Ronaldo: Teško mi je da vidim Mesija u suzama

Kristijano Ronaldo, najbolji igrač i kapiten Portugala, kaže da mu je teško da svog velikog rivala Lionela Mesija vidi uplakanog.

Komentari 69
Beta/AP
Beta/AP

Kapiten i najbolji strelac u istoriji Argentine odlučio je da se početkom nedelje povuče iz selekcije 'Gaučosa' u 29. godini, pošto je i po četvrti put uzastopno poražen u finalima.

Mesi je u klupskom fudbalu osvojio apsolutno sve sa Barselonom, pokupivši na tom putu mnoštvo individualnih priznanja, kao i pet Zlatnih lopti, ali ne i trofej sa državnim timom.

"Mesi je doneo tešku odluku, ali ljudi moraju da shvate da je to njegova odluka i moraju da je prihvate. Ono što je dovelo do takve odluke jeste činjenica da on nije navikao na poraze i razočaranja – nije navikao da bude drugi. S druge strane, ako promašite penal to vas ne čini lošim igračem, ali mi je jako teško da vidim Lea u suzama... Isto tako, nadam se da će se vratiti jer je potreban timu, svojoj zemlji i saigračima", rekao je Ronaldo.

Iako mediji već deceniju pokušavaju da naprave rivalstvo između njih lošim, to prosto nije tako, a ova Kristijanova izjava samo je još jedan dokaz u nizu.

Dvojica velikih šampiona oduvek su se poštovala i divila onom drugom.

Vesti

prethodna strana 1 / 28 sledeca idi na stranu