Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 04.03.2019.

15:40

U utorak žreb za memorijalni turnir RTS-a "Igrajmo za šesnaest"

RTS tradicionalno organizuje Međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za šesnaest".

Izvor: B92

Autor:B92

U utorak žreb za memorijalni turnir RTS-a
Photo by Friedemann Vogel/Bongarts/Getty Images for DFB

Turnir se održava u znak sećanja na 16 poginulih kolega u NATO bombardovanju zgrade RTS-a, 23. aprila 1999. godine. Ove godine manifestacija se održava po 20. put.

Ovaj humanitarno-sportski događaj već godinama okuplja veliki broj predstavnika medija, partnera i prijatelja RTS kao i predstavnika iz dijaspore, koji svojim učešćem doprinose da uspomena na pomenuti tragičan događaj ne izbledi i da se nikada i nikome ne ponovi.

Izvlačenje parova za ekipe po pozivu i konferencija za novinare je zakazano u utorak, 5. marta, 2019. u 12 časova u holu RTS-a, Takovska 10.

Prve utakmice za ekipe po pozivu počinju već u subotu 9. marta.

Finale ovogodišnjeg turnira igra se u nedelju 14. aprila 2019. god. u SC "Voždovac", Crnotravska 4 na Banjici, a prethode mu kvalifikacione utakmice u vikendima uoči finala.

Кvalifikacioni mečevi igraće se na terenu u Beogradu i osam gradova u Srbiji. Finale će se direktno emitovati na Drugom programu RTS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve