kad se pominje ime Miljana Miljanića,i njegovog trenerskog rada,u Real Madridu,između ostalih,on je tad imao kakvu takvu viziju u odnosu na današnje domaće trenere.I nije bio jedini,postojala je tzv. Jugoslovenska škola fudbala,čak i reprezentativni rezultati do 80-ih nisu za baciti,a danas?

Will Mosley

pre 2 godine

Gledam prenos u Češkoj. Sad je komentator rekao da je Nikolics od oca Srbina i majke Mađarice.
(Mila, 19. jun 2021 16:24)

Pa to je tacno.

Пера Детлић

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)

Какав хумор, људи моји.Блам.

Momčilo

pre 2 godine

Pazi ga ovaj DELIJA hvali se da je odigrao kladžu na Francuze. S obzirom da je kvota 1,25 mnogo rizikujes momak. Bas si hrabar ha ha. Ti si lovac na iznenadjena,hazarder...Kad pobede Francuzi imaćeš za pivo pred kioskom.

Mića expert

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.

REKOS

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

brend

pre 2 godine

fauliranje, padanje , lezanje po terenu, beskonacne rasprave sa sudijom, rasprave, pametovanje medju igracima, igra bez koncepta i volje sve to je na ovom ep dosada izostalo. posto je to sve odlika nasih igraca i nase reprezentacije zato nas i nema tamo. zasluzeno.

Strahinja Krstić

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!
(Mali Hijavata, 19. jun 2021 15:19)
Komentar dana, svaka čast
Ja samo ne znam na koju foru je taj Miljanić trenirao Real Madrid, da li oni znaju nešto što mi ne znamo ili je tamo morao da sluša a ne da izmišlja toplu vodu

Kikujiro

pre 2 godine

Kada ne mođež da pobediš jednu Madjarsku, znači dovoljno je da trćiš i da se boriš maksimalno i odigrsš 1-1 sa najboljom repkom na svetu, degradacija.

Neću da mrem dok mi ne vrate zajam za privredni preporod

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.

mr.wolf

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.
(Mića expert, 19. jun 2021 16:14)

Nemas pojma. Ne znas ni ko je selektor. I vrapci na grani znaju da je selektor postao Dule Savic. E, sa Duletom nema zezancije. Vidi se da igramo napadacki. Jos kad se Piksi oporavi od povrede, Jugovic i Jokanovic ce tek onda da igraju kako treba.

Nebojsa

pre 2 godine

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.
(goci,

Primili 3 komada od moćnog Luksemburga i Azarbejdžana, čupali se do poslednjeg momenta. Portugalija nas je pobedila a zahvaljujuci sudiji iščupali smo remi. Odlicno poluvreme nasih, ali kada pobedimo 5-6 utakmica u nizu i jos toliko velikih reprezentacija, a ne boranija, mozemo da pricamo o nasem napretku. A i sp je pod velikim upitnikom, zivi bili pa videli

ko-ometator

pre 2 godine

Navijanje bolje od delija i grobara zajedno.
(neko, 19. jun 2021 15:22)
Ovo moze da kaze samo neko ko ne samo da nije bio nikad na utakmici ta dva kluba nego mrzi prvo sam sebe pa sve oko sebe.

Ante

pre 2 godine

Ajmo, sjeverne komšije!!
Počeo sam gledati s Mađarima utakmicu tu u kafiću, pobjegao sam spašavajući živu glavu. Pa ne mogu biti pijan ko zemlja usred dana i ovog sunca..
Još kažu da idu na kupanje čim završi utakmica.
Ima pola da se podavi, garantiram.

@aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A mi kada napisemo Laslo Djere sa nasom transkripcijom sta je to? Ajde pecinari izadjite malo iz zadruge. Malo knjiga neka, gramatika, putovanje preko granica, upoznavanje drugih kultura, a ne samo kladionice i mobilni. Tako pisu nase "ć", nemaju drugacije, a ne odmah djonom po svakome.

Momčilo

pre 2 godine

@DELIJA... Pa sam si odgovorio sve. To što si ti igrao na kladži na Francuze je tvoja stvar. Pa što onda pišeš u komentaru na koga si igrao. Boli me uvo bre Bosanac na koga ti igraš. Ovde ljudi ostavljaju komentare o svojim razmišljanjima o fudbalu i igri. Ti svaki dan samo vredjaš komšiluk i lupetaš.

kiki

pre 2 godine

@Lenjir
To je zato što se sva pažnja daje osobama poput Dončića ili ovog Nikolića. Shvatite da to što je nekome otac Srbin, ne znači po automatizmu da će biti 100posto Srbin i igrati za nas.
Okrenite se malo prema Draganu Pešmalbeku, Dušanu Silađiju i drugima. Zašto oni ne dobijaju ni deseti deo pažnje od Luke koji neće ni da čuje za nas?!

Darko

pre 2 godine

Igrac Osijeka igra za Madjarsku. Igraci Dinama igraju za reprezentacije Makedonije Švajcarske Hrvatske i svi na EP-u i onda mi kazemo da smo isti rang sa hnl-om…Ni blizu

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Одкуд ти знаш коју врсту игре сам ја одигро на Французе, и колика је квота? И логички је да навијам за Французе(за свој уложени новац). Шта вам је ту чудно? А колико год зарадим то је моја ствар. Чак и да не зарадим, опет је и то моја ствар а није ваша.

goci

pre 2 godine

@MaliHijavata

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije
(REKOS, 19. jun 2021 16:

Nisu "Madzari" vec Madjari.

Momčilo

pre 2 godine

@Strahinja Krstić... Real Madrid niko ne trenira na foru. Kao ni Barsu, Junajted, Liverpul. Taj Miljan Miljanić je bio tata za fudbal kao trener. On Boškov i Antara su trenirali Real i žalosno je da ih vredjaš u komentaru. Oni su trenirali Real. Ja i ti ni seoski klub.

Johny

pre 2 godine

Madjari postaju nešto ozbiljno u fudbalu. Dosta se ulaže. Ferencvaroš u grupnoj fazi LŠ. Jaka privreda, klubovi privatizovani. Uopšte imaju jak sport. A da li se neko seća kada smo im u Beogradu dali sedam komada a u Pešti šest komada. Vreme Deja, Pedje

Matori Laki

pre 2 godine

“Srbin ušao u igru”, a brat igra za Mađarsku. :)
(Samo kažem, 19. jun 2021 15:34)

I kakve to veze ima sa tobom? Misli pre nego što samo kažeš.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет ово глупо правило за офсајд нам даје лажну наду кад је шанса или гол. Ми се порадујемо а они онда дижу офсајд. Ја вас питам, шта да се неко у наставку акције повриједи? А не би се повриједио да су одмах дигли офсајд.

dirkenstajn

pre 2 godine

Madjari napunili stadion, svaka im cast za borbenost, verujem da bi u svakoj drugoj grupi sigurno prosli dalje, uz ovakav pristup, ginu za reprezentaciju, bez obzira kako zavrse turnir, veliki respekt i za tim, a i za navijace, koji su najbolji na prvenstvu bez premca..

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Јел опет Пушкаш!?

Знате ли ви какву су велику шансу Мађари пропустили 1956. године, да буду светски прваци у фудбалу!?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!

Huni vjerni tradicije

pre 2 godine

Austro-Ungarske Hune su vjerni svoje tradicije i njihovih junaka, svaki drugi se zove Atila, golman se zove GULASHi, najjaca odbrana je igrac prezimena ORBAN, dva beka se zovu LAJOSH PORTASH, a napadaci dolaze iz napadackih panonski SALASHI. U timu imaju Austro Madjari dvojice bacacha kladiva, trojice srednjoprugacsha i dva kajakara. Toliko o fudbalu

Kukamangos

pre 2 godine

@Mali Hijavata

Najsmešnije mi je bilo kad je juče Vlada, u studiju SK, rekao da će Englezi razbiti Škotsku sa najvećom razlikom do sada na Euru.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Е, ово се догоди кад не искористиш неколико скоро сто постотних прилика. Иако навијам за Французе јер сам на њих уложио своје паре, драго ми је због Мађара и да видим ову радост њихових навијача. Биће у другом још већа опсада гола Мађарске.

Tata

pre 2 godine

Не види се у статистици али је Нголо Канте најбољи играч Француске већ годину и више

Boki

pre 2 godine

Dešava se. Kao sto smo mi iznenadili Portugaliju remijem, tako i madjari Francuze.
Danas i mi iz nižeg ranga fudbala znamo da odigramo dobro,sto da ne? A to je sada pokazala i Ukrajina Češka Slovačka itd

Лењир

pre 2 godine

Србин игра за Мађарску, па још један Србин игра за кош. реп. Словеније. И на крају, Србин НБА МВП бира шталу и коње пре репрезентације. Заиста тужна нација.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.
(ngolo kante, 19. jun 2021 14:30

Klasična desetka je Grizman. Oni igraju 4-4-2 u suštini. Čvrst presing i jake kontre. Medjutim, izgleda da Kimpembe, Rabio i Benzema nisu adekvatne zamene za Umtitija, Matuidija i Žirua.
De Brujne jeste najbolji vezni na svetu, ali odbrana Belgije je mnogo lošija od ostatka tima.
Italija igra dobro, ali nema igrače klase Francuske, Belgije, Nemačke, Portugala, Španije... videće se to u prvom "tvrdom" meču.
Veliki pozdrav.
Haug.

Kukamangos

pre 2 godine

Naši "dželati" dobro igraju na prvenstvu.Juče Škotska otkinula bod Engleskoj, a sad Mađarska može sva 3 Francuskoj.Ipak se nismo toliko obrukali. ;)

Neno

pre 2 godine

Mađarska igra atomski fudbal! Niko joj ne može odoleti pa ni doprvak sveta Hrvacka. Ako se sretnu to će se i potvrditi.
(Najprvak,

Potvrdili nedavno u Splitu. S pola snage Hrvatska ih napunila 3:0

aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.

Жужи

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!

mix

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

Zašto, pa Mađari nemaju "ć", oni su samo izvršili transliteraciju (mogli su eventualno Nikolity, ali ni to opet nije kao naše "ć"), kao što i mi radimo sa stranim prezimenima. A uostalom, on ima i mađarsko državljanstvo, u njihovim dokumentima je Nikolics, u našim Nikolić, ne vidim problem, sem što neko zlonamerno odmah nekog anatemiše.

Boki

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.

PRISHTINA

pre 2 godine

Kaka je mogla jedna Turska da savlada Francusku u Kvalifikacijama u oba meca onda sto im fali Madzarima da to urade zato zelim Madzarima najmanje neresen Rezultat.I sigurno ce toga biti.

ngolo kante

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!

@aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A mi kada napisemo Laslo Djere sa nasom transkripcijom sta je to? Ajde pecinari izadjite malo iz zadruge. Malo knjiga neka, gramatika, putovanje preko granica, upoznavanje drugih kultura, a ne samo kladionice i mobilni. Tako pisu nase "ć", nemaju drugacije, a ne odmah djonom po svakome.

mix

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

Zašto, pa Mađari nemaju "ć", oni su samo izvršili transliteraciju (mogli su eventualno Nikolity, ali ni to opet nije kao naše "ć"), kao što i mi radimo sa stranim prezimenima. A uostalom, on ima i mađarsko državljanstvo, u njihovim dokumentima je Nikolics, u našim Nikolić, ne vidim problem, sem što neko zlonamerno odmah nekog anatemiše.

mr.wolf

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.
(Mića expert, 19. jun 2021 16:14)

Nemas pojma. Ne znas ni ko je selektor. I vrapci na grani znaju da je selektor postao Dule Savic. E, sa Duletom nema zezancije. Vidi se da igramo napadacki. Jos kad se Piksi oporavi od povrede, Jugovic i Jokanovic ce tek onda da igraju kako treba.

Kukamangos

pre 2 godine

@Mali Hijavata

Najsmešnije mi je bilo kad je juče Vlada, u studiju SK, rekao da će Englezi razbiti Škotsku sa najvećom razlikom do sada na Euru.

PRISHTINA

pre 2 godine

Kaka je mogla jedna Turska da savlada Francusku u Kvalifikacijama u oba meca onda sto im fali Madzarima da to urade zato zelim Madzarima najmanje neresen Rezultat.I sigurno ce toga biti.

Ante

pre 2 godine

Ajmo, sjeverne komšije!!
Počeo sam gledati s Mađarima utakmicu tu u kafiću, pobjegao sam spašavajući živu glavu. Pa ne mogu biti pijan ko zemlja usred dana i ovog sunca..
Još kažu da idu na kupanje čim završi utakmica.
Ima pola da se podavi, garantiram.

Johny

pre 2 godine

Madjari postaju nešto ozbiljno u fudbalu. Dosta se ulaže. Ferencvaroš u grupnoj fazi LŠ. Jaka privreda, klubovi privatizovani. Uopšte imaju jak sport. A da li se neko seća kada smo im u Beogradu dali sedam komada a u Pešti šest komada. Vreme Deja, Pedje

Strahinja Krstić

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!
(Mali Hijavata, 19. jun 2021 15:19)
Komentar dana, svaka čast
Ja samo ne znam na koju foru je taj Miljanić trenirao Real Madrid, da li oni znaju nešto što mi ne znamo ili je tamo morao da sluša a ne da izmišlja toplu vodu

aalborg

pre 2 godine

Mnogim Srbima iz Vojvodine su Madjari promenili prezime, uglavnom skidajuci IC...
(Mister Vo, 19. jun 2021 19:39)

Ne lupetaj.

Nama u Vojvodini je super, lepo se slažemo SVI! Srbi rumuni mađari slovaci, bunjevci, rusini. To što je to nekima nedokučivo, to je vaš problem. Pustite nas na miru, da živimo u miru

Realno

pre 2 godine

Nikakve koreografije, nikakvo urlanje, nikakve vođe navijača. Milina za videti i čuti. Ljudima puno srce. Tako blizu (geografski), a tako, tako daleko.

Jednostavno znaš da među tim ljudima tamo niko nikoga neće da ukoka u sačekuši u neko doba noći ili u situaciji koja dve veze nema sa utakmicom.

dirkenstajn

pre 2 godine

Madjari napunili stadion, svaka im cast za borbenost, verujem da bi u svakoj drugoj grupi sigurno prosli dalje, uz ovakav pristup, ginu za reprezentaciju, bez obzira kako zavrse turnir, veliki respekt i za tim, a i za navijace, koji su najbolji na prvenstvu bez premca..

Čestitam

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.
(Neću

1956. bio pred penzijom?
Koliko sada imas godina, 120?

predrag

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)
A kad na zvezdinim dresovima još ćirilicom napiše Falčineli ili Lojd. Da plačeš...

ngolo kante

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.

Darko

pre 2 godine

Igrac Osijeka igra za Madjarsku. Igraci Dinama igraju za reprezentacije Makedonije Švajcarske Hrvatske i svi na EP-u i onda mi kazemo da smo isti rang sa hnl-om…Ni blizu

zox

pre 2 godine

Kada bi svaka reprezentacija igrala sa ovoliko zara kao Madjarska, kakve utakmice bi gledali. Madjari mozda nisu nekakav kvalitet, ali svaki igrac daje svoj maksimum. Suvisne su raznorazne taktike, ako nema ljubavi i zelje u fudbalu. Svakog igraca koji ne daje 100% na tribine dok ne pokaze istinsku zelju da se bori od 1. do 90. Nazalost, nemoguce u danasnjem fudbalu, jer velika vecina igraca je razmazeno bogatstvom, skupim kolima, vilama i slavom. Pa fudbal polako pada u drugi plan.

Nebojsa

pre 2 godine

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.
(goci,

Primili 3 komada od moćnog Luksemburga i Azarbejdžana, čupali se do poslednjeg momenta. Portugalija nas je pobedila a zahvaljujuci sudiji iščupali smo remi. Odlicno poluvreme nasih, ali kada pobedimo 5-6 utakmica u nizu i jos toliko velikih reprezentacija, a ne boranija, mozemo da pricamo o nasem napretku. A i sp je pod velikim upitnikom, zivi bili pa videli

brend

pre 2 godine

veliko bravo za madjare!
borili su se od prvog do zadnjeg minuta i za svaku loptu.

publika i navijaci na ovoj kao i svim ostalim utakmicama odlicna! atmosfera isto.

fudbal i publika za primer nasim fudbalerima i navijacima!

Momčilo

pre 2 godine

Pazi ga ovaj DELIJA hvali se da je odigrao kladžu na Francuze. S obzirom da je kvota 1,25 mnogo rizikujes momak. Bas si hrabar ha ha. Ti si lovac na iznenadjena,hazarder...Kad pobede Francuzi imaćeš za pivo pred kioskom.

aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Izmedju Francuza i Madjara uvek za Madjare pa vi pisite sta hocete.
Popravljaju se,ulazu u fudbal,naravno nemaju para kao veliki ali rezultat rada se vidi.

Boki

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.

Tata

pre 2 godine

Не види се у статистици али је Нголо Канте најбољи играч Француске већ годину и више

brend

pre 2 godine

fauliranje, padanje , lezanje po terenu, beskonacne rasprave sa sudijom, rasprave, pametovanje medju igracima, igra bez koncepta i volje sve to je na ovom ep dosada izostalo. posto je to sve odlika nasih igraca i nase reprezentacije zato nas i nema tamo. zasluzeno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Одкуд ти знаш коју врсту игре сам ја одигро на Французе, и колика је квота? И логички је да навијам за Французе(за свој уложени новац). Шта вам је ту чудно? А колико год зарадим то је моја ствар. Чак и да не зарадим, опет је и то моја ствар а није ваша.

Madjar

pre 2 godine

Dobijaju Francuzi ladno
(dovla, 19. jun 2021 16:29)

Od nas Madjara mogu jedino gulas da dobiju, ono da ih castimo sto su prvaci sveta.

-46-

pre 2 godine

Dosta je smesno da se igra svetskog sampiona bazira uglavnom na kontrama, pustiti Mbapeu, Dembeleu, loptu u prostor, pa sta bude, s tim sto jako cesto ne bude nista, je cak i sramota. Njima vezni red ne postoji, Rabio i Pogba promasili utakmicu, kao da se nisu ni pojavili, ispada da igraju sa trojicom zadnjih veznih, jer ova dvojica kao i Kante, ne rade nista u napadu, sta urade Grizman i Mbape, to je, Benzema nevidljiv, Ziru nijednu loptu nije dobio. Sve u svemu, zasluzen bod Madjarske i sjajna atmosfera na stadionu.

REKOS

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije

voma

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...

Matori Laki

pre 2 godine

“Srbin ušao u igru”, a brat igra za Mađarsku. :)
(Samo kažem, 19. jun 2021 15:34)

I kakve to veze ima sa tobom? Misli pre nego što samo kažeš.

prolaznik

pre 2 godine

Bravo Mađari. Inače, u ovoj utakmici se vidi koliki je ipek utjecaj domaćeg terena i koliko je ovakav format natjecanja zapravo otežavajući za gostujuće ekipe.

Momčilo

pre 2 godine

@DELIJA... Pa sam si odgovorio sve. To što si ti igrao na kladži na Francuze je tvoja stvar. Pa što onda pišeš u komentaru na koga si igrao. Boli me uvo bre Bosanac na koga ti igraš. Ovde ljudi ostavljaju komentare o svojim razmišljanjima o fudbalu i igri. Ti svaki dan samo vredjaš komšiluk i lupetaš.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Е, ово се догоди кад не искористиш неколико скоро сто постотних прилика. Иако навијам за Французе јер сам на њих уложио своје паре, драго ми је због Мађара и да видим ову радост њихових навијача. Биће у другом још већа опсада гола Мађарске.

Mića expert

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.

Пера Детлић

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)

Какав хумор, људи моји.Блам.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Јел опет Пушкаш!?

Знате ли ви какву су велику шансу Мађари пропустили 1956. године, да буду светски прваци у фудбалу!?

Penaldo prevara

pre 2 godine

Francuska uništila igrom Madjare,osvojili samo bod.Madjari oducili Portugal od fudbala,Portugal osvojio sva 3 boda.Penaldo vecito ima srece.Gnjida se provlači tako čitave svoje karijere.Veze s fudbalom nema,sve na sreću.

Will Mosley

pre 2 godine

Gledam prenos u Češkoj. Sad je komentator rekao da je Nikolics od oca Srbina i majke Mađarice.
(Mila, 19. jun 2021 16:24)

Pa to je tacno.

metalostrugar

pre 2 godine

“Mali Hijavata” - Sve ste u pravu, lajkovao sam vas komentar, samo, stvarnost vas demantuje. To sto svi osim Srbije igraju fudbal nema veze aa fudbalom, sa selektorima, trenerima, cak ni sa igracima. Uostalom sta svakog od njih sprecava da daju svoj maksimum ? Niko ne moze da ih spreci dok su na terenu!

Ovde je problem u naciji. Trideset i dve godine mi se sistemski trudimo da upropastimo sve sto je pozitivno nasledje. Ostali su samo gole lazi i mitovi. Svako od nas je dao svoj doprinos, neko cinjenjem neko ne cinjenjem. Sve smo uprljali. Katarza je tezak nacin budjenja. Ali dok ne iskljucimo TV, telefon, ne ukinemo internet i ne pogledamo se u ogledalo, bez da uvek, ali bas uvek na svako upiranje prstom kazemo a oni…. Nema napretka u bilo kojoj sferi.

A za to vreme svet se i dalje okrece. I fudbal se igra. Nista nije bogom dano. I nista nam ne pripada.

Neno

pre 2 godine

Mađarska igra atomski fudbal! Niko joj ne može odoleti pa ni doprvak sveta Hrvacka. Ako se sretnu to će se i potvrditi.
(Najprvak,

Potvrdili nedavno u Splitu. S pola snage Hrvatska ih napunila 3:0

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije
(REKOS, 19. jun 2021 16:

Nisu "Madzari" vec Madjari.

Лењир

pre 2 godine

Србин игра за Мађарску, па још један Србин игра за кош. реп. Словеније. И на крају, Србин НБА МВП бира шталу и коње пре репрезентације. Заиста тужна нација.

kiki

pre 2 godine

@Lenjir
To je zato što se sva pažnja daje osobama poput Dončića ili ovog Nikolića. Shvatite da to što je nekome otac Srbin, ne znači po automatizmu da će biti 100posto Srbin i igrati za nas.
Okrenite se malo prema Draganu Pešmalbeku, Dušanu Silađiju i drugima. Zašto oni ne dobijaju ni deseti deo pažnje od Luke koji neće ni da čuje za nas?!

Romantičar

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna. 
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A Lovrencics? Madjari nemaju Ć a ni ne pišu na kraju C

Neću da mrem dok mi ne vrate zajam za privredni preporod

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.

Боки

pre 2 godine

@aaa
Погледај како су Срби писали своја имена писмом које преферираш пре братимљења са западним народима. Смета ти то што му је уместо Ћ на леђима CS а не смета ти то што је једино српско писмо потпуно гурнуто у запећак.

plavi bechar

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)
kakvo neznanje,bruka.Šaka Hislop i Ivan Kampo se okrecu u grobu.

Жужи

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!

War Inside My Head

pre 2 godine

Orban vs. Sarkozy haha,Mađari nisu naivni uopšte,svaka im čast!Za ljude,mlađe pretpostavljam,kad se pominje ime Miljana Miljanića,i njegovog trenerskog rada,u Real Madridu,između ostalih,on je tad imao kakvu takvu viziju u odnosu na današnje domaće trenere.I nije bio jedini,postojala je tzv. Jugoslovenska škola fudbala,čak i reprezentativni rezultati do 80-ih nisu za baciti,a danas?

Alex

pre 2 godine

Očaj od fudbala kao i juče Škotska i Engleska a za sve je kriva UEFA. napraviš takmičenje sa 24 ekipe i dođu i oni koji ne zaslužuju tu da se nađu. Braniš se sa deset igrača i čekaš kontru. Izem ti igru. To treba da se zabrani kao u NBA, zonska odbrana. Ako ne znaš da igraš fudbal, nemoj ni da dolaziš tu.A ne 85% vremena, igra se na prostoru od 25m od gola, kao da igraju viktoriju. UEFA je kriva za ovo. Antifudbal.

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne znam kad je Nikolić dobio državljanstvo Mađarske,ali ulaskom Hrvatske u EU,prije nekoliko godina,slovo ć je postalo zvanično u Uniji.Samim tim,ako mu je normalno stalo do toga,može da traži da mu na dresu stoji pravo prezime.Moj prijatelj je sa Kraljevinom Belgijom baš u sporu zbog toga,odnosno pri podnošenju zahtjeva za državljanstvo,njihova administracija nije prepoznavala slovo ć,međutim moraće da mu upišu prezime u skorije vrijeme onako kakvo i jeste.

Kukamangos

pre 2 godine

Naši "dželati" dobro igraju na prvenstvu.Juče Škotska otkinula bod Engleskoj, a sad Mađarska može sva 3 Francuskoj.Ipak se nismo toliko obrukali. ;)

Djole

pre 2 godine

Izvukoše na kraju francuzi bod. Šteta. Mađari jeftino primili gol. Na samom kraju francuzi kopali i rukama i nogama da uzmu sva tri boda. Biće svašta na utakmici Nemačke i Mađarske.
P. S. za mene igra mađarske nije nikakvo iznenađenje.

Gojko 12

pre 2 godine

Pitanje za struku :

Da li ima neka statistika neki podatci da li je u Mađarskoj skočio broj zaraženih posle ovih punih stadiona???

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Zaslužen bod Mađara!
Igraju brz ,moderan fudbal.
U potpunosti su parirali Francuzima i da nisu primili gol posle velike greške štopera,možda bi stigli do potpunog iznenađenja.
Paralela sa našom reprezentacijom:I oni su za klasu bolji...

Boki

pre 2 godine

Dešava se. Kao sto smo mi iznenadili Portugaliju remijem, tako i madjari Francuze.
Danas i mi iz nižeg ranga fudbala znamo da odigramo dobro,sto da ne? A to je sada pokazala i Ukrajina Češka Slovačka itd

Huni vjerni tradicije

pre 2 godine

Austro-Ungarske Hune su vjerni svoje tradicije i njihovih junaka, svaki drugi se zove Atila, golman se zove GULASHi, najjaca odbrana je igrac prezimena ORBAN, dva beka se zovu LAJOSH PORTASH, a napadaci dolaze iz napadackih panonski SALASHI. U timu imaju Austro Madjari dvojice bacacha kladiva, trojice srednjoprugacsha i dva kajakara. Toliko o fudbalu

goci

pre 2 godine

@MaliHijavata

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.

Dark

pre 2 godine

Nevjerovatno je nezalaganje Francuzi u poslednjih dvadeset minuta, a i tokom utakmice! Igraju kao da vode dva-tri razlike. Izludio sam,sve pare stavio na manekene.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

Je suis Grizman

pre 2 godine

Mbape je 2018 igrao odlično na SP,ali tad nije bio toliko poznat igrač i samim tim nije osecao pritisak.Evo ga sada čim je napravio neko ime u svetu fudbala, onda naravno kreće pritisak javnosti i navijača jer se od njega očekuje da daje golove i rešava meceve.A njega nigde.Nije ga bilo u LS,ponizio ga Siti,evo ga na Euro u dva meča se ne vidi.Prevara od igrača.A sta drugo i očekivati od čoveka kome je uzor Penaldo.

Momčilo

pre 2 godine

@Strahinja Krstić... Real Madrid niko ne trenira na foru. Kao ni Barsu, Junajted, Liverpul. Taj Miljan Miljanić je bio tata za fudbal kao trener. On Boškov i Antara su trenirali Real i žalosno je da ih vredjaš u komentaru. Oni su trenirali Real. Ja i ti ni seoski klub.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет ово глупо правило за офсајд нам даје лажну наду кад је шанса или гол. Ми се порадујемо а они онда дижу офсајд. Ја вас питам, шта да се неко у наставку акције повриједи? А не би се повриједио да су одмах дигли офсајд.

Duško

pre 2 godine

Fudbal kakav se igra poslednjih 6-7 godina je očajan u svakom segmentu . Ko ne veruje neka prošeta malo po yutjubu . Ako pronađe u bilo kom meču od pre nekoliko decenija jednu mrcinu sličnu ovim današnjim neka javi . Mišići na nogama poput višegodišnjih logoraša , sa velikim problemom da upure iole jači šut , sasvim neprecizni i iz prekida i kada su sami pred golom . Da nema penala , autogolova i dodavanja protivničkih fudbalera u petercu , nekada tako tragikomičnih , teško da bi gledali golove .

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

Ljubo

pre 2 godine

Kakva je ovo nameštaljka ja ne mogu verovati.Koji igrači igraju za Francusku trebali bi da pobede sa jedno 5:0 ali treba napuniti kasu kladionicama.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.
(ngolo kante, 19. jun 2021 14:30

Klasična desetka je Grizman. Oni igraju 4-4-2 u suštini. Čvrst presing i jake kontre. Medjutim, izgleda da Kimpembe, Rabio i Benzema nisu adekvatne zamene za Umtitija, Matuidija i Žirua.
De Brujne jeste najbolji vezni na svetu, ali odbrana Belgije je mnogo lošija od ostatka tima.
Italija igra dobro, ali nema igrače klase Francuske, Belgije, Nemačke, Portugala, Španije... videće se to u prvom "tvrdom" meču.
Veliki pozdrav.
Haug.

ko-ometator

pre 2 godine

Navijanje bolje od delija i grobara zajedno.
(neko, 19. jun 2021 15:22)
Ovo moze da kaze samo neko ko ne samo da nije bio nikad na utakmici ta dva kluba nego mrzi prvo sam sebe pa sve oko sebe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Увриједити нисам могао "комшије" или било кога јер ми онда не би пустили коментар. А то што навијам против "комшија", и то је моја ствар и моје право. Као што је и твоје за кога ћеш навијати. Ја нисам од оних који се жели свима свидјети. И, не вјерујем да си ти Момчило.

Will Mosley

pre 2 godine

Grizman je spic. Kao sto vidis ima nos za gol. u veznom redu je kao drvo.
(ngolo kante, 19. jun 2021 16:29)

Grizman nije spic (to su Ziru, Ronaldo, Drogba) nego krilo kao Bejl, Valensija, Naser Cadli, Lukas Moura...

Kikujiro

pre 2 godine

Kada ne mođež da pobediš jednu Madjarsku, znači dovoljno je da trćiš i da se boriš maksimalno i odigrsš 1-1 sa najboljom repkom na svetu, degradacija.

Milos

pre 2 godine

@dark

Pa nije to nezalaganje Francuza bilo slučajno. Isto kao i Englezi sinoć. Zalagaće se oni kad njima bude bilo bitno. I kad budu smeli.

Kontras

pre 2 godine

Madjari su odigrali dobro i borbeno i potpuno zasluzili ovaj bod.

Ali, ova Francuska je mnogo jaka. Jos uvek namestaju "nisanske sprave", a kada se to desi neka reprezentacija ce primiti 3, 4 komada.

I dalje, posle Italije, jedan od najvecih favorita za osvajanje. Cenim i to finale da ce da bude.

aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.

Penaldo prevara

pre 2 godine

Francuska uništila igrom Madjare,osvojili samo bod.Madjari oducili Portugal od fudbala,Portugal osvojio sva 3 boda.Penaldo vecito ima srece.Gnjida se provlači tako čitave svoje karijere.Veze s fudbalom nema,sve na sreću.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Одкуд ти знаш коју врсту игре сам ја одигро на Французе, и колика је квота? И логички је да навијам за Французе(за свој уложени новац). Шта вам је ту чудно? А колико год зарадим то је моја ствар. Чак и да не зарадим, опет је и то моја ствар а није ваша.

REKOS

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije

ko-ometator

pre 2 godine

Navijanje bolje od delija i grobara zajedno.
(neko, 19. jun 2021 15:22)
Ovo moze da kaze samo neko ko ne samo da nije bio nikad na utakmici ta dva kluba nego mrzi prvo sam sebe pa sve oko sebe.

Лењир

pre 2 godine

Србин игра за Мађарску, па још један Србин игра за кош. реп. Словеније. И на крају, Србин НБА МВП бира шталу и коње пре репрезентације. Заиста тужна нација.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МОМЧИЛО - Увриједити нисам могао "комшије" или било кога јер ми онда не би пустили коментар. А то што навијам против "комшија", и то је моја ствар и моје право. Као што је и твоје за кога ћеш навијати. Ја нисам од оних који се жели свима свидјети. И, не вјерујем да си ти Момчило.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Опет ово глупо правило за офсајд нам даје лажну наду кад је шанса или гол. Ми се порадујемо а они онда дижу офсајд. Ја вас питам, шта да се неко у наставку акције повриједи? А не би се повриједио да су одмах дигли офсајд.

Darko

pre 2 godine

Igrac Osijeka igra za Madjarsku. Igraci Dinama igraju za reprezentacije Makedonije Švajcarske Hrvatske i svi na EP-u i onda mi kazemo da smo isti rang sa hnl-om…Ni blizu

Huni vjerni tradicije

pre 2 godine

Austro-Ungarske Hune su vjerni svoje tradicije i njihovih junaka, svaki drugi se zove Atila, golman se zove GULASHi, najjaca odbrana je igrac prezimena ORBAN, dva beka se zovu LAJOSH PORTASH, a napadaci dolaze iz napadackih panonski SALASHI. U timu imaju Austro Madjari dvojice bacacha kladiva, trojice srednjoprugacsha i dva kajakara. Toliko o fudbalu

Mića expert

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!

goci

pre 2 godine

@MaliHijavata

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.

Alex

pre 2 godine

Očaj od fudbala kao i juče Škotska i Engleska a za sve je kriva UEFA. napraviš takmičenje sa 24 ekipe i dođu i oni koji ne zaslužuju tu da se nađu. Braniš se sa deset igrača i čekaš kontru. Izem ti igru. To treba da se zabrani kao u NBA, zonska odbrana. Ako ne znaš da igraš fudbal, nemoj ni da dolaziš tu.A ne 85% vremena, igra se na prostoru od 25m od gola, kao da igraju viktoriju. UEFA je kriva za ovo. Antifudbal.

PRISHTINA

pre 2 godine

Kaka je mogla jedna Turska da savlada Francusku u Kvalifikacijama u oba meca onda sto im fali Madzarima da to urade zato zelim Madzarima najmanje neresen Rezultat.I sigurno ce toga biti.

Neno

pre 2 godine

Mađarska igra atomski fudbal! Niko joj ne može odoleti pa ni doprvak sveta Hrvacka. Ako se sretnu to će se i potvrditi.
(Najprvak,

Potvrdili nedavno u Splitu. S pola snage Hrvatska ih napunila 3:0

Will Mosley

pre 2 godine

Grizman je spic. Kao sto vidis ima nos za gol. u veznom redu je kao drvo.
(ngolo kante, 19. jun 2021 16:29)

Grizman nije spic (to su Ziru, Ronaldo, Drogba) nego krilo kao Bejl, Valensija, Naser Cadli, Lukas Moura...

Matori Laki

pre 2 godine

“Srbin ušao u igru”, a brat igra za Mađarsku. :)
(Samo kažem, 19. jun 2021 15:34)

I kakve to veze ima sa tobom? Misli pre nego što samo kažeš.

Je suis Grizman

pre 2 godine

Mbape je 2018 igrao odlično na SP,ali tad nije bio toliko poznat igrač i samim tim nije osecao pritisak.Evo ga sada čim je napravio neko ime u svetu fudbala, onda naravno kreće pritisak javnosti i navijača jer se od njega očekuje da daje golove i rešava meceve.A njega nigde.Nije ga bilo u LS,ponizio ga Siti,evo ga na Euro u dva meča se ne vidi.Prevara od igrača.A sta drugo i očekivati od čoveka kome je uzor Penaldo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Е, ово се догоди кад не искористиш неколико скоро сто постотних прилика. Иако навијам за Французе јер сам на њих уложио своје паре, драго ми је због Мађара и да видим ову радост њихових навијача. Биће у другом још већа опсада гола Мађарске.

Ante

pre 2 godine

Ajmo, sjeverne komšije!!
Počeo sam gledati s Mađarima utakmicu tu u kafiću, pobjegao sam spašavajući živu glavu. Pa ne mogu biti pijan ko zemlja usred dana i ovog sunca..
Još kažu da idu na kupanje čim završi utakmica.
Ima pola da se podavi, garantiram.

Ljubo

pre 2 godine

Kakva je ovo nameštaljka ja ne mogu verovati.Koji igrači igraju za Francusku trebali bi da pobede sa jedno 5:0 ali treba napuniti kasu kladionicama.

Duško

pre 2 godine

Fudbal kakav se igra poslednjih 6-7 godina je očajan u svakom segmentu . Ko ne veruje neka prošeta malo po yutjubu . Ako pronađe u bilo kom meču od pre nekoliko decenija jednu mrcinu sličnu ovim današnjim neka javi . Mišići na nogama poput višegodišnjih logoraša , sa velikim problemom da upure iole jači šut , sasvim neprecizni i iz prekida i kada su sami pred golom . Da nema penala , autogolova i dodavanja protivničkih fudbalera u petercu , nekada tako tragikomičnih , teško da bi gledali golove .

ngolo kante

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.

mix

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

Zašto, pa Mađari nemaju "ć", oni su samo izvršili transliteraciju (mogli su eventualno Nikolity, ali ni to opet nije kao naše "ć"), kao što i mi radimo sa stranim prezimenima. A uostalom, on ima i mađarsko državljanstvo, u njihovim dokumentima je Nikolics, u našim Nikolić, ne vidim problem, sem što neko zlonamerno odmah nekog anatemiše.

Johny

pre 2 godine

Madjari postaju nešto ozbiljno u fudbalu. Dosta se ulaže. Ferencvaroš u grupnoj fazi LŠ. Jaka privreda, klubovi privatizovani. Uopšte imaju jak sport. A da li se neko seća kada smo im u Beogradu dali sedam komada a u Pešti šest komada. Vreme Deja, Pedje

Momčilo

pre 2 godine

Pazi ga ovaj DELIJA hvali se da je odigrao kladžu na Francuze. S obzirom da je kvota 1,25 mnogo rizikujes momak. Bas si hrabar ha ha. Ti si lovac na iznenadjena,hazarder...Kad pobede Francuzi imaćeš za pivo pred kioskom.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

aalborg

pre 2 godine

Mnogim Srbima iz Vojvodine su Madjari promenili prezime, uglavnom skidajuci IC...
(Mister Vo, 19. jun 2021 19:39)

Ne lupetaj.

Nama u Vojvodini je super, lepo se slažemo SVI! Srbi rumuni mađari slovaci, bunjevci, rusini. To što je to nekima nedokučivo, to je vaš problem. Pustite nas na miru, da živimo u miru

Жужи

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!

@aaa

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A mi kada napisemo Laslo Djere sa nasom transkripcijom sta je to? Ajde pecinari izadjite malo iz zadruge. Malo knjiga neka, gramatika, putovanje preko granica, upoznavanje drugih kultura, a ne samo kladionice i mobilni. Tako pisu nase "ć", nemaju drugacije, a ne odmah djonom po svakome.

mr.wolf

pre 2 godine

Gledam ovaj fudbal, povremeno je dobar, a neki su se baš uznapredili i prava je šteta da nema Srbije. Dolaskom Pižona Srbija je sada moćna fudbalska ekipa, pa čak i pomišljam da bi ladno osvojili ovo prvenstvo.
(Mića expert, 19. jun 2021 16:14)

Nemas pojma. Ne znas ni ko je selektor. I vrapci na grani znaju da je selektor postao Dule Savic. E, sa Duletom nema zezancije. Vidi se da igramo napadacki. Jos kad se Piksi oporavi od povrede, Jugovic i Jokanovic ce tek onda da igraju kako treba.

Momčilo

pre 2 godine

@DELIJA... Pa sam si odgovorio sve. To što si ti igrao na kladži na Francuze je tvoja stvar. Pa što onda pišeš u komentaru na koga si igrao. Boli me uvo bre Bosanac na koga ti igraš. Ovde ljudi ostavljaju komentare o svojim razmišljanjima o fudbalu i igri. Ti svaki dan samo vredjaš komšiluk i lupetaš.

predrag

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna.
(aaa, 19. jun 2021 15:32)
A kad na zvezdinim dresovima još ćirilicom napiše Falčineli ili Lojd. Da plačeš...

Боки

pre 2 godine

@aaa
Погледај како су Срби писали своја имена писмом које преферираш пре братимљења са западним народима. Смета ти то што му је уместо Ћ на леђима CS а не смета ти то што је једино српско писмо потпуно гурнуто у запећак.

Čestitam

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.
(Neću

1956. bio pred penzijom?
Koliko sada imas godina, 120?

Nebojsa

pre 2 godine

Sve ok, alu ne treba zaboraviti da su naši poslednje tri utakmice u kvalifikacijama, uključujući onu sa Portugalom odigrali odlično.
(goci,

Primili 3 komada od moćnog Luksemburga i Azarbejdžana, čupali se do poslednjeg momenta. Portugalija nas je pobedila a zahvaljujuci sudiji iščupali smo remi. Odlicno poluvreme nasih, ali kada pobedimo 5-6 utakmica u nizu i jos toliko velikih reprezentacija, a ne boranija, mozemo da pricamo o nasem napretku. A i sp je pod velikim upitnikom, zivi bili pa videli

Kikujiro

pre 2 godine

Kada ne mođež da pobediš jednu Madjarsku, znači dovoljno je da trćiš i da se boriš maksimalno i odigrsš 1-1 sa najboljom repkom na svetu, degradacija.

voma

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...

Gojko 12

pre 2 godine

Pitanje za struku :

Da li ima neka statistika neki podatci da li je u Mađarskoj skočio broj zaraženih posle ovih punih stadiona???

Veljko -Marinković

pre 2 godine

Zaslužen bod Mađara!
Igraju brz ,moderan fudbal.
U potpunosti su parirali Francuzima i da nisu primili gol posle velike greške štopera,možda bi stigli do potpunog iznenađenja.
Paralela sa našom reprezentacijom:I oni su za klasu bolji...

Tata

pre 2 godine

Не види се у статистици али је Нголо Канте најбољи играч Француске већ годину и више

Strahinja Krstić

pre 2 godine

Gledajući ovo, ne mogu se oteti utisku da svi... baš svi, osim Srbije, igraju fudbal. Srbija još ne skreće sa puta Miljana Miljanića i njegove demagoške dece bata Djore, bata Žive, Osima... pa sve do današnjih magova oličenih u Miloju, Stanoju i asovima koji komentarišu LŠ na RTS-u, uz večnu floskulu "lopta je okrugla"... posle dvadesetpet minuta idiotskih reklama.
Igra koju mi igramo zove se hrkljuš, to sa fudbalom veze nema.
Pozdravljam i velike znalce-statističare sa SK, koji su govorili kako će nam biti teško sa Norveškom, u kojoj su komplet sredina i odbrana iz Moldea, Bodea i Kristiansunda... a kako ćemo lako sa "nekvalitetnim" Škotima gde igraju vezare iz Liverpula, Aston Vile, Junajteda...
Dakle, blage veze mi sa fudbalom nemamo, ni igrači, ni treneri, ni novinari, ni navijači. Blage veze!
(Mali Hijavata, 19. jun 2021 15:19)
Komentar dana, svaka čast
Ja samo ne znam na koju foru je taj Miljanić trenirao Real Madrid, da li oni znaju nešto što mi ne znamo ili je tamo morao da sluša a ne da izmišlja toplu vodu

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Apsolutno Madzari zaslujuju barem BOD sa ovog meca, A Francuska sa ovom Igrom moze samo da sanja Titulu Sampiona, Portugal i Belgija su Apsolutno Najbolje Reprezentacije
(REKOS, 19. jun 2021 16:

Nisu "Madzari" vec Madjari.

Neću da mrem dok mi ne vrate zajam za privredni preporod

pre 2 godine

Malo me ova Mađarska podseća na njihovu laku konjicu. Sećam se 1956 i finala sa Nemačkom. Ja pred penzijom umalo me infarkt nije udario. Al eto Nemci su u fudbalu Nemci. A iskreno i nije mi ovo neko finale SP. Pa još u Budimpešti Nekad se igralo bolje.

Milos

pre 2 godine

@dark

Pa nije to nezalaganje Francuza bilo slučajno. Isto kao i Englezi sinoć. Zalagaće se oni kad njima bude bilo bitno. I kad budu smeli.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Izmedju Francuza i Madjara uvek za Madjare pa vi pisite sta hocete.
Popravljaju se,ulazu u fudbal,naravno nemaju para kao veliki ali rezultat rada se vidi.

Realno

pre 2 godine

Nikakve koreografije, nikakvo urlanje, nikakve vođe navijača. Milina za videti i čuti. Ljudima puno srce. Tako blizu (geografski), a tako, tako daleko.

Jednostavno znaš da među tim ljudima tamo niko nikoga neće da ukoka u sačekuši u neko doba noći ili u situaciji koja dve veze nema sa utakmicom.

Kukamangos

pre 2 godine

@Mali Hijavata

Najsmešnije mi je bilo kad je juče Vlada, u studiju SK, rekao da će Englezi razbiti Škotsku sa najvećom razlikom do sada na Euru.

Dark

pre 2 godine

Nevjerovatno je nezalaganje Francuzi u poslednjih dvadeset minuta, a i tokom utakmice! Igraju kao da vode dva-tri razlike. Izludio sam,sve pare stavio na manekene.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pa francuzi su prosli , lagano se igralo za kladionicu. Sta god dalje da se izdesava, ne vidim kako FR moze ispasti. U najgorem slucaju idu kao drugi, sto im je mozda i plan - ne znam sa kim se ukrstaju.

plavi bechar

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)
kakvo neznanje,bruka.Šaka Hislop i Ivan Kampo se okrecu u grobu.

metalostrugar

pre 2 godine

“Mali Hijavata” - Sve ste u pravu, lajkovao sam vas komentar, samo, stvarnost vas demantuje. To sto svi osim Srbije igraju fudbal nema veze aa fudbalom, sa selektorima, trenerima, cak ni sa igracima. Uostalom sta svakog od njih sprecava da daju svoj maksimum ? Niko ne moze da ih spreci dok su na terenu!

Ovde je problem u naciji. Trideset i dve godine mi se sistemski trudimo da upropastimo sve sto je pozitivno nasledje. Ostali su samo gole lazi i mitovi. Svako od nas je dao svoj doprinos, neko cinjenjem neko ne cinjenjem. Sve smo uprljali. Katarza je tezak nacin budjenja. Ali dok ne iskljucimo TV, telefon, ne ukinemo internet i ne pogledamo se u ogledalo, bez da uvek, ali bas uvek na svako upiranje prstom kazemo a oni…. Nema napretka u bilo kojoj sferi.

A za to vreme svet se i dalje okrece. I fudbal se igra. Nista nije bogom dano. I nista nam ne pripada.

War Inside My Head

pre 2 godine

Ne znam kad je Nikolić dobio državljanstvo Mađarske,ali ulaskom Hrvatske u EU,prije nekoliko godina,slovo ć je postalo zvanično u Uniji.Samim tim,ako mu je normalno stalo do toga,može da traži da mu na dresu stoji pravo prezime.Moj prijatelj je sa Kraljevinom Belgijom baš u sporu zbog toga,odnosno pri podnošenju zahtjeva za državljanstvo,njihova administracija nije prepoznavala slovo ć,međutim moraće da mu upišu prezime u skorije vrijeme onako kakvo i jeste.

Kukamangos

pre 2 godine

Naši "dželati" dobro igraju na prvenstvu.Juče Škotska otkinula bod Engleskoj, a sad Mađarska može sva 3 Francuskoj.Ipak se nismo toliko obrukali. ;)

Пера Детлић

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.
(Boki, 19. jun 2021 15:57)

Podolski nije ni u protokolu, mislim da je na klupi samo Mesi i De Brujne...
(voma, 19. jun 2021 17:07)

Какав хумор, људи моји.Блам.

brend

pre 2 godine

fauliranje, padanje , lezanje po terenu, beskonacne rasprave sa sudijom, rasprave, pametovanje medju igracima, igra bez koncepta i volje sve to je na ovom ep dosada izostalo. posto je to sve odlika nasih igraca i nase reprezentacije zato nas i nema tamo. zasluzeno.

Momčilo

pre 2 godine

@Strahinja Krstić... Real Madrid niko ne trenira na foru. Kao ni Barsu, Junajted, Liverpul. Taj Miljan Miljanić je bio tata za fudbal kao trener. On Boškov i Antara su trenirali Real i žalosno je da ih vredjaš u komentaru. Oni su trenirali Real. Ja i ti ni seoski klub.

brend

pre 2 godine

veliko bravo za madjare!
borili su se od prvog do zadnjeg minuta i za svaku loptu.

publika i navijaci na ovoj kao i svim ostalim utakmicama odlicna! atmosfera isto.

fudbal i publika za primer nasim fudbalerima i navijacima!

Romantičar

pre 2 godine

Nije on Srbin, on je kao sto vidite na dresu Nikolics, sramotno. Nemam nista protiv da neko od nasih igra za strane reprezentacije, ali da neko promeni prezime mi je dno dna. 
(aaa, 19. jun 2021 15:32)

A Lovrencics? Madjari nemaju Ć a ni ne pišu na kraju C

Madjar

pre 2 godine

Dobijaju Francuzi ladno
(dovla, 19. jun 2021 16:29)

Od nas Madjara mogu jedino gulas da dobiju, ono da ih castimo sto su prvaci sveta.

Фактор мира и стабилности

pre 2 godine

Јел опет Пушкаш!?

Знате ли ви какву су велику шансу Мађари пропустили 1956. године, да буду светски прваци у фудбалу!?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Odsustvo klasicne 10-ke tipa zidan moze biti prepreka ovom odlicnom timu u borbi za titulu.s druge strane moze i bez klasicnog pleja uz odlicnu tranziciju i naravno kondicionu spremnost. Francuzi to imaju. I imaju pa mozda najbolji strucni stab. Samo Italija i Belgija mogu da pariraju. De bruine je vec dugo najbolji vezni ma svetu i to je prednost Belgije. Italija ima pa skoro sve.
(ngolo kante, 19. jun 2021 14:30

Klasična desetka je Grizman. Oni igraju 4-4-2 u suštini. Čvrst presing i jake kontre. Medjutim, izgleda da Kimpembe, Rabio i Benzema nisu adekvatne zamene za Umtitija, Matuidija i Žirua.
De Brujne jeste najbolji vezni na svetu, ali odbrana Belgije je mnogo lošija od ostatka tima.
Italija igra dobro, ali nema igrače klase Francuske, Belgije, Nemačke, Portugala, Španije... videće se to u prvom "tvrdom" meču.
Veliki pozdrav.
Haug.

Boki

pre 2 godine

Dešava se. Kao sto smo mi iznenadili Portugaliju remijem, tako i madjari Francuze.
Danas i mi iz nižeg ranga fudbala znamo da odigramo dobro,sto da ne? A to je sada pokazala i Ukrajina Češka Slovačka itd

Djole

pre 2 godine

Izvukoše na kraju francuzi bod. Šteta. Mađari jeftino primili gol. Na samom kraju francuzi kopali i rukama i nogama da uzmu sva tri boda. Biće svašta na utakmici Nemačke i Mađarske.
P. S. za mene igra mađarske nije nikakvo iznenađenje.

Will Mosley

pre 2 godine

Gledam prenos u Češkoj. Sad je komentator rekao da je Nikolics od oca Srbina i majke Mađarice.
(Mila, 19. jun 2021 16:24)

Pa to je tacno.

-46-

pre 2 godine

Dosta je smesno da se igra svetskog sampiona bazira uglavnom na kontrama, pustiti Mbapeu, Dembeleu, loptu u prostor, pa sta bude, s tim sto jako cesto ne bude nista, je cak i sramota. Njima vezni red ne postoji, Rabio i Pogba promasili utakmicu, kao da se nisu ni pojavili, ispada da igraju sa trojicom zadnjih veznih, jer ova dvojica kao i Kante, ne rade nista u napadu, sta urade Grizman i Mbape, to je, Benzema nevidljiv, Ziru nijednu loptu nije dobio. Sve u svemu, zasluzen bod Madjarske i sjajna atmosfera na stadionu.

Kontras

pre 2 godine

Madjari su odigrali dobro i borbeno i potpuno zasluzili ovaj bod.

Ali, ova Francuska je mnogo jaka. Jos uvek namestaju "nisanske sprave", a kada se to desi neka reprezentacija ce primiti 3, 4 komada.

I dalje, posle Italije, jedan od najvecih favorita za osvajanje. Cenim i to finale da ce da bude.

War Inside My Head

pre 2 godine

Orban vs. Sarkozy haha,Mađari nisu naivni uopšte,svaka im čast!Za ljude,mlađe pretpostavljam,kad se pominje ime Miljana Miljanića,i njegovog trenerskog rada,u Real Madridu,između ostalih,on je tad imao kakvu takvu viziju u odnosu na današnje domaće trenere.I nije bio jedini,postojala je tzv. Jugoslovenska škola fudbala,čak i reprezentativni rezultati do 80-ih nisu za baciti,a danas?

dirkenstajn

pre 2 godine

Madjari napunili stadion, svaka im cast za borbenost, verujem da bi u svakoj drugoj grupi sigurno prosli dalje, uz ovakav pristup, ginu za reprezentaciju, bez obzira kako zavrse turnir, veliki respekt i za tim, a i za navijace, koji su najbolji na prvenstvu bez premca..

Boki

pre 2 godine

У другом полувремену Левандовски уместо Бенземе и преокрет је загарантован !!!
(Жужи, 19. jun 2021 15:50)

Levandovski je povređen, ali se zato Podolski oporavio i očekujem ga u drugom poluvremenu.

kiki

pre 2 godine

@Lenjir
To je zato što se sva pažnja daje osobama poput Dončića ili ovog Nikolića. Shvatite da to što je nekome otac Srbin, ne znači po automatizmu da će biti 100posto Srbin i igrati za nas.
Okrenite se malo prema Draganu Pešmalbeku, Dušanu Silađiju i drugima. Zašto oni ne dobijaju ni deseti deo pažnje od Luke koji neće ni da čuje za nas?!

zox

pre 2 godine

Kada bi svaka reprezentacija igrala sa ovoliko zara kao Madjarska, kakve utakmice bi gledali. Madjari mozda nisu nekakav kvalitet, ali svaki igrac daje svoj maksimum. Suvisne su raznorazne taktike, ako nema ljubavi i zelje u fudbalu. Svakog igraca koji ne daje 100% na tribine dok ne pokaze istinsku zelju da se bori od 1. do 90. Nazalost, nemoguce u danasnjem fudbalu, jer velika vecina igraca je razmazeno bogatstvom, skupim kolima, vilama i slavom. Pa fudbal polako pada u drugi plan.

prolaznik

pre 2 godine

Bravo Mađari. Inače, u ovoj utakmici se vidi koliki je ipek utjecaj domaćeg terena i koliko je ovakav format natjecanja zapravo otežavajući za gostujuće ekipe.