Nedelja, 10.07.2016.

19:45

Eder ukrao slavu, Portugal šampion Evrope!

Fudbaleri Portugala postali su šampioni Evrope, prvi put u svojoj istoriji!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Eder ukrao slavu, Portugal šampion Evrope! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

509 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41) 

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!
(qwerty, 11. jul 2016 00:10)


i ovde bih, nego mi neka budala od moderatora nikad ne pusti komentar ;)

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

neutralni felsh

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.
(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)


sve si ti to izmislio.

Cekam Rusiju

pre 7 godina

Umjesto polufinala i finala bolje bi bilo najbolje četiri reprezentacije spojiti u jednu grupu pa da igra svaka sa svakom - prvak postaje reprezentacija s najviše bodova ili najboljom gol-razlikom. Ne bi bilo produžetaka i jedanaesteraca, ne bi se igralo antinogomet čekajući grešku suparnika, ne bi dva žuta kartona na putu do polufinala imala toliki značaj. Ukratko, smanjile bi se šanse da pobjeđuju Grčke, Francuske i Portugali.

Bojan KG

pre 7 godina

Čim je Ronaldo izašao nešto mi mirisalo da će Portugal osvojiti - da će to još više motivisati ekipu. Volim što je Portugal osvojio titulu iako iskreno celo prvenstvo igra im je neubedljiva - što rekoše mnogi ovo je kao nekad Italija. Prvenstvo u celini loše, nema driblinga, lepih akcija, samo suvo trčanje ali valjda je to moderan fudbal. Više driblera i nema.

ken

pre 7 godina

Najbolji fudbal na ovom, po prikazanoj igri inace najgorem EP do sada, imali su Nemacka, Hrvatska i Spanija. Bar jedan od njih je trebao biti u finalu

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Ne znam da li je subjektivan doživljaj ali čitavo prvenstvo mi je nekako čudno, razvodnjeno, nešto fali.Možda zbog većeg broja učesnika, mada ne vjerujem da je to...Čestitke Portugalu....

nemam pojma tip

pre 7 godina

Po meni potpuno nezasluženo...ceo turnir se provlače(Samo 1 pobeda u 90min)Francuska je mnogo više pokazala...bili su bolji u finalu ali na kraju se desilo to što se desilo...ali ipak čestitam na osvojenoj tituli

brufen_od_400

pre 7 godina

zlatna lopta ove god ide penaldu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaiser, 11. jul 2016 00:57)

Jok,pesiju će,kao i 2010te i 2012te.

zuba

pre 7 godina

Pepe je kao i Ronaldo osvojio Evropu i u klupskom i reprezentativnom takmicenju. On je komandovao odbranom koja je ipak izdrzala put do finala i samo finale. Zasto se i on ne prezentuje kao osvajac duple krune u Evropi. Bravo Pepe

Ivan

pre 7 godina

Bilo bi jos gore da su izgubili na penale od jedno od najgorih ekipa na prvenstvu.
Sto kaze Numero Uno : "Ako zelis pobediti ne smes izgubiti !"

Maro

pre 7 godina

Santoš je mag,od ovakve limitirane ekipe izuzev Ronalda i Pepea on napravi prvake,šta bi tek napravio da mu je u ruke dati talentiranu Hrvatsku koja je taj isti Portugal stavila u džep.

nego

pre 7 godina

Voleli ga nevoleli kada vidite igraca njegovog kalibra kako navija, raduje se i place, ne mozete a da ne uporedite Ronalda sa ovim nasim sarlatanima, pozerima i nesposobnjakovicima, kojima se sve u vezi reprezentacije svede na to da se pojave u automobilima od milion eura i odeci od pola miliona kako bi njihovo selo videlo da su uspeli u zivotu.

20 kinte

pre 7 godina

@realni dok za Portugal igraju sve sami Arijevci, od Kvarežme, preko dečka Badr Harija do centralne linije i momka koji zašinu golčinu. Ne lupetaj. Sve zapadnoevropske selekcije imaju igrače potomke iz svojih kolonija. Pogotovo je interesantna Portugalija jer tamo Brazilci po automatizmu mogu da uzmu dvojno državljanstvo.

Jagodinac

pre 7 godina

Сећам се Роналдове изјаве пред почетак првенства:" Нисмо фаворити али није била ни Грчка 2004."

Antisha

pre 7 godina

Večeras je bila još jedna u nizu proslava poraza na balkanu, točnije u Hrvatskoj...ovog puta su saznali da su izgubili od Europskih prvaka Portugala.

Vracarac

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57) a izvini, kako je to otklonjena? Jedan je Diego.

Brko

pre 7 godina

Budimo realni, najgori šampion Evrope još od Grčke, bili su gori od Mađara,od Hrvata, od Poljaka i od Francuza u ovom finalu i na kraju slave, eto to je draž koju donosi fudbal da i gori može da pobjedi, nije da mi je drago ali dešava se

Crna Mamba

pre 7 godina

Kakav god da su igrali fudbal zasluzeno su osvojili prvenstsvo...citam nisu nikog pobedili....pa ljudi nisu izgubili ni jednu utakmicu...borili su se kao lavovi...To je danasnlji fudbal...80% ekipa u danasnjem fudbalu igra takvu igru..zatvoriti prilaze golu a u napadu sta urade...Patrisiio junak...Nani odlican...Eder sjajan i neracunajuci gol...
Neka momci slave ...zasluzili su...

iggy

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa.... (Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Neko je izgubio na EP-u od sampiona, a neko u kvalifikacijama. je li i vama sad lakse?

kolecz

pre 7 godina

aj sad malo realno,po prikazanoj igri portugalija je igrala ubedljivo najgori fudbal,niko ne moze da gleda ono,evo ja njihove utakmice nisam pratio,nema sta da se gleda,vidi ,ronaldo celo vece samo kmeci ali...na drugoj strani francuzi,ekipa koja samo kuci osvaja titule,unapred proglaseni pobednik,dogovor iz svlacionice da povrede plachmm :-) ronalda .....ipak sam navijao za prvenac ! :-)

E

pre 7 godina

Cestitke Portugalu, zbog ovoga je fudbal najbitnija sporedna star na svetu a posebno mi je drago zbog Ronalda sto sad pored lige sampiona u dva razlicita kluba ima i titulu sa reprezentacijom sto ga cini boljim igracem od doticnog gospodina, koliko mu je sve ovo znacilo pokazuju silne suze pre i posle, koliko covek zeli da bude najbolji i koliko mu je stalo do onoga sto radi je prosto zadiviljujuce i mislim da uopste vise nema potrebe da ga kritikuju oni koji to rade

Tereza

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa....
(Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Ti misliš ??? hahahahahahaha.......

iggy

pre 7 godina

Hteo sam prvo da u kladionici da stavim 2-0 za portugal pa sam mislio da je to preveliki rezultat i realniji je 1-0 i zaboravi da odem u kladionicu, totalni izlapetis, sad je kasno da se kajem.

YNWA

pre 7 godina

Pratim fudbal od 1988. kada je Van Basten onim volejom sebe i Holandiju lansirao u orbitu!
Od tada,ali i pre toga fudbal je rezirao mnoga iznenadjenja...Ali ovo?
Uvek navijam za autsajdere,ali nisam mogao da podrzim Portugal.
Zasto?
Jedna pobeda (u regularnih 90') i 6 neresenih za trofej evropskog prvaka?!
Grcka reprezentacija iz 2004. sa limitiranim talentom ali sa spartanskom hrabroscu i disciplinom je zasluzeno osvojila Euro (bez obzira na anti fudbal-daj gol iz prekida pa parkiraj autobus).
Grci su bar pobedjivali u odnosu na Portugal.
Ali ovo sto je UEFA uradila na ovom prvenstvu je sramotno!
24 ekipe (50% Evrope) bez atraktivnosti sa najmanjim prosekom postignutih golova i besmislenim sistemom takmicenja!
Polako ali sigurno,koncepcija takmicenja podsecace sve vise na NFL ili NBA.
Ziv je fudbal-umro nije!

Stef

pre 7 godina

Ne razumem ove navijace Reala da igra Ronaldo za Albaniju oni bi bili za njih ,covek nije nista uradio celo Ep dao gol glavom Welsu dao tri gola Wolsburgu penal na kraju Atletiku i vec je najveci najbolji svih vremena .Portugal je osvojio Ep,Real je osvojio Ls sa namestenim zrebom Roma,Wolsburg,Sity

dragan

pre 7 godina

Francuska mnogo losija nego protiv Nemacke . Mozda su se vec videli kao sampioni i stoga delovali lezernije , sporije , nedovoljno konkretnije , bez agresivnosti i nekako mlako i mlitavo. Portugalija je s druge strane bila i agresivnija i jaca u duelima i konkretnija , stabilnija . Kao da su vise hteli tu pobedu .

Niko

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??
(dzoni gitara, 10. jul 2016 21:38
Oni su 110 % Francuzi koliko si ti dzoni gitara!

Mobutu Sese Seko Mvzabanga

pre 7 godina

Najdraže mi je što nema nemaca. Kad njih nema i ''nemačke reprezentacije'' tipa Ozil, Kedira, Mustafi, Kan, Gomez, Boateng.... svejedno mi je ko je prvak Evrope.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Portugal je Ronaldo , meni antipatican ali slidam kapu za svaki potez na terenu i koliko fudbalskog umeca ...ovako navijanje samo mi je jos vise porastao u ocima..

skoba

pre 7 godina

Svaka čast na prvom mestu, Rui Patrisiju, doktorska partija danas. Navijao sam za Portugal, ne mogu da objasnim zbog čega, bili su mi odbojni od kad je Skolari udario Dragutinovića, ali nekako su mi manje odbojni od Francuza bili večeras, koji su imali 5-6 startova na skočni zglob i koleno

neko

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

Bravo za komentar .

FanCZ

pre 7 godina

Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)

Verovatno ti nisu javili, Ronaldo nije igrao večeras od 24og minuta, a do tada nije pipnuo loptu.

Enriko KieZa

pre 7 godina

Portugal je zasluzeno osvojio, tu nema dileme i zbog borbe i taktike fenomenalnog selektora koji je pogodio sa izmjenama, ali i zbog istorije. Svaka cast iako nisam navijao za njih. Ali ono sto bih ja da se pitam uveo kao skoro pravilo u fudbalu jesu negativni bodovi za tim koji u 90min ne postigne gol. To bi ubrzalo igru i ucinilo je atraktivnijom.

Stefan

pre 7 godina

Zasto je kristijano najveci svih vremena??? Zasto??? Zato sto je Portugal na ovakav nacin osvojio EP.. Bar 10 igraca su pred ronalda, primer: Messi, ronaldo zuba, rivaldo, ronaldinjo, maradona, krojf, zidane, iniesta, pele, xavi..

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Ne znam sta cini Kristijana najvecim fudbalerom svih vremena, trofeji? Nije to tenis pa da trofeji budu merilo individualnog kvaliteta. Pitaj bilo kog trenere koga bi vise voleo da ima u timu, Mesija ili Ronalda, svaki ce izabraniti Mesija. Svako ko malo bolje poznaje fudbal ili je bio fudbaler zna da je Mesi bolji i korisniji igrac. U Realu ceo tim igra da Ronaldu namesti sansu za gol, a u Barseloni Mesi igra za tim, asistencije, golovi, prekidi..... Koliko je puta mesi bio najbolji igrac godine, tu se gleda individualni kvalitet, a osvajanje EP ne moze Ronalda staviti ispred Mesija nikad.

Robin

pre 7 godina

Zasluzeno ljudi koji u poslednjih 4 od 5 prvenstava Evrope stignu do top 4, uvek im je falilo nesto malo,poraz u utakmicama u kojima su bili boljista reći za ono protiv Grcke i publika,drim tim ne nesto jak protivnik gde je rezultat trebao biti jedno 7:1 a ne 0:1 ali jednostavno nije htelo. Sada kada je sportska javnost najmanje ocekivali od njih, njima su se kockice slozile.

zac

pre 7 godina

..potpuno ne zasluzeno!..nikada nisu bili ekipa a Ronaldo je toliko jadan da su im verovatno i pobedu dali samo da vise ne place..tuzno prvenstvo a jos otuzniji oni koji su (kao) ga osvojili..

navijac

pre 7 godina

@Onaj divljacki start na Ronaldu je odredio tok meca i pobednika. Karma je cudo.
(dragan, 10. jul 2016 23:49)

Upravo tako. Da je Ronaldo ostao u igri, Eder najverovatnije ne bi ni ulazio posto igraju na istoj poziciji.

sok tetrapak

pre 7 godina

Pa brate Galliani kako sam sebi nisi više dosadan pa proći će ti život u borbi tko je bolji Messi ili Ronaldo.Pa daj brate uživaj u njihovim igrama...znaš koliko je njih briga šta ti pišeš ovde, oces li 100puta napisat Ronaldo>Messi , daj odrastite više bit će vam žao kad odu u penziju oboje a vi ste se svo to vreme samo prepirali...

Shhhhh

pre 7 godina

Mnogo mi je drago zbog Portugala kao reprezentacije jer su nekoliko puta sa boljim generacijama bili na korak do titule i sada su konacno uspeli. Navijao sam za njih od pocetka. Bravo Portugal !

xoa

pre 7 godina

Hrvatska je igrala možda najbolji nogomet kada pogledate sve reprezentacije i onda dođe portugal koji se zatvori i čeka priliku jednu jedinu u produžetcima i zabiju i prođu dalje... Jedan stoper Domagoj Vida je protiv ovog portugala imao 2-3 čiste šanse glavom da zabije gol, pa stativa pa ovo ili ono... ali sreću treba imati, portugal ju je imao i evo večeras... nisu zaslužili po igri proći grupnu fazu ali imali su sreću i to je to... žao mi je i Hrvatske i ostalih reprezentacija koje su nezasluženo ispale zbog ovog načina igre, ovo nije smisao turnira ali eto, izgleda je to sad tako i više nećemo gledati nogomet na turnirima nego ovo..

Mesi zaista nema srece zbog Iguaina

pre 7 godina

Neko ima Edera u 1 finalu, a neko Iguaina u 3 finala.
Da su Pele, Maradona i Kristiano imali Iguaina nikad titulu ne bi osvojili!
Maradona je 1986. imao Brauna, Burucagu i Valdana u finalu (ta trojica su dali golove za Argentinu).
Uvek oko Mesija prave trougao, tj cuvaju ga 3 igraca.
Ovo EP je jedno od najlosijih EP ikada, po svemu prikazanom.
Pozdrav

veder

pre 7 godina

Francuzima nije sudio Ricoli, taj je zakopao Nemce, i kad se svedu računi na kraju jedina ozbiljna reprezentacija je Nemačka, ovo sve drugo je vrlo slabo.

mihajlo

pre 7 godina

@Zvonko
Sta rece ostali, sudbina. Tako je Portugal izgubijo na EP kod kuce u finalu od Grka, koji su na slican nacin poatali prvaci, ma sta slican, ono je bilo sve samo ne igra. Odlican je bijo Portugal ;).

drago

pre 7 godina

Vise srece nego pameti za Portugal. Bilo je zapisano inace bi mi sad bili prvaci.
Svi u Francuskoj su mi rekli da je ispao najbolji tim.

Kg30

pre 7 godina

Ahahaha...kaze neki ovde sledece: konacno je potvrdjeno,Kristijano najveci igrac u istoriji fudbala. Pa budalo jedna covek u igri bio 10 min I dva puta pipnuo loptu. Bolje da si napisao da jenajbolji trener jer je gurao I urlao na trenera Portugala I pravio se bitniji od onog jadnog coveka,sto svakako nije dozvoljeno protokolima. Fudbaleru se zna mesto gde je,na klupi alu napuderisani miE I van pravila. Sve u scenu losa utakmica,nezasluzena pobeda Portugala...nezasluzeno finale a kamoli pobeda. Anti fudbal je pibedio ali to je fudbal nazalost cesto pobede losiji. Aj sad portugalska manekenko nazad u Spaniju da se Barsa vezba na vama.

neko

pre 7 godina

Najlosije prvenstvo koje sam ikad gledao. Grozan fudbal. Ovo prosirenje broja ucesnika je razvodnilo kvalitet. Tri reprezentacije su nesto pokazale u prvoj fazi, ostali nista. Na kraju osvoji Portugal, ni kriv ni duzan, sa jednom pobjedom u regularnih 90 min.. Grci 2004- te, Porto u Ligi Sampiona i Portugal 2016-te, sampioni koji su igrali najruzniji fudbal.

Pedja

pre 7 godina

Stvarno se dešavaju čuda na svakih 12 godina.1992-Danska,2004-Grčka,2016-Portugal bez Ronalda u finalu,znači euro 2028 osvaja Srbija.

đura

pre 7 godina

Realno je Portugal jedna od tradicionalnih fudbalskih sila (uz Brazil, Italiju, Nemačku, Argentinu, Francusku, Holandiju, Španiju + Urugvaj + Engleska) i drago mi je da su konačno i zasluženo uzeli svoj prvi veliki trofej!

stanke

pre 7 godina

Žao mi je hrvatske i komšija, umesto portugala večeras su oni mogli slaviti veoma lako.. portugal je ovo dobio na guzove što bi rekli

Matas

pre 7 godina

Nemci su i za vas i za domacine kraljevi za fudbal.Sudija je pomoogao Francuskoj i zato su Nemci ispali.Cestitam Ronaldu za titulu i u Ligi Sampiona i titulu prvaka Evrope.

Марко

pre 7 godina

До овог првенства сам увек навијао за Португал јер су играли јако леп фудбал. Ове године су били баш лоши.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Solunac, 10. jul 2016 23:57)

Мислим да је играо једну, али небитно, играо је СП 2014 и био најмање лош, зато га је и повео на ЕП Сантош јер нема кога. А овај гол је толико случајан да ти не можеш да замислиш :) Но, гол правде у сваком случају.

Optimus

pre 7 godina

Nisam na strani ni jednog ni drugog, ali je Ronaldo ocitao lekciju Mesiju iz upornosti, patriotizma, sportske kulture, borbe i kojecega jos. Tolika energija i vera sa realno autsajderskom ekipom u odnosu na Argentinu, kapa dole. A Lionel vec odustao sa 29 i jos hoce da ga svi mole, verovatno je i bolji fudbaler od Ronalda ali sportista sigurno nije !!!

trankilo

pre 7 godina

Koliko god ljudi ne voleli Ronalda i njegovu druzinu oni su tokom celog turnira pokazali kako se gine za svoju zemlju i svoj tim za razliku od naturalizovanih "Francuza" i "Nemaca"...

asdf

pre 7 godina

Ok, jesu osvajaci evropskog prvenstva, ali ja njih ne mogu da smatram najboljom ekipom evrope. Nisu ni najbolja ekipa svog poluostrva. Nekako mi je bas los utisak celog prvenstva, kao i osvajaca istog.

Nole No.1

pre 7 godina

Taj Cristiano je prepotenko a nekad ume da bude normalan,tako se obicno pubertetlije ponasaju cas placu cas se vesele...inace ponovo je dao najvise golova tj. penala ako se uopste penali racunaju.

rajko

pre 7 godina

Ovdje su neki govorili kako Ronaldo ne može ništa da osvoji jer ima loše saigrače.Ne znam šta će reći poslije ovoga.I Argentinci ako budu igrali bez Mesija prioje će nešta osvojiti nego sa njim.Ni Šveđani bez Ibrahimovića neće biti gori.Jedan je Maradona.

Victorinox

pre 7 godina

Ovu je utakmici izgubio selektor. Pogba je postavljen na mesto na kome ne utice na ofanzivu i do kraja ostao pozadi. Ne mogu cudom da se nacudim, izbacio ga potpuno iz igre.

Miki28

pre 7 godina

Bravo za Portugal i mogu reci da su me skoro obradovali kao da je Srbija uzela! Mnogo se navlacilo za Francuze a nista posebno nisu pokazali... Veceras nisu smjeli da napadnu a da jesu ne sumnjam da bi bilo bar 2:0 za Fra ali mi drago sto nisu! Portugal je imao jasan plan a posebno posle povrede Ronalda i isplatilo im se... Sto se tice Ronalda, bravo majstore! Zasluzio si i sad uzivaj u odmoru, nadam se da nije neka duza pauza ali znajuci tebe brzo ces se vratiti... Siiiiii

Stevan

pre 7 godina

Koliko glup moraš da budeš da ne shvataš jednu prostu stvar-Evropso prvenstvo u fudbalu se ne igra za široke narodne mase nego za svoje navijače. Dakle u prevodu-Ronalda, Pepea, Quaresmu i ekipu boli patka što Vi niste uživali i što mislite da su nezasluženo osvojili titulu i što kažete da je ovo bruka, jer pogodite šta-oni su uživali, i oni su presrećni i čitav Portugal je ponosan na njih i cela nacija je večeras srećna a za ostale ih boli ona stvar a posebno za to šta misle Srbi čija reprezentacija nije ni učestvovala na EP!!!

rango_unchained

pre 7 godina

Car Ronaldo, nema sta. Uvek mi je bio drag, covek ima takav polet, takvu glad za pobedom, želju, svaka cast. Hvala portugalu na parama, kvota na njih bila 30, vuk srecan i ovce na broju kod mene

boki

pre 7 godina

Mnogo puta u istoriji su portugalci igrali prelep fudbal i ostajali negde u.polufinalu zao mi je samo sto legendarni Euzebio to nije docekao.

Tolle

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!
(Zvonko, 10. jul 2016 23:56)

A kad je Grčka osvojilato je bila super igra.. Licemeri...

Brontosaurus

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)
Hvala vam na glasu.
Pa kako si, stručnjače vajni, to zaključio?

gubin

pre 7 godina

Skoro sam i ja zaplakao veceras,kad sam video Ronaldove suze..Covek,kome je Bog dao talenat i mogucnost,da uz taj talenat,zaradi i veliki novac i koji nije zadrzao samo za sebe,vec ga nesebicno deli i pomaze drugima,pogotovo bolesnoj i siromasnoj deci,zasluzio je da mu Bog uslisi i tu preostalu zelju,da slavi veceras uz svoj narod i svoju zemlju..To sam videoonog trenutka,kad je onaj leptir sleteo ka njemu..Ziveo svojoj majci i ostani takav,kakav jesi..

Stara kuka

pre 7 godina

Portugal ili Portugalija kako god je fudbalska zemlja,tri velika kluba,mnogo dobrih igraca kroz istoriju.Sada isto imaju pravi takmicarski tim.Igraju pametno.Vezni red sjajan,odbrana cvrsta.Sta bi tek bilo da imaju extra spica.Poslednjih 15 tak godina titula prvaka Evrope 2016,finale EP 2004,polufinale SP u Nemackoj 2006.

qwerty

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!

delboy_

pre 7 godina

Galijani decko niko nikad nece biti veci od Maradone,zapamti to .Nit je ovaj Ronaldo bolji od Mesija. To je isforisirana medijska prica i dualizam. Mesi je klasu iznad portugalca i verovatno nesto najblize el pibeu,al nikako iznad njega. Sto se tice samog finala,drago mi je sto su dobili portugalci,ne toliko zbog samih njih,nego zbog kukavickih francuza.Nisu zasluzili tituli ni jedni ni drugi,ali portugalci su ostavili srce na terenu i to im se isplatilo.Ukupan dojam je veoma los.Iz prvenstva u prvenstvo, kako svetsko,tako i evropkso,gubi se kult reprezantacije, igra se sve vise defanzivno,klupski fudbal,tj preduge sezone uzimaju danak, i jos kad dodamo razvodnjavanje kvalitete povecanjem ucesnika kako sad na euru,tako ubuduce na svetksom,dobijemo jedan veliki cirkus .fudbal je def izgubio dusu .Cestitke portugalcima jos jednom .

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

Kako su mi jadni igraci koji se mole Bogu,krste,kao zahvaljuju mu i slicno u toku utakmica... Isto i za navijace vazi. Pa u kakvog vi to Boga verujete ako smatrate da treba da pomogne jednima,a odmogne drugima? Sto mislite da je vasa molitva vrednija od one koju je odradio protivnicki navijac? Jadno.

Deki

pre 7 godina

kako vrlo brzo postane nebitno i ko je ucestvovao i kako je igrao u kvalifikacijama, i kako u grupama, te drugom krugu. Jedino se pamti pobednik cak ne ni drugoplasirani. To je realnost fudbala

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

carlito

pre 7 godina

ako juve proda pogbu za 100 mil ili vise,bice to najveci posao u istoriji sporta.za ovo drvo uzeti tolike pare,to je umetnost.ako on vredi 100 mil,koliko vrede grizman,koman i marsijal?

Nikolai Valujev

pre 7 godina

Vamos Portuga! Bez poraza do finala, i pobeda u finalu protiv favorizovanog domacina. Tako se bori za svoju zemmlju. Neka uce nasi starletani.

bucko

pre 7 godina

Ne volim Ronalda i portugal,al posle ove kukavicke igre francuza stavio sam 27ipo dolara da ce Portugal dobit u produzetke,kvota 10,nije lose :)

Jimmy Barka

pre 7 godina

Bice penali i nazalost Portugalci ce biti sampioni.Ako oni budu osvojili pehar bice jako nezasluzeno,ni na jednom mecu nisu dominirali.

rimtu

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

ajde ne glumi tu Frojda sa buvlje pijace, naucite vise jednom, ne pisu sve komentare jedni te isti ljudi.

Mario Ri

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Ronalda, ne mogu da opisem!!! Nego ja sam ostao zapanjen necim drugim. Ona situacija nakon 120 min kada Pepe povraca od napora! Kakva borba! Sve cestitke Portugalu!

Navijac

pre 7 godina

Ne razumem kritiku da Portugalija nisu pobedili u grupnoj fazi
Ali nisu ni izgubili. Momci se posteno bore.Francuzi su bilo ocajni protiv nemaca

Solunac

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva

manuginobili

pre 7 godina

Nisam fan Ronalda ali drago mi je da se ovako zavrsilo,voljeli ga ili ne ali morate postovati njegovu volju i posvecenost fudbalu,uvijek je tu za reprezentaciju i vidi se koliko mu je stalo!...mogli bi ovi nasi manekeni nauciti nesto od njega..neka samo nisu odvratni Francuzi osvojili,Portuagalci su uvijek tu negdje medju najboljima-zasluzili su da osvoje jedno veliko takmicenje.

Dada

pre 7 godina

Gde su sada oni koji non stop spominjaju teorije zavere, u fazonu : Francuska mora da osvoji prvenstvo zato sto su domacini, te sudija, te ono, te ovo..., hahaha

BoB

pre 7 godina

Koliko bi znacilo Francuskoj da im je igrao dominantni Bobi Marjanovic umesto ovog Grizmana ili Zirua.. Sigurno bi pobedili, ali nazalost presudila je sujeta selektora Francuske.

Kol

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu treba stvarno neka ozbiljna magija pa da odigras maltene sve utakmice nereseno i da uzmes titulu :-D ! Drago mi je da Francuzi nisu pobedili ali realno kada se sve pogleda dosadno prvenstvo jedino mi je Island bio zanimljiv ali to je jer su potomci Vikinga!

Brondby

pre 7 godina

Nikoga ne vrecam imam prava na komentare zasto lecite frustracije na meni koji vam je bre kurac imam prava na komentare stop diskrimoinaciji

my way

pre 7 godina

Просто је невероватно да на Роналду ни прекршај није суђен, камоли више него заслужен жути картон за Пајеа! Ето ко је добио да суди уместо Мажића, а и још неких бољих судија које сам гледао на овом првенству. Сантос је направио невероватну глупост вађењем Санчеза, Едер је требао да уђе уместо неког другог, а било је кандидата од Силве нпр, па још бар двојице.

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

Dkl

pre 7 godina

Na momente bi se reklo da je ovo šahovski meč, sa publikom koja sme da navija''. Veliki Aca Stojanović!
(San Antonio Spurs, 10. jul 2016 23:05)
Posle toga "Santos pomera svoje figure"
LEGENDA

jelen123

pre 7 godina

Najruznije finale ikada!Francuska koja je imala najlaski moguci zreb (sem Nemacaa) i Portugal koji je prvak a dobio je jednu jedinu utakmicu na celom prvenstvu (90min)...Razocaravajuce finale i novi sistem takmicenja..

ama bre

pre 7 godina

Eto, čim nema KristijAna Ronalda, odma pobeđuju! Inace pobednik je reprezentacija koja je među najgorim na prvenstvu. Nisam navijao za nikoga u ovom finalu, moj favorit je ispao još u osmini ali..Iskreno i bez emocija mislim da nisu zaslužili!

Владо Бања Лука

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.

neutralni felsh

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!
(Sl, 10. jul 2016 22:27)


ajde da ne dramimo, niti je ono bio toliko jak start, niti je ronaldo ozbiljnije povredjen... ova povreda je pre posledica toga sto je ronaldo evidentno preforsiran cele sezone.

Bane

pre 7 godina

Nemam dovoljno dobar vokabular da opisem koliko je ovo uzasno prvenstvo , dosadno i nikakvo ! I jos ce portugal koji igra antifudbal da osvoji ! Zaista smesno

Liverpool Man

pre 7 godina

Kako me nerviraju ove curice sto skinu srebrnu medalju cim im je covek uruci.Pa neko bi ubio za tu medalju a ovaj je skida odma.Nezahvalnik jedan.Ne bi mi igrao vise pa ne znam sta da je.

Nepravda Europskog prvenstva 2000-e

pre 7 godina

Abel Xavier likes this. Portugal napokon osvojio nešto nakon više od dvadesetak godina sasvim solidne igre i nakon dvanaest godina od sramnog poraza od grčkih smorova i dosadnjakovića. Na Euru 2000-e su nadigrali Francuze, a večeras se konačno osvetili. (Pazite face u Pepea, k'o da je frajer na drogama, lik povratio maloprije, oči mu "daleko", kao da je u transu! :-D ).

Doktor

pre 7 godina

I bi SVETIONIK!!!Tamburiks pogodio!!!Prvi put u zivotu sam navijao za anti-fudbal ali namernu kasapnicu ne zelim da gledam!A ja da sam Dimitrije cuvao bih se iduce sezone u Midlzbrou, Halu i po slicnim mestima...tamo nisu neke plate...

veliki strumf

pre 7 godina

Portugal osvojio EP na gotovo isti nacin na koji su nasi U20 osvojili Svetsko prvenstvo prosle godine: sve na produzetke, penale... Legitimno, nema sta, ali Portugal definitivno nije medju top 4 reprezentacije u Evropi, kao sto to nije bila ni Grcka 2004, ni Danska 1992. godine, koja se nije ni kvalifikovala za to prvenstvo. Ocigledno da na EP mogu da se ocekuju brojna iznenadjenja, i ona nisu bila retka u proslosti. Portugal je u proslosti definitivno imao mnogo bolji sastav nego sto je ovaj, koji je objektivno sasvim prosecan. Osim Ronalda, Nanija i sjajnog golmana Rui Patrisija koji je njihov ubedljivo najbolji igrac bio na prvenstvu, tu nema nekog vrh igraca (Kvarezma bio na klupi veci deo takmicenja). Objektivno, Portugal je u vecini meceva, pa i veceras, bio slabiji protivnik na terenu, a nekako se dogegase do titule...

Zvonko

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!

Nebojša

pre 7 godina

To bre to i to ne što je Portugal pobedio navijao sam za Italiju ili Nemačku da osvoje nego što je Francuska izgubila još mi je draže što ni gol nisu postigli.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Presrecan sam bukvalno! Portugalija je mnogima licila na Italiju, tako da normalno da imaju moje simpatije. Sjajna ekipa, odlicni potezi selektora. Ronaldo svima da kupi po Ferari, momci su izginuli. Pravda je pobedila. Ronaldo je veci od Mesija, i to je gotovo, sad Maradona opet moze da bude najbolji svih vremena.

Mrle

pre 7 godina

Karma je cudo kako je Grcka otela EP u sred Lisabona iz jednog suta u go, i Francuska otisla na SP ne regularnim golom Anrija protiv Irske sad je sve doslo na svoje mesto. A da su ocajne ekipe i jedni i drugi jesu nije mi jos jasno kako su ovi prosli Hrvate a jos mi cudnije kako su Francuzi tukli Nemce izgleda da je moralo ovako.

bobo mk

pre 7 godina

Portugalija je postala prvak samo radi odlične odbrane. Eder heroj nacije.
Onaj mali Rafael super izvodi slobodnjake, al ne može od Ronalda.

cvc

pre 7 godina

@kriger lagano kompleksi su čudo... hrvatska tj domagoj vida je imao 3-4 sanse i ostali ima vremena doci cemo na svoje.. ;) uzivaj u gledanju hrv svaki put

floro flores

pre 7 godina

Toooo! OVO JE SUDBINA! Ovako je zapisano,samo sam cekao da vidim nacin! ZASLUZILI SU zbog svoje ISTORIJE!Francuska "sila"koja samo osvaja kad je domacin ,zbog kalkulantske i neagresivne igre je zasluzila poraz!

kalimero

pre 7 godina

portugalci standardni ...sve odigrali na povuci-potegni...a trikolori ocajni...ovako jadne ove nisu u stanju da dobiju...za obe ekipe je ovo finale vise nego sto su zasluzili....punooooooo viseee

ODLICNO

pre 7 godina

Sta je problem?

Jel su bolji od Francuske? Naravno da jesu, inteligentniji su, ne jure da se dokazu, igraju za sebe, da pobede, i opet isto, na kraju, u produzetku zabiju.

Francusi umisljeni, misle da im je pobeda tu, domaca publika, teren, sve, samo da pobede jelte..Uf sto volim kad se domacin tako ispali.

Na stranu sto je Portugalija mala zemlja, kao Srbija, to im je jedini sport, zive za to, uvek cu navijati za njih ili nekog ko igra protiv Nemacke, Francuske, Italije, Engleske, umisljenih belosvetskih mangupa, koji misle da je svet njihov, mislim na navijace, javnost, medije.

Mnogo mi je lepo bilo i kad su Hrvati poslali Italijane kuci, u Torinu, juce, ajd sto su Hrvati, ali volim kad male zemlje, otpisane, pomrse konce velikim nabedjenim lopovima.

Doktor

pre 7 godina

Hahaha,"doveo brod do svetionika"!Mornar nisam al kad neko brod dovede DO SVETIONIKA mislim da se putnicima vice da treba da skacu s palube! Posle one namerne svinjarije nad Ronaldom nadam se da ce Tamburiks biti u pravu!!!

Hamsik

pre 7 godina

Penaldo se mnogo usilio sa onim odvratnim izjavama i nepostovanjem protivnika,ali tu je Bog koji sve vidi i sad stvarno penaldi place.

Voip

pre 7 godina

Da je osto Ronaldo na terenu Portugal bi sigurno izgubio. Ovako imaju sanse posto ce vise delovati kao tim. Ko Zvezda bez Piksija. Steta zbog Ronalda, veliki je to igrac i sportista. Napred Portugal!

ticroo

pre 7 godina

Najdosadnije finale najlošijeg EP ikad! Nisam verovao da može dosadnije od Španija - Holandija 2010. ali eto, svako je dno izgleda pomično. Nijedan tim nije zaslužio trofej. Poraz fudbala u svakom smislu.

Janko

pre 7 godina

Pajet u koleno Ronalda, Umtiti gazi Kvarezmu, gazi Nanija, Sisoko cisti Pepea, ni jedan zuti karton.
(dr ndoje, 10. jul 2016 22:11)

Sta nas boli uvo, mi navijamo za Francusku ...

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

sad je svima jasno zašto Mažic ne sudi meč.Ovo je ono očigledno navlacenje.Ubise Francuzi po nogama a od žutog nigde.Katastrofa

Sl

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!

Boj@n

pre 7 godina

Za ovo je kriv Klatenburg jer je dozvolio onu divljacku igru odma u startu sto su francuzi lako iskoristili, Mazic je za njega Pierluidji

Bane

pre 7 godina

Zabraniti klincima ulazak na ovaj sajt, tacno primetis da je fan kristine iz aviona se vidi kako ga brani i izmislja neke teorije zavere haha

323

pre 7 godina

Na ostru igru treba Portugal da odgovori na isti nacin ali u granicama dozvoljenog. Ne sa ciljem osakatiti igraca. Cvrsto. Igraju dosta meko, sporo i dugo drze loptu. Ako je Francuska bolji tim to nisu pokazali. Posed lopte ne znaci nista. Sudija veomalos.Sudi domacinski. Lose prvo poluvreme.

Pegone

pre 7 godina

@Kad igra nikad jaca hrvatska buuuahahah…ahah a...
(KRIGER, 10. jul 2016 20:13)
Preterujes ,ne volim komsije ali su bolji od nas! Pitam se sta rade nasi manekeni?Jedinu postenu utakmicu su odigrali na gostovanju u Tirani !!!
Nadam se nerjesenom zbog tiketa i penalima i pobedi Portugala za CR !!

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Počišćen je sa namerom. Sudija nije čak ni faul svirao. Kao i na utakmici sa Nemačkom i danas sudija dozvoljava grube startove ali, samo Francuzima. Niko ne ume da upropasti utakmicu i lepotu ovoga sporta kao sudije. Naravno, uvek postoji šansa da se sudjenje veštački predstavi kao nepristrasno. Jednom se dosudi slobodan udarac ili jedanaesterac za Francuse a onda se svira desetak bezveznih udaraca za Portugal. Na kraju se stiče utisak da je sudija, čak, bio na strani Portugalaca. Očito je da Francuzi moraju da pobede. Da li će Portugalci to dozvoliti ostaje da se vidi. Navijam za Portugal, možda baš zato što nas nikada nisu voleli kao Francuzi.

За разне српске Адеме

pre 7 godina

Е мој Адеме. Онако се пева химна. И белци и црнци и хришћани и муслимани држе се заједно и сви углас певају химну... Поштуј себе па ће те и други поштовати.

VUK

pre 7 godina

koja brutalnost.. namerno.. iz drugog plana.. mučki sa strane .. vrhom kolena u bočne ligamente.. treba u znak protesta prekinuti gledanje prenosa.. da padne gledanost.. i da stoka izgubi pare.. koje ciganisanje.. nek im daju pehar pre prvenstva..

dragan

pre 7 godina

Odmah se videlo da je onaj divljacki start na Ronaldu za zuti. Bolje da je Mazic sudio. Zato pravila u fudbalu nisu dobra jer ne stite igrace od povreda izazvanih brutalnim startovima.

Top

pre 7 godina

Ovo gubi svaku smisao. Ne volim Ronalda, ali bre pustite nas da gledamo fudbal. Secam se Ronaldinja kad je bio na vrhuncu i kad je igrao najlepsi fudbal pojave se neandertalci tipa Pepe-a koji cim primi loptu naprave faul i izvrnu ga na glavu. Tad sam na neki vreme prestao da gledam utakmice jer nijedan napad nije mogao da se zavrsi bez faula. Treba uvesti pravilo da se posle 5 faulova sutira penal, pa da vidite kako igra moze da bude lepa.

djole

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem kako ovaj Aca komentarise utakmicu. Ocaj, covek ne moze ispravno dve recenice da sklopi, plus tona glupih informacija.

dzoni gitara

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??

GOXY78

pre 7 godina

Mozemo voleti ili mrzeti CR7 to je licni stav svakog navijaca,ali moramo svi odati pocast kako ovaj momak voli fudbal,taj covek zivi za fudbal,za rekorde,zaplakati zato sto moras da napustis utakmicu i to pred tolikim auditoriumu i da te nije stid je prava stvar.Mozda je sebican,egoistican voli sve za sebe ali veceras kad je izlazio iz igre je potvrdio da je covek sa mnogo emocija.

tigrimigri

pre 7 godina

E sad svi za Portugal!!! Koliko god da je ovaj zalizani ufuran ne volim nepravdu. Pa dokle vise, ovo je tako providno!? Nema tu fudbala ni za lijek.

Miki Grom

pre 7 godina

Igra se finale EP a Aca priča o nekom jatu leptirova koje se uzmemirilo Hahahahahah da li smešnije ili tužnije ni sam ne znam Hahahahah :D

platimi

pre 7 godina

onako na finjaka pogurali Francuze protiv Nemaca, evo danas opet, start nad Ronaldom ni zuti, i start nad Kvarezmom, pustio Klatenburg prednost.

Razumihin

pre 7 godina

Cujte samo ove dve himne, kako su energicne i nadahnjujuce, dizu adrenalin...a onda se setite nase. Pasivne, turobne, mlitave, spore, kenjkave...moli se bog da pomogne mucenicima..

Vidji

pre 7 godina

Kakav kerovski start Pajea! Sad navijam za Portugal. Mrzim namerno povredjivanje protivnickih igraca!
(Mikan, 10. jul 2016 21:33) Strasno! O Boze! Navikli vas na balet ocigledno...

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je start na Ronalda sraman,a jos sramnije je to sto sudija nije nista svirao ! Ne volim Ronalda ali ovo sta su mu uradili je zaista sramno!!!

Kole

pre 7 godina

Selektor Francuske juče "još niko nije pronašao recept za Ronalda". Početak utakmice, Paje odneo Ronalda i ovaj se jedva kreće. Odlično rešenje.

Mane

pre 7 godina

Bože, koliko vernika, ali bukvalno vernika ima Aca Stojanović! Sad se još vređaju kad neko kaže da bi isključio ton zbog bilo kog komentatora, jer kako to da su svi loši, pa Aca je tako duhovit, tako nadahnut, tako ima poetične najave. Imam novost za vas, Acisti, svaki osnovac može da napiše ono što Aca izgovara, ali ih je blam.

akajea

pre 7 godina

Navijajte vi za Francusku, bombardovat ce vas oni opet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rx, 10. jul 2016 21:34)

Ja navijam samo za sebe.

bbr

pre 7 godina

Kriger...ono kad mi iz Srbije prozivamo reprezentaciju Hrvatske koja je istresla Spance bez par kljicnih igraca,bila prva u grupi i ispala iz nokaut faze slucajno od Portugala,ai se secamo jedino onog SP kad nas je vodio Antic i napravio junacki rezultat,poslednje mesto u grupi sa Ganom i Australijom.

Dkl

pre 7 godina

Koliko sreće imaju Francuzi,laka grupa pa u nokaut fazi Irska i Island i osakaćena Nemačka koja se klala sa Italijom(Gomez,Kedira,Humels,Boateng) i onda povreda Ronalda u roku od 10 minuta...

Njonjavo - Jovanča M.

pre 7 godina

Sportske mečeve uglavnom gledam sa isključenim tonom - zbog komentatora. Šteta što ne postoji opcija na tv-u da se isključi samo glas komentatora.

dzeks

pre 7 godina

Kako god da se zavrsi,moze se konstatovati samo jedno.A to je da se smanji pritisak i pljuvanje po nasoj reprezentaciji.Ocigledno je da smo imali najtezu grupu u kvalifikacijama i Portugal i "Francuska" su bili sa nama u grupi.:)Pa posle neka neko nesto kaze:)

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Brazil pre 18 godina na istom ovom stadionu (mislim da je i napravljen za SP 1998). Ajde sad malo ovi pravi Portugalci da se pokazu bolje :)

Bojan Todorović

pre 7 godina

Izrazito mi je antipatičan i ne cenim ga ni upola od onog koliko ga kuju u zvezde, ali baš ovako da završi takmičenje..... bi mi ga žao iskreno. Šteta, baš šteta.

presheva

pre 7 godina

ovo je zalosno kakav faul napravi payet on zna tacno da levo koleno povredjeno ke cr i tu direktno faul cist nema ni zuti a za takvi fauala dalo se i crveni kartona posle nemacka bio sam pisao ako nece francusku oce sudiju

Mirko Zg

pre 7 godina

Eto im Klatenburga pored zivog Mazica. Ni prekrsaj na Ronaldu nije svirao. Fuj!!! A sta reci za ove Francuze, ne bih se cudio da je ovo nad Ronaldom bilo smisljeno!

Vuk

pre 7 godina

Gledao sam pažljivo e.p i mogu reci na zalost da su juznoamerikanci za 2 novoa iznad.Nije ni čudo što su deklasirao evropu sve ukupno na svetskom.Msm kada se pogledaju sve ekipe,ne dominacije jedne tipa Nemačke.Ko god da osvoji nije zaslužio,ovaj euro je antifudbal i svaki iskreni ljubitelj sporta je razočaran..Ne volim Ronalda,ali i mn je bilo teško i velika šteta.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Zao mi je Ronalda sto nece moci zavrsiti utakmicu. Volili ga ili ne i god mislili o njemu, ipak je on pravi sportista. Nije isto bez njega

....

pre 7 godina

Kako lose prvenstvo.Nikad lakse namesteno da francuska prodje ovako daleko.Da li je moguce da ljudima stvarno nista nije cudno gledajuci jos od cetvrt finala????

xyz

pre 7 godina

Francuzi su najveci cigani, prostaci i balavci koji postoje. Prodaju maglu celom svetu i stvaraju kolonije oduvek. Ma napred Portugal, idemo sad do pobede srpskim inatom bez Ronalda !!! Srcem breeee !!!

rođa

pre 7 godina

Ova pesma "seven nation army" toliko smaaaaraaaa da je to neverovatno. A primetio sam da se na nju naročito pale Francuzi i puštaju je kao blesavi kad njihovi daju gol...

presheva

pre 7 godina

nadam se da ce biti jedna lepa utakmica iako igrace pazljivo i jedni i drugi a bice zanimlivo koja ce reprezentacija drzati posed lopte jel obe igraju kontra portugal mozda nije nazasluzeno u finale al i francuska bas nesto bolja nije bila navijam za portugal jel mislim dosta je tri polufinale francuska dobila od portugalca a bilo bi lepo veceras da slavu u francusku portugalci

Drake - Hotline Bling

pre 7 godina

Veceras pobedjuje fudbal. Magija Pogbe, Grizmana, veterana Evre... Veceras je kraj sreci i provlacenju, veceras Francuska slavi. Allez, France!

saša

pre 7 godina

Grizman je u odličnoj formi još od LIGE Šampiona.Za Portugal se može reći da je nazasluženo u finalu./po meni su Belgija i Nemačka bile mnogo bolje/-Nadam se da će u vazduhu Žiru nadigrati Ronalda mada ako ovaj drugi zaigra konačno kako ume može da bude svašta-

Kole

pre 7 godina

Nadam se samo da sudija neća da navlači na francuze, kao što je to bilo u polufinalu. Možda jeste bio penal za Francusku, ali koliko samo prekršaja nije svirao za Nemce ?

floro flores

pre 7 godina

Toooo! OVO JE SUDBINA! Ovako je zapisano,samo sam cekao da vidim nacin! ZASLUZILI SU zbog svoje ISTORIJE!Francuska "sila"koja samo osvaja kad je domacin ,zbog kalkulantske i neagresivne igre je zasluzila poraz!

manuginobili

pre 7 godina

Nisam fan Ronalda ali drago mi je da se ovako zavrsilo,voljeli ga ili ne ali morate postovati njegovu volju i posvecenost fudbalu,uvijek je tu za reprezentaciju i vidi se koliko mu je stalo!...mogli bi ovi nasi manekeni nauciti nesto od njega..neka samo nisu odvratni Francuzi osvojili,Portuagalci su uvijek tu negdje medju najboljima-zasluzili su da osvoje jedno veliko takmicenje.

Mario Ri

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Ronalda, ne mogu da opisem!!! Nego ja sam ostao zapanjen necim drugim. Ona situacija nakon 120 min kada Pepe povraca od napora! Kakva borba! Sve cestitke Portugalu!

Liverpool Man

pre 7 godina

Kako me nerviraju ove curice sto skinu srebrnu medalju cim im je covek uruci.Pa neko bi ubio za tu medalju a ovaj je skida odma.Nezahvalnik jedan.Ne bi mi igrao vise pa ne znam sta da je.

Mrle

pre 7 godina

Karma je cudo kako je Grcka otela EP u sred Lisabona iz jednog suta u go, i Francuska otisla na SP ne regularnim golom Anrija protiv Irske sad je sve doslo na svoje mesto. A da su ocajne ekipe i jedni i drugi jesu nije mi jos jasno kako su ovi prosli Hrvate a jos mi cudnije kako su Francuzi tukli Nemce izgleda da je moralo ovako.

Solunac

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva

Nikolai Valujev

pre 7 godina

Vamos Portuga! Bez poraza do finala, i pobeda u finalu protiv favorizovanog domacina. Tako se bori za svoju zemmlju. Neka uce nasi starletani.

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

tigrimigri

pre 7 godina

E sad svi za Portugal!!! Koliko god da je ovaj zalizani ufuran ne volim nepravdu. Pa dokle vise, ovo je tako providno!? Nema tu fudbala ni za lijek.

dzoni gitara

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??

ODLICNO

pre 7 godina

Sta je problem?

Jel su bolji od Francuske? Naravno da jesu, inteligentniji su, ne jure da se dokazu, igraju za sebe, da pobede, i opet isto, na kraju, u produzetku zabiju.

Francusi umisljeni, misle da im je pobeda tu, domaca publika, teren, sve, samo da pobede jelte..Uf sto volim kad se domacin tako ispali.

Na stranu sto je Portugalija mala zemlja, kao Srbija, to im je jedini sport, zive za to, uvek cu navijati za njih ili nekog ko igra protiv Nemacke, Francuske, Italije, Engleske, umisljenih belosvetskih mangupa, koji misle da je svet njihov, mislim na navijace, javnost, medije.

Mnogo mi je lepo bilo i kad su Hrvati poslali Italijane kuci, u Torinu, juce, ajd sto su Hrvati, ali volim kad male zemlje, otpisane, pomrse konce velikim nabedjenim lopovima.

carlito

pre 7 godina

ako juve proda pogbu za 100 mil ili vise,bice to najveci posao u istoriji sporta.za ovo drvo uzeti tolike pare,to je umetnost.ako on vredi 100 mil,koliko vrede grizman,koman i marsijal?

BoB

pre 7 godina

Koliko bi znacilo Francuskoj da im je igrao dominantni Bobi Marjanovic umesto ovog Grizmana ili Zirua.. Sigurno bi pobedili, ali nazalost presudila je sujeta selektora Francuske.

Doktor

pre 7 godina

I bi SVETIONIK!!!Tamburiks pogodio!!!Prvi put u zivotu sam navijao za anti-fudbal ali namernu kasapnicu ne zelim da gledam!A ja da sam Dimitrije cuvao bih se iduce sezone u Midlzbrou, Halu i po slicnim mestima...tamo nisu neke plate...

Zvonko

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!

Razumihin

pre 7 godina

Cujte samo ove dve himne, kako su energicne i nadahnjujuce, dizu adrenalin...a onda se setite nase. Pasivne, turobne, mlitave, spore, kenjkave...moli se bog da pomogne mucenicima..

Bojan Todorović

pre 7 godina

Izrazito mi je antipatičan i ne cenim ga ni upola od onog koliko ga kuju u zvezde, ali baš ovako da završi takmičenje..... bi mi ga žao iskreno. Šteta, baš šteta.

bucko

pre 7 godina

Ne volim Ronalda i portugal,al posle ove kukavicke igre francuza stavio sam 27ipo dolara da ce Portugal dobit u produzetke,kvota 10,nije lose :)

Dada

pre 7 godina

Gde su sada oni koji non stop spominjaju teorije zavere, u fazonu : Francuska mora da osvoji prvenstvo zato sto su domacini, te sudija, te ono, te ovo..., hahaha

bobo mk

pre 7 godina

Portugalija je postala prvak samo radi odlične odbrane. Eder heroj nacije.
Onaj mali Rafael super izvodi slobodnjake, al ne može od Ronalda.

rimtu

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

ajde ne glumi tu Frojda sa buvlje pijace, naucite vise jednom, ne pisu sve komentare jedni te isti ljudi.

Nepravda Europskog prvenstva 2000-e

pre 7 godina

Abel Xavier likes this. Portugal napokon osvojio nešto nakon više od dvadesetak godina sasvim solidne igre i nakon dvanaest godina od sramnog poraza od grčkih smorova i dosadnjakovića. Na Euru 2000-e su nadigrali Francuze, a večeras se konačno osvetili. (Pazite face u Pepea, k'o da je frajer na drogama, lik povratio maloprije, oči mu "daleko", kao da je u transu! :-D ).

Dkl

pre 7 godina

Koliko sreće imaju Francuzi,laka grupa pa u nokaut fazi Irska i Island i osakaćena Nemačka koja se klala sa Italijom(Gomez,Kedira,Humels,Boateng) i onda povreda Ronalda u roku od 10 minuta...

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

sad je svima jasno zašto Mažic ne sudi meč.Ovo je ono očigledno navlacenje.Ubise Francuzi po nogama a od žutog nigde.Katastrofa

Navijac

pre 7 godina

Ne razumem kritiku da Portugalija nisu pobedili u grupnoj fazi
Ali nisu ni izgubili. Momci se posteno bore.Francuzi su bilo ocajni protiv nemaca

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je start na Ronalda sraman,a jos sramnije je to sto sudija nije nista svirao ! Ne volim Ronalda ali ovo sta su mu uradili je zaista sramno!!!

ticroo

pre 7 godina

Najdosadnije finale najlošijeg EP ikad! Nisam verovao da može dosadnije od Španija - Holandija 2010. ali eto, svako je dno izgleda pomično. Nijedan tim nije zaslužio trofej. Poraz fudbala u svakom smislu.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Presrecan sam bukvalno! Portugalija je mnogima licila na Italiju, tako da normalno da imaju moje simpatije. Sjajna ekipa, odlicni potezi selektora. Ronaldo svima da kupi po Ferari, momci su izginuli. Pravda je pobedila. Ronaldo je veci od Mesija, i to je gotovo, sad Maradona opet moze da bude najbolji svih vremena.

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

VUK

pre 7 godina

koja brutalnost.. namerno.. iz drugog plana.. mučki sa strane .. vrhom kolena u bočne ligamente.. treba u znak protesta prekinuti gledanje prenosa.. da padne gledanost.. i da stoka izgubi pare.. koje ciganisanje.. nek im daju pehar pre prvenstva..

nego

pre 7 godina

Voleli ga nevoleli kada vidite igraca njegovog kalibra kako navija, raduje se i place, ne mozete a da ne uporedite Ronalda sa ovim nasim sarlatanima, pozerima i nesposobnjakovicima, kojima se sve u vezi reprezentacije svede na to da se pojave u automobilima od milion eura i odeci od pola miliona kako bi njihovo selo videlo da su uspeli u zivotu.

veliki strumf

pre 7 godina

Portugal osvojio EP na gotovo isti nacin na koji su nasi U20 osvojili Svetsko prvenstvo prosle godine: sve na produzetke, penale... Legitimno, nema sta, ali Portugal definitivno nije medju top 4 reprezentacije u Evropi, kao sto to nije bila ni Grcka 2004, ni Danska 1992. godine, koja se nije ni kvalifikovala za to prvenstvo. Ocigledno da na EP mogu da se ocekuju brojna iznenadjenja, i ona nisu bila retka u proslosti. Portugal je u proslosti definitivno imao mnogo bolji sastav nego sto je ovaj, koji je objektivno sasvim prosecan. Osim Ronalda, Nanija i sjajnog golmana Rui Patrisija koji je njihov ubedljivo najbolji igrac bio na prvenstvu, tu nema nekog vrh igraca (Kvarezma bio na klupi veci deo takmicenja). Objektivno, Portugal je u vecini meceva, pa i veceras, bio slabiji protivnik na terenu, a nekako se dogegase do titule...

jelen123

pre 7 godina

Najruznije finale ikada!Francuska koja je imala najlaski moguci zreb (sem Nemacaa) i Portugal koji je prvak a dobio je jednu jedinu utakmicu na celom prvenstvu (90min)...Razocaravajuce finale i novi sistem takmicenja..

neutralni felsh

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!
(Sl, 10. jul 2016 22:27)


ajde da ne dramimo, niti je ono bio toliko jak start, niti je ronaldo ozbiljnije povredjen... ova povreda je pre posledica toga sto je ronaldo evidentno preforsiran cele sezone.

Jagodinac

pre 7 godina

Сећам се Роналдове изјаве пред почетак првенства:" Нисмо фаворити али није била ни Грчка 2004."

Владо Бања Лука

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.

platimi

pre 7 godina

onako na finjaka pogurali Francuze protiv Nemaca, evo danas opet, start nad Ronaldom ni zuti, i start nad Kvarezmom, pustio Klatenburg prednost.

dragan

pre 7 godina

Odmah se videlo da je onaj divljacki start na Ronaldu za zuti. Bolje da je Mazic sudio. Zato pravila u fudbalu nisu dobra jer ne stite igrace od povreda izazvanih brutalnim startovima.

....

pre 7 godina

Kako lose prvenstvo.Nikad lakse namesteno da francuska prodje ovako daleko.Da li je moguce da ljudima stvarno nista nije cudno gledajuci jos od cetvrt finala????

Mirko Zg

pre 7 godina

Eto im Klatenburga pored zivog Mazica. Ni prekrsaj na Ronaldu nije svirao. Fuj!!! A sta reci za ove Francuze, ne bih se cudio da je ovo nad Ronaldom bilo smisljeno!

my way

pre 7 godina

Просто је невероватно да на Роналду ни прекршај није суђен, камоли више него заслужен жути картон за Пајеа! Ето ко је добио да суди уместо Мажића, а и још неких бољих судија које сам гледао на овом првенству. Сантос је направио невероватну глупост вађењем Санчеза, Едер је требао да уђе уместо неког другог, а било је кандидата од Силве нпр, па још бар двојице.

Sl

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!

Brko

pre 7 godina

Budimo realni, najgori šampion Evrope još od Grčke, bili su gori od Mađara,od Hrvata, od Poljaka i od Francuza u ovom finalu i na kraju slave, eto to je draž koju donosi fudbal da i gori može da pobjedi, nije da mi je drago ali dešava se

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Brazil pre 18 godina na istom ovom stadionu (mislim da je i napravljen za SP 1998). Ajde sad malo ovi pravi Portugalci da se pokazu bolje :)

xyz

pre 7 godina

Francuzi su najveci cigani, prostaci i balavci koji postoje. Prodaju maglu celom svetu i stvaraju kolonije oduvek. Ma napred Portugal, idemo sad do pobede srpskim inatom bez Ronalda !!! Srcem breeee !!!

Nebojša

pre 7 godina

To bre to i to ne što je Portugal pobedio navijao sam za Italiju ili Nemačku da osvoje nego što je Francuska izgubila još mi je draže što ni gol nisu postigli.

Top

pre 7 godina

Ovo gubi svaku smisao. Ne volim Ronalda, ali bre pustite nas da gledamo fudbal. Secam se Ronaldinja kad je bio na vrhuncu i kad je igrao najlepsi fudbal pojave se neandertalci tipa Pepe-a koji cim primi loptu naprave faul i izvrnu ga na glavu. Tad sam na neki vreme prestao da gledam utakmice jer nijedan napad nije mogao da se zavrsi bez faula. Treba uvesti pravilo da se posle 5 faulova sutira penal, pa da vidite kako igra moze da bude lepa.

Antisha

pre 7 godina

Večeras je bila još jedna u nizu proslava poraza na balkanu, točnije u Hrvatskoj...ovog puta su saznali da su izgubili od Europskih prvaka Portugala.

Kole

pre 7 godina

Selektor Francuske juče "još niko nije pronašao recept za Ronalda". Početak utakmice, Paje odneo Ronalda i ovaj se jedva kreće. Odlično rešenje.

Kol

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu treba stvarno neka ozbiljna magija pa da odigras maltene sve utakmice nereseno i da uzmes titulu :-D ! Drago mi je da Francuzi nisu pobedili ali realno kada se sve pogleda dosadno prvenstvo jedino mi je Island bio zanimljiv ali to je jer su potomci Vikinga!

Doktor

pre 7 godina

Hahaha,"doveo brod do svetionika"!Mornar nisam al kad neko brod dovede DO SVETIONIKA mislim da se putnicima vice da treba da skacu s palube! Posle one namerne svinjarije nad Ronaldom nadam se da ce Tamburiks biti u pravu!!!

За разне српске Адеме

pre 7 godina

Е мој Адеме. Онако се пева химна. И белци и црнци и хришћани и муслимани држе се заједно и сви углас певају химну... Поштуј себе па ће те и други поштовати.

20 kinte

pre 7 godina

@realni dok za Portugal igraju sve sami Arijevci, od Kvarežme, preko dečka Badr Harija do centralne linije i momka koji zašinu golčinu. Ne lupetaj. Sve zapadnoevropske selekcije imaju igrače potomke iz svojih kolonija. Pogotovo je interesantna Portugalija jer tamo Brazilci po automatizmu mogu da uzmu dvojno državljanstvo.

Voip

pre 7 godina

Da je osto Ronaldo na terenu Portugal bi sigurno izgubio. Ovako imaju sanse posto ce vise delovati kao tim. Ko Zvezda bez Piksija. Steta zbog Ronalda, veliki je to igrac i sportista. Napred Portugal!

Boj@n

pre 7 godina

Za ovo je kriv Klatenburg jer je dozvolio onu divljacku igru odma u startu sto su francuzi lako iskoristili, Mazic je za njega Pierluidji

Njonjavo - Jovanča M.

pre 7 godina

Sportske mečeve uglavnom gledam sa isključenim tonom - zbog komentatora. Šteta što ne postoji opcija na tv-u da se isključi samo glas komentatora.

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Počišćen je sa namerom. Sudija nije čak ni faul svirao. Kao i na utakmici sa Nemačkom i danas sudija dozvoljava grube startove ali, samo Francuzima. Niko ne ume da upropasti utakmicu i lepotu ovoga sporta kao sudije. Naravno, uvek postoji šansa da se sudjenje veštački predstavi kao nepristrasno. Jednom se dosudi slobodan udarac ili jedanaesterac za Francuse a onda se svira desetak bezveznih udaraca za Portugal. Na kraju se stiče utisak da je sudija, čak, bio na strani Portugalaca. Očito je da Francuzi moraju da pobede. Da li će Portugalci to dozvoliti ostaje da se vidi. Navijam za Portugal, možda baš zato što nas nikada nisu voleli kao Francuzi.

zuba

pre 7 godina

Pepe je kao i Ronaldo osvojio Evropu i u klupskom i reprezentativnom takmicenju. On je komandovao odbranom koja je ipak izdrzala put do finala i samo finale. Zasto se i on ne prezentuje kao osvajac duple krune u Evropi. Bravo Pepe

rođa

pre 7 godina

Ova pesma "seven nation army" toliko smaaaaraaaa da je to neverovatno. A primetio sam da se na nju naročito pale Francuzi i puštaju je kao blesavi kad njihovi daju gol...

bbr

pre 7 godina

Kriger...ono kad mi iz Srbije prozivamo reprezentaciju Hrvatske koja je istresla Spance bez par kljicnih igraca,bila prva u grupi i ispala iz nokaut faze slucajno od Portugala,ai se secamo jedino onog SP kad nas je vodio Antic i napravio junacki rezultat,poslednje mesto u grupi sa Ganom i Australijom.

Dkl

pre 7 godina

Na momente bi se reklo da je ovo šahovski meč, sa publikom koja sme da navija''. Veliki Aca Stojanović!
(San Antonio Spurs, 10. jul 2016 23:05)
Posle toga "Santos pomera svoje figure"
LEGENDA

Drake - Hotline Bling

pre 7 godina

Veceras pobedjuje fudbal. Magija Pogbe, Grizmana, veterana Evre... Veceras je kraj sreci i provlacenju, veceras Francuska slavi. Allez, France!

Pegone

pre 7 godina

@Kad igra nikad jaca hrvatska buuuahahah…ahah a...
(KRIGER, 10. jul 2016 20:13)
Preterujes ,ne volim komsije ali su bolji od nas! Pitam se sta rade nasi manekeni?Jedinu postenu utakmicu su odigrali na gostovanju u Tirani !!!
Nadam se nerjesenom zbog tiketa i penalima i pobedi Portugala za CR !!

presheva

pre 7 godina

ovo je zalosno kakav faul napravi payet on zna tacno da levo koleno povredjeno ke cr i tu direktno faul cist nema ni zuti a za takvi fauala dalo se i crveni kartona posle nemacka bio sam pisao ako nece francusku oce sudiju

GOXY78

pre 7 godina

Mozemo voleti ili mrzeti CR7 to je licni stav svakog navijaca,ali moramo svi odati pocast kako ovaj momak voli fudbal,taj covek zivi za fudbal,za rekorde,zaplakati zato sto moras da napustis utakmicu i to pred tolikim auditoriumu i da te nije stid je prava stvar.Mozda je sebican,egoistican voli sve za sebe ali veceras kad je izlazio iz igre je potvrdio da je covek sa mnogo emocija.

akajea

pre 7 godina

Navijajte vi za Francusku, bombardovat ce vas oni opet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rx, 10. jul 2016 21:34)

Ja navijam samo za sebe.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Zao mi je Ronalda sto nece moci zavrsiti utakmicu. Volili ga ili ne i god mislili o njemu, ipak je on pravi sportista. Nije isto bez njega

Stevan

pre 7 godina

Koliko glup moraš da budeš da ne shvataš jednu prostu stvar-Evropso prvenstvo u fudbalu se ne igra za široke narodne mase nego za svoje navijače. Dakle u prevodu-Ronalda, Pepea, Quaresmu i ekipu boli patka što Vi niste uživali i što mislite da su nezasluženo osvojili titulu i što kažete da je ovo bruka, jer pogodite šta-oni su uživali, i oni su presrećni i čitav Portugal je ponosan na njih i cela nacija je večeras srećna a za ostale ih boli ona stvar a posebno za to šta misle Srbi čija reprezentacija nije ni učestvovala na EP!!!

323

pre 7 godina

Na ostru igru treba Portugal da odgovori na isti nacin ali u granicama dozvoljenog. Ne sa ciljem osakatiti igraca. Cvrsto. Igraju dosta meko, sporo i dugo drze loptu. Ako je Francuska bolji tim to nisu pokazali. Posed lopte ne znaci nista. Sudija veomalos.Sudi domacinski. Lose prvo poluvreme.

cvc

pre 7 godina

@kriger lagano kompleksi su čudo... hrvatska tj domagoj vida je imao 3-4 sanse i ostali ima vremena doci cemo na svoje.. ;) uzivaj u gledanju hrv svaki put

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Ne znam da li je subjektivan doživljaj ali čitavo prvenstvo mi je nekako čudno, razvodnjeno, nešto fali.Možda zbog većeg broja učesnika, mada ne vjerujem da je to...Čestitke Portugalu....

dzeks

pre 7 godina

Kako god da se zavrsi,moze se konstatovati samo jedno.A to je da se smanji pritisak i pljuvanje po nasoj reprezentaciji.Ocigledno je da smo imali najtezu grupu u kvalifikacijama i Portugal i "Francuska" su bili sa nama u grupi.:)Pa posle neka neko nesto kaze:)

Vuk

pre 7 godina

Gledao sam pažljivo e.p i mogu reci na zalost da su juznoamerikanci za 2 novoa iznad.Nije ni čudo što su deklasirao evropu sve ukupno na svetskom.Msm kada se pogledaju sve ekipe,ne dominacije jedne tipa Nemačke.Ko god da osvoji nije zaslužio,ovaj euro je antifudbal i svaki iskreni ljubitelj sporta je razočaran..Ne volim Ronalda,ali i mn je bilo teško i velika šteta.

ama bre

pre 7 godina

Eto, čim nema KristijAna Ronalda, odma pobeđuju! Inace pobednik je reprezentacija koja je među najgorim na prvenstvu. Nisam navijao za nikoga u ovom finalu, moj favorit je ispao još u osmini ali..Iskreno i bez emocija mislim da nisu zaslužili!

Vracarac

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57) a izvini, kako je to otklonjena? Jedan je Diego.

Pedja

pre 7 godina

Stvarno se dešavaju čuda na svakih 12 godina.1992-Danska,2004-Grčka,2016-Portugal bez Ronalda u finalu,znači euro 2028 osvaja Srbija.

Kole

pre 7 godina

Nadam se samo da sudija neća da navlači na francuze, kao što je to bilo u polufinalu. Možda jeste bio penal za Francusku, ali koliko samo prekršaja nije svirao za Nemce ?

Bane

pre 7 godina

Nemam dovoljno dobar vokabular da opisem koliko je ovo uzasno prvenstvo , dosadno i nikakvo ! I jos ce portugal koji igra antifudbal da osvoji ! Zaista smesno

Bane

pre 7 godina

Zabraniti klincima ulazak na ovaj sajt, tacno primetis da je fan kristine iz aviona se vidi kako ga brani i izmislja neke teorije zavere haha

Janko

pre 7 godina

Pajet u koleno Ronalda, Umtiti gazi Kvarezmu, gazi Nanija, Sisoko cisti Pepea, ni jedan zuti karton.
(dr ndoje, 10. jul 2016 22:11)

Sta nas boli uvo, mi navijamo za Francusku ...

Tereza

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa....
(Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Ti misliš ??? hahahahahahaha.......

djole

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem kako ovaj Aca komentarise utakmicu. Ocaj, covek ne moze ispravno dve recenice da sklopi, plus tona glupih informacija.

Bojan KG

pre 7 godina

Čim je Ronaldo izašao nešto mi mirisalo da će Portugal osvojiti - da će to još više motivisati ekipu. Volim što je Portugal osvojio titulu iako iskreno celo prvenstvo igra im je neubedljiva - što rekoše mnogi ovo je kao nekad Italija. Prvenstvo u celini loše, nema driblinga, lepih akcija, samo suvo trčanje ali valjda je to moderan fudbal. Više driblera i nema.

Brondby

pre 7 godina

Nikoga ne vrecam imam prava na komentare zasto lecite frustracije na meni koji vam je bre kurac imam prava na komentare stop diskrimoinaciji

Mane

pre 7 godina

Bože, koliko vernika, ali bukvalno vernika ima Aca Stojanović! Sad se još vređaju kad neko kaže da bi isključio ton zbog bilo kog komentatora, jer kako to da su svi loši, pa Aca je tako duhovit, tako nadahnut, tako ima poetične najave. Imam novost za vas, Acisti, svaki osnovac može da napiše ono što Aca izgovara, ali ih je blam.

presheva

pre 7 godina

nadam se da ce biti jedna lepa utakmica iako igrace pazljivo i jedni i drugi a bice zanimlivo koja ce reprezentacija drzati posed lopte jel obe igraju kontra portugal mozda nije nazasluzeno u finale al i francuska bas nesto bolja nije bila navijam za portugal jel mislim dosta je tri polufinale francuska dobila od portugalca a bilo bi lepo veceras da slavu u francusku portugalci

gubin

pre 7 godina

Skoro sam i ja zaplakao veceras,kad sam video Ronaldove suze..Covek,kome je Bog dao talenat i mogucnost,da uz taj talenat,zaradi i veliki novac i koji nije zadrzao samo za sebe,vec ga nesebicno deli i pomaze drugima,pogotovo bolesnoj i siromasnoj deci,zasluzio je da mu Bog uslisi i tu preostalu zelju,da slavi veceras uz svoj narod i svoju zemlju..To sam videoonog trenutka,kad je onaj leptir sleteo ka njemu..Ziveo svojoj majci i ostani takav,kakav jesi..

kolecz

pre 7 godina

aj sad malo realno,po prikazanoj igri portugalija je igrala ubedljivo najgori fudbal,niko ne moze da gleda ono,evo ja njihove utakmice nisam pratio,nema sta da se gleda,vidi ,ronaldo celo vece samo kmeci ali...na drugoj strani francuzi,ekipa koja samo kuci osvaja titule,unapred proglaseni pobednik,dogovor iz svlacionice da povrede plachmm :-) ronalda .....ipak sam navijao za prvenac ! :-)

Crna Mamba

pre 7 godina

Kakav god da su igrali fudbal zasluzeno su osvojili prvenstsvo...citam nisu nikog pobedili....pa ljudi nisu izgubili ni jednu utakmicu...borili su se kao lavovi...To je danasnlji fudbal...80% ekipa u danasnjem fudbalu igra takvu igru..zatvoriti prilaze golu a u napadu sta urade...Patrisiio junak...Nani odlican...Eder sjajan i neracunajuci gol...
Neka momci slave ...zasluzili su...

brufen_od_400

pre 7 godina

zlatna lopta ove god ide penaldu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaiser, 11. jul 2016 00:57)

Jok,pesiju će,kao i 2010te i 2012te.

Miki Grom

pre 7 godina

Igra se finale EP a Aca priča o nekom jatu leptirova koje se uzmemirilo Hahahahahah da li smešnije ili tužnije ni sam ne znam Hahahahah :D

kalimero

pre 7 godina

portugalci standardni ...sve odigrali na povuci-potegni...a trikolori ocajni...ovako jadne ove nisu u stanju da dobiju...za obe ekipe je ovo finale vise nego sto su zasluzili....punooooooo viseee

boki

pre 7 godina

Mnogo puta u istoriji su portugalci igrali prelep fudbal i ostajali negde u.polufinalu zao mi je samo sto legendarni Euzebio to nije docekao.

E

pre 7 godina

Cestitke Portugalu, zbog ovoga je fudbal najbitnija sporedna star na svetu a posebno mi je drago zbog Ronalda sto sad pored lige sampiona u dva razlicita kluba ima i titulu sa reprezentacijom sto ga cini boljim igracem od doticnog gospodina, koliko mu je sve ovo znacilo pokazuju silne suze pre i posle, koliko covek zeli da bude najbolji i koliko mu je stalo do onoga sto radi je prosto zadiviljujuce i mislim da uopste vise nema potrebe da ga kritikuju oni koji to rade

nemam pojma tip

pre 7 godina

Po meni potpuno nezasluženo...ceo turnir se provlače(Samo 1 pobeda u 90min)Francuska je mnogo više pokazala...bili su bolji u finalu ali na kraju se desilo to što se desilo...ali ipak čestitam na osvojenoj tituli

ken

pre 7 godina

Najbolji fudbal na ovom, po prikazanoj igri inace najgorem EP do sada, imali su Nemacka, Hrvatska i Spanija. Bar jedan od njih je trebao biti u finalu

rajko

pre 7 godina

Ovdje su neki govorili kako Ronaldo ne može ništa da osvoji jer ima loše saigrače.Ne znam šta će reći poslije ovoga.I Argentinci ako budu igrali bez Mesija prioje će nešta osvojiti nego sa njim.Ni Šveđani bez Ibrahimovića neće biti gori.Jedan je Maradona.

Mobutu Sese Seko Mvzabanga

pre 7 godina

Najdraže mi je što nema nemaca. Kad njih nema i ''nemačke reprezentacije'' tipa Ozil, Kedira, Mustafi, Kan, Gomez, Boateng.... svejedno mi je ko je prvak Evrope.

Vidji

pre 7 godina

Kakav kerovski start Pajea! Sad navijam za Portugal. Mrzim namerno povredjivanje protivnickih igraca!
(Mikan, 10. jul 2016 21:33) Strasno! O Boze! Navikli vas na balet ocigledno...

Optimus

pre 7 godina

Nisam na strani ni jednog ni drugog, ali je Ronaldo ocitao lekciju Mesiju iz upornosti, patriotizma, sportske kulture, borbe i kojecega jos. Tolika energija i vera sa realno autsajderskom ekipom u odnosu na Argentinu, kapa dole. A Lionel vec odustao sa 29 i jos hoce da ga svi mole, verovatno je i bolji fudbaler od Ronalda ali sportista sigurno nije !!!

Miki28

pre 7 godina

Bravo za Portugal i mogu reci da su me skoro obradovali kao da je Srbija uzela! Mnogo se navlacilo za Francuze a nista posebno nisu pokazali... Veceras nisu smjeli da napadnu a da jesu ne sumnjam da bi bilo bar 2:0 za Fra ali mi drago sto nisu! Portugal je imao jasan plan a posebno posle povrede Ronalda i isplatilo im se... Sto se tice Ronalda, bravo majstore! Zasluzio si i sad uzivaj u odmoru, nadam se da nije neka duza pauza ali znajuci tebe brzo ces se vratiti... Siiiiii

Stara kuka

pre 7 godina

Portugal ili Portugalija kako god je fudbalska zemlja,tri velika kluba,mnogo dobrih igraca kroz istoriju.Sada isto imaju pravi takmicarski tim.Igraju pametno.Vezni red sjajan,odbrana cvrsta.Sta bi tek bilo da imaju extra spica.Poslednjih 15 tak godina titula prvaka Evrope 2016,finale EP 2004,polufinale SP u Nemackoj 2006.

Robin

pre 7 godina

Zasluzeno ljudi koji u poslednjih 4 od 5 prvenstava Evrope stignu do top 4, uvek im je falilo nesto malo,poraz u utakmicama u kojima su bili boljista reći za ono protiv Grcke i publika,drim tim ne nesto jak protivnik gde je rezultat trebao biti jedno 7:1 a ne 0:1 ali jednostavno nije htelo. Sada kada je sportska javnost najmanje ocekivali od njih, njima su se kockice slozile.

skoba

pre 7 godina

Svaka čast na prvom mestu, Rui Patrisiju, doktorska partija danas. Navijao sam za Portugal, ne mogu da objasnim zbog čega, bili su mi odbojni od kad je Skolari udario Dragutinovića, ali nekako su mi manje odbojni od Francuza bili večeras, koji su imali 5-6 startova na skočni zglob i koleno

dragan

pre 7 godina

Francuska mnogo losija nego protiv Nemacke . Mozda su se vec videli kao sampioni i stoga delovali lezernije , sporije , nedovoljno konkretnije , bez agresivnosti i nekako mlako i mlitavo. Portugalija je s druge strane bila i agresivnija i jaca u duelima i konkretnija , stabilnija . Kao da su vise hteli tu pobedu .

đura

pre 7 godina

Realno je Portugal jedna od tradicionalnih fudbalskih sila (uz Brazil, Italiju, Nemačku, Argentinu, Francusku, Holandiju, Španiju + Urugvaj + Engleska) i drago mi je da su konačno i zasluženo uzeli svoj prvi veliki trofej!

navijac

pre 7 godina

@Onaj divljacki start na Ronaldu je odredio tok meca i pobednika. Karma je cudo.
(dragan, 10. jul 2016 23:49)

Upravo tako. Da je Ronaldo ostao u igri, Eder najverovatnije ne bi ni ulazio posto igraju na istoj poziciji.

neko

pre 7 godina

Najlosije prvenstvo koje sam ikad gledao. Grozan fudbal. Ovo prosirenje broja ucesnika je razvodnilo kvalitet. Tri reprezentacije su nesto pokazale u prvoj fazi, ostali nista. Na kraju osvoji Portugal, ni kriv ni duzan, sa jednom pobjedom u regularnih 90 min.. Grci 2004- te, Porto u Ligi Sampiona i Portugal 2016-te, sampioni koji su igrali najruzniji fudbal.

neko

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

Bravo za komentar .

iggy

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa.... (Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Neko je izgubio na EP-u od sampiona, a neko u kvalifikacijama. je li i vama sad lakse?

Maro

pre 7 godina

Santoš je mag,od ovakve limitirane ekipe izuzev Ronalda i Pepea on napravi prvake,šta bi tek napravio da mu je u ruke dati talentiranu Hrvatsku koja je taj isti Portugal stavila u džep.

Deki

pre 7 godina

kako vrlo brzo postane nebitno i ko je ucestvovao i kako je igrao u kvalifikacijama, i kako u grupama, te drugom krugu. Jedino se pamti pobednik cak ne ni drugoplasirani. To je realnost fudbala

rango_unchained

pre 7 godina

Car Ronaldo, nema sta. Uvek mi je bio drag, covek ima takav polet, takvu glad za pobedom, želju, svaka cast. Hvala portugalu na parama, kvota na njih bila 30, vuk srecan i ovce na broju kod mene

Matas

pre 7 godina

Nemci su i za vas i za domacine kraljevi za fudbal.Sudija je pomoogao Francuskoj i zato su Nemci ispali.Cestitam Ronaldu za titulu i u Ligi Sampiona i titulu prvaka Evrope.

Niko

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??
(dzoni gitara, 10. jul 2016 21:38
Oni su 110 % Francuzi koliko si ti dzoni gitara!

YNWA

pre 7 godina

Pratim fudbal od 1988. kada je Van Basten onim volejom sebe i Holandiju lansirao u orbitu!
Od tada,ali i pre toga fudbal je rezirao mnoga iznenadjenja...Ali ovo?
Uvek navijam za autsajdere,ali nisam mogao da podrzim Portugal.
Zasto?
Jedna pobeda (u regularnih 90') i 6 neresenih za trofej evropskog prvaka?!
Grcka reprezentacija iz 2004. sa limitiranim talentom ali sa spartanskom hrabroscu i disciplinom je zasluzeno osvojila Euro (bez obzira na anti fudbal-daj gol iz prekida pa parkiraj autobus).
Grci su bar pobedjivali u odnosu na Portugal.
Ali ovo sto je UEFA uradila na ovom prvenstvu je sramotno!
24 ekipe (50% Evrope) bez atraktivnosti sa najmanjim prosekom postignutih golova i besmislenim sistemom takmicenja!
Polako ali sigurno,koncepcija takmicenja podsecace sve vise na NFL ili NBA.
Ziv je fudbal-umro nije!

trankilo

pre 7 godina

Koliko god ljudi ne voleli Ronalda i njegovu druzinu oni su tokom celog turnira pokazali kako se gine za svoju zemlju i svoj tim za razliku od naturalizovanih "Francuza" i "Nemaca"...

stanke

pre 7 godina

Žao mi je hrvatske i komšija, umesto portugala večeras su oni mogli slaviti veoma lako.. portugal je ovo dobio na guzove što bi rekli

FanCZ

pre 7 godina

Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)

Verovatno ti nisu javili, Ronaldo nije igrao večeras od 24og minuta, a do tada nije pipnuo loptu.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Portugal je Ronaldo , meni antipatican ali slidam kapu za svaki potez na terenu i koliko fudbalskog umeca ...ovako navijanje samo mi je jos vise porastao u ocima..

Victorinox

pre 7 godina

Ovu je utakmici izgubio selektor. Pogba je postavljen na mesto na kome ne utice na ofanzivu i do kraja ostao pozadi. Ne mogu cudom da se nacudim, izbacio ga potpuno iz igre.

Tolle

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!
(Zvonko, 10. jul 2016 23:56)

A kad je Grčka osvojilato je bila super igra.. Licemeri...

Stefan

pre 7 godina

Zasto je kristijano najveci svih vremena??? Zasto??? Zato sto je Portugal na ovakav nacin osvojio EP.. Bar 10 igraca su pred ronalda, primer: Messi, ronaldo zuba, rivaldo, ronaldinjo, maradona, krojf, zidane, iniesta, pele, xavi..

Jimmy Barka

pre 7 godina

Bice penali i nazalost Portugalci ce biti sampioni.Ako oni budu osvojili pehar bice jako nezasluzeno,ni na jednom mecu nisu dominirali.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Solunac, 10. jul 2016 23:57)

Мислим да је играо једну, али небитно, играо је СП 2014 и био најмање лош, зато га је и повео на ЕП Сантош јер нема кога. А овај гол је толико случајан да ти не можеш да замислиш :) Но, гол правде у сваком случају.

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

Kako su mi jadni igraci koji se mole Bogu,krste,kao zahvaljuju mu i slicno u toku utakmica... Isto i za navijace vazi. Pa u kakvog vi to Boga verujete ako smatrate da treba da pomogne jednima,a odmogne drugima? Sto mislite da je vasa molitva vrednija od one koju je odradio protivnicki navijac? Jadno.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Ne znam sta cini Kristijana najvecim fudbalerom svih vremena, trofeji? Nije to tenis pa da trofeji budu merilo individualnog kvaliteta. Pitaj bilo kog trenere koga bi vise voleo da ima u timu, Mesija ili Ronalda, svaki ce izabraniti Mesija. Svako ko malo bolje poznaje fudbal ili je bio fudbaler zna da je Mesi bolji i korisniji igrac. U Realu ceo tim igra da Ronaldu namesti sansu za gol, a u Barseloni Mesi igra za tim, asistencije, golovi, prekidi..... Koliko je puta mesi bio najbolji igrac godine, tu se gleda individualni kvalitet, a osvajanje EP ne moze Ronalda staviti ispred Mesija nikad.

Ivan

pre 7 godina

Bilo bi jos gore da su izgubili na penale od jedno od najgorih ekipa na prvenstvu.
Sto kaze Numero Uno : "Ako zelis pobediti ne smes izgubiti !"

zac

pre 7 godina

..potpuno ne zasluzeno!..nikada nisu bili ekipa a Ronaldo je toliko jadan da su im verovatno i pobedu dali samo da vise ne place..tuzno prvenstvo a jos otuzniji oni koji su (kao) ga osvojili..

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

Enriko KieZa

pre 7 godina

Portugal je zasluzeno osvojio, tu nema dileme i zbog borbe i taktike fenomenalnog selektora koji je pogodio sa izmjenama, ali i zbog istorije. Svaka cast iako nisam navijao za njih. Ali ono sto bih ja da se pitam uveo kao skoro pravilo u fudbalu jesu negativni bodovi za tim koji u 90min ne postigne gol. To bi ubrzalo igru i ucinilo je atraktivnijom.

xoa

pre 7 godina

Hrvatska je igrala možda najbolji nogomet kada pogledate sve reprezentacije i onda dođe portugal koji se zatvori i čeka priliku jednu jedinu u produžetcima i zabiju i prođu dalje... Jedan stoper Domagoj Vida je protiv ovog portugala imao 2-3 čiste šanse glavom da zabije gol, pa stativa pa ovo ili ono... ali sreću treba imati, portugal ju je imao i evo večeras... nisu zaslužili po igri proći grupnu fazu ali imali su sreću i to je to... žao mi je i Hrvatske i ostalih reprezentacija koje su nezasluženo ispale zbog ovog načina igre, ovo nije smisao turnira ali eto, izgleda je to sad tako i više nećemo gledati nogomet na turnirima nego ovo..

delboy_

pre 7 godina

Galijani decko niko nikad nece biti veci od Maradone,zapamti to .Nit je ovaj Ronaldo bolji od Mesija. To je isforisirana medijska prica i dualizam. Mesi je klasu iznad portugalca i verovatno nesto najblize el pibeu,al nikako iznad njega. Sto se tice samog finala,drago mi je sto su dobili portugalci,ne toliko zbog samih njih,nego zbog kukavickih francuza.Nisu zasluzili tituli ni jedni ni drugi,ali portugalci su ostavili srce na terenu i to im se isplatilo.Ukupan dojam je veoma los.Iz prvenstva u prvenstvo, kako svetsko,tako i evropkso,gubi se kult reprezantacije, igra se sve vise defanzivno,klupski fudbal,tj preduge sezone uzimaju danak, i jos kad dodamo razvodnjavanje kvalitete povecanjem ucesnika kako sad na euru,tako ubuduce na svetksom,dobijemo jedan veliki cirkus .fudbal je def izgubio dusu .Cestitke portugalcima jos jednom .

Shhhhh

pre 7 godina

Mnogo mi je drago zbog Portugala kao reprezentacije jer su nekoliko puta sa boljim generacijama bili na korak do titule i sada su konacno uspeli. Navijao sam za njih od pocetka. Bravo Portugal !

Kg30

pre 7 godina

Ahahaha...kaze neki ovde sledece: konacno je potvrdjeno,Kristijano najveci igrac u istoriji fudbala. Pa budalo jedna covek u igri bio 10 min I dva puta pipnuo loptu. Bolje da si napisao da jenajbolji trener jer je gurao I urlao na trenera Portugala I pravio se bitniji od onog jadnog coveka,sto svakako nije dozvoljeno protokolima. Fudbaleru se zna mesto gde je,na klupi alu napuderisani miE I van pravila. Sve u scenu losa utakmica,nezasluzena pobeda Portugala...nezasluzeno finale a kamoli pobeda. Anti fudbal je pibedio ali to je fudbal nazalost cesto pobede losiji. Aj sad portugalska manekenko nazad u Spaniju da se Barsa vezba na vama.

mihajlo

pre 7 godina

@Zvonko
Sta rece ostali, sudbina. Tako je Portugal izgubijo na EP kod kuce u finalu od Grka, koji su na slican nacin poatali prvaci, ma sta slican, ono je bilo sve samo ne igra. Odlican je bijo Portugal ;).

neutralni felsh

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.
(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)


sve si ti to izmislio.

saša

pre 7 godina

Grizman je u odličnoj formi još od LIGE Šampiona.Za Portugal se može reći da je nazasluženo u finalu./po meni su Belgija i Nemačka bile mnogo bolje/-Nadam se da će u vazduhu Žiru nadigrati Ronalda mada ako ovaj drugi zaigra konačno kako ume može da bude svašta-

Hamsik

pre 7 godina

Penaldo se mnogo usilio sa onim odvratnim izjavama i nepostovanjem protivnika,ali tu je Bog koji sve vidi i sad stvarno penaldi place.

sok tetrapak

pre 7 godina

Pa brate Galliani kako sam sebi nisi više dosadan pa proći će ti život u borbi tko je bolji Messi ili Ronaldo.Pa daj brate uživaj u njihovim igrama...znaš koliko je njih briga šta ti pišeš ovde, oces li 100puta napisat Ronaldo>Messi , daj odrastite više bit će vam žao kad odu u penziju oboje a vi ste se svo to vreme samo prepirali...

Nole No.1

pre 7 godina

Taj Cristiano je prepotenko a nekad ume da bude normalan,tako se obicno pubertetlije ponasaju cas placu cas se vesele...inace ponovo je dao najvise golova tj. penala ako se uopste penali racunaju.

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

asdf

pre 7 godina

Ok, jesu osvajaci evropskog prvenstva, ali ja njih ne mogu da smatram najboljom ekipom evrope. Nisu ni najbolja ekipa svog poluostrva. Nekako mi je bas los utisak celog prvenstva, kao i osvajaca istog.

Brontosaurus

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)
Hvala vam na glasu.
Pa kako si, stručnjače vajni, to zaključio?

qwerty

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!

Mesi zaista nema srece zbog Iguaina

pre 7 godina

Neko ima Edera u 1 finalu, a neko Iguaina u 3 finala.
Da su Pele, Maradona i Kristiano imali Iguaina nikad titulu ne bi osvojili!
Maradona je 1986. imao Brauna, Burucagu i Valdana u finalu (ta trojica su dali golove za Argentinu).
Uvek oko Mesija prave trougao, tj cuvaju ga 3 igraca.
Ovo EP je jedno od najlosijih EP ikada, po svemu prikazanom.
Pozdrav

drago

pre 7 godina

Vise srece nego pameti za Portugal. Bilo je zapisano inace bi mi sad bili prvaci.
Svi u Francuskoj su mi rekli da je ispao najbolji tim.

Cekam Rusiju

pre 7 godina

Umjesto polufinala i finala bolje bi bilo najbolje četiri reprezentacije spojiti u jednu grupu pa da igra svaka sa svakom - prvak postaje reprezentacija s najviše bodova ili najboljom gol-razlikom. Ne bi bilo produžetaka i jedanaesteraca, ne bi se igralo antinogomet čekajući grešku suparnika, ne bi dva žuta kartona na putu do polufinala imala toliki značaj. Ukratko, smanjile bi se šanse da pobjeđuju Grčke, Francuske i Portugali.

Марко

pre 7 godina

До овог првенства сам увек навијао за Португал јер су играли јако леп фудбал. Ове године су били баш лоши.

veder

pre 7 godina

Francuzima nije sudio Ricoli, taj je zakopao Nemce, i kad se svedu računi na kraju jedina ozbiljna reprezentacija je Nemačka, ovo sve drugo je vrlo slabo.

Stef

pre 7 godina

Ne razumem ove navijace Reala da igra Ronaldo za Albaniju oni bi bili za njih ,covek nije nista uradio celo Ep dao gol glavom Welsu dao tri gola Wolsburgu penal na kraju Atletiku i vec je najveci najbolji svih vremena .Portugal je osvojio Ep,Real je osvojio Ls sa namestenim zrebom Roma,Wolsburg,Sity

iggy

pre 7 godina

Hteo sam prvo da u kladionici da stavim 2-0 za portugal pa sam mislio da je to preveliki rezultat i realniji je 1-0 i zaboravi da odem u kladionicu, totalni izlapetis, sad je kasno da se kajem.

neutralni felsh

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41) 

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!
(qwerty, 11. jul 2016 00:10)


i ovde bih, nego mi neka budala od moderatora nikad ne pusti komentar ;)

Zvonko

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!

Razumihin

pre 7 godina

Cujte samo ove dve himne, kako su energicne i nadahnjujuce, dizu adrenalin...a onda se setite nase. Pasivne, turobne, mlitave, spore, kenjkave...moli se bog da pomogne mucenicima..

neutralni felsh

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!
(Sl, 10. jul 2016 22:27)


ajde da ne dramimo, niti je ono bio toliko jak start, niti je ronaldo ozbiljnije povredjen... ova povreda je pre posledica toga sto je ronaldo evidentno preforsiran cele sezone.

Drake - Hotline Bling

pre 7 godina

Veceras pobedjuje fudbal. Magija Pogbe, Grizmana, veterana Evre... Veceras je kraj sreci i provlacenju, veceras Francuska slavi. Allez, France!

floro flores

pre 7 godina

Toooo! OVO JE SUDBINA! Ovako je zapisano,samo sam cekao da vidim nacin! ZASLUZILI SU zbog svoje ISTORIJE!Francuska "sila"koja samo osvaja kad je domacin ,zbog kalkulantske i neagresivne igre je zasluzila poraz!

Janko

pre 7 godina

Pajet u koleno Ronalda, Umtiti gazi Kvarezmu, gazi Nanija, Sisoko cisti Pepea, ni jedan zuti karton.
(dr ndoje, 10. jul 2016 22:11)

Sta nas boli uvo, mi navijamo za Francusku ...

ama bre

pre 7 godina

Eto, čim nema KristijAna Ronalda, odma pobeđuju! Inace pobednik je reprezentacija koja je među najgorim na prvenstvu. Nisam navijao za nikoga u ovom finalu, moj favorit je ispao još u osmini ali..Iskreno i bez emocija mislim da nisu zaslužili!

BoB

pre 7 godina

Koliko bi znacilo Francuskoj da im je igrao dominantni Bobi Marjanovic umesto ovog Grizmana ili Zirua.. Sigurno bi pobedili, ali nazalost presudila je sujeta selektora Francuske.

Solunac

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva

jelen123

pre 7 godina

Najruznije finale ikada!Francuska koja je imala najlaski moguci zreb (sem Nemacaa) i Portugal koji je prvak a dobio je jednu jedinu utakmicu na celom prvenstvu (90min)...Razocaravajuce finale i novi sistem takmicenja..

Nikolai Valujev

pre 7 godina

Vamos Portuga! Bez poraza do finala, i pobeda u finalu protiv favorizovanog domacina. Tako se bori za svoju zemmlju. Neka uce nasi starletani.

Bane

pre 7 godina

Zabraniti klincima ulazak na ovaj sajt, tacno primetis da je fan kristine iz aviona se vidi kako ga brani i izmislja neke teorije zavere haha

Vidji

pre 7 godina

Kakav kerovski start Pajea! Sad navijam za Portugal. Mrzim namerno povredjivanje protivnickih igraca!
(Mikan, 10. jul 2016 21:33) Strasno! O Boze! Navikli vas na balet ocigledno...

dzoni gitara

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??

Hamsik

pre 7 godina

Penaldo se mnogo usilio sa onim odvratnim izjavama i nepostovanjem protivnika,ali tu je Bog koji sve vidi i sad stvarno penaldi place.

Dada

pre 7 godina

Gde su sada oni koji non stop spominjaju teorije zavere, u fazonu : Francuska mora da osvoji prvenstvo zato sto su domacini, te sudija, te ono, te ovo..., hahaha

manuginobili

pre 7 godina

Nisam fan Ronalda ali drago mi je da se ovako zavrsilo,voljeli ga ili ne ali morate postovati njegovu volju i posvecenost fudbalu,uvijek je tu za reprezentaciju i vidi se koliko mu je stalo!...mogli bi ovi nasi manekeni nauciti nesto od njega..neka samo nisu odvratni Francuzi osvojili,Portuagalci su uvijek tu negdje medju najboljima-zasluzili su da osvoje jedno veliko takmicenje.

Brondby

pre 7 godina

Nikoga ne vrecam imam prava na komentare zasto lecite frustracije na meni koji vam je bre kurac imam prava na komentare stop diskrimoinaciji

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Presrecan sam bukvalno! Portugalija je mnogima licila na Italiju, tako da normalno da imaju moje simpatije. Sjajna ekipa, odlicni potezi selektora. Ronaldo svima da kupi po Ferari, momci su izginuli. Pravda je pobedila. Ronaldo je veci od Mesija, i to je gotovo, sad Maradona opet moze da bude najbolji svih vremena.

ODLICNO

pre 7 godina

Sta je problem?

Jel su bolji od Francuske? Naravno da jesu, inteligentniji su, ne jure da se dokazu, igraju za sebe, da pobede, i opet isto, na kraju, u produzetku zabiju.

Francusi umisljeni, misle da im je pobeda tu, domaca publika, teren, sve, samo da pobede jelte..Uf sto volim kad se domacin tako ispali.

Na stranu sto je Portugalija mala zemlja, kao Srbija, to im je jedini sport, zive za to, uvek cu navijati za njih ili nekog ko igra protiv Nemacke, Francuske, Italije, Engleske, umisljenih belosvetskih mangupa, koji misle da je svet njihov, mislim na navijace, javnost, medije.

Mnogo mi je lepo bilo i kad su Hrvati poslali Italijane kuci, u Torinu, juce, ajd sto su Hrvati, ali volim kad male zemlje, otpisane, pomrse konce velikim nabedjenim lopovima.

Mrle

pre 7 godina

Karma je cudo kako je Grcka otela EP u sred Lisabona iz jednog suta u go, i Francuska otisla na SP ne regularnim golom Anrija protiv Irske sad je sve doslo na svoje mesto. A da su ocajne ekipe i jedni i drugi jesu nije mi jos jasno kako su ovi prosli Hrvate a jos mi cudnije kako su Francuzi tukli Nemce izgleda da je moralo ovako.

Doktor

pre 7 godina

I bi SVETIONIK!!!Tamburiks pogodio!!!Prvi put u zivotu sam navijao za anti-fudbal ali namernu kasapnicu ne zelim da gledam!A ja da sam Dimitrije cuvao bih se iduce sezone u Midlzbrou, Halu i po slicnim mestima...tamo nisu neke plate...

Bane

pre 7 godina

Nemam dovoljno dobar vokabular da opisem koliko je ovo uzasno prvenstvo , dosadno i nikakvo ! I jos ce portugal koji igra antifudbal da osvoji ! Zaista smesno

my way

pre 7 godina

Просто је невероватно да на Роналду ни прекршај није суђен, камоли више него заслужен жути картон за Пајеа! Ето ко је добио да суди уместо Мажића, а и још неких бољих судија које сам гледао на овом првенству. Сантос је направио невероватну глупост вађењем Санчеза, Едер је требао да уђе уместо неког другог, а било је кандидата од Силве нпр, па још бар двојице.

Liverpool Man

pre 7 godina

Kako me nerviraju ove curice sto skinu srebrnu medalju cim im je covek uruci.Pa neko bi ubio za tu medalju a ovaj je skida odma.Nezahvalnik jedan.Ne bi mi igrao vise pa ne znam sta da je.

carlito

pre 7 godina

ako juve proda pogbu za 100 mil ili vise,bice to najveci posao u istoriji sporta.za ovo drvo uzeti tolike pare,to je umetnost.ako on vredi 100 mil,koliko vrede grizman,koman i marsijal?

ticroo

pre 7 godina

Najdosadnije finale najlošijeg EP ikad! Nisam verovao da može dosadnije od Španija - Holandija 2010. ali eto, svako je dno izgleda pomično. Nijedan tim nije zaslužio trofej. Poraz fudbala u svakom smislu.

tigrimigri

pre 7 godina

E sad svi za Portugal!!! Koliko god da je ovaj zalizani ufuran ne volim nepravdu. Pa dokle vise, ovo je tako providno!? Nema tu fudbala ni za lijek.

veliki strumf

pre 7 godina

Portugal osvojio EP na gotovo isti nacin na koji su nasi U20 osvojili Svetsko prvenstvo prosle godine: sve na produzetke, penale... Legitimno, nema sta, ali Portugal definitivno nije medju top 4 reprezentacije u Evropi, kao sto to nije bila ni Grcka 2004, ni Danska 1992. godine, koja se nije ni kvalifikovala za to prvenstvo. Ocigledno da na EP mogu da se ocekuju brojna iznenadjenja, i ona nisu bila retka u proslosti. Portugal je u proslosti definitivno imao mnogo bolji sastav nego sto je ovaj, koji je objektivno sasvim prosecan. Osim Ronalda, Nanija i sjajnog golmana Rui Patrisija koji je njihov ubedljivo najbolji igrac bio na prvenstvu, tu nema nekog vrh igraca (Kvarezma bio na klupi veci deo takmicenja). Objektivno, Portugal je u vecini meceva, pa i veceras, bio slabiji protivnik na terenu, a nekako se dogegase do titule...

Mario Ri

pre 7 godina

Koliko mi je drago zbog Ronalda, ne mogu da opisem!!! Nego ja sam ostao zapanjen necim drugim. Ona situacija nakon 120 min kada Pepe povraca od napora! Kakva borba! Sve cestitke Portugalu!

Navijac

pre 7 godina

Ne razumem kritiku da Portugalija nisu pobedili u grupnoj fazi
Ali nisu ni izgubili. Momci se posteno bore.Francuzi su bilo ocajni protiv nemaca

Brko

pre 7 godina

Budimo realni, najgori šampion Evrope još od Grčke, bili su gori od Mađara,od Hrvata, od Poljaka i od Francuza u ovom finalu i na kraju slave, eto to je draž koju donosi fudbal da i gori može da pobjedi, nije da mi je drago ali dešava se

nemam pojma tip

pre 7 godina

Po meni potpuno nezasluženo...ceo turnir se provlače(Samo 1 pobeda u 90min)Francuska je mnogo više pokazala...bili su bolji u finalu ali na kraju se desilo to što se desilo...ali ipak čestitam na osvojenoj tituli

Jimmy Barka

pre 7 godina

Bice penali i nazalost Portugalci ce biti sampioni.Ako oni budu osvojili pehar bice jako nezasluzeno,ni na jednom mecu nisu dominirali.

bucko

pre 7 godina

Ne volim Ronalda i portugal,al posle ove kukavicke igre francuza stavio sam 27ipo dolara da ce Portugal dobit u produzetke,kvota 10,nije lose :)

Vracarac

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57) a izvini, kako je to otklonjena? Jedan je Diego.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Ne znam sta cini Kristijana najvecim fudbalerom svih vremena, trofeji? Nije to tenis pa da trofeji budu merilo individualnog kvaliteta. Pitaj bilo kog trenere koga bi vise voleo da ima u timu, Mesija ili Ronalda, svaki ce izabraniti Mesija. Svako ko malo bolje poznaje fudbal ili je bio fudbaler zna da je Mesi bolji i korisniji igrac. U Realu ceo tim igra da Ronaldu namesti sansu za gol, a u Barseloni Mesi igra za tim, asistencije, golovi, prekidi..... Koliko je puta mesi bio najbolji igrac godine, tu se gleda individualni kvalitet, a osvajanje EP ne moze Ronalda staviti ispred Mesija nikad.

Njonjavo - Jovanča M.

pre 7 godina

Sportske mečeve uglavnom gledam sa isključenim tonom - zbog komentatora. Šteta što ne postoji opcija na tv-u da se isključi samo glas komentatora.

Bojan Todorović

pre 7 godina

Izrazito mi je antipatičan i ne cenim ga ni upola od onog koliko ga kuju u zvezde, ali baš ovako da završi takmičenje..... bi mi ga žao iskreno. Šteta, baš šteta.

dzeks

pre 7 godina

Kako god da se zavrsi,moze se konstatovati samo jedno.A to je da se smanji pritisak i pljuvanje po nasoj reprezentaciji.Ocigledno je da smo imali najtezu grupu u kvalifikacijama i Portugal i "Francuska" su bili sa nama u grupi.:)Pa posle neka neko nesto kaze:)

Владо Бања Лука

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.

Mobutu Sese Seko Mvzabanga

pre 7 godina

Najdraže mi je što nema nemaca. Kad njih nema i ''nemačke reprezentacije'' tipa Ozil, Kedira, Mustafi, Kan, Gomez, Boateng.... svejedno mi je ko je prvak Evrope.

Cekam Rusiju

pre 7 godina

Umjesto polufinala i finala bolje bi bilo najbolje četiri reprezentacije spojiti u jednu grupu pa da igra svaka sa svakom - prvak postaje reprezentacija s najviše bodova ili najboljom gol-razlikom. Ne bi bilo produžetaka i jedanaesteraca, ne bi se igralo antinogomet čekajući grešku suparnika, ne bi dva žuta kartona na putu do polufinala imala toliki značaj. Ukratko, smanjile bi se šanse da pobjeđuju Grčke, Francuske i Portugali.

Maro

pre 7 godina

Santoš je mag,od ovakve limitirane ekipe izuzev Ronalda i Pepea on napravi prvake,šta bi tek napravio da mu je u ruke dati talentiranu Hrvatsku koja je taj isti Portugal stavila u džep.

cvc

pre 7 godina

@kriger lagano kompleksi su čudo... hrvatska tj domagoj vida je imao 3-4 sanse i ostali ima vremena doci cemo na svoje.. ;) uzivaj u gledanju hrv svaki put

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

Nepravda Europskog prvenstva 2000-e

pre 7 godina

Abel Xavier likes this. Portugal napokon osvojio nešto nakon više od dvadesetak godina sasvim solidne igre i nakon dvanaest godina od sramnog poraza od grčkih smorova i dosadnjakovića. Na Euru 2000-e su nadigrali Francuze, a večeras se konačno osvetili. (Pazite face u Pepea, k'o da je frajer na drogama, lik povratio maloprije, oči mu "daleko", kao da je u transu! :-D ).

Kg30

pre 7 godina

Ahahaha...kaze neki ovde sledece: konacno je potvrdjeno,Kristijano najveci igrac u istoriji fudbala. Pa budalo jedna covek u igri bio 10 min I dva puta pipnuo loptu. Bolje da si napisao da jenajbolji trener jer je gurao I urlao na trenera Portugala I pravio se bitniji od onog jadnog coveka,sto svakako nije dozvoljeno protokolima. Fudbaleru se zna mesto gde je,na klupi alu napuderisani miE I van pravila. Sve u scenu losa utakmica,nezasluzena pobeda Portugala...nezasluzeno finale a kamoli pobeda. Anti fudbal je pibedio ali to je fudbal nazalost cesto pobede losiji. Aj sad portugalska manekenko nazad u Spaniju da se Barsa vezba na vama.

За разне српске Адеме

pre 7 godina

Е мој Адеме. Онако се пева химна. И белци и црнци и хришћани и муслимани држе се заједно и сви углас певају химну... Поштуј себе па ће те и други поштовати.

zac

pre 7 godina

..potpuno ne zasluzeno!..nikada nisu bili ekipa a Ronaldo je toliko jadan da su im verovatno i pobedu dali samo da vise ne place..tuzno prvenstvo a jos otuzniji oni koji su (kao) ga osvojili..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Koliko sam navijao za Brazil pre 18 godina na istom ovom stadionu (mislim da je i napravljen za SP 1998). Ajde sad malo ovi pravi Portugalci da se pokazu bolje :)

djole

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem kako ovaj Aca komentarise utakmicu. Ocaj, covek ne moze ispravno dve recenice da sklopi, plus tona glupih informacija.

Sl

pre 7 godina

Paje je sad označen do kraja svoje karijere ali ne kao dobar igrač, nego kao mesar koji je uništio najskuplje koleno na svetu zarad jeftinog dogovora iz svlačionice. Dzaba im sve, dokazali su i pokazali da su jadni, prljavi i da ništa nije slučajno!!!

rimtu

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

ajde ne glumi tu Frojda sa buvlje pijace, naucite vise jednom, ne pisu sve komentare jedni te isti ljudi.

Stef

pre 7 godina

Ne razumem ove navijace Reala da igra Ronaldo za Albaniju oni bi bili za njih ,covek nije nista uradio celo Ep dao gol glavom Welsu dao tri gola Wolsburgu penal na kraju Atletiku i vec je najveci najbolji svih vremena .Portugal je osvojio Ep,Real je osvojio Ls sa namestenim zrebom Roma,Wolsburg,Sity

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

....

pre 7 godina

Kako lose prvenstvo.Nikad lakse namesteno da francuska prodje ovako daleko.Da li je moguce da ljudima stvarno nista nije cudno gledajuci jos od cetvrt finala????

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

sad je svima jasno zašto Mažic ne sudi meč.Ovo je ono očigledno navlacenje.Ubise Francuzi po nogama a od žutog nigde.Katastrofa

kolecz

pre 7 godina

aj sad malo realno,po prikazanoj igri portugalija je igrala ubedljivo najgori fudbal,niko ne moze da gleda ono,evo ja njihove utakmice nisam pratio,nema sta da se gleda,vidi ,ronaldo celo vece samo kmeci ali...na drugoj strani francuzi,ekipa koja samo kuci osvaja titule,unapred proglaseni pobednik,dogovor iz svlacionice da povrede plachmm :-) ronalda .....ipak sam navijao za prvenac ! :-)

ken

pre 7 godina

Najbolji fudbal na ovom, po prikazanoj igri inace najgorem EP do sada, imali su Nemacka, Hrvatska i Spanija. Bar jedan od njih je trebao biti u finalu

rođa

pre 7 godina

Ova pesma "seven nation army" toliko smaaaaraaaa da je to neverovatno. A primetio sam da se na nju naročito pale Francuzi i puštaju je kao blesavi kad njihovi daju gol...

VUK

pre 7 godina

koja brutalnost.. namerno.. iz drugog plana.. mučki sa strane .. vrhom kolena u bočne ligamente.. treba u znak protesta prekinuti gledanje prenosa.. da padne gledanost.. i da stoka izgubi pare.. koje ciganisanje.. nek im daju pehar pre prvenstva..

Mane

pre 7 godina

Bože, koliko vernika, ali bukvalno vernika ima Aca Stojanović! Sad se još vređaju kad neko kaže da bi isključio ton zbog bilo kog komentatora, jer kako to da su svi loši, pa Aca je tako duhovit, tako nadahnut, tako ima poetične najave. Imam novost za vas, Acisti, svaki osnovac može da napiše ono što Aca izgovara, ali ih je blam.

Voip

pre 7 godina

Da je osto Ronaldo na terenu Portugal bi sigurno izgubio. Ovako imaju sanse posto ce vise delovati kao tim. Ko Zvezda bez Piksija. Steta zbog Ronalda, veliki je to igrac i sportista. Napred Portugal!

presheva

pre 7 godina

nadam se da ce biti jedna lepa utakmica iako igrace pazljivo i jedni i drugi a bice zanimlivo koja ce reprezentacija drzati posed lopte jel obe igraju kontra portugal mozda nije nazasluzeno u finale al i francuska bas nesto bolja nije bila navijam za portugal jel mislim dosta je tri polufinale francuska dobila od portugalca a bilo bi lepo veceras da slavu u francusku portugalci

xoa

pre 7 godina

Hrvatska je igrala možda najbolji nogomet kada pogledate sve reprezentacije i onda dođe portugal koji se zatvori i čeka priliku jednu jedinu u produžetcima i zabiju i prođu dalje... Jedan stoper Domagoj Vida je protiv ovog portugala imao 2-3 čiste šanse glavom da zabije gol, pa stativa pa ovo ili ono... ali sreću treba imati, portugal ju je imao i evo večeras... nisu zaslužili po igri proći grupnu fazu ali imali su sreću i to je to... žao mi je i Hrvatske i ostalih reprezentacija koje su nezasluženo ispale zbog ovog načina igre, ovo nije smisao turnira ali eto, izgleda je to sad tako i više nećemo gledati nogomet na turnirima nego ovo..

Stefan

pre 7 godina

Zasto je kristijano najveci svih vremena??? Zasto??? Zato sto je Portugal na ovakav nacin osvojio EP.. Bar 10 igraca su pred ronalda, primer: Messi, ronaldo zuba, rivaldo, ronaldinjo, maradona, krojf, zidane, iniesta, pele, xavi..

saša

pre 7 godina

Grizman je u odličnoj formi još od LIGE Šampiona.Za Portugal se može reći da je nazasluženo u finalu./po meni su Belgija i Nemačka bile mnogo bolje/-Nadam se da će u vazduhu Žiru nadigrati Ronalda mada ako ovaj drugi zaigra konačno kako ume može da bude svašta-

KORN

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu tokom celog prvenstva su igrali loše ali su se borili kao lavovi,nisu izgubili ni jednu utakmicu,Pepe kao pojava odvratan ali je vrhunski odbrambeni igrac,ne igra on dzaba u Realu.Ja sam se prvi smejao Drulovicu a on covek"da kažem,da kažem"tuc muc i Portugal prvak Evrope.

Dkl

pre 7 godina

Koliko sreće imaju Francuzi,laka grupa pa u nokaut fazi Irska i Island i osakaćena Nemačka koja se klala sa Italijom(Gomez,Kedira,Humels,Boateng) i onda povreda Ronalda u roku od 10 minuta...

Nebojša

pre 7 godina

To bre to i to ne što je Portugal pobedio navijao sam za Italiju ili Nemačku da osvoje nego što je Francuska izgubila još mi je draže što ni gol nisu postigli.

Mesi zaista nema srece zbog Iguaina

pre 7 godina

Neko ima Edera u 1 finalu, a neko Iguaina u 3 finala.
Da su Pele, Maradona i Kristiano imali Iguaina nikad titulu ne bi osvojili!
Maradona je 1986. imao Brauna, Burucagu i Valdana u finalu (ta trojica su dali golove za Argentinu).
Uvek oko Mesija prave trougao, tj cuvaju ga 3 igraca.
Ovo EP je jedno od najlosijih EP ikada, po svemu prikazanom.
Pozdrav

YNWA

pre 7 godina

Pratim fudbal od 1988. kada je Van Basten onim volejom sebe i Holandiju lansirao u orbitu!
Od tada,ali i pre toga fudbal je rezirao mnoga iznenadjenja...Ali ovo?
Uvek navijam za autsajdere,ali nisam mogao da podrzim Portugal.
Zasto?
Jedna pobeda (u regularnih 90') i 6 neresenih za trofej evropskog prvaka?!
Grcka reprezentacija iz 2004. sa limitiranim talentom ali sa spartanskom hrabroscu i disciplinom je zasluzeno osvojila Euro (bez obzira na anti fudbal-daj gol iz prekida pa parkiraj autobus).
Grci su bar pobedjivali u odnosu na Portugal.
Ali ovo sto je UEFA uradila na ovom prvenstvu je sramotno!
24 ekipe (50% Evrope) bez atraktivnosti sa najmanjim prosekom postignutih golova i besmislenim sistemom takmicenja!
Polako ali sigurno,koncepcija takmicenja podsecace sve vise na NFL ili NBA.
Ziv je fudbal-umro nije!

Tereza

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa....
(Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Ti misliš ??? hahahahahahaha.......

drago

pre 7 godina

Jedino smo mi nadigrali Portugal i pokazali smo karakter nakon primljenog gola.
Francuzi su imali vise suteva ali u pravim sansama su bili podjednaki i potpuno su se izgubili nakon primljenog gola.
Bez srece nema nista a ova generacija je malerozna sto se vidjelo jos protiv Turske.
Ne pobjedjuje uvijek najbolji a najbolji smo mi Hrvati. Neka pati koga smeta...

platimi

pre 7 godina

onako na finjaka pogurali Francuze protiv Nemaca, evo danas opet, start nad Ronaldom ni zuti, i start nad Kvarezmom, pustio Klatenburg prednost.

bobo mk

pre 7 godina

Portugalija je postala prvak samo radi odlične odbrane. Eder heroj nacije.
Onaj mali Rafael super izvodi slobodnjake, al ne može od Ronalda.

stanke

pre 7 godina

Žao mi je hrvatske i komšija, umesto portugala večeras su oni mogli slaviti veoma lako.. portugal je ovo dobio na guzove što bi rekli

Nole No.1

pre 7 godina

Taj Cristiano je prepotenko a nekad ume da bude normalan,tako se obicno pubertetlije ponasaju cas placu cas se vesele...inace ponovo je dao najvise golova tj. penala ako se uopste penali racunaju.

akajea

pre 7 godina

Navijajte vi za Francusku, bombardovat ce vas oni opet.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rx, 10. jul 2016 21:34)

Ja navijam samo za sebe.

veder

pre 7 godina

Francuzima nije sudio Ricoli, taj je zakopao Nemce, i kad se svedu računi na kraju jedina ozbiljna reprezentacija je Nemačka, ovo sve drugo je vrlo slabo.

neko

pre 7 godina

Srpska sizofrenija. Ne podnose Ronalda, onda se on povredi, pusti suzicu- i svi odjednom zagotive doticnog. Iz krajnosti u krajnost.
(Topolino, 10. jul 2016 22:43)

Bravo za komentar .

Veliki_Zli_Vuk

pre 7 godina

Kako su mi jadni igraci koji se mole Bogu,krste,kao zahvaljuju mu i slicno u toku utakmica... Isto i za navijace vazi. Pa u kakvog vi to Boga verujete ako smatrate da treba da pomogne jednima,a odmogne drugima? Sto mislite da je vasa molitva vrednija od one koju je odradio protivnicki navijac? Jadno.

neko

pre 7 godina

Najlosije prvenstvo koje sam ikad gledao. Grozan fudbal. Ovo prosirenje broja ucesnika je razvodnilo kvalitet. Tri reprezentacije su nesto pokazale u prvoj fazi, ostali nista. Na kraju osvoji Portugal, ni kriv ni duzan, sa jednom pobjedom u regularnih 90 min.. Grci 2004- te, Porto u Ligi Sampiona i Portugal 2016-te, sampioni koji su igrali najruzniji fudbal.

xyz

pre 7 godina

Francuzi su najveci cigani, prostaci i balavci koji postoje. Prodaju maglu celom svetu i stvaraju kolonije oduvek. Ma napred Portugal, idemo sad do pobede srpskim inatom bez Ronalda !!! Srcem breeee !!!

delboy_

pre 7 godina

Galijani decko niko nikad nece biti veci od Maradone,zapamti to .Nit je ovaj Ronaldo bolji od Mesija. To je isforisirana medijska prica i dualizam. Mesi je klasu iznad portugalca i verovatno nesto najblize el pibeu,al nikako iznad njega. Sto se tice samog finala,drago mi je sto su dobili portugalci,ne toliko zbog samih njih,nego zbog kukavickih francuza.Nisu zasluzili tituli ni jedni ni drugi,ali portugalci su ostavili srce na terenu i to im se isplatilo.Ukupan dojam je veoma los.Iz prvenstva u prvenstvo, kako svetsko,tako i evropkso,gubi se kult reprezantacije, igra se sve vise defanzivno,klupski fudbal,tj preduge sezone uzimaju danak, i jos kad dodamo razvodnjavanje kvalitete povecanjem ucesnika kako sad na euru,tako ubuduce na svetksom,dobijemo jedan veliki cirkus .fudbal je def izgubio dusu .Cestitke portugalcima jos jednom .

iggy

pre 7 godina

Hteo sam prvo da u kladionici da stavim 2-0 za portugal pa sam mislio da je to preveliki rezultat i realniji je 1-0 i zaboravi da odem u kladionicu, totalni izlapetis, sad je kasno da se kajem.

bbr

pre 7 godina

Kriger...ono kad mi iz Srbije prozivamo reprezentaciju Hrvatske koja je istresla Spance bez par kljicnih igraca,bila prva u grupi i ispala iz nokaut faze slucajno od Portugala,ai se secamo jedino onog SP kad nas je vodio Antic i napravio junacki rezultat,poslednje mesto u grupi sa Ganom i Australijom.

drago

pre 7 godina

Vise srece nego pameti za Portugal. Bilo je zapisano inace bi mi sad bili prvaci.
Svi u Francuskoj su mi rekli da je ispao najbolji tim.

20 kinte

pre 7 godina

@realni dok za Portugal igraju sve sami Arijevci, od Kvarežme, preko dečka Badr Harija do centralne linije i momka koji zašinu golčinu. Ne lupetaj. Sve zapadnoevropske selekcije imaju igrače potomke iz svojih kolonija. Pogotovo je interesantna Portugalija jer tamo Brazilci po automatizmu mogu da uzmu dvojno državljanstvo.

Ivan

pre 7 godina

Bilo bi jos gore da su izgubili na penale od jedno od najgorih ekipa na prvenstvu.
Sto kaze Numero Uno : "Ako zelis pobediti ne smes izgubiti !"

Miki Grom

pre 7 godina

Igra se finale EP a Aca priča o nekom jatu leptirova koje se uzmemirilo Hahahahahah da li smešnije ili tužnije ni sam ne znam Hahahahah :D

presheva

pre 7 godina

ovo je zalosno kakav faul napravi payet on zna tacno da levo koleno povredjeno ke cr i tu direktno faul cist nema ni zuti a za takvi fauala dalo se i crveni kartona posle nemacka bio sam pisao ako nece francusku oce sudiju

Kol

pre 7 godina

Svaka cast Portugalu treba stvarno neka ozbiljna magija pa da odigras maltene sve utakmice nereseno i da uzmes titulu :-D ! Drago mi je da Francuzi nisu pobedili ali realno kada se sve pogleda dosadno prvenstvo jedino mi je Island bio zanimljiv ali to je jer su potomci Vikinga!

Tolle

pre 7 godina

Убедљиво најгора екипа на турниру узела је шампионску титулу! Брука... А онај напудерисани плаче ли плаче! Каква патетика!
(Zvonko, 10. jul 2016 23:56)

A kad je Grčka osvojilato je bila super igra.. Licemeri...

Mirko Zg

pre 7 godina

Eto im Klatenburga pored zivog Mazica. Ni prekrsaj na Ronaldu nije svirao. Fuj!!! A sta reci za ove Francuze, ne bih se cudio da je ovo nad Ronaldom bilo smisljeno!

Mladen Mladenović

pre 7 godina

Počišćen je sa namerom. Sudija nije čak ni faul svirao. Kao i na utakmici sa Nemačkom i danas sudija dozvoljava grube startove ali, samo Francuzima. Niko ne ume da upropasti utakmicu i lepotu ovoga sporta kao sudije. Naravno, uvek postoji šansa da se sudjenje veštački predstavi kao nepristrasno. Jednom se dosudi slobodan udarac ili jedanaesterac za Francuse a onda se svira desetak bezveznih udaraca za Portugal. Na kraju se stiče utisak da je sudija, čak, bio na strani Portugalaca. Očito je da Francuzi moraju da pobede. Da li će Portugalci to dozvoliti ostaje da se vidi. Navijam za Portugal, možda baš zato što nas nikada nisu voleli kao Francuzi.

Pegone

pre 7 godina

@Kad igra nikad jaca hrvatska buuuahahah…ahah a...
(KRIGER, 10. jul 2016 20:13)
Preterujes ,ne volim komsije ali su bolji od nas! Pitam se sta rade nasi manekeni?Jedinu postenu utakmicu su odigrali na gostovanju u Tirani !!!
Nadam se nerjesenom zbog tiketa i penalima i pobedi Portugala za CR !!

asdf

pre 7 godina

Ok, jesu osvajaci evropskog prvenstva, ali ja njih ne mogu da smatram najboljom ekipom evrope. Nisu ni najbolja ekipa svog poluostrva. Nekako mi je bas los utisak celog prvenstva, kao i osvajaca istog.

iggy

pre 7 godina

Ja mislim da je sad kroasanima lakse, ipak su izgubili od sampiona Evrope hahhahaaaaaa.... (Borovo selo, 10. jul 2016 23:45)

Neko je izgubio na EP-u od sampiona, a neko u kvalifikacijama. je li i vama sad lakse?

nego

pre 7 godina

Voleli ga nevoleli kada vidite igraca njegovog kalibra kako navija, raduje se i place, ne mozete a da ne uporedite Ronalda sa ovim nasim sarlatanima, pozerima i nesposobnjakovicima, kojima se sve u vezi reprezentacije svede na to da se pojave u automobilima od milion eura i odeci od pola miliona kako bi njihovo selo videlo da su uspeli u zivotu.

neutralni felsh

pre 7 godina

Поздрав за све квази фудбалске стручњаке са овог портала, поготово за Месијеве идолопоклонике типа Netralnog felsha. Стварно ти је сваки коментар и свака прогноза за вријеме овог Европског првенства била катастрофална.
(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)


sve si ti to izmislio.

Sinisa

pre 7 godina

Stvarno je start na Ronalda sraman,a jos sramnije je to sto sudija nije nista svirao ! Ne volim Ronalda ali ovo sta su mu uradili je zaista sramno!!!

Vuk

pre 7 godina

Gledao sam pažljivo e.p i mogu reci na zalost da su juznoamerikanci za 2 novoa iznad.Nije ni čudo što su deklasirao evropu sve ukupno na svetskom.Msm kada se pogledaju sve ekipe,ne dominacije jedne tipa Nemačke.Ko god da osvoji nije zaslužio,ovaj euro je antifudbal i svaki iskreni ljubitelj sporta je razočaran..Ne volim Ronalda,ali i mn je bilo teško i velika šteta.

kalimero

pre 7 godina

portugalci standardni ...sve odigrali na povuci-potegni...a trikolori ocajni...ovako jadne ove nisu u stanju da dobiju...za obe ekipe je ovo finale vise nego sto su zasluzili....punooooooo viseee

Brontosaurus

pre 7 godina

,,stručnjaci" i hejteri na aparatima... :)Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)
Hvala vam na glasu.
Pa kako si, stručnjače vajni, to zaključio?

Matas

pre 7 godina

Nemci su i za vas i za domacine kraljevi za fudbal.Sudija je pomoogao Francuskoj i zato su Nemci ispali.Cestitam Ronaldu za titulu i u Ligi Sampiona i titulu prvaka Evrope.

FanCZ

pre 7 godina

Ako ke bilo ikakve sumnje, večeras je ona otklonjena-Kristijano je najveći fudbaler svih vremena!
(Dzhoni, 10. jul 2016 23:57)

Verovatno ti nisu javili, Ronaldo nije igrao večeras od 24og minuta, a do tada nije pipnuo loptu.

GOXY78

pre 7 godina

Mozemo voleti ili mrzeti CR7 to je licni stav svakog navijaca,ali moramo svi odati pocast kako ovaj momak voli fudbal,taj covek zivi za fudbal,za rekorde,zaplakati zato sto moras da napustis utakmicu i to pred tolikim auditoriumu i da te nije stid je prava stvar.Mozda je sebican,egoistican voli sve za sebe ali veceras kad je izlazio iz igre je potvrdio da je covek sa mnogo emocija.

No1e_moj_dobar_drug

pre 7 godina

Zao mi je Ronalda sto nece moci zavrsiti utakmicu. Volili ga ili ne i god mislili o njemu, ipak je on pravi sportista. Nije isto bez njega

Boj@n

pre 7 godina

Za ovo je kriv Klatenburg jer je dozvolio onu divljacku igru odma u startu sto su francuzi lako iskoristili, Mazic je za njega Pierluidji

qwerty

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41)

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!

brufen_od_400

pre 7 godina

zlatna lopta ove god ide penaldu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kaiser, 11. jul 2016 00:57)

Jok,pesiju će,kao i 2010te i 2012te.

dragan

pre 7 godina

Odmah se videlo da je onaj divljacki start na Ronaldu za zuti. Bolje da je Mazic sudio. Zato pravila u fudbalu nisu dobra jer ne stite igrace od povreda izazvanih brutalnim startovima.

Doktor

pre 7 godina

Hahaha,"doveo brod do svetionika"!Mornar nisam al kad neko brod dovede DO SVETIONIKA mislim da se putnicima vice da treba da skacu s palube! Posle one namerne svinjarije nad Ronaldom nadam se da ce Tamburiks biti u pravu!!!

Dkl

pre 7 godina

Na momente bi se reklo da je ovo šahovski meč, sa publikom koja sme da navija''. Veliki Aca Stojanović!
(San Antonio Spurs, 10. jul 2016 23:05)
Posle toga "Santos pomera svoje figure"
LEGENDA

E

pre 7 godina

Cestitke Portugalu, zbog ovoga je fudbal najbitnija sporedna star na svetu a posebno mi je drago zbog Ronalda sto sad pored lige sampiona u dva razlicita kluba ima i titulu sa reprezentacijom sto ga cini boljim igracem od doticnog gospodina, koliko mu je sve ovo znacilo pokazuju silne suze pre i posle, koliko covek zeli da bude najbolji i koliko mu je stalo do onoga sto radi je prosto zadiviljujuce i mislim da uopste vise nema potrebe da ga kritikuju oni koji to rade

Antisha

pre 7 godina

Večeras je bila još jedna u nizu proslava poraza na balkanu, točnije u Hrvatskoj...ovog puta su saznali da su izgubili od Europskih prvaka Portugala.

Top

pre 7 godina

Ovo gubi svaku smisao. Ne volim Ronalda, ali bre pustite nas da gledamo fudbal. Secam se Ronaldinja kad je bio na vrhuncu i kad je igrao najlepsi fudbal pojave se neandertalci tipa Pepe-a koji cim primi loptu naprave faul i izvrnu ga na glavu. Tad sam na neki vreme prestao da gledam utakmice jer nijedan napad nije mogao da se zavrsi bez faula. Treba uvesti pravilo da se posle 5 faulova sutira penal, pa da vidite kako igra moze da bude lepa.

323

pre 7 godina

Na ostru igru treba Portugal da odgovori na isti nacin ali u granicama dozvoljenog. Ne sa ciljem osakatiti igraca. Cvrsto. Igraju dosta meko, sporo i dugo drze loptu. Ako je Francuska bolji tim to nisu pokazali. Posed lopte ne znaci nista. Sudija veomalos.Sudi domacinski. Lose prvo poluvreme.

đura

pre 7 godina

Realno je Portugal jedna od tradicionalnih fudbalskih sila (uz Brazil, Italiju, Nemačku, Argentinu, Francusku, Holandiju, Španiju + Urugvaj + Engleska) i drago mi je da su konačno i zasluženo uzeli svoj prvi veliki trofej!

sok tetrapak

pre 7 godina

Pa brate Galliani kako sam sebi nisi više dosadan pa proći će ti život u borbi tko je bolji Messi ili Ronaldo.Pa daj brate uživaj u njihovim igrama...znaš koliko je njih briga šta ti pišeš ovde, oces li 100puta napisat Ronaldo>Messi , daj odrastite više bit će vam žao kad odu u penziju oboje a vi ste se svo to vreme samo prepirali...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Meni se cini da je Ronaldo ostao Portugalci ne bi pobedili ovaj Eder ne bi nikad usao ja prosto ne mogu da verujem da Edera nije ubacivao uopste tokom prvenstva
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Solunac, 10. jul 2016 23:57)

Мислим да је играо једну, али небитно, играо је СП 2014 и био најмање лош, зато га је и повео на ЕП Сантош јер нема кога. А овај гол је толико случајан да ти не можеш да замислиш :) Но, гол правде у сваком случају.

gubin

pre 7 godina

Skoro sam i ja zaplakao veceras,kad sam video Ronaldove suze..Covek,kome je Bog dao talenat i mogucnost,da uz taj talenat,zaradi i veliki novac i koji nije zadrzao samo za sebe,vec ga nesebicno deli i pomaze drugima,pogotovo bolesnoj i siromasnoj deci,zasluzio je da mu Bog uslisi i tu preostalu zelju,da slavi veceras uz svoj narod i svoju zemlju..To sam videoonog trenutka,kad je onaj leptir sleteo ka njemu..Ziveo svojoj majci i ostani takav,kakav jesi..

Shhhhh

pre 7 godina

Mnogo mi je drago zbog Portugala kao reprezentacije jer su nekoliko puta sa boljim generacijama bili na korak do titule i sada su konacno uspeli. Navijao sam za njih od pocetka. Bravo Portugal !

Optimus

pre 7 godina

Nisam na strani ni jednog ni drugog, ali je Ronaldo ocitao lekciju Mesiju iz upornosti, patriotizma, sportske kulture, borbe i kojecega jos. Tolika energija i vera sa realno autsajderskom ekipom u odnosu na Argentinu, kapa dole. A Lionel vec odustao sa 29 i jos hoce da ga svi mole, verovatno je i bolji fudbaler od Ronalda ali sportista sigurno nije !!!

dragan

pre 7 godina

Francuska mnogo losija nego protiv Nemacke . Mozda su se vec videli kao sampioni i stoga delovali lezernije , sporije , nedovoljno konkretnije , bez agresivnosti i nekako mlako i mlitavo. Portugalija je s druge strane bila i agresivnija i jaca u duelima i konkretnija , stabilnija . Kao da su vise hteli tu pobedu .

Enriko KieZa

pre 7 godina

Portugal je zasluzeno osvojio, tu nema dileme i zbog borbe i taktike fenomenalnog selektora koji je pogodio sa izmjenama, ali i zbog istorije. Svaka cast iako nisam navijao za njih. Ali ono sto bih ja da se pitam uveo kao skoro pravilo u fudbalu jesu negativni bodovi za tim koji u 90min ne postigne gol. To bi ubrzalo igru i ucinilo je atraktivnijom.

Crna Mamba

pre 7 godina

Kakav god da su igrali fudbal zasluzeno su osvojili prvenstsvo...citam nisu nikog pobedili....pa ljudi nisu izgubili ni jednu utakmicu...borili su se kao lavovi...To je danasnlji fudbal...80% ekipa u danasnjem fudbalu igra takvu igru..zatvoriti prilaze golu a u napadu sta urade...Patrisiio junak...Nani odlican...Eder sjajan i neracunajuci gol...
Neka momci slave ...zasluzili su...

Jagodinac

pre 7 godina

Сећам се Роналдове изјаве пред почетак првенства:" Нисмо фаворити али није била ни Грчка 2004."

trankilo

pre 7 godina

Koliko god ljudi ne voleli Ronalda i njegovu druzinu oni su tokom celog turnira pokazali kako se gine za svoju zemlju i svoj tim za razliku od naturalizovanih "Francuza" i "Nemaca"...

rajko

pre 7 godina

Ovdje su neki govorili kako Ronaldo ne može ništa da osvoji jer ima loše saigrače.Ne znam šta će reći poslije ovoga.I Argentinci ako budu igrali bez Mesija prioje će nešta osvojiti nego sa njim.Ni Šveđani bez Ibrahimovića neće biti gori.Jedan je Maradona.

Niko

pre 7 godina

divljacki start na ronalda je prosao bez faula kamoli kartona. sudije su jasno pokazale ko MORA veceras da pobedi. dalje gledanje meca me ne zanima, ubili su fudbal. francuzi moraju da budu prvaci svaki put kad su domacini. uostalom koliko igraca u tom timu su FRANCUZI??
(dzoni gitara, 10. jul 2016 21:38
Oni su 110 % Francuzi koliko si ti dzoni gitara!

zuba

pre 7 godina

Pepe je kao i Ronaldo osvojio Evropu i u klupskom i reprezentativnom takmicenju. On je komandovao odbranom koja je ipak izdrzala put do finala i samo finale. Zasto se i on ne prezentuje kao osvajac duple krune u Evropi. Bravo Pepe

Kole

pre 7 godina

Nadam se samo da sudija neća da navlači na francuze, kao što je to bilo u polufinalu. Možda jeste bio penal za Francusku, ali koliko samo prekršaja nije svirao za Nemce ?

Kole

pre 7 godina

Selektor Francuske juče "još niko nije pronašao recept za Ronalda". Početak utakmice, Paje odneo Ronalda i ovaj se jedva kreće. Odlično rešenje.

Deki

pre 7 godina

kako vrlo brzo postane nebitno i ko je ucestvovao i kako je igrao u kvalifikacijama, i kako u grupama, te drugom krugu. Jedino se pamti pobednik cak ne ni drugoplasirani. To je realnost fudbala

Pedja

pre 7 godina

Stvarno se dešavaju čuda na svakih 12 godina.1992-Danska,2004-Grčka,2016-Portugal bez Ronalda u finalu,znači euro 2028 osvaja Srbija.

boki

pre 7 godina

Mnogo puta u istoriji su portugalci igrali prelep fudbal i ostajali negde u.polufinalu zao mi je samo sto legendarni Euzebio to nije docekao.

Buduci Alfista

pre 7 godina

Portugal je Ronaldo , meni antipatican ali slidam kapu za svaki potez na terenu i koliko fudbalskog umeca ...ovako navijanje samo mi je jos vise porastao u ocima..

skoba

pre 7 godina

Svaka čast na prvom mestu, Rui Patrisiju, doktorska partija danas. Navijao sam za Portugal, ne mogu da objasnim zbog čega, bili su mi odbojni od kad je Skolari udario Dragutinovića, ali nekako su mi manje odbojni od Francuza bili večeras, koji su imali 5-6 startova na skočni zglob i koleno

Bojan KG

pre 7 godina

Čim je Ronaldo izašao nešto mi mirisalo da će Portugal osvojiti - da će to još više motivisati ekipu. Volim što je Portugal osvojio titulu iako iskreno celo prvenstvo igra im je neubedljiva - što rekoše mnogi ovo je kao nekad Italija. Prvenstvo u celini loše, nema driblinga, lepih akcija, samo suvo trčanje ali valjda je to moderan fudbal. Više driblera i nema.

Victorinox

pre 7 godina

Ovu je utakmici izgubio selektor. Pogba je postavljen na mesto na kome ne utice na ofanzivu i do kraja ostao pozadi. Ne mogu cudom da se nacudim, izbacio ga potpuno iz igre.

Марко

pre 7 godina

До овог првенства сам увек навијао за Португал јер су играли јако леп фудбал. Ове године су били баш лоши.

navijac

pre 7 godina

@Onaj divljacki start na Ronaldu je odredio tok meca i pobednika. Karma je cudo.
(dragan, 10. jul 2016 23:49)

Upravo tako. Da je Ronaldo ostao u igri, Eder najverovatnije ne bi ni ulazio posto igraju na istoj poziciji.

Stevan

pre 7 godina

Koliko glup moraš da budeš da ne shvataš jednu prostu stvar-Evropso prvenstvo u fudbalu se ne igra za široke narodne mase nego za svoje navijače. Dakle u prevodu-Ronalda, Pepea, Quaresmu i ekipu boli patka što Vi niste uživali i što mislite da su nezasluženo osvojili titulu i što kažete da je ovo bruka, jer pogodite šta-oni su uživali, i oni su presrećni i čitav Portugal je ponosan na njih i cela nacija je večeras srećna a za ostale ih boli ona stvar a posebno za to šta misle Srbi čija reprezentacija nije ni učestvovala na EP!!!

mihajlo

pre 7 godina

@Zvonko
Sta rece ostali, sudbina. Tako je Portugal izgubijo na EP kod kuce u finalu od Grka, koji su na slican nacin poatali prvaci, ma sta slican, ono je bilo sve samo ne igra. Odlican je bijo Portugal ;).

rango_unchained

pre 7 godina

Car Ronaldo, nema sta. Uvek mi je bio drag, covek ima takav polet, takvu glad za pobedom, želju, svaka cast. Hvala portugalu na parama, kvota na njih bila 30, vuk srecan i ovce na broju kod mene

Miki28

pre 7 godina

Bravo za Portugal i mogu reci da su me skoro obradovali kao da je Srbija uzela! Mnogo se navlacilo za Francuze a nista posebno nisu pokazali... Veceras nisu smjeli da napadnu a da jesu ne sumnjam da bi bilo bar 2:0 za Fra ali mi drago sto nisu! Portugal je imao jasan plan a posebno posle povrede Ronalda i isplatilo im se... Sto se tice Ronalda, bravo majstore! Zasluzio si i sad uzivaj u odmoru, nadam se da nije neka duza pauza ali znajuci tebe brzo ces se vratiti... Siiiiii

Robin

pre 7 godina

Zasluzeno ljudi koji u poslednjih 4 od 5 prvenstava Evrope stignu do top 4, uvek im je falilo nesto malo,poraz u utakmicama u kojima su bili boljista reći za ono protiv Grcke i publika,drim tim ne nesto jak protivnik gde je rezultat trebao biti jedno 7:1 a ne 0:1 ali jednostavno nije htelo. Sada kada je sportska javnost najmanje ocekivali od njih, njima su se kockice slozile.

Diego Moustapfa

pre 7 godina

Ne znam da li je subjektivan doživljaj ali čitavo prvenstvo mi je nekako čudno, razvodnjeno, nešto fali.Možda zbog većeg broja učesnika, mada ne vjerujem da je to...Čestitke Portugalu....

neutralni felsh

pre 7 godina

(Владо Бања Лука, 10. jul 2016 23:41) 

Neutralni felsh ti na drugim temama daje argumente na koje odgovaras uvredama, a to i ovde nastavljas. Stvarno covece, smiri se malo!
(qwerty, 11. jul 2016 00:10)


i ovde bih, nego mi neka budala od moderatora nikad ne pusti komentar ;)

Stara kuka

pre 7 godina

Portugal ili Portugalija kako god je fudbalska zemlja,tri velika kluba,mnogo dobrih igraca kroz istoriju.Sada isto imaju pravi takmicarski tim.Igraju pametno.Vezni red sjajan,odbrana cvrsta.Sta bi tek bilo da imaju extra spica.Poslednjih 15 tak godina titula prvaka Evrope 2016,finale EP 2004,polufinale SP u Nemackoj 2006.