Di Kanio: Baloteli zaslužuje šamare

Menadžer engleskog niželigaša Svindona Paolo Di Kanio istakao je da napadač Mančester Sitija i italijanske reprezentacije Mario Baloteli zaslužuje mnogo šamara.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.07.2012.

09:52

Default images

Baloteli je bio junak pobede u polufinalu EP protiv Nemačke (2:1), ali Di Kanio nije impresioniran onim što je Mario pružio u porazu od Španije (4:0) u finalu.

"Baloteli je sebičan, zaslužuje mnogo šamara. Protiv Nemačke je učinio dve dobre stvari, ali sam video igrača koji samo čeka da slavi. Baloteli ne igra za tim, već za sebe", rekao je Di Kanio.

"On je egoista koji misli da se svet vrti oko njega. Momci poput njega pre zaslužuju šamare nego tapšanje po ramenu. Antonio Kasano je vodio tim do finala", smatra Di Kanio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: