Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.07.2016.

23:57

Ronaldo: U nedelju ću plakati od sreće

Kristijano Ronaldo veruje da Portugalija može da osvoji titulu prvaka Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Ronaldo: U nedelju ću plakati od sreće
Foto: Getty images

Ronaldo je golom i asistencijom pogurao Portugal do pobede nad Velsom 2:0, u polufinalu u Lionu.

"Imali smo teških trenutaka, ali bolje je da počnemo loše, a završimo dobro. Moj san je trofej sa Portugalom. Blizu smo toga, verujem da ćemo slaviti", rekao je Ronaldo.

Iako se na većini mečeva, pa i protiv Velsa, nije proslavio preterano kvalitetnom partijom, Ronaldo je drugi na listi strelaca EURO 2016. sa tri gola, iza Antoana Grizmana koji je dao četiri, a Portugalac ima i tri asistencije.

"Ekipa je uradila čudesan posao plasmanom u finale. U nedelju ćete me videti kako plačem od sreće. Uvek sam govorio da želim da osvojim nešto sareprezentacijom. Već 13 godina igram na najvišem nivou. Statistika ne laže i prirodno je što smo u finalu", dodao je Ronaldo.

Portugal će u finalu igrati sa boljim iz duela u kojem se u četvrtak u Marseju sastaju domaćin Francuska i aktuelni prvak sveta Nemačka.

"Ne možemo birati sledećeg rivala. Moramo verovati u sebe i igrati najbolje što možemo", rekao je strelac drugog gola Nani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve