Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 06.10.2015.

10:39

PL: Poraz B92 bez borbe

U drugom kolu Poslovne lige ekipa Monad financial pokazala je sav svoj potencijal ubedljivom pobedom nad Lorealom rezultatom 10-3

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najzapaženiji na tom meču bili su igrači pobedničke ekipe Marković i Tošić sa 5, odnosno 4 gola uz koje su upisali i 2, odnosno 1 asistenciju.

Branioci titule ekipa Polimark group vratila se sa evropskog prvensta u amaterskom fudbalu i odlično započela još jedno izdanje lige pobedom nad ekipom APR od 6-0.

Ringier kontal je slavio službenim rezultatom protiv ekipe B92 kao i NIS protiv Delta holdinga, oba meča registrovana su rezultatom 3-0. Poslednju utakmicu dana i to pravi derbi odigrali su GZZ i JTI a u sjajnoj fudbalskoj predstavi nije bilo pobednika nakon velike borbe i remija 2-2.

Liga banaka i osiguranja 2.kolo

U drugom kolu lige banaka i osiguranja odigrano je 5 mečeva a sve utakmice bile su rezultatski jako zanimljive. Hypo alpe adria banka bila je mozda najubedljivija u pobedi nad Societe Generale bankom od 6-4 a klasu je još jednom pokazao Mitrović B. sa 5 postignutih pogodaka.

Ekipa Eurobanke ispustila je pobedu u poslednjim sekundama meča kada su primili drugi i to izjednačujući gol protiv Uniqa osiguranja u remiju 2-2.

Meč bez pobednika viđen je i u duelu Procredit i Komercijalne banke a rezultat je bio 1-1. Banca Intesa slavila je nad Unicredit bankom 2-1 a isti rezultat viđen je i u susretu Sberbank-Raiffeisen bank. Tokom naredne nedelje na programu su zaostali mečevi 1.kola.

U utorak biće odigrani mečevi Raiffeisen bank-Credit agricole(20h) i Banca Intesa-Hypo alpe adria bank (21h) dok se u sredu od 18h sastaju Eurobank-Societe Generale banka.

U četvrtak od 21h sastaju se Unicredit-Sberbank čime će prvo kolo biti kompletirano.

Utakmice se igraju svakog vikenda na terenima “ Zvezda city oaza” na Adi ciganliji. Za više informacija www.pro22.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve