Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.07.2012.

16:04

Nadal, Alonso i Gasol u Kijevu

Trojica najboljih španskih sportista teniser Rafel Nadal, vozač Formule 1 Fernando Alonso i košarkaš Pau Gasol doputovali su u Kijev.

Izvor:

Autor:

Default images

Nadal, Alonso i Gasol će na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Ukrajine uživo posmatrati finale fudbalskog prvenstva Evrope u kome se sastaju reprezentacije Španije i Italije.

Nadal je priliku da uživo posmatra veliki spektakl dobio nakon rane eliminacije na Vimbldonu pošto je već u drugom kolu izgubio od Čeha Lukaša Rosola.

Lider šampionata Formule 1 Fernando Alonso je slobodan ovog vikenda i navijaće protiv zemlje iz koje je njegov tim Ferari. Pau Gasol, košarkaš LA Lejkersa je pri kraju odmora uoči priprema sa rerpezentacijom Španije za Olimpijske igre u Londonu.

Finalnoj utakmici u Kijevu prisustvovaće i španski princ Filip sa princezom Leticijom, premijer Marijano Rahoj, operski pevač Plasido Domingo i mnogi drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d