Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.06.2016.

10:56

Rakitić: Fudbal je nekad najgluplji sport na svetu

Vezni igrač Hrvatske Ivan Rakitić mnogo se iznervirao nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Izvor: AK

Autor: AK

Rakitić: Fudbal je nekad najgluplji sport na svetu
Foto: Getty Images

Hrvati su izgubili od Portugala u osmini finala golom Rikarda Kvarežme u 117. minutu meča u Lansu.

"Ovo je najgori način da se izgubi. Nema u sportu uvek pravde. Ponekad je fudbal jednostavan, a ponekad najgluplji sport na svetu. Danas je bio ovo drugo", rekao je Rakitić.

Meč u Lansu je bio dosadan do sredine drugog produžetka kada je Hrvatska zamalo povela, pogodila je i stativu, nakon čega je usledila surova kazna.

"Bili smo bolji, ali to je fudbal. Nismo iskoristili svoje prilike i onda smo primili gol. Ponosni smo što smo svojim igrama na ovom EP vratili navijače, jer kada smo krenuli u Francusku niko nije bio uz nas", rekao je golman Danijel Subašić.

Posle meča poruku za Hrvate imao je čovek odluke Kvarežma.

"Neki od njih su previše pričali pre utakmice, a zna se gde se priča – na terenu", poručio je nekadašnji igrač Barselone, Intera i Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d