Četvrtak, 16.06.2016.

14:30

Preokret Engleske, Vardi i Staridž srušili Vels!

Reprezentacija Engleske pobedila je Vels 2:1 posle preokreta u Lansu, u drugom meču drugog kola Grupe B Evropskog prvenstva.

Izvor: AK

Preokret Engleske, Vardi i Staridž srušili Vels! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

suki

pre 7 godina

Rasford za 15 min pokazao vise od Sterlinga I Lalane zajedno..
(sinisa, 16. jun 2016 17:14)

Pa ako ti ne vidis zasto Lalana igra, onda nista, svi sve znaju.

EP

pre 7 godina

Engleska ima inicijativu,ali ako analizirate oni dave loptu i ne znaju sta ce u napadu,nema tecne igre,podsecaju me na igru nase reprezentacije kad ne znamo sta cemo i gde s loptom.

Miki28

pre 7 godina

Hodzson je nevjerovatan, kakvu reprezentaciju vodi a covjek amater! Mislim da ni lud covjek ne bi igrao sa Sterlingom ali i to je moguce... Ostaviti najboljeg igraca PL, osvajaca titule na klupi prvi mec i drugi mec to ne bi ni neki nas strucnjak! Vardi mora da igra a i Staridz koji je klasa... Runi je danas bio odlican a mali Rasford ce biti igracina, opasan igrac

Samo GoPro

pre 7 godina

Sad je jasno zašto su Ruje šopali Engleze... da im ovi nameste što idealniju priliku za prolaz dalje! I eto kako demokratske mere zaista uspevaju na delu!

Nislija

pre 7 godina

Steta za Vels, da je ostalo nereseno sigurno bi prosle obe, ovako Vels mora da dobije ruse, sto verujem da nece biti tesko. Ne igraju kao Velika Britnija, jer to nisu zvanicno, vec su Ujedinjeno kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske, a kada je osnovana Fifa ili sta je vec bilo pre toga svi ovi savezi su ucestvovali kao zasebni, zato i nastupaju posebno. I nece se odreci toga jer je ovo jedan od znakova njihove nacionalne jedinstvenosti

Nikki

pre 7 godina

I realno mnogo ste precenili Vels, nisu oni nista bolji od Severne Irske, samo sto imaju Bejla. Bez slobodnih udaraca oni ne bi sutnuli na gol.

nemoral

pre 7 godina

da li je rezultat nameštem? da nis?u pobedili pitanje da li bi išli falje ako rusija pobedi!!!??? Treba preispitati i kazniti ih, pokvareni mućkovi!!!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

odavno ali stvarno odavno nisam gledao Englesku tako nestvarno lošu.Pa to nije fudbal.To što smo mi nekad govorili u "kuruze"....Katastrofa

маннијак

pre 7 godina

Колико зналаца овде :D Варди је можда једну утакмицу почео до сада, он је више неки џокер Хоџсону, бар је тако било од како Варди добија позив репрезентације. Кејн ништа није гори, чак је гол више дао у лиги од њега, не знам у чему је проблем да он игра. Е, сад, да л' ће Варди после овога да почиње, видећемо.

mare-srbija

pre 7 godina

Idemoooo :)) Puni Velsane :)
Zasluzena Pobeda, pogledajte odnos suteva 21-7
Fudbal je pobedio! Ovako treba da prodje svako ko se brani ceo mec!

Mikins

pre 7 godina

Velis Premijer liga pa ove Engleze bi Kazashtan samleo,a ovaj Vels smo mi tukli pet,sest razlike MI.....
(Harambe, 16. jun 2016 16:49)

Kada smo ih tukli? Pre cetiri godine? Sem imena reprezentacije i drzave apsolutno u 2016 ni mi ni oni nemamo zajednicko. Zato su oni na EURO 2016 a mi nismo.

bbr

pre 7 godina

Englezi su i sa Rusima i sada protiv Velsa definitivno zasluzili pobedu,napadali su u obe utakmice,stvarali sanse,ne narocito dobre ali to je zato sto nemaju prejak tim i ne igraju dobro,ali zele da napadaju da daju golove da imaju posed i sve to i rade i steta bi bilo da Engleska ne prodje a da prodju Rusija koja centar ne prelazi ni protiv Slovaka ili Vels koji ceka korner ili slobodnjak.Englezi se trude i igraju ofanzivno,kvalitet za neko od prva tri mesta nemaju ali bar igraju posteno a ne kao sto im se pre desavalo da ne stvore ni dve sanse na utakmicama protiv slabih protivnika i jos da se brane.Francuska za sada nije pokazala da je cak i malo bolja od Engleza.

Dag Kristi

pre 7 godina

Jel realno da Hodzson nije naucio jos nakon prve utakmice lekciju?Opet Kejn ocajan,opet Sterling nevidljiv.Sreca,te je protivnik Vels,inace bi bilo cupavo.

Gerga

pre 7 godina

Neverovatno, VARDY i Staridz na klupi, a igraju Lalana i Sterling, pa zemljo otvori se, Hodzson nije normalan.
(drmr, 16. jun 2016 15:09)
A ti brate za selektora.

andreas kisser

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.
(KORN, 16. jun 2016 16:25)

u fidbalu i ragiju je u pitanju tradicija. smatra se da su to 4 iskonska saveza od kojih je poteklo organizovano igranje fudbala i stoga imaju poseban status. uostalom krajen 19. veka dok se fudbal i ragbi nisu dovoljno popularizovali u drugim drzavama, jedine internacionalne utakmice su bile upravo izmeju engleske, skotske, velsa i irske. kasnije se savez irske podelio na severnu i republiku. u svim ostalim sportovima nastupaju onako kako i treba, jedna drzava - jedan tim.

ja sam za "male" nacije

pre 7 godina

Zao mi Walesa, ali jos su u dobroj situaciji. Imaju 3 boda i jos igraju protiv Rusa. Mogu proci i kao 3. iz grupe.

mustrashh

pre 7 godina

Bejl mora nekako da se nametne u realu,napuderisani se pretplatio na slobodnjake a pogodi svaki dvadeseti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borg, 16. jun 2016 15:58)

Zapravo, svaki 117-i pogodi. Tako je glasila sluzbena statistika za proslu sezonu, nije ju nesto popravio ove :)

RealFeel

pre 7 godina

Ovaj Velski navijac u 85. min ... Hahahahha. Prvo place pa se raduje i bodri svoju zemlju :D koji kralj. A strajnicu hvala na info da je Engleska u bijelim dresovima i da napadaju sa desna na lijevo hahahahahhahaha

KORN

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.

duplo golo

pre 7 godina

@Jumko
Nemas pojma o tenisu. Cak i Vilander bolje pogodi osvajaca GS od tebe. Presaltao si se na fudbal, ali i tu blage veze nemas. Bolje ti je prebaci se da komentarises karling, bocanje i slicno.

Gitane

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim sve tv eksperte kada se dive engleskoj reprezentaciji. Englezi su izmislili fudbal ali su ga zaboravili igrati. Bez stranaca premie liga je na nivou Albanije. Lepa himna. God save.....

Six de Lux

pre 7 godina

Hahaha, neko je cital B92 komentare:
"16:01 Počelo je drugo poluvreme, selektor Engleske je odmah napravio dvostruku izmenu u napadu, umesto Rahima Sterlinga i Harija Kejna ušli su Danijel Staridž i Džejmi Vardi."

mr.tooth

pre 7 godina

Toliko o igri iz " kolevke fudbala".
Sad ENG dade gol ali ne menajam misljenje.
Ovakav fudbal zna da igra i SRB samo sto tad zvucci jadno, a kad kazes ENG zvuci opasno.
Nisu oni nista bolji od nas ali eto, zovu se Engleska.

jeste

pre 7 godina

sada se vidi koliki je bejl igracina, samo ne može da se dokaze u real madridu od onogo manekena, koji je najveca prevara u istoriji fudbala.

barka

pre 7 godina

nas 30 gledamo tekmu u kaficu,iskljucili smo ton. sto je mnogo,mnogo je,cak se ne mozemo vise ni saliti na stojanovicev racun,stvarno je beskrajno dosadan. sto bi on rekao,utakmica deluje mnogo zanimljivija bez njegovog "komentara".

vulesu

pre 7 godina

Englezi imaju extra fudbalere, igraju srcem, daju sve od sebe ali im jednostavno ne ide na velikim takmičenjima, treba neki expert da utvrdi u čemu je problem

...

pre 7 godina

Vardi i staridz, da je igrala najbolja postava od pocetka, bilo bi minimum 4 gola u mrezi velsa, i da su tako igrali i protiv rusije moj tiket ne bi bio oboren, nego bi bio bogatiji za poprilicnu sumu.

Kayser Soze

pre 7 godina

Mora Vardi da udje, ne moze ovo bez njega. Imam osecaj da bi i Staridz i Rasford dosta pomogli, ali Hodzson je zapeo po svome. Mislim da ce Vels da se zatvori..

GoPro

pre 7 godina

Ako dođu medvedi moglo bi biti nezgodno i po zmajeve i po lavove...

Inače da napravimo mi ovde jednu anketu ozbiljnu, da se manemo šegačenja i huliganjenja, pogotovo onlajn.

Elem, evo ankete:

+ za to da su Strajnićeve provale bolje od Alan Forda
- da njegove provale ipak nisu bolje

ТикаШпиц

pre 7 godina

Imate privilegiju da gledate najskuplje drvo svih vremena od 60 milki sterling mesavina ficfirica i i onog panja debelog.Verovatno najgori fudbaler svih vremena !!!

Sujeta

pre 7 godina

Koliko um treba da bude zatrovan da coveka koji je vratio veru u fudbal Vardija drzis na klupi?Za klasu je bolji od ostalih,nije on jednu utakmicu dobro odigrao,on je drzao cas fudbala cele sezone.

kögel TIR.

pre 7 godina

Ma englezi be osvajaju neko rece pre neki dan .. xD
Veze nemaju sa zivotom .. Tupadzije mogu da imaju para koliko hoce dzaba im .. :) Talijani Njemci Francuzn Polska .. Spanija je tu negde .. Mada imaju ovog SEKS Fabregasa on zaboravio kako se igra fuzbal ..

ultrazvuk

pre 7 godina

Šta je s bratom remzijem? Ja sam mislio da je farbanje u plavo izumrlo s dinosaurusima.. Kako god, gotivan igrač, navijam za vels

abibas

pre 7 godina

Idemo Velšani za korak bliže 1. mestu. Bod bi bio odličan, a tek tri...

Hodžsone, gledaj i uči:
-----------Vardi
Sterling---Runi-----Milner
------Dajer-----Ali

Rojo

pre 7 godina

Sta je to Vardi prije prvenstva jos trebao da uradi da bi zasluzio prvu postavu? Ako on nije zasluzio, onda ih pola nije trebalo da bude nikako na euru. Sportski pozz

Propali fudbaler

pre 7 godina

Moja žena voli samo da pogleda kad puštaju himne. I kaže mi zašto si propali fudbaler, zašto se nisi trudio. :| E te žene...

Nikki

pre 7 godina

6 igraca Totenhema na terenu...svaka čast
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. jun 2016 15:05)

u engleskoj od njih 5 samo ovaj Dajer zasluzuje da igra. A ovaj Sterling mi ne bi igrao u Dubocicu.

gulix

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)
Aca je odličan! On to radi namerno, beogradsko-montipajtonovska-kvazipoetična kombinacija. I Mijaljević i Krivokapić su krajnje pristojni...jedino uspavani Nedeljko i Predrag-ne-znam-da-izgovorim-nijedno-strano-prezime-pravilno-Strajnić.

Srpski Skauzer

pre 7 godina

Hodzsone,
Je*o te Runi
Je*o te Sterling
Je*o te Kejn
Je*o te Dier
Je*o te Ali
Daj sansu Staridzu Vardiju Vilsiru Hendersonu i Milneru sto znaju nesto za razliku od gore navedenih panjeva

hrvati do titule...

pre 7 godina

I sad meni neko kaze da englezi igraju najbolji fudbal i imaju najbolju ligu...Pogledajte da samo napucavaju loptu i ne mogu da povezu 2-3 pasa po zemlji,kao u skolskom dvoristu...Zbog toga su nemci i spanci za njih VELESILA

st pauli

pre 7 godina

2003. godina, avgust; gotovo da smo izgubili i teoretsku sansu da se plasiramo na EURO 2004 u Portugalu... Docekujemo Vels na polupraznoj Marakani; i, u 74. minutu, veliki Dragan Mladenovic, na debiju, za 1:0!! Na severu, mala grupa Velsana, sa transparentom 'NE MRZITE NAS; MI NISMO ENGLEZI'!! RESPECT
(pinoche, 11. jun 2016 18:52)

:)

neutralni felsh

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)


:))))

Arsenalovac

pre 7 godina

Opet Sterling i Lalana u napadu,ovaj Hodžson kao da želi da što pre napusti Francusku.Umesto Vardi da igra on gura ovog nabeđenog Sterlinga.Neće pobediti Engleska,ili nerešeno ili pobeda Velsa u poslednjim momentima.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.

Nikki

pre 7 godina

Identican tim kao protiv Rusije? Ja i engleska javnost smo sokirani a verujem i svi koji prate. Klupa jaca od prvog tima. Vardi, Staridz i Rasford bi svakom timu dali 3 gola. Plus Barkli a i bekovi na klupi su ofanizvno bolji od dvojca Totenhema. Izlapeo starac.

neutralni felsh

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.
(СрбинсонКрусо, 16. jun 2016 14:38)


bogami, nije se ni spanija obrukala na prvom mecu. mada bi utakmica bila mnogo bolja da su cesi cesce imali nameru da predju centar, i da su pritom znali sta ce sa loptom... smesno je kad reprezentacija sve nade polozi u odlicnog golmana, kao ceh, i jednog nervoznog i frustriranog kreativca, kao rosicki.

mr.tooth

pre 7 godina

Realno svasta ovde moze da bude.
Bas me briga ko ce pobediti ali voleo bih da napokon vidim dobar fudbal.
Ne mora da bude puno golova ali da bude " ziska".

Nikki

pre 7 godina

Identican tim kao protiv Rusije? Ja i engleska javnost smo sokirani a verujem i svi koji prate. Klupa jaca od prvog tima. Vardi, Staridz i Rasford bi svakom timu dali 3 gola. Plus Barkli a i bekovi na klupi su ofanizvno bolji od dvojca Totenhema. Izlapeo starac.

st pauli

pre 7 godina

2003. godina, avgust; gotovo da smo izgubili i teoretsku sansu da se plasiramo na EURO 2004 u Portugalu... Docekujemo Vels na polupraznoj Marakani; i, u 74. minutu, veliki Dragan Mladenovic, na debiju, za 1:0!! Na severu, mala grupa Velsana, sa transparentom 'NE MRZITE NAS; MI NISMO ENGLEZI'!! RESPECT
(pinoche, 11. jun 2016 18:52)

:)

ТикаШпиц

pre 7 godina

Imate privilegiju da gledate najskuplje drvo svih vremena od 60 milki sterling mesavina ficfirica i i onog panja debelog.Verovatno najgori fudbaler svih vremena !!!

andreas kisser

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.
(KORN, 16. jun 2016 16:25)

u fidbalu i ragiju je u pitanju tradicija. smatra se da su to 4 iskonska saveza od kojih je poteklo organizovano igranje fudbala i stoga imaju poseban status. uostalom krajen 19. veka dok se fudbal i ragbi nisu dovoljno popularizovali u drugim drzavama, jedine internacionalne utakmice su bile upravo izmeju engleske, skotske, velsa i irske. kasnije se savez irske podelio na severnu i republiku. u svim ostalim sportovima nastupaju onako kako i treba, jedna drzava - jedan tim.

Gerga

pre 7 godina

Neverovatno, VARDY i Staridz na klupi, a igraju Lalana i Sterling, pa zemljo otvori se, Hodzson nije normalan.
(drmr, 16. jun 2016 15:09)
A ti brate za selektora.

Arsenalovac

pre 7 godina

Opet Sterling i Lalana u napadu,ovaj Hodžson kao da želi da što pre napusti Francusku.Umesto Vardi da igra on gura ovog nabeđenog Sterlinga.Neće pobediti Engleska,ili nerešeno ili pobeda Velsa u poslednjim momentima.

mr.tooth

pre 7 godina

Toliko o igri iz " kolevke fudbala".
Sad ENG dade gol ali ne menajam misljenje.
Ovakav fudbal zna da igra i SRB samo sto tad zvucci jadno, a kad kazes ENG zvuci opasno.
Nisu oni nista bolji od nas ali eto, zovu se Engleska.

Propali fudbaler

pre 7 godina

Moja žena voli samo da pogleda kad puštaju himne. I kaže mi zašto si propali fudbaler, zašto se nisi trudio. :| E te žene...

...

pre 7 godina

Vardi i staridz, da je igrala najbolja postava od pocetka, bilo bi minimum 4 gola u mrezi velsa, i da su tako igrali i protiv rusije moj tiket ne bi bio oboren, nego bi bio bogatiji za poprilicnu sumu.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.

KORN

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.

GoPro

pre 7 godina

Ako dođu medvedi moglo bi biti nezgodno i po zmajeve i po lavove...

Inače da napravimo mi ovde jednu anketu ozbiljnu, da se manemo šegačenja i huliganjenja, pogotovo onlajn.

Elem, evo ankete:

+ za to da su Strajnićeve provale bolje od Alan Forda
- da njegove provale ipak nisu bolje

Rojo

pre 7 godina

Sta je to Vardi prije prvenstva jos trebao da uradi da bi zasluzio prvu postavu? Ako on nije zasluzio, onda ih pola nije trebalo da bude nikako na euru. Sportski pozz

mustrashh

pre 7 godina

Bejl mora nekako da se nametne u realu,napuderisani se pretplatio na slobodnjake a pogodi svaki dvadeseti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borg, 16. jun 2016 15:58)

Zapravo, svaki 117-i pogodi. Tako je glasila sluzbena statistika za proslu sezonu, nije ju nesto popravio ove :)

RealFeel

pre 7 godina

Ovaj Velski navijac u 85. min ... Hahahahha. Prvo place pa se raduje i bodri svoju zemlju :D koji kralj. A strajnicu hvala na info da je Engleska u bijelim dresovima i da napadaju sa desna na lijevo hahahahahhahaha

jeste

pre 7 godina

sada se vidi koliki je bejl igracina, samo ne može da se dokaze u real madridu od onogo manekena, koji je najveca prevara u istoriji fudbala.

mr.tooth

pre 7 godina

Realno svasta ovde moze da bude.
Bas me briga ko ce pobediti ali voleo bih da napokon vidim dobar fudbal.
Ne mora da bude puno golova ali da bude " ziska".

hrvati do titule...

pre 7 godina

I sad meni neko kaze da englezi igraju najbolji fudbal i imaju najbolju ligu...Pogledajte da samo napucavaju loptu i ne mogu da povezu 2-3 pasa po zemlji,kao u skolskom dvoristu...Zbog toga su nemci i spanci za njih VELESILA

Miki28

pre 7 godina

Hodzson je nevjerovatan, kakvu reprezentaciju vodi a covjek amater! Mislim da ni lud covjek ne bi igrao sa Sterlingom ali i to je moguce... Ostaviti najboljeg igraca PL, osvajaca titule na klupi prvi mec i drugi mec to ne bi ni neki nas strucnjak! Vardi mora da igra a i Staridz koji je klasa... Runi je danas bio odlican a mali Rasford ce biti igracina, opasan igrac

Six de Lux

pre 7 godina

Hahaha, neko je cital B92 komentare:
"16:01 Počelo je drugo poluvreme, selektor Engleske je odmah napravio dvostruku izmenu u napadu, umesto Rahima Sterlinga i Harija Kejna ušli su Danijel Staridž i Džejmi Vardi."

Nikki

pre 7 godina

I realno mnogo ste precenili Vels, nisu oni nista bolji od Severne Irske, samo sto imaju Bejla. Bez slobodnih udaraca oni ne bi sutnuli na gol.

Gitane

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim sve tv eksperte kada se dive engleskoj reprezentaciji. Englezi su izmislili fudbal ali su ga zaboravili igrati. Bez stranaca premie liga je na nivou Albanije. Lepa himna. God save.....

bbr

pre 7 godina

Englezi su i sa Rusima i sada protiv Velsa definitivno zasluzili pobedu,napadali su u obe utakmice,stvarali sanse,ne narocito dobre ali to je zato sto nemaju prejak tim i ne igraju dobro,ali zele da napadaju da daju golove da imaju posed i sve to i rade i steta bi bilo da Engleska ne prodje a da prodju Rusija koja centar ne prelazi ni protiv Slovaka ili Vels koji ceka korner ili slobodnjak.Englezi se trude i igraju ofanzivno,kvalitet za neko od prva tri mesta nemaju ali bar igraju posteno a ne kao sto im se pre desavalo da ne stvore ni dve sanse na utakmicama protiv slabih protivnika i jos da se brane.Francuska za sada nije pokazala da je cak i malo bolja od Engleza.

Nikki

pre 7 godina

6 igraca Totenhema na terenu...svaka čast
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. jun 2016 15:05)

u engleskoj od njih 5 samo ovaj Dajer zasluzuje da igra. A ovaj Sterling mi ne bi igrao u Dubocicu.

Sujeta

pre 7 godina

Koliko um treba da bude zatrovan da coveka koji je vratio veru u fudbal Vardija drzis na klupi?Za klasu je bolji od ostalih,nije on jednu utakmicu dobro odigrao,on je drzao cas fudbala cele sezone.

Srpski Skauzer

pre 7 godina

Hodzsone,
Je*o te Runi
Je*o te Sterling
Je*o te Kejn
Je*o te Dier
Je*o te Ali
Daj sansu Staridzu Vardiju Vilsiru Hendersonu i Milneru sto znaju nesto za razliku od gore navedenih panjeva

abibas

pre 7 godina

Idemo Velšani za korak bliže 1. mestu. Bod bi bio odličan, a tek tri...

Hodžsone, gledaj i uči:
-----------Vardi
Sterling---Runi-----Milner
------Dajer-----Ali

Kayser Soze

pre 7 godina

Mora Vardi da udje, ne moze ovo bez njega. Imam osecaj da bi i Staridz i Rasford dosta pomogli, ali Hodzson je zapeo po svome. Mislim da ce Vels da se zatvori..

duplo golo

pre 7 godina

@Jumko
Nemas pojma o tenisu. Cak i Vilander bolje pogodi osvajaca GS od tebe. Presaltao si se na fudbal, ali i tu blage veze nemas. Bolje ti je prebaci se da komentarises karling, bocanje i slicno.

vulesu

pre 7 godina

Englezi imaju extra fudbalere, igraju srcem, daju sve od sebe ali im jednostavno ne ide na velikim takmičenjima, treba neki expert da utvrdi u čemu je problem

gulix

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)
Aca je odličan! On to radi namerno, beogradsko-montipajtonovska-kvazipoetična kombinacija. I Mijaljević i Krivokapić su krajnje pristojni...jedino uspavani Nedeljko i Predrag-ne-znam-da-izgovorim-nijedno-strano-prezime-pravilno-Strajnić.

Mikins

pre 7 godina

Velis Premijer liga pa ove Engleze bi Kazashtan samleo,a ovaj Vels smo mi tukli pet,sest razlike MI.....
(Harambe, 16. jun 2016 16:49)

Kada smo ih tukli? Pre cetiri godine? Sem imena reprezentacije i drzave apsolutno u 2016 ni mi ni oni nemamo zajednicko. Zato su oni na EURO 2016 a mi nismo.

mare-srbija

pre 7 godina

Idemoooo :)) Puni Velsane :)
Zasluzena Pobeda, pogledajte odnos suteva 21-7
Fudbal je pobedio! Ovako treba da prodje svako ko se brani ceo mec!

маннијак

pre 7 godina

Колико зналаца овде :D Варди је можда једну утакмицу почео до сада, он је више неки џокер Хоџсону, бар је тако било од како Варди добија позив репрезентације. Кејн ништа није гори, чак је гол више дао у лиги од њега, не знам у чему је проблем да он игра. Е, сад, да л' ће Варди после овога да почиње, видећемо.

barka

pre 7 godina

nas 30 gledamo tekmu u kaficu,iskljucili smo ton. sto je mnogo,mnogo je,cak se ne mozemo vise ni saliti na stojanovicev racun,stvarno je beskrajno dosadan. sto bi on rekao,utakmica deluje mnogo zanimljivija bez njegovog "komentara".

EP

pre 7 godina

Engleska ima inicijativu,ali ako analizirate oni dave loptu i ne znaju sta ce u napadu,nema tecne igre,podsecaju me na igru nase reprezentacije kad ne znamo sta cemo i gde s loptom.

Dag Kristi

pre 7 godina

Jel realno da Hodzson nije naucio jos nakon prve utakmice lekciju?Opet Kejn ocajan,opet Sterling nevidljiv.Sreca,te je protivnik Vels,inace bi bilo cupavo.

neutralni felsh

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.
(СрбинсонКрусо, 16. jun 2016 14:38)


bogami, nije se ni spanija obrukala na prvom mecu. mada bi utakmica bila mnogo bolja da su cesi cesce imali nameru da predju centar, i da su pritom znali sta ce sa loptom... smesno je kad reprezentacija sve nade polozi u odlicnog golmana, kao ceh, i jednog nervoznog i frustriranog kreativca, kao rosicki.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)


:))))

Nislija

pre 7 godina

Steta za Vels, da je ostalo nereseno sigurno bi prosle obe, ovako Vels mora da dobije ruse, sto verujem da nece biti tesko. Ne igraju kao Velika Britnija, jer to nisu zvanicno, vec su Ujedinjeno kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske, a kada je osnovana Fifa ili sta je vec bilo pre toga svi ovi savezi su ucestvovali kao zasebni, zato i nastupaju posebno. I nece se odreci toga jer je ovo jedan od znakova njihove nacionalne jedinstvenosti

suki

pre 7 godina

Rasford za 15 min pokazao vise od Sterlinga I Lalane zajedno..
(sinisa, 16. jun 2016 17:14)

Pa ako ti ne vidis zasto Lalana igra, onda nista, svi sve znaju.

ultrazvuk

pre 7 godina

Šta je s bratom remzijem? Ja sam mislio da je farbanje u plavo izumrlo s dinosaurusima.. Kako god, gotivan igrač, navijam za vels

kögel TIR.

pre 7 godina

Ma englezi be osvajaju neko rece pre neki dan .. xD
Veze nemaju sa zivotom .. Tupadzije mogu da imaju para koliko hoce dzaba im .. :) Talijani Njemci Francuzn Polska .. Spanija je tu negde .. Mada imaju ovog SEKS Fabregasa on zaboravio kako se igra fuzbal ..

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

odavno ali stvarno odavno nisam gledao Englesku tako nestvarno lošu.Pa to nije fudbal.To što smo mi nekad govorili u "kuruze"....Katastrofa

ja sam za "male" nacije

pre 7 godina

Zao mi Walesa, ali jos su u dobroj situaciji. Imaju 3 boda i jos igraju protiv Rusa. Mogu proci i kao 3. iz grupe.

Samo GoPro

pre 7 godina

Sad je jasno zašto su Ruje šopali Engleze... da im ovi nameste što idealniju priliku za prolaz dalje! I eto kako demokratske mere zaista uspevaju na delu!

nemoral

pre 7 godina

da li je rezultat nameštem? da nis?u pobedili pitanje da li bi išli falje ako rusija pobedi!!!??? Treba preispitati i kazniti ih, pokvareni mućkovi!!!

mr.tooth

pre 7 godina

Toliko o igri iz " kolevke fudbala".
Sad ENG dade gol ali ne menajam misljenje.
Ovakav fudbal zna da igra i SRB samo sto tad zvucci jadno, a kad kazes ENG zvuci opasno.
Nisu oni nista bolji od nas ali eto, zovu se Engleska.

Gitane

pre 7 godina

Ne mogu da shvatim sve tv eksperte kada se dive engleskoj reprezentaciji. Englezi su izmislili fudbal ali su ga zaboravili igrati. Bez stranaca premie liga je na nivou Albanije. Lepa himna. God save.....

Gerga

pre 7 godina

Neverovatno, VARDY i Staridz na klupi, a igraju Lalana i Sterling, pa zemljo otvori se, Hodzson nije normalan.
(drmr, 16. jun 2016 15:09)
A ti brate za selektora.

nemoral

pre 7 godina

da li je rezultat nameštem? da nis?u pobedili pitanje da li bi išli falje ako rusija pobedi!!!??? Treba preispitati i kazniti ih, pokvareni mućkovi!!!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

odavno ali stvarno odavno nisam gledao Englesku tako nestvarno lošu.Pa to nije fudbal.To što smo mi nekad govorili u "kuruze"....Katastrofa

abibas

pre 7 godina

Idemo Velšani za korak bliže 1. mestu. Bod bi bio odličan, a tek tri...

Hodžsone, gledaj i uči:
-----------Vardi
Sterling---Runi-----Milner
------Dajer-----Ali

vulesu

pre 7 godina

Englezi imaju extra fudbalere, igraju srcem, daju sve od sebe ali im jednostavno ne ide na velikim takmičenjima, treba neki expert da utvrdi u čemu je problem

hrvati do titule...

pre 7 godina

I sad meni neko kaze da englezi igraju najbolji fudbal i imaju najbolju ligu...Pogledajte da samo napucavaju loptu i ne mogu da povezu 2-3 pasa po zemlji,kao u skolskom dvoristu...Zbog toga su nemci i spanci za njih VELESILA

mare-srbija

pre 7 godina

Idemoooo :)) Puni Velsane :)
Zasluzena Pobeda, pogledajte odnos suteva 21-7
Fudbal je pobedio! Ovako treba da prodje svako ko se brani ceo mec!

st pauli

pre 7 godina

2003. godina, avgust; gotovo da smo izgubili i teoretsku sansu da se plasiramo na EURO 2004 u Portugalu... Docekujemo Vels na polupraznoj Marakani; i, u 74. minutu, veliki Dragan Mladenovic, na debiju, za 1:0!! Na severu, mala grupa Velsana, sa transparentom 'NE MRZITE NAS; MI NISMO ENGLEZI'!! RESPECT
(pinoche, 11. jun 2016 18:52)

:)

jeste

pre 7 godina

sada se vidi koliki je bejl igracina, samo ne može da se dokaze u real madridu od onogo manekena, koji je najveca prevara u istoriji fudbala.

barka

pre 7 godina

nas 30 gledamo tekmu u kaficu,iskljucili smo ton. sto je mnogo,mnogo je,cak se ne mozemo vise ni saliti na stojanovicev racun,stvarno je beskrajno dosadan. sto bi on rekao,utakmica deluje mnogo zanimljivija bez njegovog "komentara".

GoPro

pre 7 godina

Ako dođu medvedi moglo bi biti nezgodno i po zmajeve i po lavove...

Inače da napravimo mi ovde jednu anketu ozbiljnu, da se manemo šegačenja i huliganjenja, pogotovo onlajn.

Elem, evo ankete:

+ za to da su Strajnićeve provale bolje od Alan Forda
- da njegove provale ipak nisu bolje

neutralni felsh

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.
(СрбинсонКрусо, 16. jun 2016 14:38)


bogami, nije se ni spanija obrukala na prvom mecu. mada bi utakmica bila mnogo bolja da su cesi cesce imali nameru da predju centar, i da su pritom znali sta ce sa loptom... smesno je kad reprezentacija sve nade polozi u odlicnog golmana, kao ceh, i jednog nervoznog i frustriranog kreativca, kao rosicki.

Srpski Skauzer

pre 7 godina

Hodzsone,
Je*o te Runi
Je*o te Sterling
Je*o te Kejn
Je*o te Dier
Je*o te Ali
Daj sansu Staridzu Vardiju Vilsiru Hendersonu i Milneru sto znaju nesto za razliku od gore navedenih panjeva

KORN

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.

Samo GoPro

pre 7 godina

Sad je jasno zašto su Ruje šopali Engleze... da im ovi nameste što idealniju priliku za prolaz dalje! I eto kako demokratske mere zaista uspevaju na delu!

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Једини начин да навијам за Енглезе на овој утакмици је да ме убеде својом игром, да одиграју нешто што нисам код њих видео никад, до коске, Велс је готивна екипа, али сматрам да су лимитирани. Енглези нису били лоши у првој, али неубедљиво је то. Италија, Хрватска и Немачка су досад показали највише.

ТикаШпиц

pre 7 godina

Imate privilegiju da gledate najskuplje drvo svih vremena od 60 milki sterling mesavina ficfirica i i onog panja debelog.Verovatno najgori fudbaler svih vremena !!!

Nikki

pre 7 godina

Identican tim kao protiv Rusije? Ja i engleska javnost smo sokirani a verujem i svi koji prate. Klupa jaca od prvog tima. Vardi, Staridz i Rasford bi svakom timu dali 3 gola. Plus Barkli a i bekovi na klupi su ofanizvno bolji od dvojca Totenhema. Izlapeo starac.

kögel TIR.

pre 7 godina

Ma englezi be osvajaju neko rece pre neki dan .. xD
Veze nemaju sa zivotom .. Tupadzije mogu da imaju para koliko hoce dzaba im .. :) Talijani Njemci Francuzn Polska .. Spanija je tu negde .. Mada imaju ovog SEKS Fabregasa on zaboravio kako se igra fuzbal ..

...

pre 7 godina

Vardi i staridz, da je igrala najbolja postava od pocetka, bilo bi minimum 4 gola u mrezi velsa, i da su tako igrali i protiv rusije moj tiket ne bi bio oboren, nego bi bio bogatiji za poprilicnu sumu.

Nikki

pre 7 godina

I realno mnogo ste precenili Vels, nisu oni nista bolji od Severne Irske, samo sto imaju Bejla. Bez slobodnih udaraca oni ne bi sutnuli na gol.

RealFeel

pre 7 godina

Ovaj Velski navijac u 85. min ... Hahahahha. Prvo place pa se raduje i bodri svoju zemlju :D koji kralj. A strajnicu hvala na info da je Engleska u bijelim dresovima i da napadaju sa desna na lijevo hahahahahhahaha

andreas kisser

pre 7 godina

Nikada nisam razumeo ove Britance,fudbal svi igraju odvojeno,evo ova utakmica,pa jedna i druga Irska,i Škotska gde je i najveca mržnja između njih i Engleza a ostale sportove igraju kao Velika Britanija.Sada im je Marej Britanac i oni dolaze da igraju sa Srbijom,na Olimpijadi nastupaju kao Velika Britanija,totalno nema logike.Onda neka igraju i fudbal kao Velika Britanija ovako moramo da se patimo sa njima dobro i Škoti da se nisu kvalifikovali.I samo da dodam da se upravo Aca ispravio da ono nije bila Vardijeva devojka nego njegova supruga.
(KORN, 16. jun 2016 16:25)

u fidbalu i ragiju je u pitanju tradicija. smatra se da su to 4 iskonska saveza od kojih je poteklo organizovano igranje fudbala i stoga imaju poseban status. uostalom krajen 19. veka dok se fudbal i ragbi nisu dovoljno popularizovali u drugim drzavama, jedine internacionalne utakmice su bile upravo izmeju engleske, skotske, velsa i irske. kasnije se savez irske podelio na severnu i republiku. u svim ostalim sportovima nastupaju onako kako i treba, jedna drzava - jedan tim.

bbr

pre 7 godina

Englezi su i sa Rusima i sada protiv Velsa definitivno zasluzili pobedu,napadali su u obe utakmice,stvarali sanse,ne narocito dobre ali to je zato sto nemaju prejak tim i ne igraju dobro,ali zele da napadaju da daju golove da imaju posed i sve to i rade i steta bi bilo da Engleska ne prodje a da prodju Rusija koja centar ne prelazi ni protiv Slovaka ili Vels koji ceka korner ili slobodnjak.Englezi se trude i igraju ofanzivno,kvalitet za neko od prva tri mesta nemaju ali bar igraju posteno a ne kao sto im se pre desavalo da ne stvore ni dve sanse na utakmicama protiv slabih protivnika i jos da se brane.Francuska za sada nije pokazala da je cak i malo bolja od Engleza.

suki

pre 7 godina

Rasford za 15 min pokazao vise od Sterlinga I Lalane zajedno..
(sinisa, 16. jun 2016 17:14)

Pa ako ti ne vidis zasto Lalana igra, onda nista, svi sve znaju.

маннијак

pre 7 godina

Колико зналаца овде :D Варди је можда једну утакмицу почео до сада, он је више неки џокер Хоџсону, бар је тако било од како Варди добија позив репрезентације. Кејн ништа није гори, чак је гол више дао у лиги од њега, не знам у чему је проблем да он игра. Е, сад, да л' ће Варди после овога да почиње, видећемо.

gulix

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)
Aca je odličan! On to radi namerno, beogradsko-montipajtonovska-kvazipoetična kombinacija. I Mijaljević i Krivokapić su krajnje pristojni...jedino uspavani Nedeljko i Predrag-ne-znam-da-izgovorim-nijedno-strano-prezime-pravilno-Strajnić.

duplo golo

pre 7 godina

@Jumko
Nemas pojma o tenisu. Cak i Vilander bolje pogodi osvajaca GS od tebe. Presaltao si se na fudbal, ali i tu blage veze nemas. Bolje ti je prebaci se da komentarises karling, bocanje i slicno.

Mikins

pre 7 godina

Velis Premijer liga pa ove Engleze bi Kazashtan samleo,a ovaj Vels smo mi tukli pet,sest razlike MI.....
(Harambe, 16. jun 2016 16:49)

Kada smo ih tukli? Pre cetiri godine? Sem imena reprezentacije i drzave apsolutno u 2016 ni mi ni oni nemamo zajednicko. Zato su oni na EURO 2016 a mi nismo.

Arsenalovac

pre 7 godina

Opet Sterling i Lalana u napadu,ovaj Hodžson kao da želi da što pre napusti Francusku.Umesto Vardi da igra on gura ovog nabeđenog Sterlinga.Neće pobediti Engleska,ili nerešeno ili pobeda Velsa u poslednjim momentima.

mustrashh

pre 7 godina

Bejl mora nekako da se nametne u realu,napuderisani se pretplatio na slobodnjake a pogodi svaki dvadeseti.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borg, 16. jun 2016 15:58)

Zapravo, svaki 117-i pogodi. Tako je glasila sluzbena statistika za proslu sezonu, nije ju nesto popravio ove :)

ja sam za "male" nacije

pre 7 godina

Zao mi Walesa, ali jos su u dobroj situaciji. Imaju 3 boda i jos igraju protiv Rusa. Mogu proci i kao 3. iz grupe.

Rojo

pre 7 godina

Sta je to Vardi prije prvenstva jos trebao da uradi da bi zasluzio prvu postavu? Ako on nije zasluzio, onda ih pola nije trebalo da bude nikako na euru. Sportski pozz

Miki28

pre 7 godina

Hodzson je nevjerovatan, kakvu reprezentaciju vodi a covjek amater! Mislim da ni lud covjek ne bi igrao sa Sterlingom ali i to je moguce... Ostaviti najboljeg igraca PL, osvajaca titule na klupi prvi mec i drugi mec to ne bi ni neki nas strucnjak! Vardi mora da igra a i Staridz koji je klasa... Runi je danas bio odlican a mali Rasford ce biti igracina, opasan igrac

mr.tooth

pre 7 godina

Realno svasta ovde moze da bude.
Bas me briga ko ce pobediti ali voleo bih da napokon vidim dobar fudbal.
Ne mora da bude puno golova ali da bude " ziska".

Propali fudbaler

pre 7 godina

Moja žena voli samo da pogleda kad puštaju himne. I kaže mi zašto si propali fudbaler, zašto se nisi trudio. :| E te žene...

Sujeta

pre 7 godina

Koliko um treba da bude zatrovan da coveka koji je vratio veru u fudbal Vardija drzis na klupi?Za klasu je bolji od ostalih,nije on jednu utakmicu dobro odigrao,on je drzao cas fudbala cele sezone.

neutralni felsh

pre 7 godina

Ne volim da komentarišem komentatore, ali Acina najava je kao da je Vels upravo započeo rat za nezavisnost.
(Millennium, 16. jun 2016 15:06)


:))))

Nikki

pre 7 godina

6 igraca Totenhema na terenu...svaka čast
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. jun 2016 15:05)

u engleskoj od njih 5 samo ovaj Dajer zasluzuje da igra. A ovaj Sterling mi ne bi igrao u Dubocicu.

Six de Lux

pre 7 godina

Hahaha, neko je cital B92 komentare:
"16:01 Počelo je drugo poluvreme, selektor Engleske je odmah napravio dvostruku izmenu u napadu, umesto Rahima Sterlinga i Harija Kejna ušli su Danijel Staridž i Džejmi Vardi."

EP

pre 7 godina

Engleska ima inicijativu,ali ako analizirate oni dave loptu i ne znaju sta ce u napadu,nema tecne igre,podsecaju me na igru nase reprezentacije kad ne znamo sta cemo i gde s loptom.

Nislija

pre 7 godina

Steta za Vels, da je ostalo nereseno sigurno bi prosle obe, ovako Vels mora da dobije ruse, sto verujem da nece biti tesko. Ne igraju kao Velika Britnija, jer to nisu zvanicno, vec su Ujedinjeno kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske, a kada je osnovana Fifa ili sta je vec bilo pre toga svi ovi savezi su ucestvovali kao zasebni, zato i nastupaju posebno. I nece se odreci toga jer je ovo jedan od znakova njihove nacionalne jedinstvenosti

ultrazvuk

pre 7 godina

Šta je s bratom remzijem? Ja sam mislio da je farbanje u plavo izumrlo s dinosaurusima.. Kako god, gotivan igrač, navijam za vels

Kayser Soze

pre 7 godina

Mora Vardi da udje, ne moze ovo bez njega. Imam osecaj da bi i Staridz i Rasford dosta pomogli, ali Hodzson je zapeo po svome. Mislim da ce Vels da se zatvori..

Dag Kristi

pre 7 godina

Jel realno da Hodzson nije naucio jos nakon prve utakmice lekciju?Opet Kejn ocajan,opet Sterling nevidljiv.Sreca,te je protivnik Vels,inace bi bilo cupavo.