Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 10.03.2017.

17:37

Liga banaka i osiguranja: Odigrano 2. kolo

U drugom kolu LBO odigrano je 4 meča dok su 2 odložena.

Izvor: B92

Autor:B92

Liga banaka i osiguranja: Odigrano 2. kolo

Na odigranim utakmicama viđeno je pregršt lepih poteza a što se tiče rezultata nije bilo većih iznenađenja.

Podatak vredan pomena je svakako debi Halkbanke koja je nakon odloženog meča u prvom kolu debitovala u ligi a jedino što je izostalo je dobar rezultat nakon poraza od Komercijalne banke koja je ipak bila prejak protivnik za novog člana. Ipak Halkbanka uspela je da upise prvi pogodak i to za vođstvo na samom startu meča od 0-1, strelac je bio Marinković.

U nastavku Komercijalna banka apsolutno bolji rival što zbog kvaliteta što zbog iskustva ove ekipe i preokret za konačnih 3-1 golovima Avramovića i Slavkovića u 2 navrata. Generali osiguranje posle uspešne sezone u prošlom izdanju lige za sada još uvek traži pravu formu nakon drugog uzastopnog remija. U 2.kolu ova ekipa podelila je bodove u meču protiv Raiffeisen banke koja je uspela da stigne minus od dva gola i osvoji bod na kraju za konačnih 2-2.

Ekipa Dunav osiguranja revanširala se Intesa Leasingu za poraz iz prošle sezone koji ih je koštao play-off-a ponajviše zahvaljujući raspoloženom Stanojeviću koji je sa dva gola bio najzapaženiji igrač utakmice a konačan rezultat bio je 1-3. Najubedljivija u 2.kolu bila je ekipa Banca Intesa koja nije imala milosti protiv Addiko banke a predvodio ih je u tome Đukić koji je postigao 3 gola od ukupno 5 dok je Addiko samo uspeo da ublaži poraz za konačnih 5-1.

Poslovna liga: Iznenađenje u režiji B92 na startu!

Minulog vikenda startovalo je 21. Izdanje Poslovne lige a prva utakmica donela nam je i prvo iznenađenje. Start lige obeležila je pobeda ekipe B92 protiv šestostrukog prvaka, ekipe Polimark.

Nije prvi put da B92 osvaja bodove iz ovog duela ali nakon svega viđenog u prethodnim izdanjima može se konstatovati da je retko ko uspeo da savlada Polimark tako lako iako rezultat nije bio mnogo ubedljiv stiče se utisak da se ekipa B92 nije puno namučila na putu do trijumfa od 2-0.

Cvetex je startovao silovito pobedom nad Gradskim zavodom zdravlja od 6-1 a istakao se Stošić koji je pored dva gola upisao i jednu asistenciju. Debitant u 21.izdanju lige, ekipa Chemical Agrosava imala je pretežak zadatak u prvom kolu a protivnik je bio finalista iz prošle sezone, ekipa Aerodroma Nikola Tesla. I pored ubedljivog poraza od 3-0, videlo se da „novajlija“ ima šta da pokaže i da neće biti lak rival protivnicima.

U neizvesnom meču ekipa JTI bila je bolja za gol od Nis-a I slavila rezultatom 2-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve