Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.06.2016.

23:58

Hart: Trebalo je da odbranim, izvinjavam se

Golman Engleske Džo Hart preuzeo je odgovornost za eliminaciju ekipe sa Evropskog prvenstva u Francuskoj, posle poraza od Islanda od 1:2 u osmini finala.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Hart: Trebalo je da odbranim, izvinjavam se
Getty images

Engleska je izgubila od Islanda sa 1:2 u osmini finala, a selektor Roj Hodžson je posle utakmice podneo ostavku.

Hart je rekao da je u 18. minutu trebalo da odbrani šut Kolbejna Sigtorsona, kojim je Island poveo sa 2:1.

"Trebalo je da odbranim. Trebalo je da podignem ruke i izvinjavam se što nas je to na kraju koštalo utakmice i turnira. Nisam ispunio svoje standarde na ovom turniru. Kao što sam rekao, izvinjavam se zbog gola", rekao je Hart, preneli su danas britanski mediji.

Hart je u grupnoj fazi u utakmici protiv Velsa primio gol iz slobodnog udarca sa 35 metara, kada ga je savladao Garet Bejl.

"Zahvalan sam navijačima koji su došli na turnir. Svestan sam da su frustrirani. Duboko iz srca se izvinjavam. Ja sam veliki navijač Engleske i nastaviću to da budem. Svi žale zbog ovoga, ceo tim", rekao je Hart.

Engleska je turnir završila sa jednom pobedom u četiri utakmice, ali je Hart pohvalio odlazećeg selektora.

"Sa njim je bilo sjajno raditi, uživao sam. Šteta je, ali tako je. Obratio nam se i zahvalio na svemu što smo uradili za četiri godine koliko smo saradjivali. Ovo je tužan način za odlazak, pobedjivali smo i gubili kao tim. Teško je kada gubite trenera, posebno pod ovakvim okolnostima i niko od nas nije želeo da Hodžson ode na ovaj način", rekao je Hart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve