Domenek: "Meč je bio namešten"

Izvor: B92

Sreda, 18.06.2008.

14:42

Default images

Selektor Francuske Rejmon Domenek okrivio je sudiju Luboša Mihela za ispadanje njegovog tima sa Evropskog prvenstva i tvrdi kako je bilo namešteno da Italija pobedi. ’Trikolori’ su porazom od Italije rezultatom 2:0 ispali sa kontinentalnog takmičenja kao poslednji u Grupi C, sa osvojenim samo jednim bodom.

Po Domeneku, meč za Francuze bio je završen već u 25. minutu kada je Erik Abidal napravio penal nad Lukom Tonijem, a takođe je i kao poslednji igrač odbrane dobio direktan crveni karton.

Andrea Pirlo je uspešno realizovao jedanaesterac, a drugi gol svetski prvaci dali su iz slobodnog udarca preko Danijela De Rosija i uz pomoć živog zida.

Domenek je bio besan na sudiju i izjavio je da je praktično bilo namešteno da se Francuska izbaci iz takmičenja.

Greška je što je Italiji dosuđen penal koji je takođe uzrokovao i crveni karton“, požalio se Domenek.

Ovo je bilo katastrofalno veče gde smo izgubili napadača posle 10 minuta i gde je dosuđen penal poslei očajne sudijske odluke“.

Nije u pitanju bio grub prekršaj i delovalo je kao da je utakmica već poklonjena Itailijanima. Nama samo ostaje razočarenje“, završio je svoje izlaganje Domenek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: