Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.06.2016.

10:34

Islandski komentator "poludeo" zbog gola

Fudbaleri Islanda ostvarili su istorijski rezultat plasmanom u osminu finala na svom debitantskom nastupu na Evropskom prvenstvu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Islandski komentator
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Islanđani su u poslednjem meču grupe F savladali Austriju sa 2:1 i tim rezultatom obezbedili drugu poziciju na tabeli i direktan prolaz u sledeću fazu.

Izabranici Larsa Lagerbeka branili su 1:1 u poslednjih pola sata na stadionu ’Francuska’, Austrija je napadala, ali je u poslednjem minutu sevnula kontra ’Ribara’.

Bjarnason je vukao loptu po desnoj strani, poslao je na drugu stativu gde Traustason uklizava i pogađa bliži ugao za veliko slavlje svih u zemlji koja broji nešto više od 300.000 stanovnika.

Međutim, jedan čovek se izdvojio – komentator nacionalne televizije koja je prenosila susret sa Austrijancima potpuno je poludeo tokom kontranapada, a čak je usnimljen kako koreografijom proslavlja veliki trijumf svoje selekcije.

Uživajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve