Dan V: Nadamo se goleadi, Island muči Ronalda

Peti dan je pred nama i na programu će biti samo dve utakmice kojima će biti kompletirano prvo kolo na Evropskom prvenstvu.

Izvor: ÐN

Utorak, 14.06.2016.

11:30

Dan V: Nadamo se goleadi, Island muči Ronalda
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

U proteklih nekoliko dana malo nam je nedostajalo da kompletiramo tikete, ali su nas neefikasni Hrvati i Španci u tome omeli.

Međutim, pogodili smo nekoliko dobrih predloga i na tim krilima ćemo pokušati da, na najbolji način, privedemo prvu rundu kraju.

Vi nam šaljite svoje predloge i tikete, neki će nam sigurno pomoći.

18.00 Austrija – Mađarska

Austrija je poslednjih godina izrasla u jednu od najboljih reprezentacija na ’Starom kontinentu’ i mogla bi da bude pravo otkrovenje na ovom Evropskom prvenstvu. Posle fantastičnih rezultata ekipa koju vodi Marsel Koler upala je u krizu, ali svakako važi za favorita protiv Mađara. Naš severni sused završio je kvalifikacije na trećoj poziciji u grupi, a do glavnog žreba stigao je eliminacijom Norveške u baražu. Ipak, već tri utakmice ne znaju za poraz i biće im veoma teško da dođu do pozitivnog rezultata. Takođe, u dosadašnjem delu turnira samo na jednoj utakmici postignuto je više od dva gola, pa je pravo vreme da na nekom meču vidimo eksploziju i mnogo pogodaka.

Predlog: 1&3+ (Pobeda Austrije u meču u kojem će biti 3 i više golova) – kvota 3.40

21.00 Portugal – Island

Posle ko zna koliko godina Portugalci su odigrali odlične kvalifikacije i bez previše problema overili kartu za Francusku. Fernando Santoš selektirao je fantastičan tim i može se sa pravom reći da Kristijano Ronaldo ima dovoljno kvalitetnu grupu momaka oko sebe, koja bi mogla da zabeleži zapažen rezultat. Oči fudbalske javnosti biće uprte u jednog od najboljih igrača današnjice koje će želeti da vide može li Ronaldo da zablista na EURO. To će mu biti dodatni motiv, ali zadatak neće biti lak jer će na startu, sa druge strane, stajati neugodni Island. Neverovatni Islanđani šokirali su jednu Holandiju i završili na drugoj poziciji grupe A, pa na prvenstvno dolaze potpuno rasterećeni. Upravo iz te opuštenosti mogu da naprave mnogo.

Predlog: GG (Oba tima daju po gol) – kvota 2.30.

*Ukupna kvota tiketa – 7.82

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: