Nova vest
Fudbal

Petak, 01.07.2016.

12:15

Ekskluzivno: Poglavlja islandske bajke koja niste videli!

Fudbaleri Islanda nastavljaju da žive san u Francuskoj – pre nekoliko dana plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Ekskluzivno: Poglavlja islandske bajke koja niste videli!
Foto: Getty Images

Islanđani su savladali Englesku sa 2:1 u osmini finala i tako na svom debitantskom nastupu stigli među osam najboljih selekcija na ’Starom kontinentu’.

’Vikinzi’ su postali heroji Evrope i sveta, ali su pored velike srčanosti na momente prikazivali i dobar fudbal, čemu svedoče pozitivni rezultati protiv Portugala, Mađarske i Austrije.

Izabranici Larsa Lagerbeka sada imaju veliki zadatak pred sobom – igraju protiv Francuske za polufinale, ali će pored toga biti mnogo važnije da zadrže svoj identintet i kada su u centru pažnje, onaj kojim su prirasli za srce mnogim navijačima.

Zahvaljujući ekskluzivnim fotografijama servisa Getty Images imamo priliku da ekskluzivno vidimo kako to izgleda naći se u ’grotlu Vikinga’.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve