Nova vest
Fudbal

Utorak, 01.07.2008.

10:41

Poseta u Austriji 2,4 miliona ljudi

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Organizatori Evropskog prvenstva, odnosno utakmica koje se igrane u Austriji, saopštili su da je ukupno 2,4 miliona ljudi posetilo stadione i navijačke zone u toj zemlji tokom šampionata koji je trajao od 7. do 29. juna.

Organizatori su naveli da je od tog broja čak milion navijača došlo iz inostranstva, a prema podacima austrijske policije, njih 580 je bilo privedeno tokom tri nedelje takmičenja.

Portparol policije Aleksander Marakovič rekao je da je najveći broj stranih posetilaca došao iz Nemačke, Hrvatske i Italije.

Marakovič je dodao da je ukupno 27.000 policajaca bilo angažovano tokom prvenstva i da su 23 policajca lakše povredjena u nekoliko sukoba sa navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d