Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 16.10.2017.

15:40

Startuje "Zlatna liga" u malom fudbalu

Nova sezona Mocart Zlatne lige u malom fudbalu, deveta po redu, startuje 3. novembra u balonima Korn Produkt u Šumicama i Posko areni na Carevoj ćupriji.

Izvor: PT

Autor: PT

Startuje
Getty Images

Održan je i žreb uz prisustvo predstavnika 14 ekipa iz medija i biznis grupe, a već na startu očekuje se veliki derbi kod medija gde branilac titule Partizan igra protiv pretendenta da mu skine naslov RT Vojvodine.

Ekipa Tanjuga, dugogodišnji učesnik lige, sa velikim ambicijama dočekuje novu sezonu i na startu igra protiv Republike, a u grupi medija sastaju se još Pruga i RTS.

Što se tiče biznis grupe, najzanimljiviji duel trebalo bi da odigraju Aerodrom Nikola Tesla i Air Serbia, debitant u takmičenju Sapiens Solutions sastaje sa ekipom Delhaize Serbia, a preostala dva para su SkyBoard Advertising - Energoprojekt i Vodovod - GSP.

Utakmice su na programu 3. novembra od 12.50 sati u balonu Korn Produkt u Šumicama, a od 17.35 u Posko areni na Carevoj ćupriji, uz besplatan ulaz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve