Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.06.2008.

16:59

Bilić: ''Na terenu kombinovani tim''

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić najavio je u nedelja da će u meču sa Poljskom u trećem kolu Grupe B Evropskog prvenstva na teren izvesti kombinovani tim.

Hrvatska je pobedama nad Austrijom i Nemačkom već obezbedila plasmanu četvrtfinale, a Bilić veruje da će igrači koji budu u startnoj postavi protiv Poljske iskoristiti ukazanu priliku.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

"Imamo potpuno poverenje u ekipu koja će sutra dobiti šansu da zaigra. Jedinstvo ekipe je na visokom nivou, svi igrači su veoma motivisani i ko god da istrči na teren pružiće maksimum. Moramo i da nagradimo navijače za sjajnu podršku u prva dva meča", rekao je Bilić na konferenciji za novinare u Bad Tacmansdorfu.

Bilić, čija će reprezentacija u četvrtfinalu igrati protiv Turske ili Češke, dodao je da njegova ekipa u meču sa Poljskom mora da igra i za svoju čast.

"Moramo da odigramo kao na Vembliju protiv Engleske u kvalifikacijama. Potpuno spremni dočekujemo duel sa Poljskom i želimo da nastavimo naš pobednički niz", naveo je Bilić.

Hrvatski selektor otkrio je i da će kapitensku traku na meču sa Poljskom poneti odbrambeni fudbaler Dario Šimić.

"Šimić je u protekloj deceniji bio jedan od najvažnijih igrača reprezentacije i jedina ispravna stvar koju sam mogao da uradim je da mu dam kapitensku traku", zaključio je Bilić.

Utakmica između Hrvatske i Poljske igra se u ponedeljak u Klagenfurtu od 20.45. U drugom meču ove grupe sastaće se Austrija i Nemačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve