Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.06.2016.

11:30

Dan XIII: Portugal ubedljiv, oproštaj Ibrahimovića

Poslednji dan grupne faze Evropskog prvenstva u Francuskoj doneće nam rasplet u grupama E i F.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan XIII: Portugal ubedljiv, oproštaj Ibrahimovića
Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Osim ekipa koje će proći dalje, saznaćemo i koje će četiri reprezentacije u osminu finala kao najbolje trećeplasirane.

To je prilika da možda i mi nešto zaradimo, a vi nam u komentarima pomozite vašim predlozima i tiketima.

18.00 Mađarska – Portugal

U grupi F situacija je pred poslednje mečeve najzanimljivija, ali može se reći da sve u svojim rukama drži Portugal, uprkos kiksevima na startu. Portugalci imaju dva boda i za prolaz igraju sa Mađarskom koja je jedno od najprijatnijih iznenađenja na šampionatu. Kristijano Ronaldo i drugovi mnogo su promašivali i sada bi to trebalo da stigne na naplatu. Na stadionu Olimpika iz Liona očekujemo goleadu koju će predvoditi igrači Fernanda Santoša.

Predlog: G3+ (Portugal će postići tri i više gola) – kvota 3.30.

18.00 Island – Austrija

Islanđani su pobrali simpatije mnogih ljubitelja fudbala sjajnim partijama protiv Portugala i Mađarske, a debitanti mogu da budu izuzetno ponosni na ono što su učinili u poslednjih godinu dana. Odmah posle žreba je bilo jasno da su upali u tešku grupu, ali su uprkos tome u dobroj situaciji pred rasplet. Ono što im ne odgovara jesto to što igraju protiv Austrije koja je razočarala i kojoj je neophodan trijumf. Ekipa koju predvodi David Alaba znatno je jača od jednog boda u prva dva kola, pa se i od njih očekuje pobeda.

Predlog: 2 (Pobeda Austrije) – kvota 2.30.

21.00 Italija – Republika Irska

Baš kao i u slučaju mnogih reprezentacija manjeg kvaliteta, Irci su među onima koji imaju prilike da iskoriste novi format. Poraz i remi u prethodnom delu turnira znače da, ukoliko pobede Italije, idu kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa. Međutim, svi znamo koliko je to teško, posebno zbog načina na koji ’Azuri’ igraju turnirska takmičenja. Do sada je jedan od glavnih utisaka EURO u Francuskoj mali broj pogodaka, pa se nadamo da će izabranici Antonija Kontea taj segment „dići na još viši nivo“.

Predlog: 0-1 (Na utakmici će biti postignut najviše jedan gol) – kvota 2.50.

21.00 Švedska – Belgija

Zlatan Ibrahimović najavio je povlačenje iz nacionalnog tima i učiniće sve da to ne bude susret sa Belgijom. Šveđani su odigrali veoma loše u Francuskoj, mogu da se plasiraju dalje, ali to verovatno neće biti slučaj. Belgijanci su se probudili posle nešto sporijeg starta i sada će tražiti bilo kakav trijumf nad plavo-žutima.

Predlog: 2 (Pobeda Belgije) – kvota 1.87.

*Ukupna kvota tiketa – 35.48.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve