Nova vest
Fudbal

Subota, 11.06.2016.

11:00

Dan II: Malo golova, iks, verujemo i u Albion

Prvog dana smo imali samo jednu utakmicu, predložili smo kombinaciju sa kvotom 2,35 koja je došla u završnici.

Izvor: AK

Autor: AK

Dan II: Malo golova, iks, verujemo i u Albion
PHOTO BY DENNIS GROMBKOWSKI/GETTY IMAGES

Dimitri Paje nas je "ispoštovao", a već drugog dana nas očekuju tri meča i mnogo nezgodnija prognoza.

Albanija i Švajcarska sastaju se u drugom meču Grupe A, dok u Grupi B igraju Vels i Slovačka, te Engleska i Rusija, prvi derbi ovog takmičenja.

15h Albanija – Švajcarska

Drugi meč grupe A koji bi mogao direktno da odlučuje o plasmanu u osminu finala. Švajcarci su blagi favoriti, ali Albanija je izuzetno motivisana da se pokaže na svom debiju.

Ovaj duel će biti specifičan po tome što i švajcarski tim čini veliki broj igrača albanskog porekla, a na terenu bismo mogli da gledamo međusobni duel rođene braće, Granita (Švajcarska) i Tulanta (Albanija) Džake.

Nijedna selekcija nije blistala tokom pripremnih mečeva, dobijali su samo autsajdere, očekuje neizvesna borba, ali su Švajcarci dobili prethodna tri susreta sa Albanijom.

Predlog: 2&GG (pobeda Švajcarske uz po gol oba tima) – kvota 4,6

18h Vels – Slovačka

Ključan meč za oba tima jer su u preostala dva duela u grupi autsajderi. Pobeda donosi mogućnost za dalji plasman, može da znači i kraj nastupa na EP.

Iako su tokom priprema igrali veoma efikasne mečeva, u takmičarskim su uglavnom ograničeni na jedan do dva gola, a zbog važnosti duela slično se predviđa i za međusobni okršaj.

Nema sumnje da će se obe selekcije u napadu osloniti na individualna rešenja svojih navijećih zvezda Gareta Bejla i Mareka Hamšika.

Obe selekcije debituju na EP, to će svakako da utiče na tečnost igre, mada može biti i veliki motiv, igraće za prvu pobedu u svojoj istoriji na EURO.

Predlog: X&0-2 (biće nerešeno uz do dva gola na utakmici) – kvota 2,7

21h Engleska – Rusija

Na papiru derbi grupe i direktan duel za prvo mesto. Pobednik će bez sumnje izboriti plasman u osminu finala, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti u nastavku.

Englezi su kao i uvek pod pritiskom da naprave rezultat, ali Roj Hodžson je strpljivo gradio trenutni tim koji bi mogao neočekivano da iznenadi.

Rusi imaju dosta problema sa povredama organizatora igre, nema Alana Dzagojeva i Igora Denisova, pa nema ni dobrog rezultata u 2016.

"Albion" je sa tri pobede (uključujući i Portugaliju) tokom priprema najavio dobru formu za premijeru, pa se i sada očekuje trijumf. Bio bi to prvi za Engleze na otvaranju EP.

Rusi su poznati kao izuzetno čvrsta ekipa, a s obzirom kako igra CSKA Leonida Slutskog u LŠ, mogli bismo da povučemo paralelu i očekujemo i mali broj golova.

Predlog: 1&0-2 (pobede Engleza uz do dva gola) – kvota 3,5

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve