Dan XIV: Bejl je nezaustavljiv, čeka se Levandovski

Počinje konačni rasplet na Evropskom prvenstvu, ostalo je još 16 selekcija u igri, a u subotu ćemo dobiti prva tri četvrtfinalna tima.

Izvor: AK

Subota, 25.06.2016.

12:30

Dan XIV: Bejl je nezaustavljiv, čeka se Levandovski

Derbi ovog dela "kostura" igraju Hrvati i Portugalci od kojih ne očekujemo spektakularnu predstavu, a čvrst duel se očekuje i između Švajcaraca i Poljaka, ali se nadamo golovima.

"Fiks" dana bi trebalo da je Vels, koji sa Garetom Bejlom ima veliku šansu da se nađe u četvrtfinalu, ukoliko odoli pritisku pre svega sa tribina protiv Severne Irske.

15:00 Švajcarska – Poljska

Duel dve slične selekcije približnog kvaliteta koje se nisu mnogo namučile u grupnoj fazi odolevši favoritima. U prva tri kola zajedno je na njihovim utakmicama bilo tek pet golova, ali bi sada napadači mogli da dođu do izrađaja. Poljaci čekaju da im proradi najbolji igrač Robert Levandovski, dok se Švajcarci uzdaju u raznovrsnost u napadu.

B92 tip 2-3 (kvota 2,1)

18:00 Vels – Severna Irska

Sa Garetom Bejlom Vels može daleko da dogura, a u osmini finala ima idealnog rivala. Severna Irska svakako nije lak zalogaj, ali "Zmajevi" znaju šta mogu da očekuju i svakako imaju kvalitet na svojoj strani. Ovo je istorijska šansa za Velšane da stignu do četvrtfinala takmičenja i ne bi trebalo da je ispuste.

B92 tip 1 (kvota 2,1)

21:00 Hrvatska – Portugalija

Jedan od derbija faze, svakako derbi ove polovine kostura koji bi mogao da se nazove finale pre finala. Pobednik ovog meča ima otvoren put do polufinala, a tamo bi trebalo da ga čeka Belgija. Hrvatska je oduševila u grupnoj fazi, ne samo zbog preokreta protiv Španije. S druge strane, Portugal je razočarao, ali se probudio Kristijano Ronaldo i sa dva gola skinuo sa sebe ogroman pritisak. S obzirom na formu, "Vatreni" su favoriti, ali je Portugalija ekipa koja može jednim potezom da reši meč.

B92 tip 0-2 (kvota 1,45)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: