Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 25.01.2006.

23:38

Pripreme za EP po planu

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Izvršni odbor Evropskog prvenstva u vaterpolu, koje će se ove godine održati u Beogradu, izrazio je zadovoljstvo podrškom koju su za organizaciju tog takmičenja do sada pružili grad Beograd i Republika Srbija.

U Vaterpolo savezu SCG danas je održana sednica Izvršnog odbora EP 2006, kojom je predsedavao Nenad Manojlović, sportski direktor Saveza.

"Članovi Izvršnog odbora su upoznati sa akcijama Vaterpolo saveza u obezbeđivanju sredstava za organizaciju EP", navodi se u saopštenju sa sednice.

Dodaje se da se intenzivno radi na projektima adaptacije "Tašmajdana" i bazena na Banjici.

Izvršni odbor je takođe ocenio da su ušteđena značajna sredstva zbog saranje sa organizatorima Letnjeg olimpijskog festivala mladih Evrope (EYOF), koji će 2007. godine biti održan u Beogradu, kao i sa organizatorima Univerzijade 2009, takođe u našem glavnom gradu.

"U planu su radovi koji će biti od koristi i ostalim sportovima i manifestacijama koje će se održavati u Beogradu", dodao je Ivršni odbor u saopštenju.

Najavljeno je i da će uskoro biti organizovana promocija zvaničnog znaka Evropskog prvenstva u vaterpolu, koje će se održati od 1. do 10. septembra u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve