Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.07.2012.

08:47

Kasiljas: Mi teško činimo lakim

Kapiten španske reprezentacije Iker Kasiljar rekao je da je presrećan zbog nove titule evropskih šampiona, ali da nije bilo lako pobediti Italiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Španija je u finalu Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini pobedila Italiju sa 4:0 i tako postala prva reprezentacija koja je osvojila tri velika takmičenja zaredom.

‘Crvena furija’ je prethodno bila najbolja na Šampionatu ‘Starog kontinenta’ u Austriji i Švajcarskoj 2008, a potom i na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi dve godine kasnije.

Ono što je teško, mi smo učinili lakim. Neki ljudi misle da je 4:0 protiv Italije lako jer je utakmica delovala tako, ali mi smo polako napredovali na ovom turniru. Italijani su bili umorni, drugi gol ih je veoma pogodio”, rekao je Kasiljas.

Kasiljas je ponovo bio sjajan na golu protiv ‘azura’, a trijumfom sa 4:0 postao je prvi igrač koji je u nacionalnom timu ostvario 100 pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve