Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.07.2016.

16:00

Dan XXI: Red je za prvu pobedu Portugala u 90'

Još tri meča do kraja turnira, na redu su polufinala koja donose poseban pritisak jer su ekipe na korak od borbe za titulu. U sredu igraju Portugal i Vels.

Izvor: AK

Autor: AK

Dan XXI: Red je za prvu pobedu Portugala u 90'
Foto: Getty images

U prvom se sastaju dva tima koja su potpuno neočekivano stigla do same završnice, što zbog rezultata, što zbog forme.

Selekcija Portugala u prethodnih pet mečeva nije ostvarila nijednu pobedu u regularnih 90 minuta, dok su Velšani bili austajderi nakon grupne faze.

Meč u Lionu nam donosi duel dvojice najskupljih fudbalera sveta, saigrača iz Real Madrida Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

Zajedno su postigli pet pogodaka, ali dok Ronaldo i dalje može da računa na istu podršku iz veznog reda, Bejl ne može na nosioca igre tima Arona Remzija koji je suspendovan.

Problem za Portugal mogla bi da bude povreda štopera Pepea, mada teško da su Rikardo Karvaljo i Bruno Alveš loše opcije.

Vels je pobedom nad Belgijom sa tri gola pokazao da može svakoga da savlada, ali previše je očekivati finale, a red je i da Portugal nekoga pobedi.

B92 tip: 1 (kvota 2,15)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve