Navalka: Portugalci su zvezde, Ronalda i da ne spominjem

Selektor Poljske Adam Navalka rekao je da njegova ekipa mora da obrati pažnju na ceo tim Portugala, ne samo na Kristijana Ronalda.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 30.06.2016.

16:39

Navalka: Portugalci su zvezde, Ronalda i da ne spominjem
Photo by Handout/UEFA via Getty Images

Navalka je istakao da Poljaci moraju da budu potpuno koncentrisani ukoliko žele da pobede u utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva.

Fudbaleri Poljske i Portugala igraju sutra prvu utakmicu četvrfinala evropskog prvenstva.

"Fudbal je timski sport. Nema tima u kojem jedan igrač može da odluči ishod utakmice. Mislim da Portugal ima dobar tim i zato moramo da vodimo računa o celom timu, a ne samo o Ronaldu, ako želimo da pobedimo ", rekao je Navalka.

Meč je na programu od 21.00 u Marseju.

"Portugal je veoma opasan protivnik sa velikim potencijalom. Imaju igrače najvišeg nivoa, zvezde... Ne želim čak ni da spominjem Kristijana Ronalda", rekao je Navalka.

"Za nas je svaki meč novi izazov. Moji igrači su već postigli mnogo, ali su i dalje motivisani. Žele da igraju sve bolje i bolje i to mene kao trenera čini veoma srećnim. Puni smo vere i optimizma pred sutrašnji meč", dodao je selektor Poljske.

Navalka je pozvao i sudije da zaštite napadača njegove ekipe Roberta Levandovskog istakavši da je "bio na udaru" protivničkih igrača više nego bilo koji drugi fudbaler na šampionatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: