Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2016.

11:49

UEFA: Ispali ste, nema minuta ćutanja za žrtve sa "Ataturka"

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbila je da održi minut ćutanja na Evropskom prvenstvu poginulima na aerodromu "Ataturk" iz potpuno bizarnog razloga.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

UEFA: Ispali ste, nema minuta ćutanja za žrtve sa
Beta/AP Photo/Markus Schreiber

UEFA je saopštila da pre početka četvrfinala između Portugala i Poljske neće biti minuta ćutanja posvećenog žrtvama u Istanbulu jer je takav običaj samo kada su u pitanju događaji i osobe u vezi sa fudbalom, ekipama učesnicama ili domaćinom takmičenja.

To automatski znači da krovna organizacija evropskog fudbala neće održati minut ćutanja jer je Turska ispala u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, što je izazvo šok kod navijača iz ove zemlje.

Prema poslednjim informacijama u napadu bombaša samoubica na istanbulskom aerodromu "Ataturk" poginule su 42 osobe, a preko 200 je povređenih.

U međuvremenu, stigla je vest iz Engleske koja će u čast žrtvama terora u Istanbulu upaliti hiljade crvenih lampica iznad Vemblija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d