Sreda, 22.06.2016.

21:00

Grupa E: Brejdi odveo Irce preko Italijana u osminu finala!

Reprezentacija Republike Irske savladala je Italiju 1:0 (0:0) u poslednjem kolu grupe E i tako popunila jedno od preostala dva mesta u osmini finala

Izvor:

Grupa E: Brejdi odveo Irce preko Italijana u osminu finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Borovo selo

pre 7 godina

Pa kad niste u EURO onda mozete biti prognozeri drugih zemalja :)
(Bloda, 23. jun 2016 02:19)

jos malo pa ce te i vi biti prognozeri hahahaaaaaa

extra

pre 7 godina

Turska i Albanija su bar učestvovali i podarili svojoj publici po jednu pobedu ,a sto se tiče neprolaska Turske,to su žabari naplatili ircima u evrima

Хм, хм

pre 7 godina

Kako taj švedski bog,poNos države nije odveo svoju momčad dalje :o
(brat Silvio, 22. jun 2016 23:21)Можеш само да му клекнеш.Он је за такве краљ.

Dag Kristi

pre 7 godina

Zasto svi pljuju Acino najavljivanje?Zamislite laika kako gleda prvi put utakmicu npr. Albanija-Svajcarska,njemu ce veoma znaciti informacija koja ekipa napada na koju stranu.

Jovan

pre 7 godina

Italijani sramotno pustili Irce. Prvo poslednji igrac odbrane nesmotreno izgubi loptu ali Irci ne koriste 3 igraca na golmana situaciju, a u sledecem napadu ih pustaju da centriraju golman kao proplivao i jos pomerio ruke da ne odbrani slucajno. Smejurija. Jel moguce da to niko nije provalio?

Pegone

pre 7 godina

@Italijani su sramota za fudbal. Davi zmija žabu, ne mogu da ih gledam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograđanin, 22. jun 2016 22:22)
Pa niko te i ne tera da ih gledas .
FORZA AZZURRI !!!!!!!!

Dejan

pre 7 godina

A sta bi sta Albanijom? Znaci oni i Turska putuju kuci. Ili ce da traze azil u Francuskoj. Bas mi zao. A tako su se radovali posle zadnje utakmice. Izgleda da je ipak falio dron.

Nikola

pre 7 godina

Turci i Albanci su dzabe krecili. Pirove pobede u poslednjem kolu. Hrvarska se ipak nije bas izvukla. Ne ide na Englesku, ali ide na Portugal. Volim sto Irci idu dalje, a Itaijani kad obezbede prvo mesto posle dva kola, u trecem od fudbala nema nista

neutralni felsh

pre 7 godina

Italijani su šmekeri i doktori fudbala... Nadam se da će uzeti titulu.
(dule, 22. jun 2016 21:50)


bilo nekad, odavno su izduvan balon koji ponekad iznenadi.

geopol

pre 7 godina

geopoliticko prvenstvo

Rusi,Turci,Ukrajinci, zajedno sa Albancima otisli kuci.

Bregzit-prosli svi sa Ostrva

Finale Belgija-Frnacuska(teroristicki napadi)

Sve se znalo pre prvenstva, da vam ne trazim sad komentar, gde sam dobio ogroman broj minusa, u fazonu jel si ti lud da Irci(i jedni i drugi) prodju grupu. Jadni Vels da prodje(a oni prvi u grupi)???
Velicali ste Turke i Ruse, gde su??? Mocni Cesi, Svedjani sa Ibrom???

Merkelova pusta Francuze u 1/2, Kikica & co ispadaju od Poljaka a ovi od Belgijanaca.

Poljska-Portugal
Vels-Belgija
Nemacka-Italija
Francuska-Island

Poljska Belgija
Nemacka Francuska

Belgija-Frnacuska

VUK

pre 7 godina

kakva nameštaljka- bruka!!! Kapiten Italije pustio čoveka da postigne gol! Nije regularno da u trećem kolu u grupi timovi koji su prošli dalje igraju sa drugim timom. Sramota!

Loša fora

pre 7 godina

...identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...
(pink floyd, 22. jun 2016 22:12)

Zato su i ispali albanci i turci... previše je to ukrštanja za njih!

Ovo prvenstvo postaje za mrvu zanimljivije!

pre 7 godina

Turci i mini turci sa belim kapicama - kući da uživaju. Eskurzija završena.

Hrvati dobili protivnika taman po meri i zasluzi, eskurzija traje koji dan duže!

Island ili Irska gaze ka tituli evrospkog prvaka!... a Islanđani i Irci su ustvari poreklom Srbi...

belgija sila???

pre 7 godina

jedva cekam da ova belgija ispadne! mislim dobar je to skup pojedinaca, ali nema to ni glavu ni rep, nekako su svi bitni i u isto vrijeme totalno nebitni!hazar? lukaku? felaini, igro jeste nije?! ne vidim ovo kao nesto sto se suprostavlja sistemu(citaj italija njemacka francuska, spanija.... i ako hocete hrvatska)!

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Zreb dobar za SP !? Irci,Velsani, Austrijanci za nas su trenutno kosmos... Nadam se da nisam u pravu ali sve ove reprezentacije imaju igru, tim, podrsku, savez, imidz .. mi nista od toga navedenog..

akcidroni

pre 7 godina

Ljudi, koliko se meni dopada kompletna irska nacija, zelena boja, keltsko nasledje, muzika... Evo pre neki dan kad su igrali sa Belgijom pomalo sam se zapio i narucio irsku zastavu metar sa metar, u ponedeljak mi postar donosi paket nista mi nije jasno... :D :D I nije mi zao, navijao sam i veceras za njih kao da su nasi, navijacu i u eliminacionoj fazi i na svakom sledecem turniru! GO IRELAND!

Nislija be

pre 7 godina

Bas su simpaticni navijaci Irske. Sa koliko emocija su proslavili ovaj prolaz. Koliko je lepo videti suze u ocima fudbalera koji ce bar na jos jednoj utakmici na Euru predstavljati svoju zemlju. Kako je dobra i zabava na tribinama. Imam 24 godina i u jednom trenutku sam, gledajuci sve ovo, zamislio koliko bi bilo lepo gledati svoju zemlju, uzivo ili preko TV-a. Dovoljno je bilo svih drugih, tudjih himni, navijaca, boja... Kako bi bilo lepo pratiti Srbiju, bar nekada, za 20 godina, makar.

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Ovi šveđani će biti totalna 0 kad ih napusti Ibra. Mislim, svakako teško da jedan čovek može da nosi celu ekipu, ali sa njim su imali igrača koji može da odluči utakmicu, kao što je na primer bukvalno sam vratio šveđane sa 4-0 na 4-4 u Nemačkoj. Bez njega će za njih već biti problem plasirati se na SP 2018. Ali, svakako bih voleo da večeras eleminišu osmanlije.

pink floyd

pre 7 godina

vidim mnogi se iscudjavaju sastavljanju parova za eliminacione runde ali nije ovo izmisljeno za ovo prvenstvo. identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...evo npr 90 u italiji jugoslavija je kao druga iz D igrala sa pobjednikom E to je bila spanija dalje u cetvrtfinalu trebali igrati sa pobjednikom C brazilom ali oni ispali od argentine koja je jedva kao treceplasirana prosla grupu...i npr drugi iz B bila tada Rumunija igrala sa drugom iz F irska....dakle samo je pitanje iz kojih grupa ce proci najbolje treceplasirane i to je jedina razlika. kostur jeste neravnomjeran ali to su krivi englezi spanci i portugalci a nikako organizator

vazno je pobediti

pre 7 godina

Nisam strucnjak i voleo bih da mi neko objasni svrhu igranja ove dve vecerasnje utakmice. Taktiziranje, odgovara rezultat nije objasnjenje. Sta odgovara Svedskoj, nereseno? Ne razumem.

a svedjana!!!

pre 7 godina

koliko je ovo lose!! nekako kad bi Ibrahimovic mogao da igra i u sredini i sam sebi da doda i nabaci e onda bi mozda nesto i bilo ovako... belgija pobjedjuje cim izvede lukakua!

pali andjeo

pre 7 godina

Finale
Belgija-Frnacuska
omaz
Vrlo realno i moguce.
Portugalci nemaju nikog do finala, ali bukvalno nikog, 3 utakmice u grupi nemaju srece, to mora da se okrene. Ako Belgija bude druga u grupi mogu do 1/2 i meca sa POR, u suprotnom ocekujem da Madjari prodju na prco kevu i budu iznenadjena 1/2.
Frnacuzima ce biti tesko 1/2 sa Nemcima, ali oni su domacini i navucice im sudije.

Znaci Belgija-Frnacuska, eventualno Portugal-FRA

divlja svinja

pre 7 godina

Navijam za Italiju na ovom prvenstvu, ali mi je drago da je večeras Irska pobedila i prošla dalje. A veliki Đanluiđi Bufon je odmah tu da čestita Martinu O'Nilu i Roju Kinu... Kakva je to legenda!!

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koji smor od fudbala,ako neko ima nesanicu nek prebaci na rts ili jedan ili dva svejedno je,ali koliko je fudbal propao ni blizu kao sto je bio.

zuja

pre 7 godina

Neki navijaci Irske placu kao da su osvojili SP.Ovo je dokaz da je ova ideja sa 24 tima idiotska.Prodjose indijanci sa bunkericama a u kontri sta se uradi. Prodjose svi sa ostrva gde igraci igraju po Cempuonsipu sto znaci da su bili odmorni

Alex

pre 7 godina

Trenutno dve utakmice dosadne koliko i lige tih repki.
Zabari ga daju u poslednjoj sekundi za sigurnih 1:0, a ovi drugi su vec mislima u cevabdzinici, trcalo se dosta, pa da se nesto pojede.

Svedska bolja

pre 7 godina

Znam da se bore za svoju reprezentaciju, ali ovi Belgijanci me vise nerviraju kako sve lopte blokiraju ka golu. Da li tolke krake imaju, ne znam...

Srb

pre 7 godina

Jedini sigurni jesu Italijani, koji će se za četvrtinu finala boriti sa selekcijom Hrvatske,
Ahhahahahah pisac je otpisao Hrvate(sada prve ,ne kazem da sam navijao za njih)
majstore Spanija-Italija

Nexter

pre 7 godina

Bravo, Aco! Bez tebe ne bismo znali koje su čuvene ličnosti proslavile koju zemlju...
P.S. Italijani puštaju Irce, živi bili pa videli :)

Pitam se

pre 7 godina

Zasto nas odvajkada lazu kako su Svedjani hladni, bez emocija, smrznutih faca... Pa oni su bas delovali temperamentno dok im se izvodila himna (klupa, publika). Mozda su rezervisani prema doseljenicima?

smehotres

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(@vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

kompleksi su cudo, verovatni nemas ni 14 god , dok isti komentar ostavljas na dve vesti, cccccc.... samo ti nama dolazi na srpski sajt i komentarisi, smesni ste do bola.

hahaaaa

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

e moj ti, nije tebi lako...puno si opterecen sa Srbima dok pises dva puta isti komentar. Ko ti drma kavez?

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Zreb dobar za SP !? Irci,Velsani, Austrijanci za nas su trenutno kosmos... Nadam se da nisam u pravu ali sve ove reprezentacije imaju igru, tim, podrsku, savez, imidz .. mi nista od toga navedenog..

hahaaaa

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

e moj ti, nije tebi lako...puno si opterecen sa Srbima dok pises dva puta isti komentar. Ko ti drma kavez?

Nislija be

pre 7 godina

Bas su simpaticni navijaci Irske. Sa koliko emocija su proslavili ovaj prolaz. Koliko je lepo videti suze u ocima fudbalera koji ce bar na jos jednoj utakmici na Euru predstavljati svoju zemlju. Kako je dobra i zabava na tribinama. Imam 24 godina i u jednom trenutku sam, gledajuci sve ovo, zamislio koliko bi bilo lepo gledati svoju zemlju, uzivo ili preko TV-a. Dovoljno je bilo svih drugih, tudjih himni, navijaca, boja... Kako bi bilo lepo pratiti Srbiju, bar nekada, za 20 godina, makar.

Loša fora

pre 7 godina

...identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...
(pink floyd, 22. jun 2016 22:12)

Zato su i ispali albanci i turci... previše je to ukrštanja za njih!

Ovo prvenstvo postaje za mrvu zanimljivije!

pre 7 godina

Turci i mini turci sa belim kapicama - kući da uživaju. Eskurzija završena.

Hrvati dobili protivnika taman po meri i zasluzi, eskurzija traje koji dan duže!

Island ili Irska gaze ka tituli evrospkog prvaka!... a Islanđani i Irci su ustvari poreklom Srbi...

Dejan

pre 7 godina

A sta bi sta Albanijom? Znaci oni i Turska putuju kuci. Ili ce da traze azil u Francuskoj. Bas mi zao. A tako su se radovali posle zadnje utakmice. Izgleda da je ipak falio dron.

akcidroni

pre 7 godina

Ljudi, koliko se meni dopada kompletna irska nacija, zelena boja, keltsko nasledje, muzika... Evo pre neki dan kad su igrali sa Belgijom pomalo sam se zapio i narucio irsku zastavu metar sa metar, u ponedeljak mi postar donosi paket nista mi nije jasno... :D :D I nije mi zao, navijao sam i veceras za njih kao da su nasi, navijacu i u eliminacionoj fazi i na svakom sledecem turniru! GO IRELAND!

Pitam se

pre 7 godina

Zasto nas odvajkada lazu kako su Svedjani hladni, bez emocija, smrznutih faca... Pa oni su bas delovali temperamentno dok im se izvodila himna (klupa, publika). Mozda su rezervisani prema doseljenicima?

Pegone

pre 7 godina

@Italijani su sramota za fudbal. Davi zmija žabu, ne mogu da ih gledam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograđanin, 22. jun 2016 22:22)
Pa niko te i ne tera da ih gledas .
FORZA AZZURRI !!!!!!!!

divlja svinja

pre 7 godina

Navijam za Italiju na ovom prvenstvu, ali mi je drago da je večeras Irska pobedila i prošla dalje. A veliki Đanluiđi Bufon je odmah tu da čestita Martinu O'Nilu i Roju Kinu... Kakva je to legenda!!

pink floyd

pre 7 godina

vidim mnogi se iscudjavaju sastavljanju parova za eliminacione runde ali nije ovo izmisljeno za ovo prvenstvo. identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...evo npr 90 u italiji jugoslavija je kao druga iz D igrala sa pobjednikom E to je bila spanija dalje u cetvrtfinalu trebali igrati sa pobjednikom C brazilom ali oni ispali od argentine koja je jedva kao treceplasirana prosla grupu...i npr drugi iz B bila tada Rumunija igrala sa drugom iz F irska....dakle samo je pitanje iz kojih grupa ce proci najbolje treceplasirane i to je jedina razlika. kostur jeste neravnomjeran ali to su krivi englezi spanci i portugalci a nikako organizator

smehotres

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(@vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

kompleksi su cudo, verovatni nemas ni 14 god , dok isti komentar ostavljas na dve vesti, cccccc.... samo ti nama dolazi na srpski sajt i komentarisi, smesni ste do bola.

Nikola

pre 7 godina

Turci i Albanci su dzabe krecili. Pirove pobede u poslednjem kolu. Hrvarska se ipak nije bas izvukla. Ne ide na Englesku, ali ide na Portugal. Volim sto Irci idu dalje, a Itaijani kad obezbede prvo mesto posle dva kola, u trecem od fudbala nema nista

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Ovi šveđani će biti totalna 0 kad ih napusti Ibra. Mislim, svakako teško da jedan čovek može da nosi celu ekipu, ali sa njim su imali igrača koji može da odluči utakmicu, kao što je na primer bukvalno sam vratio šveđane sa 4-0 na 4-4 u Nemačkoj. Bez njega će za njih već biti problem plasirati se na SP 2018. Ali, svakako bih voleo da večeras eleminišu osmanlije.

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koji smor od fudbala,ako neko ima nesanicu nek prebaci na rts ili jedan ili dva svejedno je,ali koliko je fudbal propao ni blizu kao sto je bio.

Jovan

pre 7 godina

Italijani sramotno pustili Irce. Prvo poslednji igrac odbrane nesmotreno izgubi loptu ali Irci ne koriste 3 igraca na golmana situaciju, a u sledecem napadu ih pustaju da centriraju golman kao proplivao i jos pomerio ruke da ne odbrani slucajno. Smejurija. Jel moguce da to niko nije provalio?

VUK

pre 7 godina

kakva nameštaljka- bruka!!! Kapiten Italije pustio čoveka da postigne gol! Nije regularno da u trećem kolu u grupi timovi koji su prošli dalje igraju sa drugim timom. Sramota!

a svedjana!!!

pre 7 godina

koliko je ovo lose!! nekako kad bi Ibrahimovic mogao da igra i u sredini i sam sebi da doda i nabaci e onda bi mozda nesto i bilo ovako... belgija pobjedjuje cim izvede lukakua!

Nexter

pre 7 godina

Bravo, Aco! Bez tebe ne bismo znali koje su čuvene ličnosti proslavile koju zemlju...
P.S. Italijani puštaju Irce, živi bili pa videli :)

Svedska bolja

pre 7 godina

Znam da se bore za svoju reprezentaciju, ali ovi Belgijanci me vise nerviraju kako sve lopte blokiraju ka golu. Da li tolke krake imaju, ne znam...

belgija sila???

pre 7 godina

jedva cekam da ova belgija ispadne! mislim dobar je to skup pojedinaca, ali nema to ni glavu ni rep, nekako su svi bitni i u isto vrijeme totalno nebitni!hazar? lukaku? felaini, igro jeste nije?! ne vidim ovo kao nesto sto se suprostavlja sistemu(citaj italija njemacka francuska, spanija.... i ako hocete hrvatska)!

geopol

pre 7 godina

geopoliticko prvenstvo

Rusi,Turci,Ukrajinci, zajedno sa Albancima otisli kuci.

Bregzit-prosli svi sa Ostrva

Finale Belgija-Frnacuska(teroristicki napadi)

Sve se znalo pre prvenstva, da vam ne trazim sad komentar, gde sam dobio ogroman broj minusa, u fazonu jel si ti lud da Irci(i jedni i drugi) prodju grupu. Jadni Vels da prodje(a oni prvi u grupi)???
Velicali ste Turke i Ruse, gde su??? Mocni Cesi, Svedjani sa Ibrom???

Merkelova pusta Francuze u 1/2, Kikica & co ispadaju od Poljaka a ovi od Belgijanaca.

Poljska-Portugal
Vels-Belgija
Nemacka-Italija
Francuska-Island

Poljska Belgija
Nemacka Francuska

Belgija-Frnacuska

neutralni felsh

pre 7 godina

Italijani su šmekeri i doktori fudbala... Nadam se da će uzeti titulu.
(dule, 22. jun 2016 21:50)


bilo nekad, odavno su izduvan balon koji ponekad iznenadi.

zuja

pre 7 godina

Neki navijaci Irske placu kao da su osvojili SP.Ovo je dokaz da je ova ideja sa 24 tima idiotska.Prodjose indijanci sa bunkericama a u kontri sta se uradi. Prodjose svi sa ostrva gde igraci igraju po Cempuonsipu sto znaci da su bili odmorni

Srb

pre 7 godina

Jedini sigurni jesu Italijani, koji će se za četvrtinu finala boriti sa selekcijom Hrvatske,
Ahhahahahah pisac je otpisao Hrvate(sada prve ,ne kazem da sam navijao za njih)
majstore Spanija-Italija

vazno je pobediti

pre 7 godina

Nisam strucnjak i voleo bih da mi neko objasni svrhu igranja ove dve vecerasnje utakmice. Taktiziranje, odgovara rezultat nije objasnjenje. Sta odgovara Svedskoj, nereseno? Ne razumem.

Alex

pre 7 godina

Trenutno dve utakmice dosadne koliko i lige tih repki.
Zabari ga daju u poslednjoj sekundi za sigurnih 1:0, a ovi drugi su vec mislima u cevabdzinici, trcalo se dosta, pa da se nesto pojede.

pali andjeo

pre 7 godina

Finale
Belgija-Frnacuska
omaz
Vrlo realno i moguce.
Portugalci nemaju nikog do finala, ali bukvalno nikog, 3 utakmice u grupi nemaju srece, to mora da se okrene. Ako Belgija bude druga u grupi mogu do 1/2 i meca sa POR, u suprotnom ocekujem da Madjari prodju na prco kevu i budu iznenadjena 1/2.
Frnacuzima ce biti tesko 1/2 sa Nemcima, ali oni su domacini i navucice im sudije.

Znaci Belgija-Frnacuska, eventualno Portugal-FRA

Dag Kristi

pre 7 godina

Zasto svi pljuju Acino najavljivanje?Zamislite laika kako gleda prvi put utakmicu npr. Albanija-Svajcarska,njemu ce veoma znaciti informacija koja ekipa napada na koju stranu.

extra

pre 7 godina

Turska i Albanija su bar učestvovali i podarili svojoj publici po jednu pobedu ,a sto se tiče neprolaska Turske,to su žabari naplatili ircima u evrima

Borovo selo

pre 7 godina

Pa kad niste u EURO onda mozete biti prognozeri drugih zemalja :)
(Bloda, 23. jun 2016 02:19)

jos malo pa ce te i vi biti prognozeri hahahaaaaaa

Хм, хм

pre 7 godina

Kako taj švedski bog,poNos države nije odveo svoju momčad dalje :o
(brat Silvio, 22. jun 2016 23:21)Можеш само да му клекнеш.Он је за такве краљ.

geopol

pre 7 godina

geopoliticko prvenstvo

Rusi,Turci,Ukrajinci, zajedno sa Albancima otisli kuci.

Bregzit-prosli svi sa Ostrva

Finale Belgija-Frnacuska(teroristicki napadi)

Sve se znalo pre prvenstva, da vam ne trazim sad komentar, gde sam dobio ogroman broj minusa, u fazonu jel si ti lud da Irci(i jedni i drugi) prodju grupu. Jadni Vels da prodje(a oni prvi u grupi)???
Velicali ste Turke i Ruse, gde su??? Mocni Cesi, Svedjani sa Ibrom???

Merkelova pusta Francuze u 1/2, Kikica & co ispadaju od Poljaka a ovi od Belgijanaca.

Poljska-Portugal
Vels-Belgija
Nemacka-Italija
Francuska-Island

Poljska Belgija
Nemacka Francuska

Belgija-Frnacuska

Ovo prvenstvo postaje za mrvu zanimljivije!

pre 7 godina

Turci i mini turci sa belim kapicama - kući da uživaju. Eskurzija završena.

Hrvati dobili protivnika taman po meri i zasluzi, eskurzija traje koji dan duže!

Island ili Irska gaze ka tituli evrospkog prvaka!... a Islanđani i Irci su ustvari poreklom Srbi...

Jovan

pre 7 godina

Italijani sramotno pustili Irce. Prvo poslednji igrac odbrane nesmotreno izgubi loptu ali Irci ne koriste 3 igraca na golmana situaciju, a u sledecem napadu ih pustaju da centriraju golman kao proplivao i jos pomerio ruke da ne odbrani slucajno. Smejurija. Jel moguce da to niko nije provalio?

pali andjeo

pre 7 godina

Finale
Belgija-Frnacuska
omaz
Vrlo realno i moguce.
Portugalci nemaju nikog do finala, ali bukvalno nikog, 3 utakmice u grupi nemaju srece, to mora da se okrene. Ako Belgija bude druga u grupi mogu do 1/2 i meca sa POR, u suprotnom ocekujem da Madjari prodju na prco kevu i budu iznenadjena 1/2.
Frnacuzima ce biti tesko 1/2 sa Nemcima, ali oni su domacini i navucice im sudije.

Znaci Belgija-Frnacuska, eventualno Portugal-FRA

vazno je pobediti

pre 7 godina

Nisam strucnjak i voleo bih da mi neko objasni svrhu igranja ove dve vecerasnje utakmice. Taktiziranje, odgovara rezultat nije objasnjenje. Sta odgovara Svedskoj, nereseno? Ne razumem.

neutralni felsh

pre 7 godina

Italijani su šmekeri i doktori fudbala... Nadam se da će uzeti titulu.
(dule, 22. jun 2016 21:50)


bilo nekad, odavno su izduvan balon koji ponekad iznenadi.

zuja

pre 7 godina

Neki navijaci Irske placu kao da su osvojili SP.Ovo je dokaz da je ova ideja sa 24 tima idiotska.Prodjose indijanci sa bunkericama a u kontri sta se uradi. Prodjose svi sa ostrva gde igraci igraju po Cempuonsipu sto znaci da su bili odmorni

Pegone

pre 7 godina

@Italijani su sramota za fudbal. Davi zmija žabu, ne mogu da ih gledam.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograđanin, 22. jun 2016 22:22)
Pa niko te i ne tera da ih gledas .
FORZA AZZURRI !!!!!!!!

Alex

pre 7 godina

Trenutno dve utakmice dosadne koliko i lige tih repki.
Zabari ga daju u poslednjoj sekundi za sigurnih 1:0, a ovi drugi su vec mislima u cevabdzinici, trcalo se dosta, pa da se nesto pojede.

Dejan

pre 7 godina

A sta bi sta Albanijom? Znaci oni i Turska putuju kuci. Ili ce da traze azil u Francuskoj. Bas mi zao. A tako su se radovali posle zadnje utakmice. Izgleda da je ipak falio dron.

VUK

pre 7 godina

kakva nameštaljka- bruka!!! Kapiten Italije pustio čoveka da postigne gol! Nije regularno da u trećem kolu u grupi timovi koji su prošli dalje igraju sa drugim timom. Sramota!

hahaaaa

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

e moj ti, nije tebi lako...puno si opterecen sa Srbima dok pises dva puta isti komentar. Ko ti drma kavez?

akcidroni

pre 7 godina

Ljudi, koliko se meni dopada kompletna irska nacija, zelena boja, keltsko nasledje, muzika... Evo pre neki dan kad su igrali sa Belgijom pomalo sam se zapio i narucio irsku zastavu metar sa metar, u ponedeljak mi postar donosi paket nista mi nije jasno... :D :D I nije mi zao, navijao sam i veceras za njih kao da su nasi, navijacu i u eliminacionoj fazi i na svakom sledecem turniru! GO IRELAND!

Loša fora

pre 7 godina

...identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...
(pink floyd, 22. jun 2016 22:12)

Zato su i ispali albanci i turci... previše je to ukrštanja za njih!

extra

pre 7 godina

Turska i Albanija su bar učestvovali i podarili svojoj publici po jednu pobedu ,a sto se tiče neprolaska Turske,to su žabari naplatili ircima u evrima

smehotres

pre 7 godina

JA SAMO ZNAM DA CE HRVATI BIT POBJEDNICI
(@vip-tetka, 22. jun 2016 21:05)

kompleksi su cudo, verovatni nemas ni 14 god , dok isti komentar ostavljas na dve vesti, cccccc.... samo ti nama dolazi na srpski sajt i komentarisi, smesni ste do bola.

Veteran PFCN1

pre 7 godina

Zreb dobar za SP !? Irci,Velsani, Austrijanci za nas su trenutno kosmos... Nadam se da nisam u pravu ali sve ove reprezentacije imaju igru, tim, podrsku, savez, imidz .. mi nista od toga navedenog..

Srb

pre 7 godina

Jedini sigurni jesu Italijani, koji će se za četvrtinu finala boriti sa selekcijom Hrvatske,
Ahhahahahah pisac je otpisao Hrvate(sada prve ,ne kazem da sam navijao za njih)
majstore Spanija-Italija

Pitam se

pre 7 godina

Zasto nas odvajkada lazu kako su Svedjani hladni, bez emocija, smrznutih faca... Pa oni su bas delovali temperamentno dok im se izvodila himna (klupa, publika). Mozda su rezervisani prema doseljenicima?

Zeljko 92 (Notingem Forest)

pre 7 godina

Koji smor od fudbala,ako neko ima nesanicu nek prebaci na rts ili jedan ili dva svejedno je,ali koliko je fudbal propao ni blizu kao sto je bio.

belgija sila???

pre 7 godina

jedva cekam da ova belgija ispadne! mislim dobar je to skup pojedinaca, ali nema to ni glavu ni rep, nekako su svi bitni i u isto vrijeme totalno nebitni!hazar? lukaku? felaini, igro jeste nije?! ne vidim ovo kao nesto sto se suprostavlja sistemu(citaj italija njemacka francuska, spanija.... i ako hocete hrvatska)!

Svedska bolja

pre 7 godina

Znam da se bore za svoju reprezentaciju, ali ovi Belgijanci me vise nerviraju kako sve lopte blokiraju ka golu. Da li tolke krake imaju, ne znam...

Nikola

pre 7 godina

Turci i Albanci su dzabe krecili. Pirove pobede u poslednjem kolu. Hrvarska se ipak nije bas izvukla. Ne ide na Englesku, ali ide na Portugal. Volim sto Irci idu dalje, a Itaijani kad obezbede prvo mesto posle dva kola, u trecem od fudbala nema nista

Nislija be

pre 7 godina

Bas su simpaticni navijaci Irske. Sa koliko emocija su proslavili ovaj prolaz. Koliko je lepo videti suze u ocima fudbalera koji ce bar na jos jednoj utakmici na Euru predstavljati svoju zemlju. Kako je dobra i zabava na tribinama. Imam 24 godina i u jednom trenutku sam, gledajuci sve ovo, zamislio koliko bi bilo lepo gledati svoju zemlju, uzivo ili preko TV-a. Dovoljno je bilo svih drugih, tudjih himni, navijaca, boja... Kako bi bilo lepo pratiti Srbiju, bar nekada, za 20 godina, makar.

Хм, хм

pre 7 godina

Kako taj švedski bog,poNos države nije odveo svoju momčad dalje :o
(brat Silvio, 22. jun 2016 23:21)Можеш само да му клекнеш.Он је за такве краљ.

Nexter

pre 7 godina

Bravo, Aco! Bez tebe ne bismo znali koje su čuvene ličnosti proslavile koju zemlju...
P.S. Italijani puštaju Irce, živi bili pa videli :)

Šaban iz Loznice

pre 7 godina

Ovi šveđani će biti totalna 0 kad ih napusti Ibra. Mislim, svakako teško da jedan čovek može da nosi celu ekipu, ali sa njim su imali igrača koji može da odluči utakmicu, kao što je na primer bukvalno sam vratio šveđane sa 4-0 na 4-4 u Nemačkoj. Bez njega će za njih već biti problem plasirati se na SP 2018. Ali, svakako bih voleo da večeras eleminišu osmanlije.

a svedjana!!!

pre 7 godina

koliko je ovo lose!! nekako kad bi Ibrahimovic mogao da igra i u sredini i sam sebi da doda i nabaci e onda bi mozda nesto i bilo ovako... belgija pobjedjuje cim izvede lukakua!

pink floyd

pre 7 godina

vidim mnogi se iscudjavaju sastavljanju parova za eliminacione runde ali nije ovo izmisljeno za ovo prvenstvo. identican sistem ukrstanja grupa je bio na sp 86-94 kad su ucestvovale 24 ekipe...evo npr 90 u italiji jugoslavija je kao druga iz D igrala sa pobjednikom E to je bila spanija dalje u cetvrtfinalu trebali igrati sa pobjednikom C brazilom ali oni ispali od argentine koja je jedva kao treceplasirana prosla grupu...i npr drugi iz B bila tada Rumunija igrala sa drugom iz F irska....dakle samo je pitanje iz kojih grupa ce proci najbolje treceplasirane i to je jedina razlika. kostur jeste neravnomjeran ali to su krivi englezi spanci i portugalci a nikako organizator

divlja svinja

pre 7 godina

Navijam za Italiju na ovom prvenstvu, ali mi je drago da je večeras Irska pobedila i prošla dalje. A veliki Đanluiđi Bufon je odmah tu da čestita Martinu O'Nilu i Roju Kinu... Kakva je to legenda!!

Dag Kristi

pre 7 godina

Zasto svi pljuju Acino najavljivanje?Zamislite laika kako gleda prvi put utakmicu npr. Albanija-Svajcarska,njemu ce veoma znaciti informacija koja ekipa napada na koju stranu.

Borovo selo

pre 7 godina

Pa kad niste u EURO onda mozete biti prognozeri drugih zemalja :)
(Bloda, 23. jun 2016 02:19)

jos malo pa ce te i vi biti prognozeri hahahaaaaaa