Kasiljas tražio poštovanje za Azure

Kapiten Španije Iker Kasiljas tražio je od sudija utakmice sa Italijom na Evropskom prvenstvu da sviraju kraj kako bi pokazao poštovanje prema rivalu.

Izvor: JT

Utorak, 03.07.2012.

12:02

Default images

Španija je u finalu šampionata u Poljskoj i Ukrajini pobedila Italiju sa 4:0, a Kasiljas je tako postupio da bi ujedno skratio muke ’azurima’.

„Hej, sudija, sviraj kraj! Poštovanje za protivnika. Pokaži poštovanje za Italiju“, rekao je Kasiljas u sudijskoj nadoknadi vremena, o čemu svedoči i snimak sa finalne utakmice u Kijevu.

Italijani su poslednjih pola sata finalnog meča imali igrača manje, jer se povredio Tijago Mota, a selektor Čezare Prandeli je pre toga već napravio tri izmene.

Španski golman je posle finala Evropskog prvenstva postao prvi igrač u istoriji koji je ostvario 100 pobeda u dresu reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: