Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 02.07.2015.

23:12

SP: Futsaleri dobili protivnike

Reprezentacija Srbije u malom fudbalu dobila je protivnike u kvalfikacijama za Svetsko prvenstvo 2016. godine u Kolumbiji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
fss.rs

Futsal reprezentacija Srbije je posle žreba u Nionu svrstana u Grupu tri sa selekcijama Rusije, Turske i pobednikom preliminarne runde Grupe F - Finska, Bugarska ili Švajcarska.

Domaćin kvalfikacionog mini turnira biće Turska od 10. do 13. decembra.

"Prvi favorit u grupi je Rusija, a nama ostaje da se borimo za drugo mesto, što je i objektivan cilj, jer smo sigurno bolji i od Turske i od selekcija koje bi došle iz preliminarne runde. Dogovorili smo za sada i četiri prijateljske utakmice, dve u oktobru sa Češkom i dve u novembru sa Rumunijom, a naknadno ćemo tražiti protivnika i za septembar", rekao je selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević.

Futsal reprezentacija Srbije bila je učesnik prošlog Svetskog prvenstva na Tajlandu, kada je eliminisana u osmini finala od Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve