Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.07.2016.

10:14

Kvarežma: Jedini fudbaler kojem se divim je Ronaldo

Portugalski reprezentativac Rikardo Kvarežma izjavio je da se divi svom saigraču Kristijanu Ronaldu kojeg je u finalu zamenio zbog povrede u 24. minutu meča.

Izvor: B92

Autor:B92

Kvarežma: Jedini fudbaler kojem se divim je Ronaldo
Photo by Lars Baron/Getty Images

Zvezda Real Madrida je na finalnom meču EURO morao da napusti svoj tim, posle grubog starta francuskog reprezentativca Dimitrija Pajea.

Kvarežma je bio impresioniran Ronaldovim gestom koji je posle povrede izašao iz svlačionice i kao pravi vođa bodrio svoj tim do kraja utakmice.

On uvek podržava svoj tim, čak ga i povreda nije zaustavila, zato je on jedina osoba kojoj se divim u svetu fudbala. Imamo sjajnog kapitena, čast je igrati sa njim i biti njegov saigrač u nacionalnom timu. Svi Portugalci bi trebalo da budu ponosni što imaju reprezentativca kao što je Kristijano“, izjavio je Kvarežma.

Portugal je u nedelju osvojio EURO savladavši domaćina Francusku sa 1:0 golom Edera u 109. minutu.

Pre svega je sjajna osoba, pravi kapiten i zaslužio je sve što je postigao u fudbalu. On uvek ima taj pozitivan stav i to je ono što nas vodi“, rekao je Rikardo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve