Suspendovani Gatuzo bodri saigrače

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

21:41

Default images

Vezni igrač reprezentacije Italije Đenaro Gatuzo razočaran je što će zbog suspenzije propustiti četvrtfinalni meč sa Španijom, ali kaže da je uveren da će saigrači izboriti plasman u polufinale.

Borbeni veznjak "azura" je na meču sa Francuskom u poslednjem kolu grupe C dobio drugi žuti karton zbog prekršaja nad Makeleleom, pa neće moći da igra na sledećem meču turnira, protiv Španije u Beču u prvoj nokaut fazi takmičenja, a selektor Roberto Donadoni, neće moći da računa ni na Andreu Pirla, takođe zbog suspenzije.

"U početku nisam razmišiljao na suspenziju, jer sam bio fokusiran na završetak meča. Međutim, kada se utakmica završila imao sam vremena da razmislim o svemu i veoma sam ljut na sebe. Niko ne želi da propusti meč kao što će biti onaj protiv Španije. Nerviram se, ali saigrači imaju moju punu podršku", rekao je Gatuzo.

Fudbaler Milana bio je izložen oštrim kritikama italijanskih medija posle početnog poraza od Holandije (0:3), ali je srećan što se na kraju sve dobro završilo po njegov tim.

"Slavili smo posle pobede nad Francuskom, jer nam turnir nije počeo onako kako smo očekivali. Holanđani su nas pošteno istukli, ali smo dobro reagovali na taj kiks", kaže Gatuzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: