Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 13.04.2017.

22:19

Poslovna liga: Ubedljiv poraz B92

Odigrano je 6. kolo Poslovne lige, a razloga za radost svakako ima debitant u ligi Planetwin365 koji je ostvario prvi trijumf sa 7:5 protiv Chemical Agrosave.

Izvor: B92

Autor:B92

Poslovna liga: Ubedljiv poraz B92

Najzapaženiji bili su Đuričić i Ilić koji su postigli četiri odnosno dva gola, a dobar meč odigrao je i Jovanović koji je upisao dve asistencije

JTI je odigrao odličan meč protiv B92 koji je imao težak zadatak nakon isključenja Milosavljevića i tako oslabljen nije uspeo da pruži pravi otpor raspoloženoj ekipi JTI koja je slavila rezultatom 5:1.

Pobednika nije bilo u vrlo zanimljivoj utakmici koju su igrali Cvetex i Nis 2:2.

Liga banaka i osiguranja: Remi u derbiju

Derbi utakmicu 7. kola Lige banaka i osiguranja igrale su ekipe Banca Intesa i Komercijalna banka. Tvrda utakmica, bez puno prilika za gol i na kraju podela bodova u remiju 1:1.

Ovim bodom svakako je zadovoljnija ekipa Banca Intesa koja je zadržala prvo mesto na tabeli i ostala jedina neporažena ekipa u tekućoj sezoni.

Istim rezultatom završen je meč Raiffeisen-Halkbank dok je jedinu pobedu među odigranim utakmicama ostvarila ekipa Procredit banke koj je savladala Intesa Leasing sa 2:1.

Odloženi su mečevi Credit Agricole-Generali Osiguranje i Addiko bank-Dunav Osiguranje dok je Unicredit bio slobodan.

Mini fudbal Srbije dobio novog šapiona

Srbija je dobila novog prvaka u mini fudbalu, to je ekipa Autogalant-Veternik , koja je na finalnom turniru u Novom Sadu, 9. aprila, u konkurenciji 12 najboljih ekipa iz Beograda, Novog Sada, Šapca i Čačka, pobedila u finalu ekipu Aerodrom Nikola Tesla Beograd sa 4:0.

Na taj način stekla je mogućnost da predstavlja svoju kompaniju, grad i državu na Evropskom prvenstvu u mini fudbalu, koji se održava od 9-17. juna u Brnu, Češka.

Našim predstavnicima želimo da se još bolje spreme za predstojeće prvenstvo i da u jako teškoj grupi, (Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Italija) izbore jedno od prva tri mesta i plasiraju se u dalji krug takmičenja. Na najvećoj smotri mini fudbala do sada, učestvovaće 24 ekipe iz Evrope.

Radi se isključivo o igračima rekreativcima/amaterima, koji nemaju profesionalni ugovor u klubovima, koji mini fudbal igraju iz ljubavi i koji ne kriju strast prema novoj vrsti sporta, koja sve više osvaja ljubitelje sporta na starom kontinentu, a i šire.

Sama atraktivnost koju mini fudbal nudi, a zahvaljujući prisutnosti manjeg broja igrača 5+1, na većem terenu (50x25m), golovi (4x2m) više golova veća atrakcija, opravdava činjenicu da je mini fudbal u Evropi i svetu u velikoj ekspanziji iz godine u godinu.

Dodati i činjenicu da je dostupan svima, a ne samo profesionalcima, čini mini fudbal jako popularnim i perspektivnim. Ovom prilikom pozivamo sve lige širom Srbije da se priključe Asocijaciji malog fudbala Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve