Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 10.09.2017.

23:52

Jelen kup dobio šampiona – Sind ide u Rim!

Tradicionalno takmičenje u malom fudbalu Jelen KUP 2017 završeno je velikim finalom koji je održao u Novom Sadu na stadionu „Profesor Bolesnikov“.

Izvor: B92

Autor:B92

Jelen kup dobio šampiona – Sind ide u Rim!
Foto: Promo

Među šesnaest šampionskih timova iz cele Srbije najbolja je bila ekipa Sind iz Majura koja je ponela pehar i glavnu nagradu za celu ekipu - putovanje u Rim na derbi utakmicu Roma-Lacio.

Novi Sad nije bio samo domaćin najboljim amaterskim ekipama u malom fudbalu već i ekipi poznatih glumaca, muzičara i umetnika iz tima Art fudbal Srbija koji su bodrili takmičare na turnirima tokom celog leta.

Ovom prilikom finalistima su podršku pružili umetnici-fudbaleri Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Marko Đurovski, Danijel Čehranov, Marko Marić, Marko Gizdavić, Bane Lalić i Miodrag Anđelković. Publika je uživala u brojnim nagradnim aktivacijama i takmičenjima u pimpovanju lopte, driblanju između čunjeva kao i šutiranju na mali gol.

Jelen KUP je tradicionalno takmičenje u amaterskom malom fudbalu na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.

Nadmetanja u malom fudbalu su se održavala tokom leta u u Bajmoku, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bečeju, Borči, Vršcu, Grockoj, Žablju, Vrnjačkoj Banji, Majuru, Novom Sadu, Pančevu, Svrljigu, Selevcu i Vranovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve